Jump to content

Samsung Galaxy S Plus (I9001)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια παιδια καλη χρονια να εχουμε! μολις ροοταρα το κινητο και δεν θελω να περασω καποια ρομ αλλα θελω να το κανω λιγο.πιο γρηγορο οσο ειναι δυνατον! τι προτεινετε απο προγραμματα που πχ να κλεινουν τα background procceses και εχω περισσοτερη ελευθερη ραμ μονιμα η καποια αλλη εφαρμογη!

ευχαριστω εκ των προτερων

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δε δουλευει το wifi ομως. Τουλαχιστον σε μενα. Και με τη 360ultimate που πηγα να βγαλω φωτο δεν εβγαινε

Σε μένα το wifi λειτουργεί, αλλά υπάρχει το πρόβλημα με την μη αναγνώριση της sdcard όταν συνδέω τηλέφωνο με υπολογιστή και προσπαθώ ν'ανοίξω την sdcard.

Δοκίμασα με διάφορες κάμερες για φωτό, αυτήν που λειτούργησε είναι η silent camera.

Ξαναγυρίζω στον diaplokernel HP 2.6.35 jb. που είναι άψογο, μέχρι να φιξαριστεί το πρόβλημα με τη usb σύνδεση.

Σε μένα το wifi λειτουργεί, αλλά υπάρχει το πρόβλημα με την μη αναγνώριση της sdcard όταν συνδέω τηλέφωνο με υπολογιστή και προσπαθώ ν'ανοίξω την sdcard.

Δοκίμασα με διάφορες κάμερες για φωτό, αυτήν που λειτούργησε είναι η silent camera.

Ξαναγυρίζω στον diaplokernel HP 2.6.35 jb. που είναι άψογο, μέχρι να φιξαριστεί το πρόβλημα με τη usb σύνδεση.

Kouros από μπαταρία πως πάει με την 2.6.35 jb;

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Kouros από μπαταρία πως πάει με την 2.6.35 jb;

Εξαρτάται από τη χρήση, περίπου όπως με τ' άλλα kernel, τα data ενεργοποιημένα καταναλώνουν αρκετή.

Ο Castagna με smartass/sio σ'αυτόν τον τομέα μου φαίνεται καλύτερος, αλλά νομίζω ότι ακόμα δεν είναι έτοιμος για jb rom, παρά μόνο για ics.

EDIT: Δοκίμασα τα δύο bigmem κερνελ 3.0 που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και έπαθα μεγάλη πλάκα! Απίστευτη ταχύτητα και κανένα lag στα απαιτητικά παιχνίδια! Μιλάω για το Diaplokernel 3.0 HP (03-01-13) και για το JaggyKernel 0.7. Η μόνη τους ουσιαστική διαφορά είναι ότι αυτό του Diaplo έχει μεγαλύτερη διαθέσιμη μνήμη ραμ (393ΜΒ) από το JaggyKernel 0.7 (373MB). Αυτό σημαίνει ότι στου Diaplo δεν λειτουργεί η εγγραφή βίντεο με 720p, λειτουργεί όμως κανονικά η εγγραφή με 480p. Έτσι και αλλιώς η εγγραφή βίντεο στα 720p δεν είναι ικανοποιητική ακόμα στις isc και jb roms, οπότε κράτησα αυτό του Diaplo με τη μεγαλύτερη διαθέσιμη μνήμη.

Και στα δύο η μπροστινή κάμερα λειτουργεί κανονικά, φωτό μπορείτε να πάρετε με την silent camera (είναι η μοναδική κάμερα από το μάρκετ που λειτούργησε, αν ανακαλύψετε κάποια άλλη γράψτε την) ενώ για την usb σύνδεση μπορείτε να επιλέξετε την MTP σύνδεση και όλα θα είναι o.k.(αποθηκευτικός χώρος/σύνδεση υπολογιστή μέσω.../συσκευή πολυμέσων MTP).

Έχω δοκιμάσει τις βερσιόν που είναι για jb rom μια και έχω τη ρομ του ivendor και το μόνο θεματάκι που βλέπω να υπάρχει είναι με το deep sleep. Aργεί να μπει και μερικές φορές μου φαίνεται ότι δεν μπαίνει καθόλου σε deep sleep. Αλλάζω τους governors θα το τεστάρω καλύτερα και θα αναφέρω τι παίζει.

Edited by kouros17

ευχαριστουμε για τις πληροφοριες!αυριο θα γινει δοκιμη! να ρωτησω κατι (χαζο μαλλον!!). to deepsleep τι ακριβώς είναι;

OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ,

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

M.GANDHI

:)

ευχαριστουμε για τις πληροφοριες!αυριο θα γινει δοκιμη! να ρωτησω κατι (χαζο μαλλον!!). to deepsleep τι ακριβώς είναι;

Δεν υπάρχει χαζή ερώτηση. Το deep sleep είναι η κατάσταση που βρίσκεται (ή θά 'πρεπε να βρίσκεται) ο επεξεργαστής όταν δεν χρησιμοποιούμε το τηλέφωνο. Είναι η ελάχιστη τιμή που μπορεί να πάρει. Αν δεν μπαίνει σε deep sleep σημαίνει ότι κινείται με μεγαλύτερη ταχύτητα (την ελάχιστη που έχουμε ρυθμίσει).

Αν δηλαδή έχουμε ρυθμίσει την min. τιμή του επεξεργαστή στα 245Mhz και την max. στα 1400Mhz όταν δεν χρησιμοποιούμε το τηλέφωνο θα κινείται με 245Mhz, που είναι όμως αρκετά υψηλότερη από την την τιμή "deep sleep" και αυτό όπως καταλαβαίνεις σημαίνει μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Για να τσεκάρουμε αν μπαίνει σε deep sleep και πόση ώρα μετά αφού πάψουμε να λειτουργούμε το τηλέφωνο, χρησιμοποιούμε μία εφαρμογή από το μάρκετ, την cpu spy. Εκεί ανάμεσα στις άλλες τιμές θα δεις και την τιμή "deep sleep".

Edited by kouros17

Το κινητό δουλεύει σε διάφορες συχνότητες ανάλογα με τις ανάγκες όταν το χρησιμοποιείς. Όταν δεν κάνεις κάτι με το κινητό σου τότε αυτό μπαίνει σε deep sleep για εξοικονόμηση μπαταρίας. Με την εφαρμογή cpu spy μπορείς να δεις και από μόνος σου και να τσεκάρεις αν σου δουλεύει σωστά στην εκάστοτε rom που έχεις.

σας ευχαριστω. ε ενταξει αν εισαι νεος θα κανεις και χαζες ερωτησεις!! και μιας και αρχισαμε, τα governors που αναφερθηκαν τι ειναι; αν μπορεσα να καταλαβω απο τα συμφραζομενα ειναι ρυθμισεις που αφορουν το κερνελ; αλλα απο που τις πειραζεις και τι αφορουν...μαυρα μεσανυχτα. τωρα βεβαια ειναι και περασμενη ωρα οποτε οι απαντησεις καλοδεχουμενες απο...αυριο (μη σας ταλαιπωρω νηχτιατικα!!!)

M.GANDHI

σας ευχαριστω. ε ενταξει αν εισαι νεος θα κανεις και χαζες ερωτησεις!! και μιας και αρχισαμε, τα governors που αναφερθηκαν τι ειναι; αν μπορεσα να καταλαβω απο τα συμφραζομενα ειναι ρυθμισεις που αφορουν το κερνελ; αλλα απο που τις πειραζεις και τι αφορουν...μαυρα μεσανυχτα. τωρα βεβαια ειναι και περασμενη ωρα οποτε οι απαντησεις καλοδεχουμενες απο...αυριο (μη σας ταλαιπωρω νηχτιατικα!!!)

Κατ'αρχήν ένα πρόγραμμα που μπορείς να ρυθμίσεις την min και max συχνότητα του επεξεργαστή όπως επίσης και τα governors και sio είναι το No-frills CPU Control https://play.google.com/store/search?q=cpu+control&c=apps .

Οι ρυθμίσεις των governors επηρεάζουν τον επεξεργαστή σε ότι αφορά την ταχύτητα που θα πρέπει να δώσει ο kernel σε αυτόν στις διάφορες διεργασίες που πρόκειται να κάνει και την ώρα που θα πρέπει να είναι στην μέγιστη ή σε κάποια μέση ταχύτητα, όπως π.χ. την αρχική ταχύτητα μόλις ανάβει η οθόνη, όταν τρέχει μια εφαρμογή κ.τ.λ. Ο governor επηρεάζει άμεσα την κατανάλωση μπαταρίας όπως επίσης και την ταχύτητα. Επίσης υπάρχει η ρύθμιση του I/O Scheduler ο οποίος ρυθμίζει την σειρά των διεργασιών που θα διαχειριστεί ο επεξεργαστής και την προτεραιότητα αυτών.

Δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες γιατί ίσως να μην γίνω και κατανοητός αλλά πιστεύω να πήρες μια ιδέα τι περίπου κάνουν αυτές οι δύο ρυθμίσεις. Από την εμπειρία των πιο πολλών χρηστών πάντως, οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε σαν Governor την επιλογή SmartassV2 και για I/O Scheduler την επιλογή SIO. Πιστεύω ότι είναι και οι καλύτεροι σε θέμα μπαταρίας/ταχύτητας.

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

μιας και αρχισαμε, τα governors που αναφερθηκαν τι ειναι; αν μπορεσα να καταλαβω απο τα συμφραζομενα ειναι ρυθμισεις που αφορουν το κερνελ;

Κοίτα και εδώ αν θέλεις περισσσότερες λεπτομέρεις.

Edited by kouros17

Παιδιά, για να πω και εγώ την εμπειρία μου μετά από κανα μήνα με διάφορες ρομ, και αναμικτα αποτελέσματα, ξαναγύρισα στη back up shadow με skyhigh kernel και βρήκα την υγειά μου. Θα ξαναδοκιμάσω βέβαια κάποια στιγμή καμιά Jb με 3 κερνελ που να δουλευουν τα πάντα, αλλά ευτυχώς έχω καβάτζα όταν κάτι στραβώσει, ρεκοβερυ και σάντοου επιτόπου! Μήπως γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να έχω όσο πιο πλήρες S3 Ui στη Shadow?

Υπάρχει μία gb rom που έχει το look του S3. Είναι η Ginger Revenge η οποία έχει ως βάση της την shadow. Κοίτα τα screenshots και αν σου αρέσουν μπορείς να την δοκιμάσεις.

Κάτι άλλο που θα μπορούσες να δοκιμάσεις (αλλά αφού πρώτα πάρεις ένα nandroid backup) είναι να αντιγράψεις το systemUI.apk από τον φάκελο system/app της Ginger Revenge και να τον τοποθετήσεις στον αντίστοιχο φάκελο της shadow αντικαθιστώντας αυτό που υπάρχει εκεί, να δώσεις τα σωστά δικαιώματα και να κάνεις reboot. Ίσως λειτουργήσει.

Λοιπον.. μετα απο καιρο που ημουν στην pacman jb κι αφουβειδα οτι εχει σταματησει η εξελιξη της ειπα να παω στου ivendor alpha 6. Εβαλα και τον diablo 3.xx kernel και θα συμφωνησω με τον κουρο οτι το κινητο πεταει. Ειναι ο καλυτερος συνδυασμος που ειχα μεχρι τωρα..

Αλλα μου λειπουν καποια πραγματα απο την pacman και ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις πως μπορω και βεβαια αν μπορω να τα ενσωματωσω εδω. Ειναι οπτικες διαφορες και οχι ουσιας.

1. Ο καιρος στη lockscreen. Αυτο καταφερα να το κανω κατεβαζοντας τα εικονιδια απο τη slimbeam και αφου ξεζιπαρα το framework-res τα περασα εκει μεσα, το ξαναζιπαρα και το εβαλα στη θεση του αντι καθιστωντας το προηγουμενο. Και τωρα εχω πιο ομορφα εικονιδια καιρου στη lockscreen γιατι τα default δε μου αρεσουν.

2. Ο καιρος στο συρταρι ειδοποιησεων. Οταν το ανοιγες ειχε πολυ ωραια εικονιδια και καιρο στο συρταρι και ειναι κατι που θα ηθελα να βαλω. Αν ξερει κανεις γι αυτο.. εβαλα το notification weather αλλα δε μου αρεσει.

3. Και το πιο βασικο. Η pacman ειχε στη lockscreen τα γεγονοτα του ημερολογιου να σκρολαρουν το ενα μετα το αλλο με διαφορετικο.χρωμα.κι οχι να δειχνει μονο ενα γεγονος με ασπρο χρωμα.

4. Να εχω ρυθμισεις και μενου με dual panel. Δοκιμασα ενα mod που βρηκα αλλα δεν ανοθγε το τηλεφωνο. Μαλλον εχει να κανει και με το 5.

5. Να αλλαξω το dpi. Μου αρεσε της slimbeam το μικρο interface, ειχε και στην pacman επιλογη αλλαγης αλλα εδω δεν εχει. Πως μπορω να τα αλλαξω χωρις να κολλησει το τηλεφωνο? Αλλαξα την.αναλυση στο build.prop αλλα μαλλον γι αυτο κολλησε και δεν ανοιγε.

Αν ξερει κανεις απο cooking θα ηθελα μια βοηθεια για να.μαθω.

Μενλιγα λογια ρωταω πως μπορω να παιρνω τα στοιχεια που θελω απο μια ρομ και να τα ενσωματωνω σε μια αλλη.

Και καλη χρονια και χρονια πολλα σε ολους

Μετά από περίπου 1 μήνα με ics (arco) λέω να επιστρέψω σε gb.

Δεν έμεινα ευχαριστημένος. Κατα καιρούς έχω ποστάρει κάποια προβλήματα,

αλλά έχω θεματάκια που με κάνουν να αλλάξω πάλι rom.

Το κινητό σβήνει μόνο του. Κάνει reset και έχω την εντύπωση ότι δεν έχω τόσο

καλό σήμα όσο είχα πριν.

Πριν την ics είχα gigabread. Πολύ ευχαριστημένος. Αλλά λέω να δοκιμάσω και τη

shadow που όλοι για αυτή λένε. Θα επιστρέχω με εντυπώσεις και ίσως στο μέλλον

δοκιμάσω jb.

Edit: Αφού ο kouros πρότεινε Ginger Revenge, θα δοκιμάσω αυτή!

Thanx!!!!

Edited by deinosauraki
Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol:

Λοιπον.. μετα απο καιρο που ημουν στην pacman jb κι αφουβειδα οτι εχει σταματησει η εξελιξη της ειπα να παω στου ivendor alpha 6. Εβαλα και τον diablo 3.xx kernel και θα συμφωνησω με τον κουρο οτι το κινητο πεταει. Ειναι ο καλυτερος συνδυασμος που ειχα μεχρι τωρα..

Αλλα μου λειπουν καποια πραγματα απο την pacman και ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις πως μπορω και βεβαια αν μπορω να τα ενσωματωσω εδω. Ειναι οπτικες διαφορες και οχι ουσιας.

1. Ο καιρος στη lockscreen. Αυτο καταφερα να το κανω κατεβαζοντας τα εικονιδια απο τη slimbeam και αφου ξεζιπαρα το framework-res τα περασα εκει μεσα, το ξαναζιπαρα και το εβαλα στη θεση του αντι καθιστωντας το προηγουμενο. Και τωρα εχω πιο ομορφα εικονιδια καιρου στη lockscreen γιατι τα default δε μου αρεσουν.

2. Ο καιρος στο συρταρι ειδοποιησεων. Οταν το ανοιγες ειχε πολυ ωραια εικονιδια και καιρο στο συρταρι και ειναι κατι που θα ηθελα να βαλω. Αν ξερει κανεις γι αυτο.. εβαλα το notification weather αλλα δε μου αρεσει.

3. Και το πιο βασικο. Η pacman ειχε στη lockscreen τα γεγονοτα του ημερολογιου να σκρολαρουν το ενα μετα το αλλο με διαφορετικο.χρωμα.κι οχι να δειχνει μονο ενα γεγονος με ασπρο χρωμα.

4. Να εχω ρυθμισεις και μενου με dual panel. Δοκιμασα ενα mod που βρηκα αλλα δεν ανοθγε το τηλεφωνο. Μαλλον εχει να κανει και με το 5.

5. Να αλλαξω το dpi. Μου αρεσε της slimbeam το μικρο interface, ειχε και στην pacman επιλογη αλλαγης αλλα εδω δεν εχει. Πως μπορω να τα αλλαξω χωρις να κολλησει το τηλεφωνο? Αλλαξα την.αναλυση στο build.prop αλλα μαλλον γι αυτο κολλησε και δεν ανοιγε.

Μενλιγα λογια ρωταω πως μπορω να παιρνω τα στοιχεια που θελω απο μια ρομ και να τα ενσωματωνω σε μια αλλη.

Κοίτα, αν χρησιμοποιούσαμε μια κλίμακα με βάση τις επιλογές παραμετροποίησης της κάθε ρομ (προσοχή όχι με το πόσο καλά λειτουργεί αλλά με βάση μόνο τις επιλογές εμφάνισης και τις διαθέσιμες ρυθμίσεις) τότε στο ένα άκρο με τις λιγότερες θα ήταν η AOSP του Brood και στην άλλη με τις περισσότερες η pacman. Η pacman έχεις τις περισσότερες επιλογές παραμετροποίησης απ'όλες τις ρομ, αλλά πολύ κοντά σ'αυτήν θα λέγαμε ότι στέκονται οι ParanoidAndroid και η AOKP (μετά θα ήταν slimbean, η cm10 και όλες οι ρομ που βασίσονται σ'αυτήν και τέλος η AOSP). Η pacman είναι στην πραγματικότητα ένας συνδυασμός της paranoidandroid και της aokp, γι'αυτό και τα έχει όλα. Επομένως δεν θα βρεις σε άλλη ρομ, όλα όσα είχες στην pacman.

Τώρα που η pacman έπαψε να έχει υποστήριξη, όπως και η paranoidandroid, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις την AOKP του crybert. Έχει πολλά από αυτά που ζητάς αν πας "ROM control". Είχα δοκιμάσει παλιότερες βερσιόν βασισμένες σε ics και ήταν από τις αγαπημένες μου ρομ. Δεν δοκίμασα ακόμα την Jb version, αλλά μόνο καλά λόγια διαβάζω γι'αυτήν (ίσως ο yannis12 που απ'ότι φαίνεται την έχει εγκαταστήσει να μπορεί να σου πει περισσότερα).

Για το dpi ίσως λειτουργήσουν κάποιες εφαρμογές από το μάρκετ όπως η DPI Changer, η LCD Density Modder, κλπ.

Για dual panel πρέπει να πειράξεις το Framework. Κοίτα εδώ.

Μετά από περίπου 1 μήνα με ics (arco) λέω να επιστρέψω σε gb.

Δεν έμεινα ευχαριστημένος. Κατα καιρούς έχω ποστάρει κάποια προβλήματα,

αλλά έχω θεματάκια που με κάνουν να αλλάξω πάλι rom.

Το κινητό σβήνει μόνο του. Κάνει reset και έχω την εντύπωση ότι δεν έχω τόσο

καλό σήμα όσο είχα πριν.

Πριν την ics είχα gigabread. Πολύ ευχαριστημένος. Αλλά λέω να δοκιμάσω και τη

shadow που όλοι για αυτή λένε. Θα επιστρέχω με εντυπώσεις και ίσως στο μέλλον

δοκιμάσω jb.

Πάντως από gb πολύ αξιόλογη φαίνεται η Ginger Revenge. Είναι βασισμένη στην shadow, έχει πολλά απ'αυτήν και υπάρχει υποστήριξη.

Edit: Αφού ο kouros πρότεινε Ginger Revenge, θα δοκιμάσω αυτή!

Thanx!!!!

Μόνο που δεν την έχω δοκιμάσει, είπα ότι "φαίνεται καλή".:rolleyes:

Ελπίζω να μην σε πάρω στο λαιμό μου. :p

Edited by kouros17

Η AOKP όπως είπε και ο kouros17 είναι μια πολύ καλή επιλογή ή τουλάχιστον είναι ότι πιο κοντινό υπάρχει στην pacman η οποία παρεμπιπτώντος είναι εντυπωσιακή (κρίμα που δεν αναβαθμίζεται). Είναι αρκετά παραμετροποιήσιμη και αν πας στο μενού rom control σου δίνει αρκετές επιλογές. Νομίζω ότι μπορεί να σε καλύψει στα περισσότερα αν όχι σε όλα από αυτά που ζητάς με μια επιφύλαξη στον καιρό στο συρτάρι ειδοποιήσεων. Έβγαλα και κάποια screenshots που ελπίζω να σου φανούν χρήσιμα και να πάρεις μια ιδέα για το αν σου κάνει ή όχι.

τι να πω παιδια, ευχαριστω και τους δυο για τις πληροφορίες. η εφαρμογη που αναφερατε ειναι αναγκαια, γιατι βλεπω στο μενου του συστηματος εχει να πειραξεις ταχητητα cpu κ.τ.λ. η εφαρμογη εχει περισσοτερες επιλογες; και μιας και το συζηταμε, ποια ειναι η ανωτερη ασφαλη ταχυτητα επεξεργαστη που μπορουμε να βαλουμε;

ευχαριστω και παλι

M.GANDHI

Η AOKP όπως είπε και ο kouros17 είναι μια πολύ καλή επιλογή ή τουλάχιστον είναι ότι πιο κοντινό υπάρχει στην pacman η οποία παρεμπιπτώντος είναι εντυπωσιακή (κρίμα που δεν αναβαθμίζεται). Είναι αρκετά παραμετροποιήσιμη και αν πας στο μενού rom control σου δίνει αρκετές επιλογές. Νομίζω ότι μπορεί να σε καλύψει στα περισσότερα αν όχι σε όλα από αυτά που ζητάς με μια επιφύλαξη στον καιρό στο συρτάρι ειδοποιήσεων. Έβγαλα και κάποια screenshots που ελπίζω να σου φανούν χρήσιμα και να πάρεις μια ιδέα για το αν σου κάνει ή όχι.

Ε, αφού έχει επιλογή για dual panel και αλλαγή dpi τότε νομίζω ότι έχει σχεδόν όλα όσα ζητάει ο achkap. :)

τι να πω παιδια, ευχαριστω και τους δυο για τις πληροφορίες. η εφαρμογη που αναφερατε ειναι αναγκαια, γιατι βλεπω στο μενου του συστηματος εχει να πειραξεις ταχητητα cpu κ.τ.λ. η εφαρμογη εχει περισσοτερες επιλογες; και μιας και το συζηταμε, ποια ειναι η ανωτερη ασφαλη ταχυτητα επεξεργαστη που μπορουμε να βαλουμε;

ευχαριστω και παλι

Αν έχεις ics ή jb rom βάλε για ελάχιστη 245Mhz και για μέγιστη ότι θέλεις. Θεωρητικά δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος με την ταχύτητα στα 1800+, (εξάλλου ελάχιστες φορές παίρνει αυτήν την τιμή), αλλά προτιμώ τα 1400Mhz, αφού δεν βλέπω καμία ουσιαστική διαφορά (τα 1400Mhz είναι ήδη πολύ μεγάλη ταχύτητα). Μην ξεχάσεις να τικάρεις και το "εφαρμογή στην εκκίνηση" για να χρησιμοποιεί τις τιμές που θα επιλέξεις από την στιγμή που θα ανοίξεις το τηλέφωνο.

Edited by kouros17

Κοίτα, αν χρησιμοποιούσαμε μια κλίμακα με βάση τις επιλογές παραμετροποίησης της κάθε ρομ (προσοχή όχι με το πόσο καλά λειτουργεί αλλά με βάση μόνο τις επιλογές εμφάνισης και τις διαθέσιμες ρυθμίσεις) τότε στο ένα άκρο με τις λιγότερες θα ήταν η AOSP του Brood και στην άλλη με τις περισσότερες η pacman. Η pacman έχεις τις περισσότερες επιλογές παραμετροποίησης απ'όλες τις ρομ, αλλά πολύ κοντά σ'αυτήν θα λέγαμε ότι στέκονται οι ParanoidAndroid και η AOKP (μετά θα ήταν slimbean, η cm10 και όλες οι ρομ που βασίσονται σ'αυτήν και τέλος η AOSP). Η pacman είναι στην πραγματικότητα ένας συνδυασμός της paranoidandroid και της aokp, γι'αυτό και τα έχει όλα. Επομένως δεν θα βρεις σε άλλη ρομ, όλα όσα είχες στην pacman.

Τώρα που η pacman έπαψε να έχει υποστήριξη, όπως και η paranoidandroid, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις την AOKP του crybert. Έχει πολλά από αυτά που ζητάς αν πας "ROM control". Είχα δοκιμάσει παλιότερες βερσιόν βασισμένες σε ics και ήταν από τις αγαπημένες μου ρομ. Δεν δοκίμασα ακόμα την Jb version, αλλά μόνο καλά λόγια διαβάζω γι'αυτήν (ίσως ο yannis12 που απ'ότι φαίνεται την έχει εγκαταστήσει να μπορεί να σου πει περισσότερα).

Για το dpi ίσως λειτουργήσουν κάποιες εφαρμογές από το μάρκετ όπως η DPI Changer, η LCD Density Modder, κλπ.

Για dual panel πρέπει να πειράξεις το Framework. Κοίτα εδώ.

Πάντως από gb πολύ αξιόλογη φαίνεται η Ginger Revenge. Είναι βασισμένη στην shadow, έχει πολλά απ'αυτήν και υπάρχει υποστήριξη.

Μόνο που δεν την έχω δοκιμάσει, είπα ότι "φαίνεται καλή".:rolleyes:

Ελπίζω να μην σε πάρω στο λαιμό μου.

Σας ευχαριστω πολυ. Δεν ειχα δοκιμασει την AOKP αλλαβτωρα θα το κανω..

Κατ'αρχήν ένα πρόγραμμα που μπορείς να ρυθμίσεις την min και max συχνότητα του επεξεργαστή όπως επίσης και τα governors και sio είναι το No-frills CPU Control https://play.google.com/store/search?q=cpu+control&c=apps .

Εχω ξαναρωτήσει αλλά χάθηκε στον κατεγισμό!

1)Γιατί προτιμάμε την εφαρμογή αυτή για την ρυθμιση της cpu ? (δεν αμφισβητώ απλά για να μαθαίνω!) , απο οτι βλέπω στο μενού επιδόσεις έχει επιλογή να πειράξεις την ταχύτητα cpu.

2)Ποια ειναι απο την εμπειρία σας η ανώτερη ταχυτητα επεξεργαστή που μπορούμε να βάλουμε χωρίς να εχουμε προβλήμματα ?

3) αφού κάνουμε ρυθμίσεις λογικά τσεκάρουμε και το "εφαρμογή κατα την εκκίνηση" σωστά?

edit: εδώ και καμιά ώρα έχω βάλει το Diaplokernel 3.0 HP (03-01-13) και όλα δείχνουν καλά. Απο ταχύτητα νομίζω πως είναι καλύτερα. Επίσης με το cpu spy είδα πως πέφτει σε deep sleep

Edited by chriszamanis

M.GANDHI

Εχω ξαναρωτήσει αλλά χάθηκε στον κατεγισμό!

1)Γιατί προτιμάμε την εφαρμογή αυτή για την ρυθμιση της cpu ? (δεν αμφισβητώ απλά για να μαθαίνω!) , απο οτι βλέπω στο μενού επιδόσεις έχει επιλογή να πειράξεις την ταχύτητα cpu.

2)Ποια ειναι απο την εμπειρία σας η ανώτερη ταχυτητα επεξεργαστή που μπορούμε να βάλουμε χωρίς να εχουμε προβλήμματα ?

3) αφού κάνουμε ρυθμίσεις λογικά τσεκάρουμε και το "εφαρμογή κατα την εκκίνηση" σωστά?

Για το 1 που ρωτάς δεν έχουν όλες οι rom αυτή τη ρύθμιση οπότε χρησιμοποιούμε την εφαρμογή που σου είπε ο jimsiv.

Για τα 2 και 3 σου έχει απαντήσει ο kouros17 2 post πιο πάνω.

Για τα 2 και 3 σου έχει απαντήσει ο kouros17 2 post πιο πάνω.

Σ ευχαριστώ καταρχήν ;) Τελικά δε με βολευει να διαβάζω απο tapatalk! Χάνω ποστ και γίνομαι ρεζίλι!!! :)

M.GANDHI

Άντε πάλι πειράματα θα κάνω με Ehndroix, με τρώει φαίνεται. Έκανα back up πάλι τη Shadow για σιγουριά, έχω όμως τώρα στο cwm δύο backup, πως μπορώ να σβήσω το πιο παλιό και να κρατήσω μόνο το καινούριο?

Με τον file explorer που έχεις πατάς παρατεταμένα επάνω σ'αυτό που θέλεις να σβήσεις και θα σου βγάλει την επιλογή "διαγραφή".

• The title was changed to Samsung Galaxy S Plus (I9001)