Jump to content

Sony Ericsson "Live with Walkman"

asikis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

η μπαταρια ειναι στην εγγυηση αν θελω να την αλλαξω? αν οχι,ποσο κοστιζει?ευχαριστω.

Η εγγύηση καλύπτει μόνο βλάβες λειτουργικού , οπότε λογικά δεν καλύπτεται... αν θες ρίξε καμια ματιά ebay και dx.com

ΥΓ Υπάρχει και άλλος RAVEN ... εσύ είσαι;

Edited by Inevar

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

ευχαριστω. οχι δεν ειμαι :-)

Τίποτα δεν κάνει... παίρνεις που παίρνεις , δες μπαταρία με μεγαλύτερη χωρητικότητα σε mA.

Τίποτα δεν κάνει... παίρνεις που παίρνεις , δες μπαταρία με μεγαλύτερη χωρητικότητα σε mA.

αλλωστε ειμαι κοπελα,ο αλλος raven νομιζω ειναι ανδρας.

εχει μεσα 1200mah. μεχρι ποσα μπορω να βαλω? εχω ακουσει οτι αν ειναι πολλα,μπορει να καει το κινητο. εν τω μεταξυ το εχω 3 χρονια και δεν ειχα κανενα προβλημα εκτοσ απο 1 φορα που καηκε η οθονη γιατι δεν ηξερα οτι τα κινητα με οθονη αφης,πρεπει να κλεινουν εστω 3 ωρες ανα 24ωρο. ετσι μου ειπαν..... αλλα εχω βασικο κρητηριο το walkman και την καθαροτητα του απο ακουστικα και μπαταρια γι αυτο το κραταω ακομα. δεν εχω βρει κατι παρομοιο...

Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

αλλωστε ειμαι κοπελα,ο αλλος raven νομιζω ειναι ανδρας.

εχει μεσα 1200mah. μεχρι ποσα μπορω να βαλω? εχω ακουσει οτι αν ειναι πολλα,μπορει να καει το κινητο. εν τω μεταξυ το εχω 3 χρονια και δεν ειχα κανενα προβλημα εκτοσ απο 1 φορα που καηκε η οθονη γιατι δεν ηξερα οτι τα κινητα με οθονη αφης,πρεπει να κλεινουν εστω 3 ωρες ανα 24ωρο. ετσι μου ειπαν..... αλλα εχω βασικο κρητηριο το walkman και την καθαροτητα του απο ακουστικα και μπαταρια γι αυτο το κραταω ακομα. δεν εχω βρει κατι παρομοιο...

Το κινητό είναι σκυλί κανονικά!! Δεν παθαίνει τίποτε, το έχω από το Δεκέμβρη του 2011.

Όσον αφορά την μπαταρία , δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.. δεν καίγεται έτσι το κινητό (εγώ είχα βρει μια μπαταρία στα 2400mAh αλλά δεν χρειάστηκε να αγοράσω ακόμα). Επίσης μύθος το ότι πρέπει να κλείνει για 3 ώρες το 24ωρο.... εγώ το έχω αφήσει μέχρι και 870 ώρες ανοικτό αλλά πρόλαβα να το φωτογραφίσω λίγο πιο πριν.. τσέκαρε να δείς παρακάτω. Ενδείκνυται όμως να κάνεις επανεκκίνηση του κινητού για να ξεμπλοκάρει η RAM.

Επίσης έχει βγεί κινητό walkman απο την SONY τώρα πρόσφατα... το xperia E1 dual..

Edited by Inevar

Το κινητό είναι σκυλί κανονικά!! Δεν παθαίνει τίποτε, το έχω από το Δεκέμβρη του 2011.

Όσον αφορά την μπαταρία , δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.. δεν καίγεται έτσι το κινητό (εγώ είχα βρει μια μπαταρία στα 2400mAh αλλά δεν χρειάστηκε να αγοράσω ακόμα). Επίσης μύθος το ότι πρέπει να κλείνει για 3 ώρες το 24ωρο.... εγώ το έχω αφήσει μέχρι και 870 ώρες ανοικτό αλλά πρόλαβα να το φωτογραφίσω λίγο πιο πριν.. τσέκαρε να δείς παρακάτω. Ενδείκνυται όμως να κάνεις επανεκκίνηση του κινητού για να ξεμπλοκάρει η RAM.

Επίσης έχει βγεί κινητό walkman απο την SONY τώρα πρόσφατα... το xperia E1 dual..

τοσες πολλε ωρες ανοικτο:blink: :) βασικα μου το ειπαν στη sony αυτο για το 3ωρο.. εκ των υστερων βεβαια:). ωραιο αυτο το κινητο που εβaλεσ,αλλα 1750mah με τετοια χαρακτηριστικα δε ξερω.. βασικα ειμαι αναμεσα σε m,L,sp:confused:.

τοσες πολλε ωρες ανοικτο:blink: :) βασικα μου το ειπαν στη sony αυτο για το 3ωρο.. εκ των υστερων βεβαια:). ωραιο αυτο το κινητο που εβaλεσ,αλλα 1750mah με τετοια χαρακτηριστικα δε ξερω.. βασικα ειμαι αναμεσα σε m,L,sp:confused:.

Τώρα έρχεται ο διάδοχος του Μ , το xperia M2 .. είναι δυνατό κινητό!

ΥΓ. Εγώ φλερτάρω και απο Κίνας μεριά για κινητά μιας και βγάζουν πολύ καλά εργαλεία σε πολύ κατεβασμένες τιμες. Zopo,iNew , One Plus...

Τώρα έρχεται ο διάδοχος του Μ , το xperia M2 .. είναι δυνατό κινητό!

ΥΓ. Εγώ φλερτάρω και απο Κίνας μεριά για κινητά μιας και βγάζουν πολύ καλά εργαλεία σε πολύ κατεβασμένες τιμες. Zopo,iNew , One Plus...

Κινα εμπιστευεσαι? μην κανει κανενα μπαμ:)

Κινα εμπιστευεσαι? μην κανει κανενα μπαμ:)

Δεν υπάρχει περίπτωση.. οι Κινέζοι είναι ανερχόμενη δύναμη.. σκέψου ότι όλα τα κινητά παράγονται εκεί..;) Επίσης παίζουν ρόλο και οι προδιαγραφές που και εκεί τα πάνε πάρα πολύ καλα, πραγματικά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε από τους "μεγάλους" κατασκευαστές. Ο αδερφός μου πήρε ενα οχταπύρηνο ZOPO ZP998 5,5 ιντσες, IPS 401 ppi οθόνη ... καλύτερο από το s4 και με 250 ευρώ μονο, το έχει 2 μήνες τώρα .

ΥΓ Σορρυ για το οφτοπικ moderators..

Δεν υπάρχει περίπτωση.. οι Κινέζοι είναι ανερχόμενη δύναμη.. σκέψου ότι όλα τα κινητά παράγονται εκεί..;) Επίσης παίζουν ρόλο και οι προδιαγραφές που και εκεί τα πάνε πάρα πολύ καλα, πραγματικά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε από τους "μεγάλους" κατασκευαστές. Ο αδερφός μου πήρε ενα οχταπύρηνο ZOPO ZP998 5,5 ιντσες, IPS 401 ppi οθόνη ... καλύτερο από το s4 και με 250 ευρώ μονο, το έχει 2 μήνες τώρα .

ΥΓ Σορρυ για το οφτοπικ moderators..

μου εκανες ζημια με το m2:) καθομαι και το χαζευω (και τωρα,σκοτωστε μας moderators :) )

μου εκανες ζημια με το m2:) καθομαι και το χαζευω (και τωρα,σκοτωστε μας moderators :) )

Ναι είναι πανέμορφο κινητό και με πολύ καλά χαρακτηριστικά. Τα πλήρη του χαρακτηριστικά τα βρίσκεις εδώ --> http://www.gsmarena.com/sony_xperia_m2_dual-6162.php

ΥΓ εγώ θα το έπαιρνα δίκαρτο πάντως.

YΓ Το μονοκαρτο εχει και 4G

Edited by Inevar

Ναι είναι πανέμορφο κινητό και με πολύ καλά χαρακτηριστικά. Τα πλήρη του χαρακτηριστικά τα βρίσκεις εδώ --> http://www.gsmarena.com/sony_xperia_m2_dual-6162.php

ΥΓ εγώ θα το έπαιρνα δίκαρτο πάντως.

εισαι πολυ ενημερομενος,σ ευχαριστω.

εισαι πολυ ενημερομενος,σ ευχαριστω.

Δεν κάνει τίποτα, να είσαι καλά!

Το κινητό μας , όντας το τελευταίο παραχθέν μοντέλο της Sony Ericsson έχει αποδειχθεί συλλεκτικό κομμάτι όπως μαρτυρά η τιμή του ---> http://www.skroutz.gr/s/384231/Sony-Ericsson-Live-with-Walkman.html

Δεν κάνει τίποτα, να είσαι καλά!

Το κινητό μας , όντας το τελευταίο παραχθέν μοντέλο της Sony Ericsson έχει αποδειχθεί συλλεκτικό κομμάτι όπως μαρτυρά η τιμή του ---> http://www.skroutz.gr/s/384231/Sony-Ericsson-Live-with-Walkman.html

Μία διόρθωση: δεν είναι το τελευταίο παραχθέν μοντέλο της Sony Ericsson, είναι απλά το τελευταίο τηλέφωνο με την επωνυμία της Sony Ericsson. Η σειρά S, P, U, Sola είναι γέννημα θρέμα Sony Ericsson, απλά παρουσιάστηκαν μετά την εξαγορά. Όπως επίσης και κάποια επόμενα τηλέφωνα που είχαν το πράσινο σήμα της Sony Ericsson μαζί με την επωνυμία της Sony (π.χ. Xperia T), υποδηλώνει ότι αυτά τα projects είχαν ξεκινήσει ακόμα και σε πρώιμο στάδιο από την τότε εταιρεία.

Sony Ericsson W800i --> Sony Ericsson K800i --> Sony Ericsson Yari --> Sony Ericsson Live with Walkman --> Sony Xperia SP --> Sony Xperia XZ1

Μία διόρθωση: δεν είναι το τελευταίο παραχθέν μοντέλο της Sony Ericsson, είναι απλά το τελευταίο τηλέφωνο με την επωνυμία της Sony Ericsson. Η σειρά S, P, U, Sola είναι γέννημα θρέμα Sony Ericsson, απλά παρουσιάστηκαν μετά την εξαγορά. Όπως επίσης και κάποια επόμενα τηλέφωνα που είχαν το πράσινο σήμα της Sony Ericsson μαζί με την επωνυμία της Sony (π.χ. Xperia T), υποδηλώνει ότι αυτά τα projects είχαν ξεκινήσει ακόμα και σε πρώιμο στάδιο από την τότε εταιρεία.

λατρευω τα se. δεν το ειχα σκευτει οτι μπορει να ειναι συλεκτικο:-). το ειχα παρει γυρω στα 170 πριν 2 χρονια.......και τωρα ειναι 140,ακομα. στη τιμη αυτη βρισκεις και απο την ιδια εταιρια πολυ ανωτερα σε χαρακτηριστικα:)

Edited by RAVEN_
ορθογραφικο

λατρευω τα se. δεν το ειχα σκευτει οτι μπορει να ειναι συλεκτικο:-). το ειχα παρει γυρω στα 170 πριν 2 χρονια.......και τωρα ειναι 140,ακομα. στη τιμη αυτη βρισκεις και απο την ιδια εταιρια πολυ ανωτερα σε χαρακτηριστικα:)

συλλεκτικο δεν ειναι.απλα εχει μεινει αποθεμα στα καταστηματα.αλλωστε το κινητο αν θυμαμαι καλα ειχε κυκλοφορησει σε αποκλειστικοτητα μονο απο τα καταστημα της vodafone το 2011.οπως και να'χει το κινητο ηταν πολυ καλο.και απο τα αγαπημενα μου.ειδικα με την 2.3 δουλευει πολυ καλα.και η καμερα του ηταν πολυ καλη.το walkman επισης

ηταν κορυφαιο,αλλα δεν το πολυχρησιμοποιουσα λογο κακης αποδοσης της μπαταριας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι και πάλι μπορεί να θεωρηθεί τελευταίο λόγω σήματος όπως λές... αν και είχα δεί κάτι hands on του P που είχαν το σήμα της sony ericsson...

Αυτό με το πράσινο σήμα (sony ericsson) και την ονομασία SONY ήταν για όλες τις συσκευές του 2012 πλην xperia Z το οποίο έθεσε τις βάσεις για καθαρόαιμη γραμμή παραγωγής..Power button omni balance και αλλα τετοια..

@RAVER ΤΟ κινητό είχε κυκλοφορήσει δυστυχώς μόνο στη voda και σε online καταστήματα (για αυτό δεν περπάτησε πολύ) εγώ απο πλαισιο το 'χα πάρει..

Πάντως δεν είναι τυχαίο που δεν έχει κατραπακιαστεί η τιμή του... επισής με ρουτ στην 4.0.4 είναι πολύ καλύτερα..

ΥΓ Την κάμερα δεν την λες καλη... τα βράδια βγάζει χάλια με φλας... αλλά κατά τα άλλα όλα τέλεια!!

Edited by Inevar

• 2 weeks later...

Καλησπερα λεβεντες, χρειαζομαι την βοηθεια σας, αγορασα προσφατα μεταχειρισμενο το συγκεκριμενο κινητο και εχει την εκδοση 2.3, κατεβασα το pc companion για να περασω την 4 εκδοση αλλα καπου στην μεση της διαδικασιας ενημερωσης μου βγαζει αυτο το μηνυμα http://prntscr.com/3hapzw ,δε μπορω να το κανω αυτο διοτι στο κινητο εχει μονο ενα εικονιδιο οτι φορτιζει σαν να ειναι κλειστο, τι παιζει γνωριζετε? τι μπορω να κανω? ευχαριστω εκ των προτερων!!

edit οκ βρηκα τη λυση, ρουτ πως κανουμε? υπαρχει ευκολος τροπος?

Edited by dimtz

Μέσω του φλαστουλ θα κανεις το ρουταρισμα..εχω γραψει στις προηγουμενες 3-4 το πολυ σελιδες που πας και το κανεις. Καλη επιτυχια!

Μέσω του φλαστουλ θα κανεις το ρουταρισμα..εχω γραψει στις προηγουμενες 3-4 το πολυ σελιδες που πας και το κανεις. Καλη επιτυχια!

ευχαριστω πολυ αλλα στην πρωτη σελιδα πατω να κατεβασω το flashtool και μου βγαζει error, ποια rom προτεινεις να περασω και που θα την βρω? :)

edit οκ το εκανα με τον κινεζικο τροπο

Edited by dimtz

Αφου εγινε η δουλεια σου ολα οκ. Τωρα αρχισε να διαγραφεις αχρηστα πραγματα.. Αλλο το ρουταρισμα (stock rom) και αλλο το να θελεις να περασεις custom rom πανω. Το δευτερο δεν το εχω κανει ακομα. Θελει ξεκλειδωμα του bootloader επίσης.

Συμβουλέψου απο εδώ για το τί θα σβήσεις (ρολαρε προς τα κατω και πανε στο 3.8 ) --->http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092791#post4092791

είχα γράψει σε παλιότερο πόστ, ρίξε το μια ματιά --->

Αφού είσαι root , εγκατέστησε τα link2sd (για να συνδέεις εφαρμογές και μετά να κάνεις μεταφορά στην sd.. μόνο από την επιλογή "εφαρμογές" του κινητού,από εδώ θα κάνεις επίσης όλες τις απεγκαταστάσεις), lucky patcher (για να μπλοκάρεις διαφημίσεις αλλά και να κάνεις εγκατάσταση ενός τροποποιημένου playstore το οποίο δεν δίνει τόσες πληροφορίες στην google για σενα), greenify ( για να κοιμίζεις εφαρμογές και να κάνεις έτσι εξοικονόμηση μπαταρίας).

ΥΓ1 Καλό θα ήταν να κατεβάσεις ότι σε ενδιαφέρει από το android-zone.org ή από το appsapk.com και μετά τα εγκαθιστάς τικάροντας άγνωστες πηγές.

ΥΓ2 Αν σε τρέλανα μην αγχώνεσαι στείλε πμ.

ΥΓ3 Το lucky patcher το βρίσκεις στο android-zone.org

Edited by Inevar

Συμβουλέψου απο εδώ για το τί θα σβήσεις (ρολαρε προς τα κατω και πανε στο 3.8 ) --->http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092791#post4092791

είχα γράψει σε παλιότερο πόστ, ρίξε το μια ματιά --->

Αφού είσαι root , εγκατέστησε τα link2sd (για να συνδέεις εφαρμογές και μετά να κάνεις μεταφορά στην sd.. μόνο από την επιλογή "εφαρμογές" του κινητού,από εδώ θα κάνεις επίσης όλες τις απεγκαταστάσεις), lucky patcher (για να μπλοκάρεις διαφημίσεις αλλά και να κάνεις εγκατάσταση ενός τροποποιημένου playstore το οποίο δεν δίνει τόσες πληροφορίες στην google για σενα), greenify ( για να κοιμίζεις εφαρμογές και να κάνεις έτσι εξοικονόμηση μπαταρίας).

ΥΓ1 Καλό θα ήταν να κατεβάσεις ότι σε ενδιαφέρει από το android-zone.org ή από το appsapk.com και μετά τα εγκαθιστάς τικάροντας άγνωστες πηγές.

ΥΓ2 Αν σε τρέλανα μην αγχώνεσαι στείλε πμ.

ΥΓ3 Το lucky patcher το βρίσκεις στο android-zone.org

εισαι αρχοντας!!! :D , ευχαριστω πολυ φιλε, τα υπολοιπα θα σου τα πω με pm :lol:

εισαι αρχοντας!!! :D , ευχαριστω πολυ φιλε, τα υπολοιπα θα σου τα πω με pm :lol:

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου...!! ρώτησα και γω έμαθα , συμβουλεύτηκα έμπειρα άτομα .. έτσι πάει!:)

• The title was changed to Sony Ericsson "Live with Walkman"