kouros17 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Χρησιμοποιώ αυτή την rom(CyanogenMod 10.1 by ADC Team - Release 1) και είμαι αρκετά ικανοποιημένος.. Μόνο που θέλω να περάσω το google talk και δεν με αφήνει.. Κατέβασα την εφαρμογή αλλά μου παρουσιάζει πρόβλημα στην εγκατάσταση.. Προσπάθησα να εντοπίσω το αρχείο του hangout στο system/app για να το αντικαταστήσω με το googletalk.apk αλλά δεν το βρήκα... Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει;; :) Μην προσπαθείς άδικα. Η google αντικατέστησε το google talk με το hangout, οπότε πρέπει να συνηθήσεις το τελευταίο :) Αυριο μεθαυριο η ics γιατι τωρα δεν την παλευω. Ερωτηση:καπου διαβασα πως ενας τροπος (εκτος απτο περασμα αλλης rom) για να φτιαχτουν τα lags ειναι να αυξηθει σε mb το κλεισιμο των apps.δηλαδη εκει που ειναι ρυθμισμενο στο κινητο να κλεινουν οταν υπαρχει πχ40mb ελευθερος χωρος να κλεινουν πχ στα 100mb. Ισχυει κατι τετοιο? Και αλλη μια ερωτηση:τωρα πουμαι superuser(τρομαρα μου..) τι αλλο μπορω να κανω για να βελτιωσω την αποδοση του κινητου? Και παλι ευχαριστω Α,και κατι αλλο.το back up εγινε οχι στην εξωτερικη καρτα μνημης αλλα στην εσωτερικη.πρεπει να τα μεταφερω στην εξωτερικη πριν το flashαρισμα της νεας rom?ή εκει πουναι δεν παθαινουν τιποτα? Edit:με το myback up root τα αποθηκευσα ΟΛΑ,ακομη και εφαρμογες συστηματος.αν φλασαρω την jb (σαυτην καταληγω μαλλον) μετα μπορω να κανω restore τα ΠΑΝΤΑ?ή δεν πρεπει να περασω εφαρμογες συστηματος πανω στην καινουργια rom? Και παλι ευχαριστω.οι αποριες μου πολλες γιατι πρωτη φορα ασχολουμαι... Καλά, αν σου αρέσει αυτήν η ρομ που έβαλες, δεν χρειάζεται οπωσδήποτε να δοκιμάσεις και την ICS. Όταν θα έχεις ελεύθερο χρόνο και διάθεση μπορείς να το κάνεις. Αυτό που γράφεις για τη μνήμη ραμ σωστό είναι, αλλά είναι κάτι που υπάρχει ως ρύθμιση στη ρομ και στο kernel. Σχετικά με την αποθήκευση των backup και της ρομ, δεν υπάρχει πρόβλημα αν τα έχεις στην εσωτερική ή εξωτερική κάρτα, αλλά θα σου πρότεινα να τα τοποθετείς στην εξωτερική κάρτα, μήπως και χρειαστεί κάποια στιγμή να κάνεις format στην εσωτερική. Όπως και όλα τα προσωπικά αρχεία επίσης (φωτογραφίες, βίντεο, μουσική, κλπ), για τον ίδιο λόγο. Έτσι θα μπορείς να κάνεις άφοβα φορμάτ στην εσωτερική. Θα σου πρότεινα επίσης με το mybackup root (ή με όποια άλλη εφαρμογή backup χρησιμοποιείς), να παίρνεις μόνο backup τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις σου (apk+data, εφαρμογές+δεδομένα) και όχι τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις του συστήματος (της ρομ). Αυτό γιατί η επαναφορά σε μία άλλη ρομ (διαφορετικό σύστημα), αυτών των ρυθμίσεων μπορεί να δημιουργήσει κολλήματα. Αν τώρα χρειάζεσαι κάποια εφαρμογή της προηγούμενης ρομ, μπορείς εύκολα να τη βρεις και να την εγκαταστήσεις. χειροκίνητα στη νέα ρομ. Τις επαφές σου ο καλύτερος τρόπος για να τις διατηρείς από ρομ σε ρομ είναι με τον συγχρονισμό με το gmail λογαριασμό σου. Αν θέλεις να διατηρείς ένα ακριβές αντίγραφο της ρομ όπως είναι τώρα (και καλά θα κάνεις να υπάρχει πάντα ένα αποθηκευμένο κάπου στην εξωτερική σου, ή ακόμα και στον υπολογιστή σου) προτίμησε το nandroid backup (cwm backup). Αν κάποια στιγμή κολλήσει το τηλέφωνό σου σε recovery mode και δεν ανοίγει, ή αν δε σου αρέσει μια ρομ μπορείς να κάνεις restore αυτό το backup από recovery. Για το πως παίρνουμε ένα nandroid backup μπορείς να κοιτάξεις εδώ. Έτσι αν έχεις ένα nandroid backup, αν έχεις συγχρονισμένες τις επαφές σου και αν έχεις τέλος ένα backup των εφαρμογών και των ρυθμίσεών τους, μπορείς να αλλάζεις και να δοκιμάζεις άφοβα όσες ρομ θέλεις, κάνοντας μόνο το βασικό setup και επαναφέροντας τα backup (όχι το nandroid, τα άλλα)... Καλημέρα, kouros με το K^kernel που δοκιμάζεις έχεις δεί διαφορά? Σίγουρα είναι καλύτερη η μπαταρία και ίσως λίγο πιο smooth. Εκείνο που θέλω να πω, είναι ότι με αυτόν τον συνδυασμό ρομ και κερνελ, έχω την πιο καλή λειτουργία που είχα ποτέ στο τηλέφωνό μου. Και όσο περνάνε οι μέρες αντί να χειροτερεύει, γίνεται καλύτερο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 (edited) Σίγουρα είναι καλύτερη η μπαταρία και ίσως λίγο πιο smooth. Εκείνο που θέλω να πω, είναι ότι με αυτόν τον συνδυασμό ρομ και κερνελ, έχω την πιο καλή λειτουργία που είχα ποτέ στο τηλέφωνό μου. Και όσο περνάνε οι μέρες αντί να χειροτερεύει, γίνεται καλύτερο! :) Ok Κατεβάζωωωω!!! Α και φυσικά...ηθελα να μάθω! ... goventor και λοιπά τί χρησιμοποιούμε με το κερνελ αυτό? Edited June 12, 2013 by chriszamanis Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Α και φυσικά...ηθελα να μάθω! ... goventor και λοιπά τί χρησιμοποιούμε με το κερνελ αυτό? Προτιμώ ondemand/row. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 α μάλιστα, άρα ανεξαρτήτως κερνελ απο ότι κατάλαβα εκεί παίζεις συνήθως!!! Ευχαριστω ;) Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 (edited) Τελειοοοοοο.ευχαριστώ πολύ.πέρασα την jb cyanogenmod 10.1.απίστευτο ui.το τι διάβασμα εριξα σήμερα δεν περιγραφετε.ούτε πανελλήνιες ετσι.τώρα θα ψαξω τι είναι αυτά τα path που μου βγάζει ο es explorer.storage/sdcard0 και storage/sdcard1.το δεύτερο πρεπει ναναι η εξωτερική κάρτα μνήμης.αλλά βρίσκω και άλλο ενα path με συσκευη/ext_sdcard...α και κάτι άλλο.terminal emulator.... ε ρε απορίες πουχω... Το κινητό πάντως έγινε καινούργιο!!!!και είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά να πάρω άλλο. :))) Edit:πηγα να κατεβασω το facebook απο το market και μουβγαλε "αγνωστο σφαλμα" και εναν αριθμο σε παρενθεση. Δε μασησα...το περασα απο το .apk πουχα κρατησει στο dropbox(εχω και εκει backup των εφαρμογων και των επαφων,μονο) Edited June 12, 2013 by venoos Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Προτιμώ ondemand/row. Μετα την τελευταια επανεγκατασταση που έκανα δεν έχω ήχο σε μηνύματα πάσης φυσεως :-P (viber,fb και κανονικά μηνύματα ) Μήπως είναι αυτό που αναφέρει ο dev κάτω κάτω? Είμαι έξω και δεν έχω ευκαιρο το link για να δω. (Στέλνω απο tapatalk) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 (edited) Τελειοοοοοο.ευχαριστώ πολύ.πέρασα την jb cyanogenmod 10.1.απίστευτο ui.το τι διάβασμα εριξα σήμερα δεν περιγραφετε.ούτε πανελλήνιες ετσι. Από εδώ και εδώ μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα βασικά. ;) Μετα την τελευταια επανεγκατασταση που έκανα δεν έχω ήχο σε μηνύματα πάσης φυσεως :-P (viber,fb και κανονικά μηνύματα ) Μήπως είναι αυτό που αναφέρει ο dev κάτω κάτω? Μια φορά μου είχε εμφανιστεί το ίδιο πρόβλημα στη ρομ του ivendor και μου λύθηκε κάνοντας αυτά που γράφει κάτω - κάτω. Edited June 13, 2013 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Από εδώ και εδώ μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα βασικά. ;) Μια φορά μου είχε εμφανιστεί το ίδιο πρόβλημα στη ρομ του ivendor και μου λύθηκε κάνοντας αυτά που γράφει κάτω - κάτω. Τελικα απο settings/sound ειχε βαλει σαν notification sound την επιλογη none ;p Οποτε επελεξα εναν ηχο και απο χθες το απογευμα ολα καλα! Το διευκρινισα μηπως και το παθει κανενας φιλος και η λυση ειναι πολυ απλη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Απορια :γινεται να υπαρχουν ΔΥΟ μονοπατια για την εξωτερικη καρτα μνημης??? Βρηκα οτι τα μονοπατια /mnt/external_sd/ και /storage/sdcard1/ εχουν τα δεδομενα της εξωτερικης καρτας μνημης. Βγαζοντας την καρτα μνημης οι φακελοι αδειαζουν (δεν διαγραφονται) και επεμβαινοντας στην καρτα μνημης πχ τραβωντας φωτο αυτη αποθηκευεται και στις 2 διαδρομες. Συνδεοντας το κινητο με το pc η οποιαδηποτε διαγραφη αρχειου διαγραφεται και στις 2 διαδρομες-φακελους. Το pc αναγνωριζει ΜΙΑ εξωτερικη καρτα μνημης(σαν σκληρο δισκο,βεβαια) Ελπιζω ναναι απτις τελευταιες μου αποριες. Οσο και να διαβασα τα λινκ πιο πανω(απο kouros17) δεν βρηκα μιαν απαντηση... Ευχαριστω. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 (edited) Μία εξωτερική κάρτα αναγνωρίζει το τηλέφωνο, απλώς μπορείς να πας σ'αυτήν από δύο διαφορετικά μονοπάτια. Πρακτικά είτε το ένα διαλέξεις, είτε το άλλο, μπαίνεις στην εξωτερική σου κάρτα και μπορείς να αντιγράψεις, αποθηκεύσεις, διαγράψεις, κλπ. Το γιατί συμβαίνει αυτό είναι ολόκληρη ιστορία, έχει σχέση με τις διαφορετικές εκδόσεις του android και πρακτικά νομίζω ότι δεν έχει σημασία. Edited June 13, 2013 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Αμα σου πω δεν τοξερα μεχρι τωρα...και πριν το root τοχα σκαλισει παρα πολυ το κινητο.νασαι καλα. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 καλησπερα σε ολους.το εχει παρει ο αδερφος μου με επιδοτηση απο vodafone και ειναι κλειδωμενο δεν δουλευει με κοσμοτε.χρειαζεται αλλαγη ρομ?εχει αυτην πανω 2,3,6 XXKQN I9001XXKPO Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 καλησπερα σε ολους.το εχει παρει ο αδερφος μου με επιδοτηση απο vodafone και ειναι κλειδωμενο δεν δουλευει με κοσμοτε.χρειαζεται αλλαγη ρομ?εχει αυτην πανω 2,3,6 XXKQN I9001XXKPO Αν βάλεις στην αναζήτηση της google "unlock samsung galaxy s plus i9001" θα σου επιστρέψει κάποιες σελίδες και κάποια βίντεο από το youtube, για το πως μπορείς να το ξεκλειδώσεις. Οπότε διαλέγεις και δοκιμάζεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deinosauraki Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Ο kouros έχει βάλει καινούριο συνδιασμό rom-kernel και εννοείται ότι ακολουθούμε και οι περισσότεροι! Έβαλα τη cm10.1 χθες. Το κινητό είναι πιο smooth και μου έκανε εντύπωση πόσο γρήγορα φορτώνει όταν είναι κλειστό. Πολύ καλή δουλειά από τους developers. Μια ερώτηση: Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το android weather για την αρχική οθόνη. Αλλά το widget που έχει η rom για την ώρα και τον καιρό είναι πολύ ωραίο και διάφανο, οπότε μπορώ να βάλω όποιο wallpaper θέλω. Η τοποθεσία όμως λέει συνέχεια Αθήνα. Το android weather έγραφε κάθε φορά την περιοχή που ήμουν. Υπάρχει κάποια ρύθμιση ή είναι default αν είμαι οπουδήποτε στην Αττική θα γράφει Αθήνα? Παράθεση Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Ο kouros έχει βάλει καινούριο συνδιασμό rom-kernel και εννοείται ότι ακολουθούμε και οι περισσότεροι! Έβαλα τη cm10.1 χθες. Το κινητό είναι πιο smooth και μου έκανε εντύπωση πόσο γρήγορα φορτώνει όταν είναι κλειστό. Πολύ καλή δουλειά από τους developers. Μια ερώτηση: Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το android weather για την αρχική οθόνη. Αλλά το widget που έχει η rom για την ώρα και τον καιρό είναι πολύ ωραίο και διάφανο, οπότε μπορώ να βάλω όποιο wallpaper θέλω. Η τοποθεσία όμως λέει συνέχεια Αθήνα. Το android weather έγραφε κάθε φορά την περιοχή που ήμουν. Υπάρχει κάποια ρύθμιση ή είναι default αν είμαι οπουδήποτε στην Αττική θα γράφει Αθήνα? Την εχω βαλει και γω αυτη τη ρομ μερικες μερες και τρεχει αρκετα εως πολυ καλα.το μονο μειον που διαπιστωσα ειναι το ευρος του wifi του κινητου.στα ιδια μερη στο σπιτι που επιανα (σε αλλο δωματιο απτο router) τωρα δεν πιανω ή πιανω με μεγαλη δυσκολια. Οσο για το widget του καιρου της rom πας ρυθμισεις-συστημα-widget ρολογιου-και βγαζει το cLock ,διαλεγεις τον καιρο και βγαζει επιλογη για την τοποθεσια ειτε να σε εντοπιζει αυτοματα ειτε να την θεσεις εσυ χειροκινητα... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deinosauraki Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Οσο για το widget του καιρου της rom πας ρυθμισεις-συστημα-widget ρολογιου-και βγαζει το cLock ,διαλεγεις τον καιρο και βγαζει επιλογη για την τοποθεσια ειτε να σε εντοπιζει αυτοματα ειτε να την θεσεις εσυ χειροκινητα... Με το wifi δεν έχω δει διαφορά, αλλά αφού το ανέφερες θα κάνω μια βόλτα μέσα στο σπίτι. ;) Όσο για το widget, Η επιλογή "Χρήση προσαρμοσμένης τοποθεσίας" δεν είναι τικαρισμένη και από κάτω που λέει τοποθεσία, γράφει "Εντοπισμός τοποθεσίας μέσω δικτύου". Αλλά συνεχίζει να λέει Αθήνα. Έβαλα και το android weather μήπως έχω κάνει κάποια βλακεία στις ρυθμίσεις, αλλά όλα παίζουν κανονικά και μου δείχνει την περιοχή που βρίσκομαι. Το άλλο κολλημένο "Αθήνα" Παράθεση Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 (edited) Με το wifi δεν έχω δει διαφορά, αλλά αφού το ανέφερες θα κάνω μια βόλτα μέσα στο σπίτι. ;) Όσο για το widget, Η επιλογή "Χρήση προσαρμοσμένης τοποθεσίας" δεν είναι τικαρισμένη και από κάτω που λέει τοποθεσία, γράφει "Εντοπισμός τοποθεσίας μέσω δικτύου". Αλλά συνεχίζει να λέει Αθήνα. Έβαλα και το android weather μήπως έχω κάνει κάποια βλακεία στις ρυθμίσεις, αλλά όλα παίζουν κανονικά και μου δείχνει την περιοχή που βρίσκομαι. Το άλλο κολλημένο "Αθήνα" Ακριβως.το τικαρεις εσυ το κουτακι και απο κατω βγαζει επιλογη την τοποθεσια ως "αγνωστο".κανεις κλικ πανω του και γραφεις την τοποθεσια. Εναλλακτικα ολα αυτα γινονται οταν βρεις το widget cLock στα widgets και το κανεις drop στην οθονη.αυτοματως θα σου βγαλει το μενου του cLock,θα διαλεξεις το "καιρος" και η συνεχεια οπως σουχω γραψει. Ελπιζω να βοηθησα. Edited June 15, 2013 by venoos Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deinosauraki Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 (edited) Ακριβως.το τικαρεις εσυ το κουτακι και απο κατω βγαζει επιλογη την τοποθεσια ως "αγνωστο".κανεις κλικ πανω του και γραφεις την τοποθεσια. Εναλλακτικα ολα αυτα γινονται οταν βρεις το widget cLock στα widgets και το κανεις drop στην οθονη.αυτοματως θα σου βγαλει το μενου του cLock,θα διαλεξεις το "καιρος" και η συνεχεια οπως σουχω γραψει. Ελπιζω να βοηθησα. Αυτό δε θέλω. Δε θέλω να του φάλω μια φιξ τιμή στην τοποθεσία. Έχω το widget στη home screen και συνεχίζει να μου βγάζει Αθήνα. Στη δίπλα οθόνη έχω το android weather και μου βγάζει την ακριβή περιοχή που είμαι και όχι την ευρύτερη (π.χ. μου βγάζει Αιγάλεω, Περιστέρι, Χαλάνδρι και όχι Αθήνα) Edited June 15, 2013 by deinosauraki Παράθεση Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crad Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 ρε παιδια απο οτι βλεπω τις τελευταιες μερες μονο ο educk αναβαθμιζει τον κερνελ του ο christopher δεν ασχολειτε αλλο?τι εγινε? Παράθεση Samsung Galaxy S Plus GT-I9001 ROM:ParanoidAndroid 4.2 [bETA3] Kernel:K^Kernel v1.7 (3.4.83) Recovery:TWRP 2.6.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 (edited) ρε παιδια απο οτι βλεπω τις τελευταιες μερες μονο ο educk αναβαθμιζει τον κερνελ του ο christopher δεν ασχολειτε αλλο?τι εγινε? To τεστάρει. Έτσι και αλλιώς σχεδόν κάθε εβδομάδα τα linux kernel (στα οποία βασίζονται τα kernel του android) αναβαθμίζονται...επομένως μία βερσιόν πάνω, μία βερσιόν κάτω δεν λέει πολλά πράγματα, το θέμα είναι να λειτουργεί σωστά στο τηλέφωνό σου. Γιατί δεν δοκιμάζεις το 3.4.49 του Educk και όταν αναβαθμίσει ο Christopher βάζεις το δικό του. Εξάλλου ο Christopher, αποδείχτηκε από τους πιο ιδιοφυείς προγραμματιστές εκεί πέρα, αφού διόρθωσε αρκετά bugs που τυραννούσαν για καιρό τις ρομ και απ'ότι έχει πει δουλεύει σκληρά για να διορθώσει κάποια λάθη που υπάρχουν στην σειρά 3.4 kernel. Και μην ξεχνάμε ότι 3.4. kernel αυτή την στιγμή έχουν ελάχιστα τηλέφωνα, εννοώντας και τα κορυφαία μαζί. :) Edited June 16, 2013 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crad Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 (edited) παιδια καθε φορα που αλλαζω απο K^Kernel σε Phenom η απο K^Kernel σε K^Kernel εχω bootloop υπαρχει εξηγηση???? EDIT: παντα κανω wipe cache , wipe dalvik cache και fix permissions EDIT2: χρησιμοποιηω τη ρομ της adc team Edited June 16, 2013 by crad Παράθεση Samsung Galaxy S Plus GT-I9001 ROM:ParanoidAndroid 4.2 [bETA3] Kernel:K^Kernel v1.7 (3.4.83) Recovery:TWRP 2.6.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Ρε παιδιά εγω συνεχίζω να εχω θέμα με το titanium backup σε αυτή τη rom. Με το που το βάλεις να κανει backup κολάει όλο το κινητό και μόνο αν βγάλεις μπαταρία για να συνέλθει! Μπορεί κάποιος να κάνει μια δοκιμή να το εγκαταστήσει να δούμε αν ειναι γενικό το πρόβλημμα ή κάτι τρέχει με το κινητό μου ; :blink: Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Ρε παιδιά εγω συνεχίζω να εχω θέμα με το titanium backup σε αυτή τη rom. Με το που το βάλεις να κανει backup κολάει όλο το κινητό και μόνο αν βγάλεις μπαταρία για να συνέλθει! Μπορεί κάποιος να κάνει μια δοκιμή να το εγκαταστήσει να δούμε αν ειναι γενικό το πρόβλημμα ή κάτι τρέχει με το κινητό μου ; :blink: Σε εμένα ποτέ δεν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα....έχω βέβαια την paid version αλλά και με την free δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Κι εγώ με την free στο 4.1 δεν ειχα πρόβλημα. Τώρα με την 4.2 εχω θέμα! Υπάρχει περίπτωση με την πληρωμένη να παίζει κανονικα? Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Κι εγώ με την free στο 4.1 δεν ειχα πρόβλημα. Τώρα με την 4.2 εχω θέμα! Υπάρχει περίπτωση με την πληρωμένη να παίζει κανονικα? Δεν ξέρω , μπορεί....Σου έστειλα pm Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts