Jump to content

Samsung Galaxy S Plus (I9001)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξερει κανεις πως μπορω να βαλω την original εφαρμογη της καμερας που ειχαμε ? Γιατι δε μαρεσει αυτη της 4,2,2

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξερει κανεις πως μπορω να βαλω την original εφαρμογη της καμερας που ειχαμε ? Γιατι δε μαρεσει αυτη της 4,2,2

Αν αναφέρεσαι σε αυτήν που είχαμε στην GB, δυστυχώς δεν παίζει στην ICS, ούτε στην Jellybean!

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Καλησπερα!

Σας συμβαινει καθολου οταν εχετε ανοιχτη καποια εφαρμογη και καθως πηγαινετε πισω homescreen να μην εχει φορτωσει κανενα εικονιδιο τοσο στην homescreen οσο και μεσα στο drawer?Και να χρειαστει 2-3 sec για να φανουν και παλι?

Τι μπορει να φταιει σε αυτο?

Ειμαι με CyanogenMod 10.1 by ADC Team - Release 3 - Kernel 3.4.x

Επισης το pkf manager το εχετε ενεργοποιημενο?Εγω το που το εχω δοκιμασει χωρις να εχω καταλαβει ακριβως τι κανει,αυτη τηυν στιγμη στην καρτελα home key εχω ignored phantom key presses 19923 και στο touch keys ,ignored phantom key presses 291.

P.s. Το pkf manager δε το ειχα ανοιχτο,παρα μονο το ανοιξα μηπως βοηθησει στο βασικο προβλημα που εχω οποτε δεν οφειλεται σε αυτο.Μου το εκανε και πριν.

Ευχαριστω!

Καλησπερα!

Σας συμβαινει καθολου οταν εχετε ανοιχτη καποια εφαρμογη και καθως πηγαινετε πισω homescreen να μην εχει φορτωσει κανενα εικονιδιο τοσο στην homescreen οσο και μεσα στο drawer?Και να χρειαστει 2-3 sec για να φανουν και παλι?

Τι μπορει να φταιει σε αυτο?

Ειμαι με CyanogenMod 10.1 by ADC Team - Release 3 - Kernel 3.4.x

Επισης το pkf manager το εχετε ενεργοποιημενο?Εγω το που το εχω δοκιμασει χωρις να εχω καταλαβει ακριβως τι κανει,αυτη τηυν στιγμη στην καρτελα home key εχω ignored phantom key presses 19923 και στο touch keys ,ignored phantom key presses 291.

P.s. Το pkf manager δε το ειχα ανοιχτο,παρα μονο το ανοιξα μηπως βοηθησει στο βασικο προβλημα που εχω οποτε δεν οφειλεται σε αυτο.Μου το εκανε και πριν.

Ευχαριστω!

Ειμαι με την release 1 και καποιες φορες μου το κανει και μενα αυτο (με το back και να παει homescreen).σπανια ομως (μια φορα τη μερα).παντως ειμαι ευχαριστημενος απο αυτη τη ρομ.διαβαζω και το αντιστοιχο θρεντ στους xda και οταν δω οτι καποια release τραβαει καλα (πιο καλα απτην ενα-αποτι διαβαζω ο,τι λενε για προβληματα για την τρια εγω δεν ταχω) θα την περασω.

Υγ:εκτος απο το hotspot που δε μου δουλευει...

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Και σε μένα εμφανίζεται αυτή η καθυστέρηση, χωρίς να ξέρω αν φταίει η ρομ, ή το κερνελ, αλλά σπάνια και γενικά δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα.

Και σε μένα εμφανίζεται αυτή η καθυστέρηση, χωρίς να ξέρω αν φταίει η ρομ, ή το κερνελ, αλλά σπάνια και γενικά δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα.

εμενα δυστυχως μου το κανει αρκετες φορες μεσα στην ημερα ... ;/

Edit: σε σημείο που να σερνεται το κινητο ώρες ώρες...

Edited by AdeLaiN

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

εμενα δυστυχως μου το κανει αρκετες φορες μεσα στην ημερα ... ;/

Edit: σε σημείο που να σερνεται το κινητο ώρες ώρες...

Πολλές φορές τέτοια προβλήματα οφείλονται σε κάποια ή κάποιες από τις εφαρμογές που έχουμε εγκαταστήσει.

Αν θέλεις δοκίμασε τη νέα release 4, κάνοντας οπωσδήποτε wipe cache και wipe dalvik cache πριν και μετά την εγκατάσταση της ρομ και των νέων gapps από recovery, καθώς και fix permissions μετά την εγκατάσταση και δοκίμασε τη νέα ρομ με το δικό της kernel για κάποιες μέρες, για να δεις αν είναι πρόβλημα του κερνελ.

Προσωπικά το PKF Manager το έχω απενεργοποιημένο και δεν το έχω ψάξει περισσότερο αφού δεν έχω κάποιο πρόβλημα.

Εδώ υπάρχει ένα thread που ίσως σε βοηθήσει να μάθεις περισσότερα γι'αυτό.

Γεια σας και πάλι

Εγώ ξανά πέρασα στην Shadow, αλλά δυστυχώς αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που δεν είχα παλιά. Όταν είμαι internet, είτε στο market είτε σε σελίδα είτε σε εφαρμογή που χρειάζεται το internet, μου βγάζει μήνυμα

"Λυπούμαστε!

Υπήρχε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής Πλαίσιο Υπηρεσιών Google (διαδικασία com.google.process.gapps). Προσπαθήστε ξανά"

Πατάω "αναγκαστικό κλείσιμο", και κλείνει το μήνυμα χωρίς να κλείνει και η εφαρμογή που βρίσκομαι (μερικές φορές ίσως να κολλήσει).

Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ

Edited by helios21

Γεια σας και πάλι

Εγώ ξανά πέρασα στην Shadow, αλλά δυστυχώς αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που δεν είχα παλιά. Όταν είμαι internet, είτε στο market είτε σε σελίδα είτε σε εφαρμογή που χρειάζεται το internet, μου βγάζει μήνυμα

"Λυπούμαστε!

Υπήρχε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής Πλαίσιο Υπηρεσιών Google (διαδικασία com.google.process.gapps). Προσπαθήστε ξανά"

Πατάω "αναγκαστικό κλείσιμο", και κλείνει το μήνυμα χωρίς να κλείνει και η εφαρμογή που βρίσκομαι (μερικές φορές ίσως να κολλήσει).

Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ

Πιστεύω να έκανες full wipe πριν βάλεις την shadow κάνοντας και format system. Επίσης το αρχείο gapps να είναι για την shadow, αν δεν την έβαλες από cwm backup. Ξανά κάνε format cache, dalvik, system και πέρασε την ξανά και πες μας.

Ναι τα έκανα όλα όπως στις οδηγίες το kouros. Αν ξανά κάνω format που λες και ξανά περάσω τη ROM δεν θα χάσω εφαρμογές/ρυθμίσεις;

Ναι τα έκανα όλα όπως στις οδηγίες το kouros. Αν ξανά κάνω format που λες και ξανά περάσω τη ROM δεν θα χάσω εφαρμογές/ρυθμίσεις;

Θα τις χάσεις για αυτό καλό είναι να πάρεις backup τις εφαρμογές με τα data σου με κάποιο πρόγραμμα όπως το titanium backup για παράδειγμα!!

Καλησπέρα, εχει δοκιμάσει κανείς το flashify? Υποτίθεται οτι φλασάρεις kernel και zip απευθείας χωρις να πρεπει να μπείς σε recovery mode!

(Αν το κατάλαβα καλά!)

OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ,

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

M.GANDHI

:)

Καλησπέρα, εχει δοκιμάσει κανείς το flashify? Υποτίθεται οτι φλασάρεις kernel και zip απευθείας χωρις να πρεπει να μπείς σε recovery mode!

(Αν το κατάλαβα καλά!)

Το είδα και εγώ εδώ, αλλά δεν το δοκίμασα ακόμα. Ίσως το τεστάρω κάποια στιγμή με κάποιο κερνελ.

Πάντως το τηλέφωνο πάει τόσο καλά, που δεν θέλω να πειράξω τίποτα προς το παρόν. :)

παιδια αγορασα μια 3000mAh μπαταρια για το κινιτο μας και το καπακι ειναι λιγο μεγαλυτερο απο οτι χρειαζοταν και μερικες φορες το κινιτο κλεινει και αλλεσ φορες κανει επανεκκινιση.Καθε φορα που κανει επανεκκινιση το κινητο παθαινει bootloop υπαρχει τροπος να το φτιαξω??

Samsung Galaxy S Plus GT-I9001

ROM:ParanoidAndroid 4.2 [bETA3]

Kernel:K^Kernel v1.7 (3.4.83)

Recovery:TWRP 2.6.0.0

Μήπως δεν κάνει καλή επαφή η μπαταρία; Βάλε κανένα μικρό κομμάτι χαρτί χοντρό από κάτω για να την πατάει προς τις επαφές της....αυτές οι κινέζικες βγάζουν πάντως μερικές φορές προβλήματα

Έχω θέμα. Εδώ και μερικές μέρες δεν δουλεύουν τα ξυπνητήρια!!!

Έχω το alarmdroid σχεδόν 2 χρόνια και δεν είχα ποτέ θέμα. Τώρα δε χτυπάει

σχεδόν ποτέ. Ούτε το native ξυπνητήρι. Κατέβασα και ακόμη μια εφαρμογή

ξυπνητηριού αλλά τζίφος και αυτή!

Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol:

Έχω θέμα. Εδώ και μερικές μέρες δεν δουλεύουν τα ξυπνητήρια!!!

Έχω το alarmdroid σχεδόν 2 χρόνια και δεν είχα ποτέ θέμα. Τώρα δε χτυπάει

σχεδόν ποτέ. Ούτε το native ξυπνητήρι. Κατέβασα και ακόμη μια εφαρμογή

ξυπνητηριού αλλά τζίφος και αυτή!

Δοκίμασε να πας διαχείρηση εφαρμογών/ρολόι και από κει να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων και μετά reboot.

Μπορείς επίσης να εγκαταστήσεις ξανά τη ρομ, ή κάποια νεότερη βερσιόν της, κάνοντας μόνο wipe cache, wipe dalvik cache και fix permissions μετά την εγκατάσταση από recovery. Δεν θα χάσεις εφαρμογές και ρυθμίσεις.

Δοκίμασε να πας διαχείρηση εφαρμογών/ρολόι και από κει να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων και μετά reboot.

Μπορείς επίσης να εγκαταστήσεις ξανά τη ρομ, ή κάποια νεότερη βερσιόν της, κάνοντας μόνο wipe cache, wipe dalvik cache και fix permissions μετά την εγκατάσταση από recovery. Δεν θα χάσεις εφαρμογές και ρυθμίσεις.

Δε θα πιστέψεις τι έπαιζε! Έχω το clean master και εδώ και καιρό είχα βάλει να

κάνει kill κάθε φορά που έκλεινα την οθόνη. Από τότε που έβαλα τη release 3,

προφανώς η ενέργεια αυτή κάτι έκανε με το ρολόι και τα ξυπνητήρια. :blink: Χθες λοιπόν την απενεργοποίησα την επιλογή και όλα κομπλέ! Στη release 1 δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Θα βάλω και την 4 και θα το ξανακοιτάξω.

Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol:

Καλημέρα! Την έκδοση 390 ΜΒ του K^kernel την εχει δοκιμασει κανεις να μας πεί εντυπώσεις?

M.GANDHI

Καλημέρα! Την έκδοση 390 ΜΒ του K^kernel την εχει δοκιμασει κανεις να μας πεί εντυπώσεις?

ειναι πολυ καλη κανει το κινητο σου γρηγοροτερο μονο που δεν θα μπορεις να γραφεις βιντεακια σε 720p δηλαδη σε HD και θα πρεπει να το αλλαξεις σε 480p ειναι το μονο αρνητικο που εχει.

Edited by crad

Samsung Galaxy S Plus GT-I9001

ROM:ParanoidAndroid 4.2 [bETA3]

Kernel:K^Kernel v1.7 (3.4.83)

Recovery:TWRP 2.6.0.0

E οπότε αξίζει μια δοκιμή!!

Σ ευχαριστώ

M.GANDHI

Αυτήν έχω από χθές! Την έβαλα για να παίζουν τα παιχνίδια καλύτερα, θυσιάζοντας βέβαια τα 720p του βίντεο. :)

Όποιος της εγκαταστήσει πάντως μην ξεχάσει να αλλάξει πριν από την εγκατάσταση από τις ρυθμίσεις του βίντεο τα 720p σε 480p, γιατί αλλιώς μετά την εγκατάσταση δεν θα μπορεί να ανοίξει την κάμερα.

Edited by kouros17

καλα που το ανέφερες!! Στο τσάκ με πέτυχες!!!! :lol:

M.GANDHI

• The title was changed to Samsung Galaxy S Plus (I9001)