RAVER Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 (edited) εγω σημερα ανακαλυψα οτι δεν μπορω με τιποτα να ανεβασω βιντεο στο facebook. με την 2.3 δεν ειχα κανενα προβλημα. τι λετε να φταιει?? :worry: επισης εχω χασει και την επιλογη της αυτοφωτογραφησης. Edited August 9, 2012 by RAVER Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Παιδιά αξίζει τελικά να κάνουμε update στην νέα έκδοση??οι γνώμες βλέπω και διαφέρουν... Το τηλέφωνο σε μαμά κατάσταση και αν έχεις πάνω από 40-50 εφαρμογές εγκατεστημένες, Δεν αξίζει κολλάει αφάνταστα!!!!:blink::blink: Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManGelasakis Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Το τηλέφωνο σε μαμά κατάσταση και αν έχεις πάνω από 40-50 εφαρμογές εγκατεστημένες, Δεν αξίζει κολλάει αφάνταστα!!!!:blink::blink: Δεν φταίει το πλήθος των εφαρμογών που σέρνεται. Μάλλον κάποια από τις 50 εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει θα έχει πρόβλημα. Η μπορεί σε περίπτωση που τρέχεις παρά πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα να υπάρχει έλειψή μνήμης. Παράθεση OnePlus 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasman15 Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 απο οτι καταλαβα και αν κρινω απο το δικο μου πολυ μαπα η 4 ,το μονο που μας σωζει ειναι ενα καλο update αλλιως παμε για root και πως το βαριεμαι....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 (edited) Δεν φταίει το πλήθος των εφαρμογών που σέρνεται. Μάλλον κάποια από τις 50 εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει θα έχει πρόβλημα. Η μπορεί σε περίπτωση που τρέχεις παρά πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα να υπάρχει έλειψή μνήμης. Φίλε μου δεν είμαι καινούργιος στο Android και γενικά στα smartphones, έχω και άλλες 4 συσκευές Android παράλληλα. Οι εφαρμογές είναι όλες ελεγμένες δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι το μόνο κινητό από αυτά που έχω που εμφανίζει προβλήματα Μετά την αναβάθμιση σε ICS. Δεν το λέω μόνο εγώ, ούτε είμαι ο παράξενος της παρέας, το λέει η συγκριτική πλειοψηφία και σε Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Η υλοποίηση της sony σε ότι αφορά την ICS ήταν πλήρως αποτυχημένη και μάλιστα όχι μόνο σε αυτή την συσκευή της άλλα και σε άλλες.:blink: Edited August 9, 2012 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Μετα απο αρκετες μερες δοκιμων και χρησης του ICS στο Live, η συμβουλη μου ειναι οτι αν εχετε σκοπο να το αφησετε σε μαμα κατασταση το κινητο να ΜΗΝ κανετε το update. Προσωπικα δεν ειδα καποιο σοβαρο bug αλλα η αληθεια ειναι οτι το κινητο σερνοταν σε σχεση με πριν. ΑΝ ομως εχετε την ορεξη να κανετε root για να φυγει η σαβουρα και βαλετε και το εκπληκτικο AutoKiller Memory Optimizer το κινητο θα φυσαει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepip Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Μετα απο αρκετες μερες δοκιμων και χρησης του ICS στο Live, η συμβουλη μου ειναι οτι αν εχετε σκοπο να το αφησετε σε μαμα κατασταση το κινητο να ΜΗΝ κανετε το update. Προσωπικα δεν ειδα καποιο σοβαρο bug αλλα η αληθεια ειναι οτι το κινητο σερνοταν σε σχεση με πριν. ΑΝ ομως εχετε την ορεξη να κανετε root για να φυγει η σαβουρα και βαλετε και το εκπληκτικο AutoKiller Memory Optimizer το κινητο θα φυσαει. Με κάλυψες πλήρως.Θα μείνει με την παλιά.Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaspiliop Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 παιδιά καλησπέρα.. αν συνδέσω εξωτερικά ηχεία όπως αυτά που συνδέω στο pc π.χ. θα υπάρχει κάποιο θέμα με το κινητό?? μπορώ κανονικά?? ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 παιδιά καλησπέρα.. αν συνδέσω εξωτερικά ηχεία όπως αυτά που συνδέω στο pc π.χ. θα υπάρχει κάποιο θέμα με το κινητό?? μπορώ κανονικά?? ευχαριστώ!! κανενα προβλημα.εγω το κανω συνεχεια.και ειδικα οταν ακουω ραδιο.γιατι με το ηχειο του κινητου ειναι χαλαια το αποτελεσμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Γνωριζει κανενας τι Update εβγαλε? εκδοση 4.1.B.0.537 μου εβγαλε νεο Update οταν παω να το εγκαταστησω λεε δεν υπαρχει διαθεσιμο λογισμικο στο κινητο σας.. 2 υπολογιστες και 2 κινητα .... δεν καταλαβαινω Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Τελικά έκανα το update έπρεπε πρώτα να ανανεώσω τους χάρτες να κλείσω να ανοίξω το κινητό και μετά μέσω pc companion έγινε η ανανέωση Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nwb1989 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 γεια σας! έχω 2 προβλήματα. το πρώτο είναι πως ενώ μου δείχνει τη στάθμη της μπαταρίας στο 35% ξαφνικά πέφτει στο 1%.παλιότερα αυτό το έκανε όταν ήταν στο 10% κ το δεύτερο είναι πως ξαφνικά κατά διαστήματα αναβοσβήνει από μόνο του.τι μπορεί να φταίει; κοιτα για ανοιχτα widgets Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Παιδια οντως.Εχουμε αναβαθμιση.4.1.b.0.587.Δεν ξερω τι διορθωνει αλλα ειναι πανω απο 200 mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaspiliop Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 παιδιά τελικά αξίζει το παγωτό για ΑΥΤΟ το τηλέφωνο??????? με 2.3 πάντως πετάει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManGelasakis Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 (edited) Φίλε μου δεν είμαι καινούργιος στο Android και γενικά στα smartphones, έχω και άλλες 4 συσκευές Android παράλληλα. Οι εφαρμογές είναι όλες ελεγμένες δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι το μόνο κινητό από αυτά που έχω που εμφανίζει προβλήματα Μετά την αναβάθμιση σε ICS. Δεν το λέω μόνο εγώ, ούτε είμαι ο παράξενος της παρέας, το λέει η συγκριτική πλειοψηφία και σε Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Η υλοποίηση της sony σε ότι αφορά την ICS ήταν πλήρως αποτυχημένη και μάλιστα όχι μόνο σε αυτή την συσκευή της άλλα και σε άλλες.:blink: προφανώς είναι κακή η υλοποίηση της sony στο ICS αλλά και εγώ με καμιά 30αριά εφαρμογές εγκατεστημένες επιπλέον των προεγκατεστημένων δεν αντιμετωπίζω τόσο σοβαρά κολήματα όπως εσύ παρά μόνο κάποια μικρά κοληματάκια τα οποία τα αποδίδω στα bugs του ICS της sony. Προσωπικά με εκνευρίζει το γεγονός ότι ενώ το android είναι δημιουργημα της google και μάλιστα είναι open source όλες η ανβαθμίσεις έρχονται από την εταιρία του κινητού και όχι από την google και η τελική τροποποιημένη έκδοση της rom που διαθέτουν οι κατασκευαστές των smartphones είναι εντελώς κλειστού κώδικα... Παιδια οντως.Εχουμε αναβαθμιση.4.1.b.0.587.Δεν ξερω τι διορθωνει αλλα ειναι πανω απο 200 mb Αυτή την στιγμή υπάρχουν αρκετά bugs στο ICS για τα περισσότερα sony. Όμως με μια καλή αναβάθμιση το ICS δεν επιβαρύνει επιπλέον το κινητό οπότε μια χαρά θα πετάει και με το ICS... Αλλά προς το πρών δεν αξίζει. Και εγώ ξανγύρισα στο 2.3 Edited August 24, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση OnePlus 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1981 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 καλησπερα σε ολους.νεος στο φορουμ.εχω ενα προβλημα με το κινητο.εχω την τελευταια αναβαθμιση στο τηλεφωνο.εδω και 2 μερες δεν μου βρισκει τα ακουστικα για το ραδιοφωνο.τα συνδεω και μου γραφει να τα συνδεσω γιατι χρησιμοποιουνται σαν κεραια.τα συγκεκριμενα ακουστικα τα εχω συνδεσει σε αλλα κινητα και λειτουργουν κανονικα.τι να φταιει αραγε?και επισης πως μπορω να επιστρεψω το κινητο στο πρωτο του λογισμικο?ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 παιδιά τελικά αξίζει το παγωτό για ΑΥΤΟ το τηλέφωνο??????? με 2.3 πάντως πετάει.. Ναι αξίζει.Εγω δεν αντιμετοπισα κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalchas13 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Καλησπερα, αντιμετωπίζω το εξης πρόβλημα στο SE Live : όταν ειναι σε κατάσταση αναμονής στο άσχετο αναβοσβήνει η οθόνη μόνη της με αποτέλεσμα να πεφτει η μπαταρία πολύ γρήγορα... Πού οφείλεται και τι μπορώ να κάνω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
transed_ Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Εβαλα το update το καινουργιο και ειδα οτι εφτιαξαν το φωτακι LED που ειχε προβλημα περα απο αυτο δεν βλεπω κατι αλλο. Ηθελα να ρωτησω μπορουμε να βρουμε καπου ρυθμιση στην φωτογραφικη να αποθηκευει τις φωτογραφιες στην SD καρτα ? Και στο twitter app μηπως το χρησιμοποιει κανεις απο εσας? Παλια μου εβγαζε φωτακι ή ειχε δονηση τωρα τιποτα ελεγα μηπως εφταιγε το ICS . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Καλησπερα, αντιμετωπίζω το εξης πρόβλημα στο SE Live : όταν ειναι σε κατάσταση αναμονής στο άσχετο αναβοσβήνει η οθόνη μόνη της με αποτέλεσμα να πεφτει η μπαταρία πολύ γρήγορα... Πού οφείλεται και τι μπορώ να κάνω???? Φταιει καποιο παιχνιδι,live wallpaper,εφαρμογη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalchas13 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Φταιει καποιο παιχνιδι,live wallpaper,εφαρμογη. Θα το κοιταξω! Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Εβαλα το update το καινουργιο και ειδα οτι εφτιαξαν το φωτακι LED που ειχε προβλημα περα απο αυτο δεν βλεπω κατι αλλο. Ηθελα να ρωτησω μπορουμε να βρουμε καπου ρυθμιση στην φωτογραφικη να αποθηκευει τις φωτογραφιες στην SD καρτα ? Και στο twitter app μηπως το χρησιμοποιει κανεις απο εσας? Παλια μου εβγαζε φωτακι ή ειχε δονηση τωρα τιποτα ελεγα μηπως εφταιγε το ICS . Σχετικά με το πρώτο που ρωτάς, απ'όσο ξέρω οι φώτο αποθυκεύονται στην SD, χωρις αυτήν δεν ''λειτουργεί'' η κάμερα.... εκτός αν κατάλαβα κάτι λάθος.... Για το δεύτερο... δέν έχω Twitter! Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Πηρα προχτες αλλο ενα live with walkman και ενω το βαζω στο SEUS μου λεει δεν βλεπει καμια νεα αναβαθμιση ενω εχει την 2.3.4. Ειναι λογικο αυτο? Το δικο μου που εχω για δευτερο κανονικα ειδε αναβαθμιση, του την εχω περασει την ICS και ειναι μια χαρα... Τι γινεται με αυτη την Sοny? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Πηρα προχτες αλλο ενα live with walkman και ενω το βαζω στο SEUS μου λεει δεν βλεπει καμια νεα αναβαθμιση ενω εχει την 2.3.4. Ειναι λογικο αυτο? Το δικο μου που εχω για δευτερο κανονικα ειδε αναβαθμιση, του την εχω περασει την ICS και ειναι μια χαρα... Τι γινεται με αυτη την Sοny? Δοκιμασε και με κομπανιον Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epkakas Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 (edited) Παιδιά το πήρε κανείς χαμπάρι αυτό; http://blogs.sonymobile.com/products/2012/08/21/new-ice-cream-sandwich-software-version-for-2011-xperia-smartphones/ Νέα αναβάθμιση του ICS που κυκλοφορεί και θα είναι διαθέσιμη για τις δικές μας συσκευές τις επόμενες εβδομάδες. Edited August 21, 2012 by epkakas διορθώσεις κειμένου Τ9 Παράθεση Demis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts