babamix Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Εγκατέστησες την 2.0.3 πάνω στην αρχική 2.0.2A ή πιο πρίν είχες κάνει και άλλο update? Εγώ στην αρχική. Ο kingsonwongs υποστηρίζει ότι αν κάνεις wipe και μετά εγκαταστήσεις το νέο update δεν θα έχεις πρόβλημα αν έχεις εγκατεστημένα προηγούμενα updates. Δεν ξέρω αν αυτό ισχύει 100% γιατί είναι δύσκολο να είσαι 100% σίγουρος ότι ένα καινούργιο update δεν επηρεάζεται από προηγούμενα... Στα βήματα για εγκατάσταση της 2.0.3 έκδοσης δεν λέει τίποτα για wipe. Εγώ σκέφτομαι να κάνω hard reset, ακολουθώ τις οδηγίες του King στην πρώτη σελίδα και τέλος ξανά hard reset και επαναφορά με CWM τα data και τις ρυθμίσεις από την broodrom RC4 που έχω τώρα. Τώρα έχω kernel Skyhigh 1.4d. Είναι εντάξει αυτό ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Εκανα clean install και τωρα την εχει την lockscreen. Εγω εκανα hard reset και μετα απο recovery wipe data/factory reset, wipe cache partion και advanced/wipe dalvik cache Με skyhigh τη δουλευω κ γω τη ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Στα βήματα για εγκατάσταση της 2.0.3 έκδοσης δεν λέει τίποτα για wipe. Εγώ σκέφτομαι να κάνω hard reset, ακολουθώ τις οδηγίες του King στην πρώτη σελίδα και τέλος ξανά hard reset και επαναφορά με CWM τα data και τις ρυθμίσεις από την broodrom RC4 που έχω τώρα. Τώρα έχω kernel Skyhigh 1.4d. Είναι εντάξει αυτό ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Στα βήματα αναφέρεται σε clean install. Αν όμως έχεις ήδη εγκατεστημένο ένα προηγούμενο update λέει ότι κάνεις wipe και εγκαθιστάς το επόμενο update. Στο post 134: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1618437&page=14 Κατά τη γνώμη μου πάντως ακόμα και σε clean install δεν είναι κακό να κάνεις ένα wipe πριν την εγκατάσταση του update. Πιστεύω είναι εντάξει αυτό που λες. Απλά πρίν κάνεις επαναφορά τα data τις broodrom κάνε ένα backup μήπως κάτι δεν πάει καλά και χρειαστεί να κάνεις τα βήματα από την αρχή. Kernel κρατάς αυτόν που έχει η εγκαθιστάς όποιον άλλο θές όπως αναφέρει αρκετά πιο πάνω και ο kouros. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_shiny_ Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Γεια σας παιδιά, είμαι καινούργια τόσο στο φόρουμ, όσο και στον κόσμο των smartphones! Μόλις πήρα χθες το Samsung Galaxy S plus, και πρόσεξα ότι ενώ υπάρχει επιλογή για περισσότερες γλώσσες στα μηνύματα, και ενώ στο space bar φαίνεται ότι έχω επιλέξει π.χ. και αγγλικά και ελληνικά, παρόλα αυτά δεν αλλάζει στα ελληνικά, και δεν μπορώ να εισάξω ελληνικό κείμενο, ενώ το τηλέφωνο υποστηρίζει μια χαρά το ελληνικό μενού και τους ελληνικούς χαρακτήρες(ακόμα κι αν το μενού είναι στα αγγλικά). Είναι νορμαλ αυτό, ή πέτυχα προβληματικό τηλέφωνο? :blink: Μπορώ να κάνω κάτι? Επίσης, στα settings των μηνυμάτων το Channel Configuration είναι γκριζαρισμένο, δηλ. δεν μπορώ να το επιλέξω, καθώς επίσης και το Language από κάτω, και απλά δείχνει "9 languages are allowed". Έχει κάποια σχέση αυτό? Έτσι πρέπει να είναι? Μπορεί να βοηθήσει κανείς? Thanks εκ των προτέρων, shiny Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Γεια σας παιδιά, είμαι καινούργια τόσο στο φόρουμ, όσο και στον κόσμο των smartphones! Μόλις πήρα χθες το Samsung Galaxy S plus, και πρόσεξα ότι ενώ υπάρχει επιλογή για περισσότερες γλώσσες στα μηνύματα, και ενώ στο space bar φαίνεται ότι έχω επιλέξει π.χ. και αγγλικά και ελληνικά, παρόλα αυτά δεν αλλάζει στα ελληνικά, και δεν μπορώ να εισάξω ελληνικό κείμενο, ενώ το τηλέφωνο υποστηρίζει μια χαρά το ελληνικό μενού και τους ελληνικούς χαρακτήρες(ακόμα κι αν το μενού είναι στα αγγλικά). Είναι νορμαλ αυτό, ή πέτυχα προβληματικό τηλέφωνο? :blink: Μπορώ να κάνω κάτι? Επίσης, στα settings των μηνυμάτων το Channel Configuration είναι γκριζαρισμένο, δηλ. δεν μπορώ να το επιλέξω, καθώς επίσης και το Language από κάτω, και απλά δείχνει "9 languages are allowed". Έχει κάποια σχέση αυτό? Έτσι πρέπει να είναι? Μπορεί να βοηθήσει κανείς? Thanks εκ των προτέρων, shiny καλησπερα και καλως ηρθες αν ενοεις τις γλωσσες εισαγωγης στο πληκτρολογιο πας μενου-ρυθμισεις-γλωσσα& πληκτρολογια-πληκτρολογιο samsung-γλωσσες εισαγωγης και τικαρεις οσες θες για να επιλεξεις το Channel Configuration πρεπει να εχεις τικαρισμενο το ενεργοποιηση cb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_shiny_ Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 thanks και thanks και για την άμεση απάντηση. Αλλά αυτό είναι το θέμα, ότι στις ρυθμίσεις έχει "τοπικές ρυθμίσεις και κείμενο" και όταν πάω στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου Samsung επιλέγω κανονικά τις γλώσσες, και όταν γράφω στα μηνύματα, ενώ δείχνει το space bar ότι μπορώ να αλλάξω σε άλλη γλώσσα, ΔΕΝ αλλάζει η γλώσσα όταν το σύρω για αλλαγή! Γράφει μόνο στα αγγλικά! Γι' αυτό ρώτησα στο φόρουμ, γιατί δεν καταλαβαίνω τι παίζει! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 thanks και thanks και για την άμεση απάντηση. Αλλά αυτό είναι το θέμα, ότι στις ρυθμίσεις έχει "τοπικές ρυθμίσεις και κείμενο" και όταν πάω στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου Samsung επιλέγω κανονικά τις γλώσσες, και όταν γράφω στα μηνύματα, ενώ δείχνει το space bar ότι μπορώ να αλλάξω σε άλλη γλώσσα, ΔΕΝ αλλάζει η γλώσσα όταν το σύρω για αλλαγή! Γράφει μόνο στα αγγλικά! Γι' αυτό ρώτησα στο φόρουμ, γιατί δεν καταλαβαίνω τι παίζει! :wacko: εισαι σιγουρος οτι εχεις τικαρει και τα ελληνικα στις γλωσσες εισαγωγης παντως αν θες ενα πληκτρολογιο καλο κατεβασε το swype η το swiftkeyX ειναι και τα 2 πολυ καλα και υποστηριζουν ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 (edited) Ένα θέμα που εμένα με δυσκολεύει και με παιδεύει από χθες. Πέρασα την Shadow και είμαι ευχαριστημένος. Πολύ πιο γρήγορη από την broodrom rc4. Χρησιμοποιώ το TW 4.5 και στην κάτω γραμμή έχω μόνο ένα εικονίδιο εφαρμογές. Πώς μπορώ να βάλω τα 4 ή 5 εικονίδια που βλέπω στην εικόνα στο xda τηλέφωνο-μηνύματα-κλπ. Υπάρχει μήπως και κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω μετά την εγκατάσταση; πρέπει να εγκαταστήσω και τον skyhigh kernel ή είναι ήδη εγκατεστημένος με τη ρομ; Ευχαριστώ και πάλι. Edited May 18, 2012 by babamix Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Ένα θέμα που εμένα με δυσκολεύει και με παιδεύει από χθες. Πέρασα την Shadow και είμαι ευχαριστημένος. Πολύ πιο γρήγορη από την broodrom rc4. Χρησιμοποιώ το TW 4.5 και στην κάτω γραμμή έχω μόνο ένα εικονίδιο εφαρμογές. Πώς μπορώ να βάλω τα 4 ή 5 εικονίδια που βλέπω στην εικόνα στο xda τηλέφωνο-μηνύματα-κλπ. Υπάρχει μήπως και κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω μετά την εγκατάσταση; πρέπει να εγκαταστήσω και τον skyhigh kernel ή είναι ήδη εγκατεστημένος με τη ρομ; Ευχαριστώ και πάλι. καλησπερα πατας πανω στο εικονιδιο εφαρμογες πατας μενου -επεξεργασια και μετα σερνεις τα εικονιδια που θελεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 καλησπερα πατας πανω στο εικονιδιο εφαρμογες πατας μενου -επεξεργασια και μετα σερνεις τα εικονιδια που θελεις Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά μάλλον δεν διευκρίνισα σωστά. Εννοώ κάτω στην τελευταία σειρά. Όχι επάνω στην επιφάνεια εργασίας (ας το πω έτσι) Μόλις πατήσω εικονίδιο και πάω να το σύρω κάτω, εμφανίζεται ο κάδος διαγραφής. Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Για όσους έχουν προβλήματα να πάρουν nandroid backup στην εξωτερική SD (ως τώρα μόνο εμένα ξέρω :lol:) ,ας έχουν υπ'όψιν τους οτι αυτό λύνεται με την χρήση της CWM του arco68 http://www.mediafire.com/?jg0jjdg8amjlj3b. Με την μόνη διαφορά οτι δεν χρησιμοποιούμε το menu button για την εκτέλεση αλλά το home button. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά μάλλον δεν διευκρίνισα σωστά. Εννοώ κάτω στην τελευταία σειρά. Όχι επάνω στην επιφάνεια εργασίας (ας το πω έτσι) Μόλις πατήσω εικονίδιο και πάω να το σύρω κάτω, εμφανίζεται ο κάδος διαγραφής. ναι σου λεω πατας πανω στο εικονιδιο εφαρμογες μολις μπεις μεσα στις εφαρμογες τοτε πατας μενου και μετα επεξεργασια και τοτε σερνεις τα εικονιδια ακριβως απο κατω Edited May 18, 2012 by timos1968 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 (edited) πρέπει να εγκαταστήσω και τον skyhigh kernel ή είναι ήδη εγκατεστημένος με τη ρομ; Ευχαριστώ και πάλι. Πρέπει να τον εγκαταστήσεις εσύ, γιατί έχει έναν stock, o οποίος παρεμπιπτόντως δουλεύει μια χαρά και βγάζει και μεγαλύτερα αποτελέσματα στο antutu από τον skyhigh! Για όσους έχουν προβλήματα να πάρουν nandroid backup στην εξωτερική SD (ως τώρα μόνο εμένα ξέρω :lol:) ,ας έχουν υπ'όψιν τους οτι αυτό λύνεται με την χρήση της CWM του arco68 http://www.mediafire.com/?jg0jjdg8amjlj3b. Με την μόνη διαφορά οτι δεν χρησιμοποιούμε το menu button για την εκτέλεση αλλά το home button. Επιτέλους λύτρωση :lol: Βέβαια από προεπιλογή το γράφει στην εσωτερική κάρτα και έχει επιλογή για εξωτερική, έτσι δεν είναι; Τελικά φαίνεται ότι βρέθηκε οριστική λύση για το πρόβλημα των αποσυνδέσεων wifi (με τη χρήση του wifi από την πιο πρόσφατη ρομ της samsung, KQE). Εδώ το post με το link. H εγκατάσταση γίνεται μέσω cwm. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM: GIGABREAD+ v0.6.1 KERNEL: FeaCore Phoenix nonOC 1.4 (1400Mhz - antutu 4124) Οδηγός για νέους χρήστες Edited May 22, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Επιτέλους λύτρωση :lol: Βέβαια από προεπιλογή το γράφει στην εσωτερική κάρτα και έχει επιλογή για εξωτερική, έτσι δεν είναι; Τελικά φαίνεται ότι βρέθηκε οριστική λύση για το πρόβλημα των αποσυνδέσεων wifi (με τη χρήση του wifi από την πιο πρόσφατη ρομ της samsung, KQE). Εδώ το post με το link. H εγκατάσταση γίνεται μέσω cwm. Ναι η προεπιλογή είναι για backup στην εσωτερική. Και επιβεβαιώνω οτι το wifi πλέον λειτουργεί χωρίς καμία αποσύνδεση με wifi binaries απο την KQE. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Αμα υπερβεις ενα οριο λεξεων στα μυνηματα τοτε μου το στελνει σαν mms... γινετε να το απενεργοποιησω απο καπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 (edited) Προσπάθησα να επαναφορά σε παλιότερη ρομ από cwm, αλλά μου έβγαλε μήνυμα "MD5 mismatch" και δεν μπορώ να κάνω restore το nandroid backup. Ξέρει κανείς γιατί δημιουργείται και πως λύνεται; -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM: GIGABREAD+ v0.6.1 KERNEL: FeaCore Phoenix nonOC 1.4 (1400Mhz - antutu 4124) Οδηγός για νέους χρήστες Edited May 22, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 (edited) Και οι δύο ρομ είναι πολύ καλές. H NitroX 4.0 πήρε από την Shadow τις οθόνες κλειδώματος και την διαχείρηση της status bar (δεν υπάρχουν στην 3.0) ενώ οι επιδόσεις της Shadow παραμένουν αξεπέραστες (όχι μόνο στα νούμερα των benchmarks) και είναι η μοναδική με φιξαρισμένο τον tw4. Επειδή η 4.0 δεν έχει ανέβει ακόμα στους xda μπορείτε να τη βρείτε στο link που έδωσε πιο πριν ο istrios εδώ. Επίσης εδώ θα βρείτε δύο απαραίτητα fix που εγκαθίστανται μέσω cwm. EDIT: Μετά από μια μέρα δοκιμής με την πανέμορφη NitroX 4.0. διαπίστωσα ότι λαγκαρει αρκετά ιδίως μετά το άνοιγμα του τηλεφώνου, ενώ καταναλώνει αρκετή μνήμη. Επιστροφή λοιπόν στην "αλαγκάριστη" Shadow με ics theme. Πολύ καλή επίσης η GIGABREAD, αλλά δυστυχώς μόνο με stock theme. ---------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM: Shadow0-Rom-v2.0.3 (antutu - 4083) Οδηγός για νέους χρήστες Την NitroX 4.5 την δοκιμασε κανεις; Εχει κ αυτη κολληματα κ καταναλωση μνημης; Σκεφτομαι να αλλαξω την broodRom RC4 με μια απο τις 2 (NitroX 4.5 κ την τελευταια shadow) κ αν καταλαβα καλα για να περασεις οποιαδηποτε απο τις 2 την βαζεις στην sd και τρεχεις το zip απο recoverery mode??Διχως το odin σωστα; Κ μετα κανεις κ ενα hard reset για καθε περιπτωση οπως συνηθως; Edited May 20, 2012 by teobot Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 (edited) Την NitroX 4.5 την δοκιμασε κανεις; Εχει κ αυτη κολληματα κ καταναλωση μνημης; Σκεφτομαι να αλλαξω την broodRom RC4 με μια απο τις 2 (NitroX 4.5 κ την τελευταια shadow) κ αν καταλαβα καλα για να περασεις οποιαδηποτε απο τις 2 την βαζεις στην sd και τρεχεις το zip απο recoverery mode??Διχως το odin σωστα; Κ μετα κανεις κ ενα hard reset για καθε περιπτωση οπως συνηθως; καλημερα τη nitroX 4.5 την εχω απο χθες το βραδυ ,δεν εχει καθολου κολληματα ,απο μπαταρια ακομα δεν ξερω η 4 ηταν ικανοποιητικη δηλ απο το πρωι στις 10 μεχρι βραδυ 10 με 50 λεπτα ομιλιας στο 80% περιπου χωρις αλλο σκαλισμα του κινητου. το ζιπ το φλασαρεις απο recovery αφου 1)κρατησεις back up την ρομ 2)κρατησεις back up την internal storage στο pc 3)hard reset 4)ολα τα wipes ,data, cache,dalvik cache 5) install rom 6)reboot ,και ξανα hard reset για καθαρο install :) α ξεχασα και σε καθε αλαγη ρομ battery callibration Edited May 20, 2012 by timos1968 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Προσπάθησα να επαναφορά σε παλιότερη ρομ από cwm, αλλά μου έβγαλε μήνυμα "MD5 mismatch" και δεν μπορώ να κάνω restore το nandroid backup. Ξέρει κανείς γιατί δημιουργείται και πως λύνεται; -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM: GIGABREAD+ v0.6 KERNEL: FeaCore Phoenix nonOC 1.4 Οδηγός για νέους χρήστες Εμένα μου είχε τύχει αυτό μια φορά επειδή είχα μετονομάσει τον φάκελο (που έχει όνομα την ημερομηνία του backup) μέσα στο clockworkmod/backup με όνομα που περιείχε κενά. Μετά άλλαξα τα κενά σε _ και δεν μου το έβγαζε πλέον. (MD5 mismatch) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_shiny_ Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 εισαι σιγουρος οτι εχεις τικαρει και τα ελληνικα στις γλωσσες εισαγωγης παντως αν θες ενα πληκτρολογιο καλο κατεβασε το swype η το swiftkeyX ειναι και τα 2 πολυ καλα και υποστηριζουν ελληνικα Τα δοκίμασα όλα. Τίποτα δε δούλευε. Τελικά πέρασα από το κατάστημα που το πήρα, και όπως φαίνεται πιθανόν να παίζει πρόβλημα με το λογισμικό. Αν διορθώνεται θα το φτιάξουν, αλλιώς θα μου δώσουν καινούργιο. Ευχαριστώ πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 (edited) Αμα υπερβεις ενα οριο λεξεων στα μυνηματα τοτε μου το στελνει σαν mms... γινετε να το απενεργοποιησω απο καπου? Δεν ξέρω με την stock εφαρμογή αν μπορείς να κάνεις κάτι, αλλά αν εγκαταστήσεις το "ICS theme by RavoxX" δεν θα σου συμβαίνει. Στην broodrom είναι προεγκαταστημένο, οπότε αν έχεις broodrom τότε μάλλον δεν θα έχεις θέμα. Με άλλη ρομ θα πρέπει να το εγκαταστήσεις εσύ (v4.0.1 for KQB), από cwm αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα πετύχει η εγκατάσταση. Είχα δοκιμάσει με Shadow αλλά δεν εγκαταστάθηκε σωστά. Την NitroX 4.5 την δοκιμασε κανεις; Εχει κ αυτη κολληματα κ καταναλωση μνημης; Η NitroX 4.0. είχε κολλήματα επειδή ήταν beta και γι'αυτό ποτέ δεν ανέβηκε στους xda. H 4.5 δεν φαίνεται να έχει αυτά τα κολλήματα. Την δοκίμασα για δύο μέρες και εκτός από ομορφιά αυτήν η έκδοση φαίνεται ότι διαθέτει και απόδοση! Εμένα μου είχε τύχει αυτό μια φορά επειδή είχα μετονομάσει τον φάκελο (που έχει όνομα την ημερομηνία του backup) μέσα στο clockworkmod/backup με όνομα που περιείχε κενά. Μετά άλλαξα τα κενά σε _ και δεν μου το έβγαζε πλέον. (MD5 mismatch) geo_xar σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αυτό που γράφεις, απ'ότι τελικά έμαθα με το ψάξιμο στο net, είναι μία από τις προτεινόμενες λύσεις, αλλά δυστυχώς σε μένα το πρόβλημα φαίνεται ότι ήταν βαθύτερο και δεν έπιασε ούτε αυτό, ούτε και κάποιες άλλες λύσεις που δοκίμασα. Τελικά ψάχοντας έπεσα σε μια σελίδα στους xda, που έγραφε ότι αρκούσε να αντιγράψω ένα κενό txt αρχείο με την ονομασία "nandroid.md5" στον υποφάκελο backup, να αντικαταστήσω το αρχείο που θα βρίσκονταν εκεί με την ίδια ονομασία και όλα θα λύνονταν. Το δοκίμασα και λειτούργησε! ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM: GIGABREAD+ v0.6.1 KERNEL: FeaCore Phoenix nonOC 1.4 (1400Mhz - antutu 4124) Οδηγός για νέους χρήστες Edited May 22, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Γεία σας.Πριν από λίγο καιρό πήρα το samsung galaxy s plus.Μιας και είμαι λίγο άσχετος,θα ήθελα να ρωτήσω πόση είναι η μνήμη ram του κινητού?Λίγο που έψαξα στο google γράφει ότι έχει 512 αλλά στην διαχείρηση εργασιών του κινητου εμφανίζεται μόνο 352.Γιατί συμβαίνει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Γιατί η υπόλοιπη δεσμεύεται από το λειτουργικό. Το ίδιο συμβαίνει σε όλες τις Android συσκευές και είναι φυσιολογικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Δεν ξέρω με την stock εφαρμογή αν μπορείς να κάνεις κάτι, αλλά αν εγκαταστήσεις το "ICS theme by RavoxX" δεν θα σου συμβαίνει. Στην broodrom είναι προεγκαταστημένο, οπότε αν έχεις broodrom τότε μάλλον δεν θα έχεις θέμα. Με άλλη ρομ θα πρέπει να το εγκαταστήσεις εσύ (v4.0.1 for KQB), από cwm αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα πετύχει η εγκατάσταση. Είχα δοκιμάσει με Shadow αλλά δεν εγκαταστάθηκε σωστά. Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM: GIGABREAD+ v0.6.1 KERNEL: FeaCore Phoenix nonOC 1.4 (1400Mhz - antutu 4124) Οδηγός για νέους χρήστες Εβαλα το ics θεμα της shadow και δεν εχω το θεμα με τα sms τωρα. Δοκιμασα και αυτο που εδωσες αλλα ουτε σε εμενα δουλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savio Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 γεια σας παιδια,καινουργιος και εγω με την κινηταρα αλλα αντιμετωπιζω καποια προβληματα... 1ον το κινητο μου απενεργοποιειται μονο του(και δεν ενεργοποιειται μονο του πρεπει εσυ να το αντιληφθεις οτι εκλκεισε και να το ανοιξεις)με εχει νευριασει αυτο γιατι λογω δουλειας χρειαζομαι να ειμαι διαθεσιμος 24 ωρες 2ον εκει που εχω μπαταρια 60% ξαφνικα μου λεει οτι πρεπει να το φορτισω και παει στα 3% αλλα μετα ανεβαινει και παει σταθερα παλι στο 60% 3ον το samsung kies δεν εχει την εκδοση μας του plus??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts