Jump to content

Samsung Galaxy S Plus (I9001)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ημερα 13 ωρες με 2 βραδια σε Flight Mode και powersave επιλογη για χρηση CPU. Ελπιζω μετα την φορτιση να κρατησει παραπανω... εως τοτε υπομονη....

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα!

Είμαι με την beta 1. Δύο συνεχόμενες ημέρες δε χτύπησε το ξυπνητηρι...συνεβη και σε καποιον αλλον?Με τις άλλες εκδόσεις ήμουν εντάξει. Τι μπορεί να φταίει? rom η κερνελ(nexus 7)?

Με το stock kernel ακόμα δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, είναι το καλύτερο τηλέφωνο που είχα ποτέ. Για να δεις αν είναι πρόβλημα του κερνελ η της rom θα πρέπει να το δοκιμάσεις και με άλλο κερνελ.

Με το stock kernel ακόμα δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, είναι το καλύτερο τηλέφωνο που είχα ποτέ. Για να δεις αν είναι πρόβλημα του κερνελ η της rom θα πρέπει να το δοκιμάσεις και με άλλο κερνελ.

Που μπορώ να βρω τον stock kernel?

Αλλιώς ξαναφλασαρω την beta1 γιατί με το ξυπνητηρι πρέπει να έχεις σιγουρια και οχι αγχος :-P

Edit: και αν θες πες μου ρυθμίσεις σε governor και scheduler!

Edited by AdeLaiN

τελικά κι εγώ έχω θέμα με την μπαταρία μου! σε 5 ώρες με μηδαμινή χρήση, η μπαταρία έφτασε στο 36% και η κατανάλωση έχει το 54% στην οθόνη και το 25% στην ομιλία! πρώτη φορά που το ξαναβάζω στην πρίζα μέσα σε 5 ώρες!!!

λέτε να δοκιμάσω κι εγώ άλλον kernel?

να δοκιμάσω stock kernel???

μπορώ?

α, και κάτι ακόμα, στις ρυθμίσεις στο μενού ron control και μετά performance πείραξα το current min... τώρα είναι στο 320... δε ξέρω ούτε τι είναι ούτε ποιος μου είπε να το πειράξω ούτε γιατί το πείραξα! :p:D:p:cool:

τι αριθμό να αφήσω εκεί????

Ευχαριστώ!

Edited by jean86

Minimum βάλε 245ΜΗz. Είναι η μικρότερη συχνότητα που θα δουλεύει ο επεξεργαστής πριν μπει σε deep sleep.

aaaa!!!!!!OK!

Ευχαριστώ! Με τον πυρήνα τι να κάνω? Μήπως είναι ιδέα μου????

τελικά κι εγώ έχω θέμα με την μπαταρία μου! σε 5 ώρες με μηδαμινή χρήση, η μπαταρία έφτασε στο 36% και η κατανάλωση έχει το 54% στην οθόνη και το 25% στην ομιλία! πρώτη φορά που το ξαναβάζω στην πρίζα μέσα σε 5 ώρες!!!

λέτε να δοκιμάσω κι εγώ άλλον kernel?

Από εχθές που έχω βάλει το Erik-mod kernel 1.2.1 δεν μου έκανε κανένα soft reboot και η μπαταρία μέσα σε 13 ώρες είναι στο 55% με κανονική χρήση!!

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Πώς μπορώ και με ποιο πρόγραμμα να πάρω backup κάποιων παιχνιδιών που να περιέχει και την πρόοδο σε αυτά ώστε να κάνω ξανά μια καθαρή εγκατάσταση ρομ ;. Πχ στο templerun2 έχω φτάσει αρκετά μακριά και δεν θέλω να το χάσω... :(

Από εχθές που έχω βάλει το Erik-mod kernel 1.2.1 δεν μου έκανε κανένα soft reboot και η μπαταρία μέσα σε 13 ώρες είναι στο 55% με κανονική χρήση!!

Άν αλλάξω kernel θα δώ αποτέλεσμα λες? Να βάλω αυτόν που έχεις κι εσύ???

Πώς μπορώ και με ποιο πρόγραμμα να πάρω backup κάποιων παιχνιδιών που να περιέχει και την πρόοδο σε αυτά ώστε να κάνω ξανά μια καθαρή εγκατάσταση ρομ ;. Πχ στο templerun2 έχω φτάσει αρκετά μακριά και δεν θέλω να το χάσω... :(

Μπορείς να πάρεις backup με το titanium backup. Υπάρχουν όμως κι άλλα τέτοια προγράμματα στο play store αν το ψάξεις.

Που μπορώ να βρω τον stock kernel?

Αλλιώς ξαναφλασαρω την beta1 γιατί με το ξυπνητηρι πρέπει να έχεις σιγουρια και οχι αγχος :-P

Edit: και αν θες πες μου ρυθμίσεις σε governor και scheduler!

Για να ξαναβάλεις το stock kernel θα πρέπει να ξαναφλασάρεις τη ρομ, κάνοντας μόνο wipe cache και wipe cache partition. Εγώ το έχω με interactive/cfq.

Και κάποια screenshots για την μπαταρία. Δεν το έκανα μεγάλη χρήση αυτές τις μέρες αλλά και πάλι είναι εντυπωσιακή η μπαταρία. 3 μέρες χρήσης πάντα σε κανονική λειτουργία και έχω ακόμα το 25%.

Για να ξαναβάλεις το stock kernel θα πρέπει να ξαναφλασάρεις τη ρομ, κάνοντας μόνο wipe cache και wipe cache partition. Εγώ το έχω με interactive/cfq.

Και κάποια screenshots για την μπαταρία. Δεν το έκανα μεγάλη χρήση αυτές τις μέρες αλλά και πάλι είναι εντυπωσιακή η μπαταρία. 3 μέρες χρήσης πάντα σε κανονική λειτουργία και έχω ακόμα το 25%.

3 μέρες???? Τελικά μάλλον την δικιά σου θα περάσω! *(interactive/cfq)

Μπορώ όμως ή θα έχω πρόβλημα με την JB??? :O:O

* Μάλλον βλακεία θα πώ, αλλα interactive/cfq είναι ο kernel σου?????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::happy::happy:

γιατί ψάχνω αλλά δεν βρίσκω τίποτα τέτοιο!

Edited by jean86

Άν αλλάξω kernel θα δώ αποτέλεσμα λες? Να βάλω αυτόν που έχεις κι εσύ???

Αν έχουμε προβλήματα καλό είναι να δοκιμάζουμε κάποιο άλλο kernel ή κάποια άλλη ρομ. Τα καλύτερα κερνελ για μένα αυτή τη στιγμή για jb rom πάντα, εκτός από το stock του ivendor είναι τα Nexus και Phenom. Αν και έχω την εντύπωση ότι είναι ακριβώς ίδια χωρίς καμία διαφορά. :rolleyes:

3 μέρες???? Τελικά μάλλον την δικιά σου θα περάσω! ( interactive/cfq)

Άποψή μου είναι να τα δοκιμάζεις όλα και να επιλέγεις αυτό που λειτουργεί καλύτερα στο τηλέφωνό σου. Και αν το βρεις πάρε ένα nandroid backup για να γυρνάς σ'αυτό όποτε θέλεις και πειραματίσου μετά ελεύθερα αν σου αρέσει, με οτιδήποτε άλλο. :)

Έχω διαβάσει τόσα πολλά και εδώ και στους xda για διάφορα προβλήματα και μου φαίνεται παράξενο γιατί δεν έχω μέχρι στιγμής κανένα απ'αυτά. Αν όμως μου παρουσιαστεί φυσικά και θ'αλλάξω kernel, ή ρομ αν χρειαστεί.

Ποια ρομ έχεις; Δεν κατάλαβα αυτό που ρωτάς για το αν θα έχεις πρόβλημα με jb. Για jb rom μιλάμε και για κερνελ σε jb.

Interactive/cfq είναι οι επιλογές στο stock kernel για governor και i/o scheduler (ρυθμίσεις/επιδόσεις/επεξεργαστής)

Edited by kouros17

στα download link και στο Nexus και στο Phenom έχει απο 3 link! τι διαφορά έχουν? Δεν λέει κάπου κάτι απότι είδα!

ακι τέλος, κανένας πρόχειρος οδηγός για το πως φλασάρω kernel???

Βρήκα αυτό!

Ευχαριστώ!

στα download link και στο Nexus και στο Phenom έχει απο 3 link! τι διαφορά έχουν? Δεν λέει κάπου κάτι απότι είδα!

ακι τέλος, κανένας πρόχειρος οδηγός για το πως φλασάρω kernel???

Βρήκα αυτό!

Ευχαριστώ!

OC= overclocked (ο επεξεργαστής μπορείς να φθάσει μέχρι τα 1800+Mhz)

UV=undervolt (έχει κατεβάσει τα volt λειτουργίας του επεξεργαστή για μεγαλύτερη οικονομία της μπαταρίας)

exUv=extreme undervolt (έχει κατεβάσει τα volt ακόμα περισσότερο)

BIGMEM=Big memory (έχει διαθέσιμη περισσότερη μνήμη ραμ)

HIGHBIGMEM=High big memory (ακόμα περισσότερη διαθέσιμη μνήμη ραμ)

Θα σου πρότεινα τις exUv εκδόσεις γιατί είναι οι καλύτερες για την μπαταρία αλλά μερικά τηλέφωνα δεν τις σηκώνουν. Στις εκδόσεις με bigmem και κυρίως με highbigmem, μπορεί να μην λειτουργεί η εγγραφή βίντεο στα 720p.

Η ενδεδειγμένη εγκατάσταση του kernel, αφού πρώτα μπεις recovery, είναι η εξής:

wipe cache partitions,

advanced/wipe dalvik cache,

install kernel

wipe cache partitions,

advanced/wipe dalvik cache,

advanced/fix permissions (σημαντικό)

reboot.

3 μέρες???? Τελικά μάλλον την δικιά σου θα περάσω! *(interactive/cfq)

Αν εννοείς ότι θα αλλάξει η ρομ ναι θ'αλλάξει. Γι'αυτό αν σου αρέσει η bacman, μην φλασάρεις τη ρομ του ivendor για να πάρεις το kernel γιατί έτσι θα αλλάξει και η ρομ που έχεις.

Edited by kouros17

εμενα προσωπικά το τηλέφωνο ποτε δεν εχει κρατησει 3 μερες με οποια rom Και kernel να εχω βαλει...

να κάνω battery calibration μπας και αλλάξει κάτι.?..

koyros τα stock εμενα ειναι ondemand cfq με του Invendor.εσενα πως ειναι Interactive τα stock?

Edited by tonygal3

ROM:invendor 7 alpha 1 beta..

KERNEL:castagna it 10.4 luzlactive 245-1400 row...

PHONE..SAMSUNG GALAXY PLUS

recovery..5.5.0.4

koyros τα stock εμενα ειναι ondemand cfq με του Invendor.εσενα πως ειναι Interactive τα stock?

Αυτές που λες είναι οι προεπιλογές απλώς εγώ τις άλλαξα.

α οκ....χρειαζεται λες το calibrate? Edited by tonygal3

recovery..5.5.0.4

Μεχρι τώρα η μπαταρία μου εφτανε τσιμα τσιμα 2 μερες. Δεν ξέρω αν έχει κάποια σημασία αλλά χρειάστηκε να κάνω reboot βγάζοντας την μπαταρία. Από τότε το κινητό εχεί τρομερή διαφορά στην μπαταρία. ήδη μία μέρα και 7 ώρες και η μπαταρία είναι στο 78%. Πιθανώς να έκανα εγώ κατι στραβα μεχρι τώρα. Έχω το beta1 με τον kernel του.

α οκ....χρειαζεται λες το calibrate?

Όχι δε χρειάζεται. Το τηλέφωνο κάνει αυτή τη διαδικασία κάθε φορά που το φορτίζεις στο 100%.

το nexus v8 το δοκίμασε κανεις με τη Beta 1 του invedor?

αξίζει η να αφήσουμε το stock kernel?

recovery..5.5.0.4

• The title was changed to Samsung Galaxy S Plus (I9001)