ea6gka Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 στοκ κερνελ παιδια, αφηστε λιγο χρονο να προσαρμοσουν στο νερο κερνελ τον catsgna υγ. εβγαλε και ο αρκο Βετα1 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Εβαλα beta 1 απο τον arco και ανεβασα και ενα δειγμα απο βιντεο και φωτο... Ειμαι με stock kernel μεχρι να διορθωθουν τα προβληματα στον castagna. Video: http://www.youtube.com/watch?v=Rfy2vEVPe6A&feature=plcp Photo: http://imageshack.us/photo/my-images/820/img20120917143722.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/89/img20120917143726.jpg/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Εβαλα beta 1 απο τον arco και ανεβασα και ενα δειγμα απο βιντεο και φωτο... Ειμαι με stock kernel μεχρι να διορθωθουν τα προβληματα στον castagna. Video: http://www.youtube.com/watch?v=Rfy2vEVPe6A&feature=plcp Photo: http://imageshack.us/photo/my-images/820/img20120917143722.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/89/img20120917143726.jpg/ θα με κανεις μια χαρη? αν εχεις ΒΤ ακουστικο, μπορεις να το συνδεσεις και μετα να δεις αν δουλευει το deepsleep ? οι φωτο κα;ι βιντεο ειναι ολοιδια με του ivendor (η ποιοτητα) Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Παντως με CastagnaITKernel v 4.7 νομιζω ειχα καλυτερη καταναλωση μπαταριας Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 θα με κανεις μια χαρη? αν εχεις ΒΤ ακουστικο, μπορεις να το συνδεσεις και μετα να δεις αν δουλευει το deepsleep ? οι φωτο κα;ι βιντεο ειναι ολοιδια με του ivendor (η ποιοτητα) Φορτιζω για να κανω battery calibration και θα το δοκιμασω. Μπορω να δω απο καπου αν θα μπει σε deep sleep η θα το καταλαβω απο την καταναλοση μπαταριας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 ναι, υπαρχει ενα προγραμα που λεγεται cpu spy το κατεβαζεις το εγκαθιστας και μετα ανοιγεις το ΒΤ συνδεεις το ακουστικο, κλεινεις την οθονη και βλεπεις αν το deep sleep "τρεχει". Κανε ενα reset timers πριν κλεισεις την οθονη. Ευχαριστω Λευτερη Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Το δοκιμαζω τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 βγηκε rem ics v3 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Δεν μπαινει σε deep sleep,δουλευει στα 245mhz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 (edited) Εβαλα beta 1 απο τον arco και ανεβασα και ενα δειγμα απο βιντεο και φωτο... Ειμαι με stock kernel μεχρι να διορθωθουν τα προβληματα στον castagna. Video: http://www.youtube.com/watch?v=Rfy2vEVPe6A&feature=plcp Photo: http://imageshack.us/photo/my-images/820/img20120917143722.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/89/img20120917143726.jpg/ Μια χαρά είναι!!! βγηκε rem ics v3 Την κατεβάζω τώρα... Σήμερα - αύριο, περιμένουμε έναν καταιγισμό από updates των roms με προσαρμογή των βάσεών τους σε αυτές των ivendor και arco68. Δεν προλαβάινουμε ούτε ένα battery calibration να ολοκληρώσουμε, από φλασάρισμα σε φλασάρισμα είμαστε :lol: Edited September 17, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deinosauraki Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Ποια bugs εννοείς; Κάμερα και σκρολάρισμα. Και νομίζω ότι και το ράδιο έχει κάποια προβλήματα? Παράθεση Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Κάμερα και σκρολάρισμα. Και νομίζω ότι και το ράδιο έχει κάποια προβλήματα? Η κάμερα πλέον είναι εντάξει, το σκρολάρισμα είναι σχεδόν τέλειο (αν βρεις το σωστό κερνελ και αφήσεις το τηλέφωνο να προσαρμοστεί στο νέο λειτουργικό), ενώ ράδιο δεν υπάρχει στην cm9 (ούτε στην επίσημη). Μπορείς όμως να εγκαταστήσεις το Spirit FM. Επειδή αυτές τις μέρες περιμένουμε ενημερώσεις απ'όλες τις ics roms μετά τις καινούριες cm9 που παρουσιάστηκαν, όπως και του CastagnaIT Kernel, καλό θα ήταν να περιμένεις λίγο ακόμα...αν έχεις βέβαια υπομονή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Εγω πλεον μονο kernel περιμενω, αντε ισως καποια στιγμη να βαλω την remics παλι αλλα μονο τα χρωματα αλλαζουν. Ασε που μου αρεσουν κ οι κλασσικες κ η remics, δεν ξερω ποια να διαλεξω.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 (edited) Ναι, τώρα περιμένουμε το νέο CastagnaIT Kernel ... Πάντως θα σας πρότεινα κάποια στιγμή να δοκιμάσετε και την BioHazard. Κάνει πολύ καλή δουλειά ο developer εκεί και η ρομ είναι από άποψη λειτουργίας εντυπωσιακή! Aν δεν την προτιμώ σε σχέση με τη remics, είναι για έναν εντελώς ασήμαντο λόγο (δεν μου αρέσουν τα animations που έχει :p ), αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος ποια θέλω να κρατήσω. Όπου νά 'ναι ανεβάζει την v3... Edited September 17, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Την εχω δοκιμασει και νομιζω πως το εχει παρα κανει λιγο με τα animations, σε πιανει ζαλαδα.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helios21 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 (edited) Σ'ευχαριστώ πολύ geo xar! Την κατεβάζω για να πάρω τη γραμματοσειρά. :) Θα σου πρότεινα αυτές τις δύο που σου πρότεινε και ο geo xar, αλλά για να μην μπλέξεις με το aroma installer, εγκατέστησε για αρχή την Shadow0-Rom-v2.1B Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις είναι τα εξής: 1) Εγκατέστησε αρχικά το Samsung Kies για να εγκαταστήσεις τους usb drivers και με την ευκαιρία κράτα με αυτό ένα backup των επαφών στον υπολογιστή. Για backup εφαρμογών και ρυθμίσεων θα σου πρότεινα το gobackup. Τις φωτογραφίες, βίντεο και ήχους θα σου πρότεινα να τα αποθηκεύσεις στην εξωτερική κάρτα αν έχεις ή στον υπολογιστή για να τα μεταφέρεις μετά στο τηλέφωνο. 2) Γίνε root ακολουθώντας τις οδηγίες από εδώ. 3) Κατέβασε το odin και το AriesVE.ops 4) Κατέβασε και εγκατέστησε μέσω odin το recovery-clockwork-5.5.0.4 . Άνοιξε το odin και για OPS βάλε το AriesVE.ops. Μετά τικάρεις το "one package" επάνω αριστερά και πηγαίνεις κάτω δεξιά για να επιλέξεις για "one package" το recovery-clockwork-5.5.0.4. Μπαίνεις σε download mode στο τηλέφωνό σου, το συνδέεις με τον υπολογιστή και πατάς start. Σε λίγα δευτερόλεπτα θα έχει εγκατασταθεί το καινούριο recovery. Μετά θα σου πρότεινα ένα hard reset (*2767*3855#) που θα καθαρίσει το τηλέφωνό σου και την εσωτερική κάρτα μνήμης, γι'αυτό φρόντισε να φυλάξεις ότι θέλεις στην εξωτερική ή στον υπολογιστή. 5) Κατέβασε από εδώ την v2.1 (full rom)και το v2.1B. Το πρώτο είναι η ρομ το άλλο ένα διορθωτικό patch. Τοποθέτησε και τα δύο μέσα στην sdcard του τηλεφώνου σου. 6) Μπες recovery mode και κάνε τα εξής: wipe data/factory reset, wipe cache partitions, advanced/wipe dalvik cache mounds and storage: format/system format/cache format/data install Shadow0-Rom-v2.1-DemonSlayer.zip install Shadow0-Rom-v2.1B-DemonSlayer Update patch.zip wipe data/factory reset, wipe cache partitions, advanced/wipe dalvik cache reboot system now Μετά αν όλα πάνε καλά, θα ανοίξει το τηλέφωνό σου και κάνε το βασικό setup και την επαναφορά όλων των backup. Σε περίπτωση που δεν ανοίγει το τηλέφωνο και σε ξαναπηγαίνει πάλι recovery mode, δοκίμασε αυτό από εδώ. Θα σου πρότεινα επίσης μετά την εγκατάσταση της ρομ να κάνεις και battery calibration. Για ότι θέλεις ρώτα. ------------------------------------------------ http://s10.postimage.org/43zlcmqs9/521374_428674333839872_577359681_n_1.jpg 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Νομίζω τα κατάφερα, σε ευχαριστώ! Αν και μου ξανά έμπαινε σε recovery mode, οπότε χρειάστηκε να κάνω και αυτό στο link που μου είπες. Μία ερώτηση: Το "removed app recovery patch" τι είναι; Χρειάζεται να το βάλω και αυτό; Και κάτι προς την εμφάνιση: Μου άρεσε πολύ το beach live wallpaper που είχε η stock ROM. Το ψάχνω να το ξανά βάλω αλλά δεν μπορώ να το βρω. Μήπως ξέρεις αν μπορώ με κάποιον τρόπο να το ξανά βάλω; Ευχαριστώ και πάλι :D Edited September 17, 2012 by helios21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 (edited) Είναι όλες εκείνες οι εφαρμογές που αφαίρεσε από τη stock rom ώστε να γίνει πιο "ελαφρύ" το τηλέφωνο. Ξεζίπαρε τον φάκελο, άνοιξέ τον και κοίτα τις εφαρμογές που έχει (ίσως να έχει και το wallpaper που θέλεις, δεν θυμάμαι). Αν κάποιες από αυτές τις εφαρμογές τις θέλεις πίσω στο τηλέφωνό σου, τοποθέτησέ τες στον φάκελο system / apps και κάνε reboot. Ένας άλλος τρόπος είναι να αφαιρέσεις όλες τις υπόλοιπες από τον ζιπαρισμένο φάκελο και να τον εγκαταστήσεις με τον κλασικό τρόπο μέσω recovery (πρέπει να είναι ζιπαρισμένος για να εγκατασταθεί). Αν δεν υπάρχει το wallpaper στον φάκελο ψάξε στο μάρκετ... Edited September 18, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Ειναι μεσα στο recovery path μαζι με αλλες εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 (edited) Είναι όλες εκείνες οι εφαρμογές που αφαίρεσε από τη stock rom ώστε να γίνει πιο "ελαφρύ" το τηλέφωνο. Ξεζίπαρέ τον, άνοιξέ τον και κοίτα τις εφαρμογές που έχει (ίσως να έχει και το wallpaper που θέλεις, δεν θυμάμαι). Αν κάποιες από αυτές τις εφαρμογές τις θέλεις πίσω στο τηλέφωνό σου, τοποθέτησέ τες στον φάκελο system / apps και κάνε reboot. Ένας άλλος τρόπος είναι να αφαιρέσεις όλες τις υπόλοιπες από τον ζιπαρισμένο φάκελο και να τον εγκαταστήσεις με τον κλασικό τρόπο μέσω recovery (πρέπει να είναι ζιπαρισμένος για να εγκατασταθεί). Αν δεν υπάρχει το wallpaper στον φάκελο ψάξε στο μάρκετ... To removed app recovery patch το κάνουμε install αφού έχουμε κάνει πρώτα install τη rom? Edit: Χαζή η ερώτησή μου. Μάλλον εγώ δεν είχα καταλάβει ακριβώς τι είναι.. Προφανώς και το κάνουμε install μετά τη rom. Edited September 17, 2012 by yiannis_12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 (edited) Ανέβηκε και η νέα βερσιόν (v6.0) του CastagnaIT Kernel :) Το εντυπωσιακό σ'αυτή τη βερσιόν είναι ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δυνάμωσε η ένταση του ήχου! Εύχομαι να μην βγάλει προβλήματα (αν και η πρώτη εντύπωση είναι θετική) και να έχουμε ένα κερνελ για ics με "increased audio loudness", επιτέλους λειτουργικό. Edited September 17, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Το εντυπωσιακό στη νέα βερσιόν του CastagnaIT Kernel είναι ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δυνάμωσε η ένταση του ήχου! Εύχομαι να μην βγάλει προβλήματα (αν και η πρώτη εντύπωση είναι θετική) και να έχουμε ένα κερνελ με "increased audio loudness" επιτέλους λειτουργικό. μπουκωνει καθολου? τα μπασα τι λενε? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 (edited) Πολύ καλό λέμε, πραγματικό "increased audio loudness" και "όχι μόνο στα χαρτιά". :D EDIT: Έφτιαξε και η ποιότητα των φωτό και του βίντεο. Τώρα και η κάμερα είναι 100% έτοιμη! Μην ξεχάσετε να κατεβάσετε το αρχείο 22zerojpegcompression ,να διαγράψετε απλώς την κατάληξη .txt και μετά να το εγκαταστήσετε σε system / etc / init.d (δικαιώματα read write execution για owner, read, execution για groups και για others) και restart. Edited September 17, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Εβαλα κ εγω castagna v6.0. Κατι αλλο στην καμερα δεν εχει σταθεροποιητη για τις φωτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helios21 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Είναι όλες εκείνες οι εφαρμογές που αφαίρεσε από τη stock rom ώστε να γίνει πιο "ελαφρύ" το τηλέφωνο. Ξεζίπαρέ τον, άνοιξέ τον και κοίτα τις εφαρμογές που έχει (ίσως να έχει και το wallpaper που θέλεις, δεν θυμάμαι). Αν κάποιες από αυτές τις εφαρμογές τις θέλεις πίσω στο τηλέφωνό σου, τοποθέτησέ τες στον φάκελο system / apps και κάνε reboot. Ένας άλλος τρόπος είναι να αφαιρέσεις όλες τις υπόλοιπες από τον ζιπαρισμένο φάκελο και να τον εγκαταστήσεις με τον κλασικό τρόπο μέσω recovery (πρέπει να είναι ζιπαρισμένος για να εγκατασταθεί). Αν δεν υπάρχει το wallpaper στον φάκελο ψάξε στο μάρκετ... Ωραία, τα επανέφερα!:D Στο μάρκετ δυστυχώς δεν υπήρχε το έψαξα. Το aldiko-standard-1.2.6.1-samsung-s1 που έχει μέσα ξέρει κανείς τι ακριβώς είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Ωραία, τα επανέφερα!:D Στο μάρκετ δυστυχώς δεν υπήρχε το έψαξα. Το aldiko-standard-1.2.6.1-samsung-s1 που έχει μέσα ξέρει κανείς τι ακριβώς είναι; ebook reader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts