ea6gka Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 το spirit ειναι παιδια, σιγα το πραμα.. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Επομένως έχει το spirit...κατά τα άλλα καλή; Εγώ έχω ζαλιστεί από την ταχύτητα της BioHazard :) Την κρατάω για να δοκιμάσω και την μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 (edited) Επομένως έχει το spirit...κατά τα άλλα καλή; Εγώ έχω ζαλιστεί από την ταχύτητα της BioHazard :) Την κρατάω για να δοκιμάσω και την μπαταρία... Εκ πρώτης όψεως καλή φαίνεται. Αρκετά smooth και γρήγορη. Έχει εξαφανιστεί η μπάρα από τα notifications όμως. Ξέρει κανείς πώς μπορώ να την εμφανίσω? Edited September 26, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 (edited) Είναι ένα συνηθισμένο bug στις ics, αν και εγώ δεν το είχα ποτέ. Επανέρχεται πάλι μόνη της μετά από λίγο, ή κάνοντας restart. Για δοκίμασε να πατήσεις παρατεταμένα το back button (κάτω δεξιά). Edited September 25, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Είναι ένα συνηθισμένο bug στις ics, αν και εγώ δεν το είχα ποτέ. Επανέρχεται πάλι μόνο του μετά από λίγο ή κάνοντας restart. Για δοκίμασε να πατήσεις παρατεταμένα το back button (κάτω δεξιά). Οκ. Επανήλθε μόνη της μετά από λίγο. Θα την κρατήσω λίγο να δω τι παίζει από μπαταρία γιατί σκέφτομαι κι εγώ να δοκιμάσω την biohazard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hliasmdp Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 (edited) Ανέβηκε νέα EHNDROIX σήμερα (12.9.26), με ενδιαφέρουσες προσθήκες και με ενσωματωμένο radio fm! Το είδα, το θέμα είναι πως κάνει την λήψη κανονικά από το OTA update... κάνει την εγκατάσταση και μόλις βγαίνει σε receovery mode από μόνο του κάνει installation aborted..το κακό είναι πως την πρώτη φορά επειδή τρόμαξα-δεν διάβασα ότι θα 'μπαινε σε recovery mode ..κι έτσι πάτησα rebbot system..οπότε μπορεί να φταίω κι εγώ που έκοψα την πρώτη φορά την εγκατάσταση οπότε λογικά θα το κάνω χειροκίνητα μιας και είδα ότι μπορείς να την κατεβάσεις Edited September 25, 2012 by hliasmdp Παράθεση Alcatel one touch idol 6030x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Το είδα, το θέμα είναι πως κάνει την λήψη κανονικά από το OTA update... κάνει την εγκατάσταση και μόλις βγαίνει σε receovery mode από μόνο του κάνει installation aborted..το κακό είναι πως την πρώτη φορά επειδή τρόμαξα-δεν διάβασα ότι θα 'μπαινε σε recovery mode ..κι έτσι πάτησα rebbot system..οπότε μπορεί να φταίω κι εγώ που έκοψα την πρώτη φορά την εγκατάσταση οπότε λογικά θα το κάνω χειροκίνητα μιας και είδα ότι μπορείς να την κατεβάσεις Αυτό που βλέπω είναι πως δεν μπαίνει σε deep sleep όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hliasmdp Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 (edited) Αυτό που βλέπω είναι πως δεν μπαίνει σε deep sleep όμως... Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω να καταλαβαίνω πότε μπαίνει σε deep sleep, και βέβαια δεν μπορώ να απαντήσω γιατί αυτές τις μέρες είμαι με το...κινητό στο χέρι!!! Βέβαια έχω ενθουσιαστεί κιόλας με το πόσο γρήγορα μπορείς να περνάς καινούργιες ROM αλλά θα σταματήσει αυτό κάποια στιγμή...έβαλα την BIOHAZARD v4 η οποία μου φαίνεται μια χαρά. Ερώτηση: Μπορώ να φλασάρω κάποια Mods που προτείνει χωρίς να ξανα φλασάρω την ROM;; γιατί στις οδηγίες πρότεινε να περαστούν μετά τα gapps ενώ εγώ δεν τα είχα κατεβάσει.(τα mods). και 2η ερώτηση και πολύ σημαντική: Η καμέρα που είχα στην κλασσική έκδοση (μαμίσια) μου άρεσε αρκετά γιατί είχε κάτι το οποίο δεν βρίσκω σε αυτές των καινούργιων ROM, μπορώ να φλασάρω την παλιά κάμερα μεμονωμένα;; ή μήπως προτείνετε κάποιο άλλο πρόγραμμα που θα μπορούσα να περάσω για να τραβάω φωτό;; και κάτι άλλο..επειδή μάλλον θα ρουτφλασάρω ROM σε ένα galaxy s (όχι plus) μπορώ να κάνω τα ίδια όπως και στο δικό μου το plus;; ευχαιριστώ πολύ :) Edited September 26, 2012 by hliasmdp Παράθεση Alcatel one touch idol 6030x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 νομιζω παιδια καλο ειναι να περνατε τις καθαρες εκδοσεις, εκδοσεις για την biohazard ποτε δεν τις συμπαθησα γιατι επεμβαινουν πολυ σε διαφορα μερη του συστηματος χωρις τις περισσοτερες φορες τα παιδια αυτα να ξερουν απο προγραμματισμο, απλα βαζουν και βγαζουν mods/patches/themes/apps κλπ και τα μπουρδουκλωνουν. Οι καθαρες εγκαταστασεις απο τους devs ειναι οι καλυτερες, και απο εκει βαλτε οτι θελετε απο themes. αποψη μου παντα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hliasmdp Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 νομιζω παιδια καλο ειναι να περνατε τις καθαρες εκδοσεις, εκδοσεις για την biohazard ποτε δεν τις συμπαθησα γιατι επεμβαινουν πολυ σε διαφορα μερη του συστηματος χωρις τις περισσοτερες φορες τα παιδια αυτα να ξερουν απο προγραμματισμο Όταν λες πως επεμβαίνουν αλήθεια υπάρχουν θέματα ασφάλειας βάζοντας μία custom ROM; (εάν την λέω σωστά) Δηλαδή μπορεί κάποιος να υποκλέψει πληροφορίες από το κινητό σου;; Παράθεση Alcatel one touch idol 6030x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 νομιζω παιδια καλο ειναι να περνατε τις καθαρες εκδοσεις, εκδοσεις για την biohazard ποτε δεν τις συμπαθησα γιατι επεμβαινουν πολυ σε διαφορα μερη του συστηματος χωρις τις περισσοτερες φορες τα παιδια αυτα να ξερουν απο προγραμματισμο, απλα βαζουν και βγαζουν mods/patches/themes/apps κλπ και τα μπουρδουκλωνουν. Οι καθαρες εγκαταστασεις απο τους devs ειναι οι καλυτερες, και απο εκει βαλτε οτι θελετε απο themes. αποψη μου παντα Είπα να κρατήσω την EHNDROIX μια δυο μέρες να δω και τι λέει από μπαταρία αλλά αφού δεν μπαίνει σε deep sleep δε βλέπω το λόγο. Λέω να ακολουθήσω τη συμβουλή σου και να βάλω την RC2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Όταν λες πως επεμβαίνουν αλήθεια υπάρχουν θέματα ασφάλειας βάζοντας μία custom ROM; (εάν την λέω σωστά) Δηλαδή μπορεί κάποιος να υποκλέψει πληροφορίες από το κινητό σου;; μην αγχωνεσαι για τετοια θεματα, η google το κανει ηδη με το γαντι :lol: Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hliasmdp Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 μην αγχωνεσαι για τετοια θεματα, η google το κανει ηδη με το γαντι :lol: οκ πάνω κάτω όλοι υποψιαζόμαστε με το facebook κλπ αλλά μπορεί να υποκλέψει και μια φωτογραφία σου ας πούμε;πέρα απ'την google και κάποιος προγραμματιστής Παράθεση Alcatel one touch idol 6030x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 (edited) και 2η ερώτηση και πολύ σημαντική: Η καμέρα που είχα στην κλασσική έκδοση (μαμίσια) μου άρεσε αρκετά γιατί είχε κάτι το οποίο δεν βρίσκω σε αυτές των καινούργιων ROM, μπορώ να φλασάρω την παλιά κάμερα μεμονωμένα;; ή μήπως προτείνετε κάποιο άλλο πρόγραμμα που θα μπορούσα να περάσω για να τραβάω φωτό;; και κάτι άλλο..επειδή μάλλον θα ρουτφλασάρω ROM σε ένα galaxy s (όχι plus) μπορώ να κάνω τα ίδια όπως και στο δικό μου το plus;; ευχαιριστώ πολύ :) Ξεκιναω αναποδα. Οχι δεν ειναι η ιδια διαδικασια για το απλο S. Υπαρχουν οδηγοι για το απλο S στο φορουμ για το galaxy s. (οχι στο θεμα για το i9001) Επισης οδηγοι για cm και για custom kernel υπαρχουν στο φορουμ με τους οδηγους για android >galaxy s i9000. Και για την καμερα οχι δυστυχως δεν ειναι τοσο απλο το να χρησιμοποιησεις μια εφαρμογη της samsung σε cyanogenmod based rom. (εκτος αν δεν εχεις ρομ βασισμενη σε cm και δε το ξερω γιατι εχω το απλο S και δε ξερω ονομασιες ρομ για το plus :p)Για καμερα ενα προγραμμα που ξερω ειναι το camera zoom fx Edited September 26, 2012 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i9001 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Καλησπέρα να ευχαριστήσω και εγώ για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρετε. Να γνωρίζεται πως είναι πολύ αυτοί που απλά διαβάζουν και ενημερώνονται. Να ζητήσω και εγώ μια μικρή βοήθεια με την εγκατάσταση οποιουδήποτε ICS rom που υπάρχει. κολλάει εμφανίζοντας assert failed: getprop("ro.product.device") == "thunderc" || getprop("ro.build.product") == με status 7 Μια λύση που βρήκα http://forums.androidcentral.com/optimus-v-rooting-roms-hacks/182438-solved-assert-failed.html το μόνο που κατάφερα ήταν να κολλάει status 6 χωρίς το assert failed. Όλα Gingerbread γίνονται κανονικά Ευχαριστώ εκ το προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Τελειωνω το battery calibration σημερα και ειπα να ανεβασω κανα screenshot. To deep sleep δουλευει μια χαρα απ οτι βλεπω σε remics. Και ενα βραδυ που ξεχασα το tapatalk δουλευε για 1.30 ωρα αλλα εκλεισε μονο του κ μπηκε σε deep sleep μετα κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hliasmdp Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Καλησπέρα να ευχαριστήσω και εγώ για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρετε. Να γνωρίζεται πως είναι πολύ αυτοί που απλά διαβάζουν και ενημερώνονται. Να ζητήσω και εγώ μια μικρή βοήθεια με την εγκατάσταση οποιουδήποτε ICS rom που υπάρχει. Χωρίς να είμαι ειδικός και χωρίς να γνωρίζω το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις απλά να σου πω πως πριν από λίγες μέρες ξεκίνησα την διαδικασία και την έκανα πολύλ γρήγορα χάρη κατά βάση στον kouros17 και στα υπόλοιπα παιδιά βέβαια. Στην σελίδα 171 και 2565 θέμα ξεκινάει η όλη διαδικασία. Αν κάνεις αυτά τα βήματα σίγουρα μετά θα μπορείς να βάλεις όποια ICS kai GB ROM θέλεις. Παράθεση Alcatel one touch idol 6030x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Παρακολουθησα λιγο το θεμα της biohazard βλεπω συνεχεια διορθωνει μικρο προβληματακια και ρομ v4 πουθενα. Τι παιζει? Τα updates αυτα τα κανεις με ota η τα φλασαρεις γιατι link δεν βλεπω ουτε γι αυτα.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hliasmdp Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Παρακολουθησα λιγο το θεμα της biohazard βλεπω συνεχεια διορθωνει μικρο προβληματακια και ρομ v4 πουθενα. Τι παιζει? Τα updates αυτα τα κανεις με ota η τα φλασαρεις γιατι link δεν βλεπω ουτε γι αυτα.:wacko: Ρίξε μια ματιά...εδώ..εννοείται πως πρέπει να μπουν και τα gapps τα οποία βρίσκονται στην πρώτη σελίδα...εδώ Παράθεση Alcatel one touch idol 6030x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Την κατεβασα αλλα εχει ολα τα τελευταια fix? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Την κατεβασα αλλα εχει ολα τα τελευταια fix? Μολις την περασα απο ehndroix χωρις wipe data. Εκ πρωτης φαινεται εξαιρετικα γρηγορη αλλα περισσοτερες εντυπωσεις αφου τη δουλεψω λιγο. Προς το παρον δε φαινεται κατι ουτε στη notification bar ουτε καπου αλλου. Μονο το logo της samsung οταν μπουταρει αργρι πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Βγηκε RC3 απο ivendor. Κατεβαζω και φλασαρω.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Καλησπέρα να ευχαριστήσω και εγώ για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρετε. Να γνωρίζεται πως είναι πολύ αυτοί που απλά διαβάζουν και ενημερώνονται. Να ζητήσω και εγώ μια μικρή βοήθεια με την εγκατάσταση οποιουδήποτε ICS rom που υπάρχει. κολλάει εμφανίζοντας assert failed: getprop("ro.product.device") == "thunderc" || getprop("ro.build.product") == με status 7 Μια λύση που βρήκα http://forums.androidcentral.com/optimus-v-rooting-roms-hacks/182438-solved-assert-failed.html το μόνο που κατάφερα ήταν να κολλάει status 6 χωρίς το assert failed. Όλα Gingerbread γίνονται κανονικά Ευχαριστώ εκ το προτέρων Ποια έκδοση CWM έχεις; Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hliasmdp Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Βγηκε RC3 απο ivendor. Κατεβαζω και φλασαρω.:p πες μας κανα νέο, πως σου φαίνεται;;να την δοκιμάσω ή να μείνω στην BIOHAZARD v4? Παράθεση Alcatel one touch idol 6030x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω να καταλαβαίνω πότε μπαίνει σε deep sleep, και βέβαια δεν μπορώ να απαντήσω γιατί αυτές τις μέρες είμαι με το...κινητό στο χέρι!!! Βέβαια έχω ενθουσιαστεί κιόλας με το πόσο γρήγορα μπορείς να περνάς καινούργιες ROM αλλά θα σταματήσει αυτό κάποια στιγμή...έβαλα την BIOHAZARD v4 η οποία μου φαίνεται μια χαρά. Ερώτηση: Μπορώ να φλασάρω κάποια Mods που προτείνει χωρίς να ξανα φλασάρω την ROM;; γιατί στις οδηγίες πρότεινε να περαστούν μετά τα gapps ενώ εγώ δεν τα είχα κατεβάσει.(τα mods). To deep sleep το βλέπεις με την εφαρμογή CPU Spy. Την ανοίγεις και αν ανάμεσα στις διάφορες τιμές του επεξεργαστή (245, 368, κλπ) έχει και το deep sleep και αν αφού σβήσεις το τηλέφωνο και το ανοίξεις λίγο μετά, έχει κάποιο ποσοστό σε deep sleep, τότε σημαίνει ότι ο επεξεργαστής όταν σβήνεις το τηλέφωνο μπαίνει σε deep sleep κανονικά. Τα mods μπορείς να τα εγκαταστήσεις με τον γνωστό τρόπο μέσω recovery, χωρίς να χρειάζεται να ξαναφλασάρεις τη ρομ. Είπα να κρατήσω την EHNDROIX μια δυο μέρες να δω και τι λέει από μπαταρία αλλά αφού δεν μπαίνει σε deep sleep δε βλέπω το λόγο. Λέω να ακολουθήσω τη συμβουλή σου και να βάλω την RC2 Μπορεί να είναι τυχαίο που δεν μπαίνει σε deep sleep, ή να το έχεις σε φόρτιση ταυτόχρονα κλπ. Αν σου ξανασυμβεί δοκίμασε ν'αλλάξεις τον governor και ίσως έτσι να ξεκολλήσει. Μετά μπορείς να ξαναβάλεις τον governor που είχες. Αν συνεχίζει να μην μπαίνει σε deep sleep, τότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα. Δύσκολο πάντως γιατί το bug του "deep sleep", έχει λυθεί, απλώς μερικές φορές μπορεί να κολλάει. Καλησπέρα να ευχαριστήσω και εγώ για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρετε. Να γνωρίζεται πως είναι πολύ αυτοί που απλά διαβάζουν και ενημερώνονται. Να ζητήσω και εγώ μια μικρή βοήθεια με την εγκατάσταση οποιουδήποτε ICS rom που υπάρχει. κολλάει εμφανίζοντας assert failed: getprop("ro.product.device") == "thunderc" || getprop("ro.build.product") == με status 7 Μια λύση που βρήκα http://forums.androidcentral.com/optimus-v-rooting-roms-hacks/182438-solved-assert-failed.html το μόνο που κατάφερα ήταν να κολλάει status 6 χωρίς το assert failed. Όλα Gingerbread γίνονται κανονικά Ευχαριστώ εκ το προτέρων Για να εγκαταστήσεις μία ics rom πρέπει πρώτα να έχεις κάποια συγκεκριμένα recovery. Υπάρχουν δυο τρία κατάλληλα γι'αυτό, αλλά θα σου πρότεινα να εγκαταστήσεις το recovery-clockwork-5.5.0.4, που είναι το πιο σταθερό και αξιόπιστο μέχρι στιγμής. Το κατεβάζεις από εδώ, ενώ από εδώ κατεβάζεις το AriesVE.ops, ώστε να το εγκαταστήσεις μέσω odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts