babamix Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Παρατεταμενο πατημα πανω του και συρσιμο τερμα πανω που ειναι η καταργηση. Δεν φευγει ετσι? Έτσι φεύγουν όλα τα εικονίδια εκτός από αυτό. Το πατάω και δεν συμβαίνει τίποτα. Κάτι άλλο? Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο μιας και δουλευω με apex launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 (edited) Με smartass εκανα δοκιμη επειδη παλια που δεν ειχα προβλημα χρησιμοποιουσα αυτον Μερικές φορές κολλάει με smartass το συγκεκριμένο kernel και δεν μπαίνει σε deep sleep παρόλο που τον έχει σαν προεπιλογή. Συνέβη και σε μένα κάποιες φορές και σε αρκετούς άλλους. Edited October 19, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Τελικά εγκατέστησα την CyanogenMod 9 by ivendor - RC5. Πώς φεύγει η αναζήτηση του google που είναι στην κορυφή? Ευχαριστώ. Στις ρυθμισεις του launcher εχει καπου επιμονη μπαρα αναζητησης. Βαλτο ποτε και δε θα φαινεται. Στον apex ειναι στις ρυθμισεις-->ρυθμισεις αρχικης οθονης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savio Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Ποια ακριβώς εγκατέστησες, την XXKQE; Μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι εννοούσες την XXKQI. Αν θες φλάσαρε αυτήν, είναι πιο πρόσφατη από την προηγούμενη και κάνε το ίδιο με τον φάκελο T9DB (link για κατέβασμα θα βρεις στο 4ο post). Μπορείς βέβαια πάντα, να κατεβάσεις ένα πληκτρολόγιο από το μάρκετ όπως το go keyboard. Με το σβήσιμο του τηλεφώνου τι έγινε; το εκανα αυτο με το φακελο αλλα συνεχιζει και γραφει μονο αγγλικα.ελληνικα πουθενα... επανερχομαι με νεα,το κινητο εφτιαξε...το πηγα χθες το πρωι στην samsung στο χαιδαρι...τους ανεφερα το προβλημα και μου τους εξηγησα οτι εχω κανει αναβαθμιση και τετοια και δεν λεει να φτιαξει... το πηρε ενα παλικαρι και το κοιταξε και τελικα ηταν θεμα μπαταριας και ειχαν προβλημα και τα μεταλλικα γαντζακια...η μπαταρια μου ηταν κατι ελαχιστα μιλιοστα πιο μικρη απο οτι επρεπε και το ενα γατζακι επαιζε με αποτελεσμα οποτε επεφτε κατω κουνιοταν η μπαταρια επαιζει και το γατζακι δεν εκανε καλη επαφη και εκλεινε το κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Βασικά από την XXKQI λείπουν τρία αρχεία από τον φάκελο T9DB γι'αυτό και δεν σου εμφανίζει ελληνικό πληκτρολόγιο. Κατέβασε από εδώ το ζιπαρισμένο φάκελο με τα τρία αρχεία, ξεζίπαρέ τον, τοποθέτησε τα τρία αρχεία μέσα στον φάκελο T9DB που θα βρεις στο /system/ και κάνε reboot. Μετά θα μπορείς μετακινώντας την space bar του πληκτρολογίου να βλέπεις και την ελληνική γλώσσα. Αλλά αφού λύθηκε το πρόβλημα με το σβήσιμο του τηλεφώνου όλα εντάξει. Για το πληκτρολόγιο υπάρχουν λύσεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Καλησπέρα σε όλους.. Εκανα σήμερα format στο κινητό και συμβαίνει το εξής περίεργο.. Δεν με αφήνει να περάσω το Sms Backup του MobileGo και ενώ με τα contacts ειχα θέμα.. Στο pc εχω ενα αρχειο xml.. Υπάρχει άλλος τρόπος να το περάσω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Καλησπέρα σε όλους.. Εκανα σήμερα format στο κινητό και συμβαίνει το εξής περίεργο.. Δεν με αφήνει να περάσω το Sms Backup του MobileGo και ενώ με τα contacts ειχα θέμα.. Στο pc εχω ενα αρχειο xml.. Υπάρχει άλλος τρόπος να το περάσω;;; Αν έκανες hard reset τότε μπορεί να σβήστηκε το back up που είχες κρατήσει. Εκτός αν είχες κάνει back up στην external sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Αν έκανες hard reset τότε μπορεί να σβήστηκε το back up που είχες κρατήσει. Εκτός αν είχες κάνει back up στην external sd μα αφού ειχα κανει export to pc.. στο pc εχω ενα backup, απλα το κινητο δεν το δέχεται.. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 μα αφού ειχα κανει export to pc.. στο pc εχω ενα backup, απλα το κινητο δεν το δέχεται.. :confused: Πρέπει να βάλεις το αρχείο στο σωστό φάκελο για να το δεχτεί. Χρησιμοποίησε ένα file explorer π.χ.τον Es File explorer και πήγαινε στο τηλέφωνο/sd card/SMSBackup Restore και βάλε το αρχείο με το back up σου εκεί. Αν στην sd card δεν υπάρχει ο φάκελος SMSBackupRestore δημιούργησέ τον εσύ με αυτό το όνομα. Λογικά θα δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Πρέπει να βάλεις το αρχείο στο σωστό φάκελο για να το δεχτεί. Χρησιμοποίησε ένα file explorer π.χ.τον Es File explorer και πήγαινε στο τηλέφωνο/sd card/SMSBackup Restore και βάλε το αρχείο με το back up σου εκεί. Αν στην sd card δεν υπάρχει ο φάκελος SMSBackupRestore δημιούργησέ τον εσύ με αυτό το όνομα. Λογικά θα δουλέψει. δυστυχως δεν έιτουργει τιποτα... πανε τα μηνυματα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 (edited) Καλησπέρα σε όλους.. Εκανα σήμερα format στο κινητό και συμβαίνει το εξής περίεργο.. Δεν με αφήνει να περάσω το Sms Backup του MobileGo και ενώ με τα contacts ειχα θέμα.. Στο pc εχω ενα αρχειο xml.. Υπάρχει άλλος τρόπος να το περάσω;;; Δεν έχω κρατήσει ποτέ backup των sms, αλλά μπορείς να δοκιμάσεις το εξής: Κατέβασε από το μάρκετ μία εφαρμογή για backup και restore των sms όπως αυτήν εδώ και δημιούργησε ένα δοκιμαστικό backup αυτών των μηνυμάτων που τώρα έχεις στο τηλέφωνο. Θα δημιουργηθεί ένας φάκελος με αυτό το backup στην εσωτερική ή στην εξωτερική σου κάρτα. Βρες ποιος είναι ο φάκελος αυτός και αφού συνδέσεις τηλέφωνο με υπολογιστή βάλε το backup που έχεις στον υπολογιστή μέσα σε αυτόν τον φάκελο. Μετά άνοιξε την εφαρμογή και κάνε restore. Είναι αυτό που σου είπε ο Γιάννης δηλαδή, μόνο που πρέπει να βρούμε έναν φάκελο στην κάρτα σου από τον οποίο μπορεί μία εφαρμογή να κάνει restore τον τύπο αρχείου που έχεις στον υπολογιστή. Απ'ότι διάβασα η συγκεκριμένη εφαρμογή που σου πρότεινα πιο πάνω, αποθηκεύει το backup της σε xml μορφή, σαν αυτό δηλαδή που έχεις στον υπολογιστή. Ίσως λειτουργήσει. Δώσε ένα link για την εφαρμογή MobileGo. Δεν την ξέρω. Edited October 20, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Έχω βάλει την cyanogenmod 9 RC5 Του Ιveνdor. Πολύ καλή και γρήγορη. ΌΛα εντάξει εκτός από ένα πρόβλημα: κάποιες φορές όταν πατάω να ανοίξει η συσκευή δεν ανοίγει κανονικά. Η οθόνη αχνοφέγγει χωρίς όμως να ανταποκρίνεται. Θέλει δυο-τρεις φορές να ξαναπατήσω το κουμπί για να ανοίξει κανονικά. Το ίδιο μου έκανε και όταν για μερικές μέρες πέρασα την "remICS βασισμένη στο τελευταίο update του ivendor". Το έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα? Κάποια ιδέα? Ευχαριστώ. Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Δεν έχω κρατήσει ποτέ backup των sms, αλλά μπορείς να δοκιμάσεις το εξής: Κατέβασε από το μάρκετ μία εφαρμογή για backup και restore των sms όπως αυτήν εδώ και δημιούργησε ένα δοκιμαστικό backup αυτών των μηνυμάτων που τώρα έχεις στο τηλέφωνο. Θα δημιουργηθεί ένας φάκελος με αυτό το backup στην εσωτερική ή στην εξωτερική σου κάρτα. Βρες ποιος είναι ο φάκελος αυτός και αφού συνδέσεις τηλέφωνο με υπολογιστή βάλε το backup που έχεις στον υπολογιστή μέσα σε αυτόν τον φάκελο. Μετά άνοιξε την εφαρμογή και κάνε restore. Είναι αυτό που σου είπε ο Γιάννης δηλαδή, μόνο που πρέπει να βρούμε έναν φάκελο στην κάρτα σου από τον οποίο μπορεί μία εφαρμογή να κάνει restore τον τύπο αρχείου που έχεις στον υπολογιστή. Απ'ότι διάβασα η συγκεκριμένη εφαρμογή που σου πρότεινα πιο πάνω, αποθηκεύει το backup της σε xml μορφή, σαν αυτό δηλαδή που έχεις στον υπολογιστή. Ίσως λειτουργήσει. Δώσε ένα link για την εφαρμογή MobileGo. Δεν την ξέρω. Το καλό με αυτό που μου πρότεινες είναι όχι λειτούργησε εν μέρει.. Δλδ με αφήνει να το επιλέξω ως αρχείο.. Το κακό είναι ότι επαναφέρει 0 μηνύματα... Κάτι προφανώς δεν πηγε καλά κατά την δημιουργία του backup.. αν κ στο pc διαβόζονται.. τι να πω;;; αγνωσται αι βουλαι του android!:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 (edited) Μισό λεπτό... Το MobileGo είναι εφαρμογή του υπολογιστή με την οποία κάνεις backup και restore επαφές, μηνύματα κ.τ.λ. Προσπάθησες να επαναφέρεις τα μηνύματα από τον υπολογιστή με το ίδιο πρόγραμμα και δεν τα δέχεται; Το πρόγραμμα σου αναγνωρίζει το κινητό; Edited October 20, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 (edited) Έχω βάλει την cyanogenmod 9 RC5 Του Ιveνdor. Πολύ καλή και γρήγορη. ΌΛα εντάξει εκτός από ένα πρόβλημα: κάποιες φορές όταν πατάω να ανοίξει η συσκευή δεν ανοίγει κανονικά. Η οθόνη αχνοφέγγει χωρίς όμως να ανταποκρίνεται. Θέλει δυο-τρεις φορές να ξαναπατήσω το κουμπί για να ανοίξει κανονικά. Το ίδιο μου έκανε και όταν για μερικές μέρες πέρασα την "remICS βασισμένη στο τελευταίο update του ivendor". Το έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα? Κάποια ιδέα? Ευχαριστώ. Δεν είχα ποτέ αυτό το πρόβλημα, αλλά κάποιοι άλλοι ναι και ανάμεσά τους ο Leon. Κοίτα εδώ (post 2746). Το καλό με αυτό που μου πρότεινες είναι όχι λειτούργησε εν μέρει.. Δλδ με αφήνει να το επιλέξω ως αρχείο.. Το κακό είναι ότι επαναφέρει 0 μηνύματα... Κάτι προφανώς δεν πηγε καλά κατά την δημιουργία του backup.. αν κ στο pc διαβόζονται.. τι να πω;;; αγνωσται αι βουλαι του android!:X Τσέκαρες αν ο τύπος αρχείων των μηνυμάτων που δημιούργησες με το backup είναι ίδιος με αυτόν των μηνυμάτων που έχεις στον υπολογιστή; Ποιο είναι το MobileGo; Μισό λεπτό... Το MobileGo είναι εφαρμογή του υπολογιστή με την οποία κάνεις backup και restore επαφές, μηνύματα κ.τ.λ. Προσπάθησες να επαναφέρεις τα μηνύματα από τον υπολογιστή με το ίδιο πρόγραμμα και δεν τα δέχεται; Το πρόγραμμα σου αναγνωρίζει το κινητό; Δοκίμασε είπε και δεν λειτουργεί. Edited October 20, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Μισό λεπτό... Το MobileGo είναι εφαρμογή του υπολογιστή με την οποία κάνεις backup και restore επαφές, μηνύματα κ.τ.λ. Προσπάθησες να επαναφέρεις τα μηνύματα από τον υπολογιστή με το ίδιο πρόγραμμα και δεν τα δέχεται; Το πρόγραμμα σου αναγνωρίζει το κινητό; ακριβώς.. έχω το mobilego και στο pc και στο κινητό.. τις επαφές τις επανέφερε μια χαρά (ευτυχως), τα μηνύματα όμως δεν με αφήνει να κλικάρω το xml αρχείο που έχει δημιουργηθεί.. σαν να μην το βλέπει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 To xml αρχείο στο pc μπορείς να το ανοίξεις και να δεις το περιεχόμενο του; Αν ναι τότε σίγουρα με κάποιον τρόπο μπορείς να επαναφέρεις τα μηνύματα σου. Κι απο δω και πέρα το Sms backup& restore είναι ο καλύτερος σου σύντροφος. Εχω όλα τα μηνύματα των τελευταίων 3 ετών στο κινητό μου. Ακόμα κι αυτά που είχα στο iphone πριν πάρω το Samsung. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 ακριβώς.. έχω το mobilego και στο pc και στο κινητό.. τις επαφές τις επανέφερε μια χαρά (ευτυχως), τα μηνύματα όμως δεν με αφήνει να κλικάρω το xml αρχείο που έχει δημιουργηθεί.. σαν να μην το βλέπει.. Επειδή μάλλον δεν θα βγάλουμε άκρη έτσι και θα κουράσουμε και τους υπόλοιπους αν θες μπες εδώ ώστε να τα πούμε πιο άνετα. Όποιος άλλος φυσικά νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει ακολουθεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 To xml αρχείο στο pc μπορείς να το ανοίξεις και να δεις το περιεχόμενο του; Αν ναι τότε σίγουρα με κάποιον τρόπο μπορείς να επαναφέρεις τα μηνύματα σου. Κι απο δω και πέρα το Sms backup& restore είναι ο καλύτερος σου σύντροφος. Εχω όλα τα μηνύματα των τελευταίων 3 ετών στο κινητό μου. Ακόμα κι αυτά που είχα στο iphone πριν πάρω το Samsung. επειδη βλεπω το περιεχομενο στο pc, γι αυτο ελπίζω ακόμα.. συγγνώμη αν σας κούρασα.. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 (edited) Καλημερα! θελω να ρωτησω αν γινεται σε συσκευη χωρις root με εργοστασικο firmware με με καποιο τροπο αν μπορώ να πάρω backup τις εφαρμογες μου και τα παιχνιδια ωστε να μη χασω high scores και ρυθμισεις. Αλλα ειναι στο τηλεφωνο και αλλα στην sd. Και μετα να τις επαναφερω Edited October 21, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 (edited) Όχι, δεν γίνεται. Πρέπει να είσαι Root. Edited October 21, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Όχι, δεν γίνεται. Πρέπει να είσαι Root. Οποτε αν γινω root να υποθεσω οτι μπορω ; Κι αν μπορω με ποιο προγραμμα ; Ευχαριστω για τις απαντησεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Αν γίνεις root μπορείς. Υπάρχουν πολλές επιλογές. Αν βάλεις "backup" στην αναζήτηση του μάρκετ θα σου βγάλει πολλά. Για δωρεάν θα σου πρότεινα το My Backup Root και αν θέλεις να πληρώσεις το gobackup. Απλά και εύχρηστα και τα δύο κάνουν καλά τη δουλειά τους. Υπάρχει βέβαια πάντα η κλασική επιλογή του titanium, αλλά και πολλά άλλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Οποτε αν γινω root να υποθεσω οτι μπορω ; Κι αν μπορω με ποιο προγραμμα ; Ευχαριστω για τις απαντησεις σας Μπορείς να πάρεις backup και στη συνέχεια να κάνεις επαναφορά είτε με το Titanium Backup είτε με το My backup root. Για τις εφαρμογές είμαι σίγουρος (έχω εγκατεστημένο το My backup root) για τα παιχνίδια φαντάζομαι πως συμβαίνει το ίδιο. Μπορείς να τα βρεις εύκολα και δωρεάν στο market. Σίγουρα υπάρχουν και άλλες εφαρμογές. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια να είσαι root. Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts