chriszamanis Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Την δοκίμασα την CyanogenMod 10.1 by ADC Team και απλά είναι καταπληκτική! Προς το παρόν κρατάω το stock kernel που μου φαίνεται μια χαρά, ακόμα και στα παιχνίδια και βλέπουμε...:) Ωρε εχεις βαλθεί να μας τρελάνεις!! 2 Μέρες δεν μπήκα και πάλι δοκίμασες άλλη ROM :lol: Με εχεις κάνει με το που μπαίνω στο myphone να τσεκάρω την υπογραφή σου !!! ;) Και μιας και τη δοκίμασες είναι καλύτερη απο του davidteri91 που δοκίμασες? (Αν και με βλέπω να την κατεβάζω ήδη!!) :lol: Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Ωρε εχεις βαλθεί να μας τρελάνεις!! 2 Μέρες δεν μπήκα και πάλι δοκίμασες άλλη ROM :lol: Με εχεις κάνει με το που μπαίνω στο myphone να τσεκάρω την υπογραφή σου !!! ;) Και μιας και τη δοκίμασες είναι καλύτερη απο του davidteri91 που δοκίμασες? (Αν και με βλέπω να την κατεβάζω ήδη!!) :lol: Δεν φταίω εγώ, οι developers μας που είναι πολύ δραστήριοι. :) Η συγκεκριμένη ρομ είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των κορυφαίων developers του τηλεφώνου μας (Ivendor, Castagna, Christopher, Educk, κλπ), δοκιμάστηκε αρκετά πριν δημοσιοποιηθεί και ναι είναι λίγο πιο γρήγορη και καλή από αυτή του David. Με όλους αυτούς τους dvelopers από πίσω δεν θα μπορούσα να έχω άλλη ρομ στο τηλέφωνό μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Σε πειράζω και το ξέρεις!! :) ;) Κι εγώ μόλις την έκανα εγκατάσταση! Και περνάω εφαρμογές! Στου David είχα παρατηρήσει ένα θέμα με το titanium backup το οποίο δεν έπαιζε με τίποτα. Μία έβγαζε θέμα με τα δικαιώματα και πάντα κολούσε όλο το κινητο οταν προσπαθούσα να παρω backup. Κολούσε και μόνο με βγάλσιμο μπαταρίας επανερχότανε!!! Καμιά ιδέα για το τί παίζει ή αν παρατήρησες κάτι ανάλογο? Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Σε πειράζω και το ξέρεις!! :) ;) Κι εγώ μόλις την έκανα εγκατάσταση! Και περνάω εφαρμογές! Στου David είχα παρατηρήσει ένα θέμα με το titanium backup το οποίο δεν έπαιζε με τίποτα. Μία έβγαζε θέμα με τα δικαιώματα και πάντα κολούσε όλο το κινητο οταν προσπαθούσα να παρω backup. Κολούσε και μόνο με βγάλσιμο μπαταρίας επανερχότανε!!! Καμιά ιδέα για το τί παίζει ή αν παρατήρησες κάτι ανάλογο? To titanium είναι μια εφαρμογή με πολλές δυνατότητες, αλλά μου φαίνεται τόσο άσχημη και πολύπλοκη που δεν την χρησιμοποιώ, οπότε δεν μπορώ να σου πω. Μία εφαρμογή backup την θέλω μόνο για να μπορώ να παίρνω όσο πιο απλά γίνεται και με ασφάλεια τα backup μου. Προτιμώ το my backup root και το go backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 (edited) Ok Σ ευχαριστώ, θα δοκιμάσω! Απο ότι βλέπω και το don't panic που είχα δεν παίζει με το 4.2 ... δεν μπορώ να καταλάβω γιατί! Edited June 10, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Δεν φταίω εγώ, οι developers μας που είναι πολύ δραστήριοι. :) Η συγκεκριμένη ρομ είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των κορυφαίων developers του τηλεφώνου μας (Ivendor, Castagna, Christopher, Educk, κλπ), δοκιμάστηκε αρκετά πριν δημοσιοποιηθεί και ναι είναι λίγο πιο γρήγορη και καλή από αυτή του David. Με όλους αυτούς τους dvelopers από πίσω δεν θα μπορούσα να έχω άλλη ρομ στο τηλέφωνό μου... Καλησπερα!!Τα tiles στα κραταει με την συγκεκριμενη σειρα που τα βαζεις?Το μονο προβλημα που εχω ειναι αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Δεν χρησιμοποιώ κάποια "ειδικά tiles". Πάντως αυτό πρέπει να είναι θέμα του launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Δεν χρησιμοποιώ κάποια "ειδικά tiles". Πάντως αυτό πρέπει να είναι θέμα του launcher. Εντάξει την δουλειά μου μπορώ να την κανω και απο τα power widgets από την notification bar,απλά τα tiles είναι το κάτι "διαφορετικό" το οποίο μέχρι στιγμής δεν λειτουργεί σωστά και καθε φορά ψάχνω που είναι το wifi,που ειναι η φωτεινοτητα κτλ!Ελπίζω να διορθωθεί σύντομα για αισθητικους και μόνο λόγους (υποκειμενικό βέβαια είναι αυτό).Προς το παρόν κλασικά power widgets :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetec13 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Εχω το s plus απο τον Ιανουαριο του 12 χωρις να εχω κανει καμια αλλαγη στο λογισμικο του μεχρι τωρα...ειναι ακομα μαμα....Σε μια συγριση που εκανα με το νοκια 5800 που ειχα πριν διαπιστωσα οτι το wi fi του νοκια ειναι καλυτερο με τεραστια διαφορα απο το s plus...Υπαρχει καποια λυση σε αυτο το θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Εχω το s plus απο τον Ιανουαριο του 12 χωρις να εχω κανει καμια αλλαγη στο λογισμικο του μεχρι τωρα...ειναι ακομα μαμα....Σε μια συγριση που εκανα με το νοκια 5800 που ειχα πριν διαπιστωσα οτι το wi fi του νοκια ειναι καλυτερο με τεραστια διαφορα απο το s plus...Υπαρχει καποια λυση σε αυτο το θεμα τα symbian γενικότερα είχαν καλύτερο σήμα από τα android ή τουλάχιστον έτσι δείχνει η ένδειξη Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Εντάξει την δουλειά μου μπορώ να την κανω και απο τα power widgets από την notification bar,απλά τα tiles είναι το κάτι "διαφορετικό" το οποίο μέχρι στιγμής δεν λειτουργεί σωστά και καθε φορά ψάχνω που είναι το wifi,που ειναι η φωτεινοτητα κτλ!Ελπίζω να διορθωθεί σύντομα για αισθητικους και μόνο λόγους (υποκειμενικό βέβαια είναι αυτό).Προς το παρόν κλασικά power widgets :-) Νόμισα ότι εννοούσες άλλα "tiles". :rolleyes: Αυτά που εννοείς όμως λειτουργούν μια χαρά! Από σύστημα/πάνελ γρήγορων ρυθμίσεων/πλακίδια και διάταξη, μπορώ να προσθέσω ότι θέλω, να διαγράψω επίσης και να τα βάλω στη σωστή σειρά με drag and drop. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Νόμισα ότι εννοούσες άλλα "tiles". :rolleyes: Αυτά που εννοείς όμως λειτουργούν μια χαρά! Από σύστημα/πάνελ γρήγορων ρυθμίσεων/πλακίδια και διάταξη, μπορώ να προσθέσω ότι θέλω, να διαγράψω επίσης και να τα βάλω στη σωστή σειρά με drag and drop. :) ρε ****το δε μου τα κραταει....Μου αλλαζει σειρα μονο του και μερικες φορες μου εμφανιζει μερικα ετσι νταιλιδικα χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Δεν δοκιμάζεις να κάνεις ξανά εγκατάσταση της ρομ, μήπως και διορθωθεί, κάνοντας μόνο wipe cache partitions, wipe dalvik cache και fix permissions από recovery; Δεν θα χάσεις εφαρμογές και ρυθμίσεις, εκτός από το kernel αν εγκατέστησες κάποιο άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 (edited) Δεν δοκιμάζεις να κάνεις ξανά εγκατάσταση της ρομ, μήπως και διορθωθεί, κάνοντας μόνο wipe cache partitions, wipe dalvik cache και fix permissions από recovery; Δεν θα χάσεις εφαρμογές και ρυθμίσεις, εκτός από το kernel αν εγκατέστησες κάποιο άλλο. Σωστος,θα το δοκιμασω και αυτο.Παντως οπως ειπε και ενα παλικαρι πιο πανω,να συνεχιζεις να ανανεωνεις την υπογραφη σου σε καθε αλλαγη γιατι ειμαστε πολλοι που σε ακολουθουμε πιστα χαχα! p.s. Πως και δεν εχουν βαλει να μπορεις να κανεις reboot στο recovery?Η υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω για να μου το εμφανιζει στο Power menu?(αν και δε νομιζω γιατι βρηκα ενα τετοιο menu που ειχε μονο τα κλασικα airplane mode,profile κτλ κτλ) Edited June 10, 2013 by AdeLaiN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 (edited) Πως και δεν εχουν βαλει να μπορεις να κανεις reboot στο recovery?Η υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω για να μου το εμφανιζει στο Power menu?(αν και δε νομιζω γιατι βρηκα ενα τετοιο menu που ειχε μονο τα κλασικα airplane mode,profile κτλ κτλ) Πήγαινε στις "επιλογές για προγραμματιστές" και τικάρισε το "προηγμένη επανεκκίνηση" ;) Tις "επιλογές για προγραμματιστές" τις ενεργοποιείς πηγαίνοντας στο "σχετικά με το τηλέφωνο" και πατώντας 7 φορές το "αριθμός έκδοσης" που είναι κάτω - κάτω. Όλα κρυφά μας τά'χει η 4.2.2. :p Edited June 10, 2013 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Καλημερα σε ολους.εχω το galaxy s plus.για να γινω root ακολουθω αυτο; ( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306732 ).ειμαι αρκετα πρωταρης οποτε η απορια μου μη σας φανει "χαζη".επισης οποια rom συνιστατε θα με βοηθουσε.κυριος στοχος μου ειναι να περασω μια rom με οσο γινεται λιγοτερα "κολληματα".τις τελευταιες 2 εβδομαδες τα lugs πολλαπλασιαστηκαν.2 φορες επαναφορα εργοστασιακων και καπως εστρωσε με τη διαφορα οτι "τρεμω" να βαλω social networking apps γιατι θαρχισει το πανηγυρι.εχω 2.3.3 και I9001XXKG1.ελπιζω να ποσταρω σωστα γιατι και στο φορουμ ειμαι πρωταρης.χαιρετω και ευχαριστω προκαταβολικα για την οποιαδηποτε βοηθεια. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 (edited) Καλημερα σε ολους.εχω το galaxy s plus.για να γινω root ακολουθω αυτο; ( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306732 ).ειμαι αρκετα πρωταρης οποτε η απορια μου μη σας φανει "χαζη".επισης οποια rom συνιστατε θα με βοηθουσε.κυριος στοχος μου ειναι να περασω μια rom με οσο γινεται λιγοτερα "κολληματα".τις τελευταιες 2 εβδομαδες τα lugs πολλαπλασιαστηκαν.2 φορες επαναφορα εργοστασιακων και καπως εστρωσε με τη διαφορα οτι "τρεμω" να βαλω social networking apps γιατι θαρχισει το πανηγυρι.εχω 2.3.3 και I9001XXKG1.ελπιζω να ποσταρω σωστα γιατι και στο φορουμ ειμαι πρωταρης.χαιρετω και ευχαριστω προκαταβολικα για την οποιαδηποτε βοηθεια. Για το πως θα γίνεις root και πως θα εγκαταστήσεις κάποια custom rom μπορείς να δεις εδώ τον οδηγό όπου περιγράφονται όλα τα βήματα. Αν δεν ανοίγει το κινητό μετά το φλασάρισμα της ρομ και σε πηγαίνει πάλι recovery mode, κοίτα εδώ (στον οδηγό το επισημαίνω ως "σημαντικό"). Οι ρομ που θα σου πρότεινα να φλασάρεις είναι δύο: Από ICS την CyanogenMod 9 Final Release, από JELLY BEAN (4.2.2) την CyanogenMod 10.1 by ADC Team - Release 1. To thread του τηλεφώνου μας στους xda, όπου μπορείς να βρεις όλες τις roms, kernels, mods, κλπ είναι εδώ. Αν θέλεις ρίξε και μια ματιά στα link που έχω στην υπογραφή μου, για να εξοικειωθείς με κάποια πράγματα από το android και το τηλέφωνό μας. Και μην μπερδεύεις το galaxy s με το galaxy s plus. Μπορεί να είναι εξωτερικά ακριβώς τα ίδια τηλέφωνα, αλλά έχουν διαφορετικό hardware και ότι κάνει για το ένα δεν κάνει απαραίτητα για το άλλο (το λέω επειδή το link που ανέφερες είναι για το galaxy s). Για όποια απορία έχεις μπορείς να ρωτήσεις εδώ... Edited June 11, 2013 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Πήγαινε στις "επιλογές για προγραμματιστές" και τικάρισε το "προηγμένη επανεκκίνηση" ;) Tις "επιλογές για προγραμματιστές" τις ενεργοποιείς πηγαίνοντας στο "σχετικά με το τηλέφωνο" και πατώντας 7 φορές το "αριθμός έκδοσης" που είναι κάτω - κάτω. Όλα κρυφά μας τά'χει η 4.2.2. :p Ευχαριστω για το reboot menu ;) Παρεπιπτοντως εκανα τα wipe που λεγαμε χθες για τα Tiles που δε μου δουλευουν σωστα,περασα ξανα απο πανω την rom αλλα και παλι τιποτα ! Μαλλον ειμαι ατυχος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Παρεπιπτοντως εκανα τα wipe που λεγαμε χθες για τα Tiles που δε μου δουλευουν σωστα,περασα ξανα απο πανω την rom αλλα και παλι τιποτα ! Μαλλον ειμαι ατυχος :) Περίεργο, δεν έχω αυτό το πρόβλημα, αλλά δεν είδα και κάποιον άλλον να το αναφέρει. :wacko: Αν δεν βαριέσαι, ξανακάνε εγκατάσταση της ρομ με full wipe, αφού πάρεις πρώτα ένα nandroid backup: 1) wipe data/factory reset 2) wipe cache partitions, 3) advanced/wipe dalvik cache, 4) mounds and storage: format/system, format cache, format data, 5) install rom 6) install gapps 7) wipe data/factory reset, 8) wipe cache partitions, 9) advanced/wipe dalvik cache 10) advanced/fix permissions 11) reboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 (edited) Περίεργο, δεν έχω αυτό το πρόβλημα, αλλά δεν είδα και κάποιον άλλον να το αναφέρει. :wacko: Αν δεν βαριέσαι, ξανακάνε εγκατάσταση της ρομ με full wipe, αφού πάρεις πρώτα ένα nandroid backup: 1) wipe data/factory reset 2) wipe cache partitions, 3) advanced/wipe dalvik cache, 4) mounds and storage: format/system, format cache, format data, 5) install rom 6) install gapps 7) wipe data/factory reset, 8) wipe cache partitions, 9) advanced/wipe dalvik cache 10) advanced/fix permissions 11) reboot Αν κανω αυτα τα βηματα,με τα οποια θα σβηστουν τα παντα,θα επανελθουν ρυθμισεις και homescreens με το my backup root?Backup απο clockworkmod εχω κρατησει.Αλλα βαριεμαι απιστευτα το στησιμο εκ νεου :( Edited June 11, 2013 by AdeLaiN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 (edited) Αν κανω αυτα τα βηματα,με τα οποια θα σβηστουν τα παντα,θα επανελθουν ρυθμισεις και homescreens με το my backup root?Backup απο clockworkmod εχω κρατησει.Αλλα βαριεμαι απιστευτα το στησιμο εκ νεου :( Αν κράτησες και τις ρυθμίσεις μαζί με τις εφαρμογές (apk+data) στο mybackup root, θα επανέλθουν. Υπάρχει όμως και τρόπος να επαναφέρεις μόνο εφαρμογές και ρυθμίσεις, από το nandroid backup: Backup and restore/Advanced Restore/Restore data Edited June 11, 2013 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geok23 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Χρησιμοποιώ αυτή την rom(CyanogenMod 10.1 by ADC Team - Release 1) και είμαι αρκετά ικανοποιημένος.. Μόνο που θέλω να περάσω το google talk και δεν με αφήνει.. Κατέβασα την εφαρμογή αλλά μου παρουσιάζει πρόβλημα στην εγκατάσταση.. Προσπάθησα να εντοπίσω το αρχείο του hangout στο system/app για να το αντικαταστήσω με το googletalk.apk αλλά δεν το βρήκα... Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει;; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Περίεργο, δεν έχω αυτό το πρόβλημα, αλλά δεν είδα και κάποιον άλλον να το αναφέρει. :wacko: Αν δεν βαριέσαι, ξανακάνε εγκατάσταση της ρομ με full wipe, αφού πάρεις πρώτα ένα nandroid backup: 1) wipe data/factory reset 2) wipe cache partitions, 3) advanced/wipe dalvik cache, 4) mounds and storage: format/system, format cache, format data, 5) install rom 6) install gapps 7) wipe data/factory reset, 8) wipe cache partitions, 9) advanced/wipe dalvik cache 10) advanced/fix permissions 11) reboot Τιποτα... :( παλι μου τα κανει μανταρα τα tiles....Τελος παντων!Σε ευχαριστω πολυ παντως!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 (edited) Για το πως θα γίνεις root και πως θα εγκαταστήσεις κάποια custom rom μπορείς να δεις εδώ τον οδηγό όπου περιγράφονται όλα τα βήματα. Αν δεν ανοίγει το κινητό μετά το φλασάρισμα της ρομ και σε πηγαίνει πάλι recovery mode, κοίτα εδώ (στον οδηγό το επισημαίνω ως "σημαντικό"). Οι ρομ που θα σου πρότεινα να φλασάρεις είναι δύο: Από ICS την CyanogenMod 9 Final Release, από JELLY BEAN (4.2.2) την CyanogenMod 10.1 by ADC Team - Release 1. To thread του τηλεφώνου μας στους xda, όπου μπορείς να βρεις όλες τις roms, kernels, mods, κλπ είναι εδώ. Αν θέλεις ρίξε και μια ματιά στα link που έχω στην υπογραφή μου, για να εξοικειωθείς με κάποια πράγματα από το android και το τηλέφωνό μας. Και μην μπερδεύεις το galaxy s με το galaxy s plus. Μπορεί να είναι εξωτερικά ακριβώς τα ίδια τηλέφωνα, αλλά έχουν διαφορετικό hardware και ότι κάνει για το ένα δεν κάνει απαραίτητα για το άλλο (το λέω επειδή το link που ανέφερες είναι για το galaxy s). Για όποια απορία έχεις μπορείς να ρωτήσεις εδώ... Ευχαριστω πολυ!!!! Ενταξει το root,το recovery,εκανα και back up.οταν εγινε το back up κολλησε μετα στο recovery και με τις οδηγιες για το bootloop (στον οδηγο το γραφεις σημαντικο) με το ontin επανηλθε... Αυριο μεθαυριο η ics γιατι τωρα δεν την παλευω. Ερωτηση:καπου διαβασα πως ενας τροπος (εκτος απτο περασμα αλλης rom) για να φτιαχτουν τα lags ειναι να αυξηθει σε mb το κλεισιμο των apps.δηλαδη εκει που ειναι ρυθμισμενο στο κινητο να κλεινουν οταν υπαρχει πχ40mb ελευθερος χωρος να κλεινουν πχ στα 100mb. Ισχυει κατι τετοιο? Και αλλη μια ερωτηση:τωρα πουμαι superuser(τρομαρα μου..) τι αλλο μπορω να κανω για να βελτιωσω την αποδοση του κινητου? Και παλι ευχαριστω Α,και κατι αλλο.το back up εγινε οχι στην εξωτερικη καρτα μνημης αλλα στην εσωτερικη.πρεπει να τα μεταφερω στην εξωτερικη πριν το flashαρισμα της νεας rom?ή εκει πουναι δεν παθαινουν τιποτα? Edit:με το myback up root τα αποθηκευσα ΟΛΑ,ακομη και εφαρμογες συστηματος.αν φλασαρω την jb (σαυτην καταληγω μαλλον) μετα μπορω να κανω restore τα ΠΑΝΤΑ?ή δεν πρεπει να περασω εφαρμογες συστηματος πανω στην καινουργια rom? Και παλι ευχαριστω.οι αποριες μου πολλες γιατι πρωτη φορα ασχολουμαι... Edited June 12, 2013 by venoos Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Καλημέρα, kouros με το K^kernel που δοκιμάζεις έχεις δεί διαφορά? Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts