Jump to content

Android σε ASUS eee PC 701 surf

konstantinoslp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα φιλοι μου.Σερφαροντας στο αγαπητο ιντερνετ σημερα καπου πηρε το ματι μου για android λογισμικο στο εν λογω netbook.Συγκεκριμενα ειδα αυτο το βιντεακι.

Υπαρχει αραγε αυτη η δυνατοτητα.το νετομπουκακι ερχεται με linux,του χω περασει windows xp και τωρα σκεφτομαι να το κανω android.

Δεν βρηκα κατι πολυ αναλυτικο (και ελληνικο)στο ιντερνετ και σκεφτομαι μηπως εσεις που ειστε τσακαλια εχετε ιδεα για το πως μπορει να γινει εφικτο κατι τετοιο.

τα specs του βεβαια ειναι χαλια.αλλα νομιζω θα μπορει να τρεξει android.Δεν με νοιαζει η εκδοση.

(αν δεν ειναι εδω το καταλληλο νημα,παρακαλω να μεταφερθει το θρεντ!)

Ευχαριστω εκ των προτερων..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απ'ότι φαίνεται γίνεται:

http://gadgetmix.com/netbook/android-x86-review-runs-great-on-the-eee-pc-how-to-install/

Έχουν κυκλοφορήσει και netbook με Android. Το θέμα είναι γιατί να το βάλεις; Σε σχέση με κάποιο κανονικό λειτουργικό (Linux, Windows) είναι συμβιβασμός. Διάβασα και σχόλια χρηστών που αναφέρουν ότι δεν είναι καθόλου χρηστικό. Εκτός αν θέλεις να το κάνεις για την πλάκα σου :p.

Edited by vdanasto

Για να το δείχνει μάλλον θα γίνεται. Έχουν κυκλοφορήσει και netbook με Android. Το θέμα είναι γιατί να τα βάλεις; Σε σχέση με κάποιο κανονικό λειτουργικό (Linux, Windows) είναι συμβιβασμός. Εκτός αν θέλεις να το κάνεις για την πλάκα σου :p.

το θελω για τις εφαρμογες και τα παιχνιδια.φανταζομαι ειναι πιο lite οι εκδοσεις τους για android παρα για κανονικα λειτουργικα.και γιατι ειμαι πολυ του android.σε σχεση με τα xp που του φοραω και δεν εχω περασει τιποτα γιατι ολο τον χωρο του σκληρου τον τρωνε τα windows.μονο mozilla,skype και vls του χω..:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βάλε τα Linux τότε και θα έχεις πρόσβαση σε πάρα πολλές εφαρμογές, πολύ περισσότερες απ'ότι στο Android. Άλλωστε το Android βασίζεται σε kernel του Linux.

Βάλε τα Linux τότε και θα έχεις πρόσβαση σε πάρα πολλές εφαρμογές, πολύ περισσότερες απ'ότι στο Android. Άλλωστε το Android βασίζεται σε kernel του Linux.

τα linux που ετρεχε/σηκωνε ηταν τα xandros αν γνωριζεις.ειδα και αποειδα με τα bugs που ειχε..και απο εφαρμογες αστα..ουτε ενα msn δεν μπορουσα να περασω.με κατι pidgin και τετοια ημουν..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βάλε Ubuntu, υπάρχει έκδοση για netbooks που τρέχει μια χαρά :).

Και η έκδοση Android για το netbook σου πειραματική είναι, μην πιστεύεις ότι θα είσαι καλύτερα.

δεν πιστευω να ταιριαζουν τα ανδροιδες σε νετμπουκ...καλυτερα windows

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

δεν πιστευω να ταιριαζουν τα ανδροιδες σε νετμπουκ...καλυτερα windows

Τα windows ειναι λιγο «βαρια» για το μηχανηματακι..μιλαμε για 4 giga σκληρο..γιαυτο και ψαχνω κατι αλλο..τα linux δεν μαρεσουν.το android το ξερω λογω κινητου.και ξερω οτι οι εφαρμογες ειναι λιγα mb αρα πιστευω θα με βολεψει..

---

- Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι εφικτό, το έχω δοκιμάσει στο laptop μου με virtual pc. Έχω ήδη τραβήξει τα screenshot της διαδικασίας και τις επόμενες μέρες θα ανέβει οδηγός. Stay tuned! ;)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Τα windows ειναι λιγο «βαρια» για το μηχανηματακι..μιλαμε για 4 giga σκληρο..γιαυτο και ψαχνω κατι αλλο..τα linux δεν μαρεσουν.το android το ξερω λογω κινητου.και ξερω οτι οι εφαρμογες ειναι λιγα mb αρα πιστευω θα με βολεψει..

---

Χμμ, η χωρητικότητα του δίσκου (ο Θεός να τον κάνει :p) είναι ένα πρόβλημα. Πάντως μην απορρίπτεις τη λύση του Ubuntu, μοιάζει αρκετά με τα Windows και μπορείς να βρείς ότι εφαρμογή θέλεις.

To ubuntu ή κάποια άλλη διανομή του linux είναι καλύτερη επιλογή για τέτοια μηχανήματα. Το android είναι προσανατολισμένο περισσότερο σε κινητά και tablets και ίσως να έχεις προβλήματα υποστήριξης του hardware που έχει το μηχάνημα.

Παιδες μου δεν αντιλεγω οτι τα linux θαναι καλυτερα καθως λινουξ φοραει οταν το αγοραζεις..το θεμα ειναι οτι ειχα συναντησει προβληματα..ημουν και ειμαι και αρχαριος με αυτο το λειτουργικο και πηρα αποφαση να το κανω xp.

Οπως και να χει,το ξαναγυρναω σε λινουξ δεν εχω προβλημα ομως δεν ξερω πως γινεται

---

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι εφικτό, το έχω δοκιμάσει στο laptop μου με virtual pc. Έχω ήδη τραβήξει τα screenshot της διαδικασίας και τις επόμενες μέρες θα ανέβει οδηγός. Stay tuned! ;)

ωραιος...και εγω για ubuntu θα πηγαινα

το android δεν μπορω να το φανταστω με ποντικι κλπ:lol::p:(

Φιλικά Γιώργος

ωραιος...και εγω για ubuntu θα πηγαινα

το android δεν μπορω να το φανταστω με ποντικι κλπ:lol::p:(

μαλλον ο φιλος zxr βρηκε τροπο να του περασει android.

αν δεις το βιντεακι στο πρωτο μου ποστ τελεια παει με το ποντικι!και με το pad φανταζομαι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

οντως αλλα πιστευω θα μπορει να γινει συνδεση στο ιντερνετ με καλωδιο???η κατι αλλο που κανουν απλοι υπολογιστες?

παντως πολλα πραγματα που κανουν οι developers μπορει να μην πετυχουν στους απλους χρηστες

Φιλικά Γιώργος

Ισχυει αυτο που λες..

Παντως εγω το χω μονο για browsing και chatting.οποτε νομιζω αυτες τις απλες λειτουργιες θα μπορει να τις κανει..

---

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ισχυει αυτο που λες..

Παντως εγω το χω μονο για browsing και chatting.οποτε νομιζω αυτες τις απλες λειτουργιες θα μπορει να τις κανει..

---

Γιατί απορρίπτεις τότε το Ubuntu; :)

Γιατί απορρίπτεις τότε το Ubuntu; :)

γιατι το xandros που ειχε στις αρχες μου χε βγαλει την παναγια..ηταν λες και ηθελε format.τα μισα προγραμματα δεν δουλευαν μετα απο λιγο.:) αντε καντου εσυ φορματ χωρις cd να σε δω!:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

γιατι το xandros που ειχε στις αρχες μου χε βγαλει την παναγια..ηταν λες και ηθελε format.τα μισα προγραμματα δεν δουλευαν μετα απο λιγο.:) αντε καντου εσυ φορματ χωρις cd να σε δω!:lol:

Έχεις φάει σκάλωμα :p.

Επειδή δοκίμασες μια διανομή που σε ταλαιπώρησε απορρίπτεις το Linux.

Βάλε ubuntu. Εϊναι πολύ καλή διανομή, ιδανική για χρήστες Windows. Άκου με που σου λέω :).

Έχεις φάει σκάλωμα :p.

Επειδή δοκίμασες μια διανομή που σε ταλαιπώρησε απορρίπτεις το Linux.

Βάλε ubuntu. Εϊναι πολύ καλή διανομή, ιδανική για χρήστες Windows. Άκου με που σου λέω :).

θα το σηκωσει?μιλαμε για μηχανημα με 900αρι επεξεργαστη και 512 ραμ..μονο lite εκδοση..επισης δεν εχω ιδεα πως κανουμε εγκατασταση..:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ετσι απλα;;3 βηματακια;

---

[sIGPIC][/sIGPIC]

τσακ μπαμ. δε το χω κάνει ποτέ αλλά δε θα είναι κάτι τραγικό.

(ubuntu εχω εγκαταστήσει σε μηχάνημα χωρίς προβλημα)

τσακ μπαμ. δε το χω κάνει ποτέ αλλά δε θα είναι κάτι τραγικό.

(ubuntu εχω εγκαταστήσει σε μηχάνημα χωρίς προβλημα)

θα το τσεκαρω τοτε.ή απλα στο φερνω να μου τα περασεις εσυ!:lol:

ευχαριστω!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

:lol: κανένα πρόβλημα, αλλά δεν αναλαμβάνω ευθήνη αν κάτι πάει στραβά :lol:

προσπάθησε το, δεν έχεις να χάσεις τίποτα!