epkakas Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Καλημέρα και από εμένα. Χθές το κινητό από απροσεξία μου έκανε βουτιά σ'ενα γλυτζάνι γαλλικού καφέ. Το άνοιξα, το καθάρισα και δουλεύουν όλα κανονικά. Το μοναδικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε είναι, ότι χάθηκε ο φωτισμός από τα πλήκτρα αφής, αν και δουλεύουν κανονικά. Καμιά πρόταση για απόκατάσταση του προβλήματος; Κάθε βοήθεια δεκτή και εκτιμητέα! Παράθεση Demis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Μην το πειράζεις καθόλου. Πιες ένα καφέ στην υγειά του Μεγαλοδύναμου που απέφυγες τα χειρότερα και άστο όπως είναι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epkakas Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Φίλτατε ZXR αυτό το έχω κάνει ήδη πολλάκις και φροντίζω το τηλέφωνο να βρίσκεται αρκετά μακρυά για να αποφύγω τις καταδυτικές του τάσεις. Παράθεση Demis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Φίλτατε ZXR αυτό το έχω κάνει ήδη πολλάκις και φροντίζω το τηλέφωνο να βρίσκεται αρκετά μακρυά για να αποφύγω τις καταδυτικές του τάσεις. Ρε μήπως είναι τελικά το πρώτο αδιάβροχο sony τελικά το κινητό μας και δεν μας το ανακοίνωσαν ποτέ;;;:lol::lol::lol::lol: Γερή παρτίδα σου έκατσε φίλε μου!!! Ωραίος! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jetty Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Ρε μήπως είναι τελικά το πρώτο αδιάβροχο sony τελικά το κινητό μας και δεν μας το ανακοίνωσαν ποτέ;;;:lol::lol::lol::lol: Γερή παρτίδα σου έκατσε φίλε μου!!! Ωραίος! Είναι όντως αδιάβροχο! Το δικό μου έχει επιζήσει από βουτιά σε γαβάθα γεμάτη γάλα και σοκολατένια κορνφλέικς, άνοιγμα, καθαρισμό με ατμό (ένας φίλος μού έδωσε την ιδέα) και στέγνωμα στον ήλιο. Δεν χαμπάριασε καθόλου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Είναι όντως αδιάβροχο! Το δικό μου έχει επιζήσει από βουτιά σε γαβάθα γεμάτη γάλα και σοκολατένια κορνφλέικς, άνοιγμα, καθαρισμό με ατμό (ένας φίλος μού έδωσε την ιδέα) και στέγνωμα στον ήλιο. Δεν χαμπάριασε καθόλου! Απίστευτο... χαχαχα λέω να το ρίξω και γω πουθενά!!:lol::lol::p Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epkakas Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Καλή σκέψη αυτή με τον ατμό με πιθανές παρενέργειες όμως στο ήδη ταλαιπωρημένο από καφέ εσωτερικό. Διστάζω να το επιχειρήσω τώρα παρόλο που από τα γεγονότα το LWW μου απέκτησε άτυπα και πιστοποίηση "divers edition"! Ελπίζω να δουλέψει και ο φωτισμός.. Ακόμα γελάω με τις υπέροχες ατάκες σας και τα σχόλια. Να είστε καλά! Παράθεση Demis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Επιβάλλεται να κάνω ένα factory reset...θα χάσω το ρουτ αν το κάνω;;; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Επιβάλλεται να κάνω ένα factory reset...θα χάσω το ρουτ αν το κάνω;;; Όχι κι αυτό γιατί κατά την εγκατάστασή του ενσωματώνεται στο λειτουργικό και δεν επηρεάζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Σε ευχαριστώ φίλε μου! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Έχει περάσει κανένας την kitkat στο κινητό; Είναι σταθερή; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatz Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 την έχω περάσει από LEGACYXPERIA. Έχω ήδη άλλο κινητό όμως και δεν την έχω δουλέψει πολύ. Με ενός τετάρτου παίξημο που έκανα καλά πήγαινε. Σε καθημερινή χρήση δεν ξέρω τι κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 την έχω περάσει από LEGACYXPERIA. Έχω ήδη άλλο κινητό όμως και δεν την έχω δουλέψει πολύ. Με ενός τετάρτου παίξημο που έκανα καλά πήγαινε. Σε καθημερινή χρήση δεν ξέρω τι κάνει. οκ καταλαβα ... αν την φλασαρω ομως .. χανω το ρουτ λογικα ε;; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis4522 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 παιδια εγω παω για καινουργιο και μαλλον θα παρω κινεζικο γιατι με 200 ευρο θα παρω πολυ καλυτερο τηλεφωνο απο το να παιδευομαι με ενα κινητο 3 χρονον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Αν αυτή η rom δεν είναι prerooted τότε ναι, το χάνεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 παιδια εγω παω για καινουργιο και μαλλον θα παρω κινεζικο γιατι με 200 ευρο θα παρω πολυ καλυτερο τηλεφωνο απο το να παιδευομαι με ενα κινητο 3 χρονον Καλά θα κάνεις... με 250Ε ο αδερφός μου πήρε το ZOPO ZP998... ρίξε μια ματιά κατά κει. Όσον αφορά το κινητό, αν το ρουτάρεις και σβήσεις άχρηστα πράγματα και παγώσεις εφαρμογές του google play θα δεις διαφορά ... θα κάνεις την δουλειά σου καλύτερα. Σου το συστήνω λοιπόν αν δεν το έχεις κάνει (μέχρι να έρθει το κινέζικο θα πάρει στην καλύτερη 3 βδομάδες) ΥΓ Σε ευχαριστώ για την απάντηση zxr ... κάπου αργότερα θα την φλασάρω και την custom rom (έτσι θα έχω και μια συνολική εικόνα επί του θέματος root vs custom rom) Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManGelasakis Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 ΥΓ Σε ευχαριστώ για την απάντηση zxr ... κάπου αργότερα θα την φλασάρω και την custom rom (έτσι θα έχω και μια συνολική εικόνα επί του θέματος root vs custom rom) Ολες οι rom που είναι παράγωγα του cyanogenmod είναι ρουταρισμένες. Το ίδιο και η kitkat. Εγώ την χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Το μόνο που δεν λειτουργεί είναι το ραδιόφωνο που προσωπικά δεν με ενδιαφέρει. Παράθεση OnePlus 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Ολες οι rom που είναι παράγωγα του cyanogenmod είναι ρουταρισμένες. Το ίδιο και η kitkat. Εγώ την χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Το μόνο που δεν λειτουργεί είναι το ραδιόφωνο που προσωπικά δεν με ενδιαφέρει. Αφού είναι prerooted ακόμα καλύτερα , οπότε θα την περάσω κάποια στιγμή όταν βρω χρόνο!!!:) Εσύ θεωρείς ότι η κιτκατ που έχεις περάσει πάνω είναι καλύτερη από όλες τις άλλες που είχες; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 (edited) Γεια σας παιδιά έχω το κινητό πάνω από 1,5 χρονο και σκέφτομαι να το "πειραξω" για να γίνει ποιο "ελαφρύ" το κινητο και θα είναι η πρώτη μου φορά που θα κάνω και θα ήθελα την βοήθεια σας.έχω στο κινητό την έκδοση 2.3.4 και θα ήθελα να μου δώσετε λινκ για να ρουταρω το κινητό.επίσης θα ήθελα να μου πείτε τη εφαρμογές πρέπει να εγκαταστήσω μετά το ρουτ όπως Π.χ. να "παγωσω" εφαρμογές του κινητού, εφαρμογή που μεταφέρει τις εφαρμογές στην sd card,backup. Edited March 30, 2014 by Johnako Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 (edited) Γεια σας παιδιά έχω το κινητό πάνω από 1,5 χρονο και σκέφτομαι να το "πειραξω" για να γίνει ποιο "ελαφρύ" το κινητο και θα είναι η πρώτη μου φορά που θα κάνω και θα ήθελα την βοήθεια σας.έχω στο κινητό την έκδοση 2.3.4 και θα ήθελα να μου δώσετε λινκ για να ρουταρω το κινητό.επίσης θα ήθελα να μου πείτε τη εφαρμογές πρέπει να εγκαταστήσω μετά το ρουτ όπως Π.χ. να "παγωσω" εφαρμογές του κινητού, εφαρμογή που μεταφέρει τις εφαρμογές στην sd card,backup. Αρχικά καλό θα ήταν να περάσεις την 4.0.4 ics μέσω του pc companion....έπειτα μπες σε αυτό το θέμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339346 ακολούθησε τις οδηγίες και θα τα καταφέρεις. Αφού είσαι root , εγκατέστησε τα uninstaller pro (για να σβήνεις άχρηστα πράγματα), link2sd (για να συνδέεις εφαρμογές και μετά να κάνεις μεταφορά στην sd.. μόνο από την επιλογή "εφαρμογές" του κινητού,από εδώ θα κάνεις επίσης όλες τις απεγκαταστάσεις), lucky patcher (για να μπλοκάρεις διαφημίσεις αλλά και να κάνεις εγκατάσταση ενός τροποποιημένου playstore το οποίο δεν δίνει τόσες πληροφορίες στην google για σενα), greenify ( για να κοιμίζεις εφαρμογές και να κάνεις έτσι εξοικονόμηση μπαταρίας). ΥΓ1 Καλό θα ήταν να κατεβάσεις ότι σε ενδιαφέρει από το android-zone.org ή από το appsapk.com και μετά τα εγκαθιστάς τικάροντας άγνωστες πηγές. ΥΓ2 Αν σε τρέλανα μην αγχώνεσαι στείλε πμ. ΥΓ3 Το lucky patcher το βρίσκεις στο android-zone.org Edited March 30, 2014 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Αρχικά καλό θα ήταν να περάσεις την 4.0.4 ics μέσω του pc companion....έπειτα μπες σε αυτό το θέμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339346 ακολούθησε τις οδηγίες και θα τα καταφέρεις. Αφού είσαι root , εγκατέστησε τα uninstaller pro (για να σβήνεις άχρηστα πράγματα), link2sd (για να συνδέεις εφαρμογές και μετά να κάνεις μεταφορά στην sd.. μόνο από την επιλογή "εφαρμογές" του κινητού,από εδώ θα κάνεις επίσης όλες τις απεγκαταστάσεις), lucky patcher (για να μπλοκάρεις διαφημίσεις αλλά και να κάνεις εγκατάσταση ενός τροποποιημένου playstore το οποίο δεν δίνει τόσες πληροφορίες στην google για σενα), greenify ( για να κοιμίζεις εφαρμογές και να κάνεις έτσι εξοικονόμηση μπαταρίας). ΥΓ1 Καλό θα ήταν να κατεβάσεις ότι σε ενδιαφέρει από το android-zone.org ή από το appsapk.com και μετά τα εγκαθιστάς τικάροντας άγνωστες πηγές. ΥΓ2 Αν σε τρέλανα μην αγχώνεσαι στείλε πμ. ΥΓ3 Το lucky patcher το βρίσκεις στο android-zone.org Σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου όταν θα βρω χρόνο θα το επιχειρήσω.Αλλά διάβασα ότι με την 4.0.4 που μου προτείνεις να αναβαθμίσω το κινητό σέρνεται πολύ έχω διαβασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου όταν θα βρω χρόνο θα το επιχειρήσω.Αλλά διάβασα ότι με την 4.0.4 που μου προτείνεις να αναβαθμίσω το κινητό σέρνεται πολύ έχω διαβασει. Δεν σέρνεται καθόλου... εξάλλου είναι πιο καινούρια απο την gingerbread και καταναλώνει λιγότερους πόρους κατά συνέπεια πάει καλύτερα το κινητό...θα σου συνιστούσα πριν το αναβαθμίσεις να κάνεις μια πλήρη επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (αφού κάνεις backup επαφών , πολυμέσων) και μετά πέρνα την 4.0.4 . ΥΓ1 Όταν στήνουμε ένα κινητό απο την αρχή επιβάλλεται να κάνουμε factory reset για να σβήνονται σαβουροπράγματα από μέσα ΥΓ2 Το μόνο θέμα που αντιμετωπίσω σαν "προβληματάκι" αν θες να το πεις έτσι , είναι το γεγονός πως δεν βρίσκω ούτε μια έκδοση greenify που να συμβαδίζει με την ICS... δεν το έψαξα και πολύ όμως.. οπότε ίσως βρω. ΥΓ3 Αφού κάνεις όλα αυτά (reset, root) για να μεταφέρεις εφαρμογές στην sd θα πρέπει να κάνεις partition την sd. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jetty Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Γεια χαρά σε όλους, Ας μου πει κάποιος αν του έχει τύχει παρόμοιο θέμα: Διαπίστωσα μια ξαφνική πτώση στην ένταση του ενσωματωμένου ακουστικού/ηχείου (κατά τη διάρκεια κλήσεων). Ακόμα κι όταν τερματίζω την ένταση του ήχου, δύσκολα ακούω τον συνομιλητή μου όταν υπάρχουν εξωτερικοί θόρυβοι. Άνοιξα τα καπάκια, το φύσηξα, το καθάρισα, αλλά τίποτα. Βρήκα στο Ίντερνετ ορίτζιναλ ανταλλακτικό ηχείο/ακουστικό και μάλιστα πολύ φθηνό (4,80€). Έχει κάνει κανείς σας τέτοιου είδους αντικατάσταση; Δεν με τρομάζει το "χειρουργείο" –το έχω ξανακάνει για να αντικαταστήσω την οθόνη LCD– αλλά αν η αντικατάσταση του ηχείου απαιτεί κολλητήρι και τα παρόμοια, δεν πρόκειται να το τολμήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Γεια χαρά σε όλους, Ας μου πει κάποιος αν του έχει τύχει παρόμοιο θέμα: Διαπίστωσα μια ξαφνική πτώση στην ένταση του ενσωματωμένου ακουστικού/ηχείου (κατά τη διάρκεια κλήσεων). Ακόμα κι όταν τερματίζω την ένταση του ήχου, δύσκολα ακούω τον συνομιλητή μου όταν υπάρχουν εξωτερικοί θόρυβοι. Άνοιξα τα καπάκια, το φύσηξα, το καθάρισα, αλλά τίποτα. Βρήκα στο Ίντερνετ ορίτζιναλ ανταλλακτικό ηχείο/ακουστικό και μάλιστα πολύ φθηνό (4,80€). Έχει κάνει κανείς σας τέτοιου είδους αντικατάσταση; Δεν με τρομάζει το "χειρουργείο" –το έχω ξανακάνει για να αντικαταστήσω την οθόνη LCD– αλλά αν η αντικατάσταση του ηχείου απαιτεί κολλητήρι και τα παρόμοια, δεν πρόκειται να το τολμήσω. Δύσκολη υπόθεση φιλαράκι... ψάξε μήπως κανένα βιντεάκι στο youtube το αναλύει αυτό.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 η μπαταρια ειναι στην εγγυηση αν θελω να την αλλαξω? αν οχι,ποσο κοστιζει?ευχαριστω. Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts