Jump to content

Sony Ericsson "Live with Walkman"

asikis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω σημερα ανακαλυψα οτι δεν μπορω με τιποτα να ανεβασω βιντεο στο facebook.

με την 2.3 δεν ειχα κανενα προβλημα.

τι λετε να φταιει?? :worry:

επισης εχω χασει και την επιλογη της αυτοφωτογραφησης.

Edited by RAVER
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά αξίζει τελικά να κάνουμε update στην νέα έκδοση??οι γνώμες βλέπω και διαφέρουν...

Το τηλέφωνο σε μαμά κατάσταση και αν έχεις πάνω από 40-50 εφαρμογές εγκατεστημένες, Δεν αξίζει κολλάει αφάνταστα!!!!:blink::blink:

frastgr

Το τηλέφωνο σε μαμά κατάσταση και αν έχεις πάνω από 40-50 εφαρμογές εγκατεστημένες, Δεν αξίζει κολλάει αφάνταστα!!!!:blink::blink:

Δεν φταίει το πλήθος των εφαρμογών που σέρνεται. Μάλλον κάποια από τις 50 εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει θα έχει πρόβλημα. Η μπορεί σε περίπτωση που τρέχεις παρά πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα να υπάρχει έλειψή μνήμης.

OnePlus 2

απο οτι καταλαβα και αν κρινω απο το δικο μου πολυ μαπα η 4 ,το μονο που μας σωζει ειναι ενα καλο update αλλιως παμε για root και πως το βαριεμαι....:p

Δεν φταίει το πλήθος των εφαρμογών που σέρνεται. Μάλλον κάποια από τις 50 εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει θα έχει πρόβλημα. Η μπορεί σε περίπτωση που τρέχεις παρά πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα να υπάρχει έλειψή μνήμης.

Φίλε μου δεν είμαι καινούργιος στο Android και γενικά στα smartphones, έχω και άλλες 4 συσκευές Android παράλληλα. Οι εφαρμογές είναι όλες ελεγμένες δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι το μόνο κινητό από αυτά που έχω που εμφανίζει προβλήματα Μετά την αναβάθμιση σε ICS. Δεν το λέω μόνο εγώ, ούτε είμαι ο παράξενος της παρέας, το λέει η συγκριτική πλειοψηφία και σε Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Η υλοποίηση της sony σε ότι αφορά την ICS ήταν πλήρως αποτυχημένη και μάλιστα όχι μόνο σε αυτή την συσκευή της άλλα και σε άλλες.:blink:

Edited by frastgr
frastgr

Μετα απο αρκετες μερες δοκιμων και χρησης του ICS στο Live, η συμβουλη μου ειναι οτι αν εχετε σκοπο να το αφησετε σε μαμα κατασταση το κινητο να ΜΗΝ κανετε το update. Προσωπικα δεν ειδα καποιο σοβαρο bug αλλα η αληθεια ειναι οτι το κινητο σερνοταν σε σχεση με πριν. ΑΝ ομως εχετε την ορεξη να κανετε root για να φυγει η σαβουρα και βαλετε και το εκπληκτικο AutoKiller Memory Optimizer

το κινητο θα φυσαει.

Μετα απο αρκετες μερες δοκιμων και χρησης του ICS στο Live, η συμβουλη μου ειναι οτι αν εχετε σκοπο να το αφησετε σε μαμα κατασταση το κινητο να ΜΗΝ κανετε το update. Προσωπικα δεν ειδα καποιο σοβαρο bug αλλα η αληθεια ειναι οτι το κινητο σερνοταν σε σχεση με πριν. ΑΝ ομως εχετε την ορεξη να κανετε root για να φυγει η σαβουρα και βαλετε και το εκπληκτικο AutoKiller Memory Optimizer

το κινητο θα φυσαει.

Με κάλυψες πλήρως.Θα μείνει με την παλιά.Thanks

παιδιά καλησπέρα..

αν συνδέσω εξωτερικά ηχεία όπως αυτά που συνδέω στο pc π.χ. θα υπάρχει κάποιο θέμα με το κινητό?? μπορώ κανονικά??

ευχαριστώ!!

παιδιά καλησπέρα..

αν συνδέσω εξωτερικά ηχεία όπως αυτά που συνδέω στο pc π.χ. θα υπάρχει κάποιο θέμα με το κινητό?? μπορώ κανονικά??

ευχαριστώ!!

κανενα προβλημα.εγω το κανω συνεχεια.και ειδικα οταν ακουω ραδιο.γιατι με το ηχειο του κινητου ειναι χαλαια το αποτελεσμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γνωριζει κανενας τι Update εβγαλε? εκδοση 4.1.B.0.537

μου εβγαλε νεο Update οταν παω να το εγκαταστησω λεε δεν υπαρχει διαθεσιμο λογισμικο στο κινητο σας..

2 υπολογιστες και 2 κινητα ....

δεν καταλαβαινω

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Τελικά έκανα το update έπρεπε πρώτα να ανανεώσω τους χάρτες να κλείσω να ανοίξω το κινητό και μετά μέσω pc companion έγινε η ανανέωση

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

γεια σας! έχω 2 προβλήματα. το πρώτο είναι πως ενώ μου δείχνει τη στάθμη της μπαταρίας στο 35% ξαφνικά πέφτει στο 1%.παλιότερα αυτό το έκανε όταν ήταν στο 10% κ το δεύτερο είναι πως ξαφνικά κατά διαστήματα αναβοσβήνει από μόνο του.τι μπορεί να φταίει;

κοιτα για ανοιχτα widgets

Φίλε μου δεν είμαι καινούργιος στο Android και γενικά στα smartphones, έχω και άλλες 4 συσκευές Android παράλληλα. Οι εφαρμογές είναι όλες ελεγμένες δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι το μόνο κινητό από αυτά που έχω που εμφανίζει προβλήματα Μετά την αναβάθμιση σε ICS. Δεν το λέω μόνο εγώ, ούτε είμαι ο παράξενος της παρέας, το λέει η συγκριτική πλειοψηφία και σε Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Η υλοποίηση της sony σε ότι αφορά την ICS ήταν πλήρως αποτυχημένη και μάλιστα όχι μόνο σε αυτή την συσκευή της άλλα και σε άλλες.:blink:

προφανώς είναι κακή η υλοποίηση της sony στο ICS αλλά και εγώ με καμιά 30αριά εφαρμογές εγκατεστημένες επιπλέον των προεγκατεστημένων δεν αντιμετωπίζω τόσο σοβαρά κολήματα όπως εσύ παρά μόνο κάποια μικρά κοληματάκια τα οποία τα αποδίδω στα bugs του ICS της sony.

Προσωπικά με εκνευρίζει το γεγονός ότι ενώ το android είναι δημιουργημα της google και μάλιστα είναι open source όλες η ανβαθμίσεις έρχονται από την εταιρία του κινητού και όχι από την google και η τελική τροποποιημένη έκδοση της rom που διαθέτουν οι κατασκευαστές των smartphones είναι εντελώς κλειστού κώδικα...

Παιδια οντως.Εχουμε αναβαθμιση.4.1.b.0.587.Δεν ξερω τι διορθωνει αλλα ειναι πανω απο 200 mb

Αυτή την στιγμή υπάρχουν αρκετά bugs στο ICS για τα περισσότερα sony. Όμως με μια καλή αναβάθμιση το ICS δεν επιβαρύνει επιπλέον το κινητό οπότε μια χαρά θα πετάει και με το ICS... Αλλά προς το πρών δεν αξίζει. Και εγώ ξανγύρισα στο 2.3

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
OnePlus 2

καλησπερα σε ολους.νεος στο φορουμ.εχω ενα προβλημα με το κινητο.εχω την τελευταια αναβαθμιση στο τηλεφωνο.εδω και 2 μερες δεν μου βρισκει τα ακουστικα για το ραδιοφωνο.τα συνδεω και μου γραφει να τα συνδεσω γιατι χρησιμοποιουνται σαν κεραια.τα συγκεκριμενα ακουστικα τα εχω συνδεσει σε αλλα κινητα και λειτουργουν κανονικα.τι να φταιει αραγε?και επισης πως μπορω να επιστρεψω το κινητο στο πρωτο του λογισμικο?ευχαριστω.

παιδιά τελικά αξίζει το παγωτό για ΑΥΤΟ το τηλέφωνο??????? με 2.3 πάντως πετάει..

Ναι αξίζει.Εγω δεν αντιμετοπισα κανενα προβλημα.

Καλησπερα,

αντιμετωπίζω το εξης πρόβλημα στο SE Live : όταν ειναι σε κατάσταση αναμονής στο άσχετο αναβοσβήνει η οθόνη μόνη της με αποτέλεσμα να πεφτει η μπαταρία πολύ γρήγορα... Πού οφείλεται και τι μπορώ να κάνω????

Εβαλα το update το καινουργιο και ειδα οτι εφτιαξαν το φωτακι LED που ειχε προβλημα περα απο αυτο δεν βλεπω κατι αλλο. Ηθελα να ρωτησω μπορουμε να βρουμε καπου ρυθμιση στην φωτογραφικη να αποθηκευει τις φωτογραφιες στην SD καρτα ? Και στο twitter app μηπως το χρησιμοποιει κανεις απο εσας? Παλια μου εβγαζε φωτακι ή ειχε δονηση τωρα τιποτα ελεγα μηπως εφταιγε το ICS .

Καλησπερα,

αντιμετωπίζω το εξης πρόβλημα στο SE Live : όταν ειναι σε κατάσταση αναμονής στο άσχετο αναβοσβήνει η οθόνη μόνη της με αποτέλεσμα να πεφτει η μπαταρία πολύ γρήγορα... Πού οφείλεται και τι μπορώ να κάνω????

Φταιει καποιο παιχνιδι,live wallpaper,εφαρμογη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εβαλα το update το καινουργιο και ειδα οτι εφτιαξαν το φωτακι LED που ειχε προβλημα περα απο αυτο δεν βλεπω κατι αλλο. Ηθελα να ρωτησω μπορουμε να βρουμε καπου ρυθμιση στην φωτογραφικη να αποθηκευει τις φωτογραφιες στην SD καρτα ? Και στο twitter app μηπως το χρησιμοποιει κανεις απο εσας? Παλια μου εβγαζε φωτακι ή ειχε δονηση τωρα τιποτα ελεγα μηπως εφταιγε το ICS .

Σχετικά με το πρώτο που ρωτάς, απ'όσο ξέρω οι φώτο αποθυκεύονται στην SD, χωρις αυτήν δεν ''λειτουργεί'' η κάμερα.... εκτός αν κατάλαβα κάτι λάθος.... Για το δεύτερο... δέν έχω Twitter!

I fly with ASICS DynaFlyte 2

Πηρα προχτες αλλο ενα live with walkman και ενω το βαζω στο SEUS μου λεει δεν βλεπει καμια νεα αναβαθμιση ενω εχει την 2.3.4. Ειναι λογικο αυτο? Το δικο μου που εχω για δευτερο κανονικα ειδε αναβαθμιση, του την εχω περασει την ICS και ειναι μια χαρα... Τι γινεται με αυτη την Sοny?

Πηρα προχτες αλλο ενα live with walkman και ενω το βαζω στο SEUS μου λεει δεν βλεπει καμια νεα αναβαθμιση ενω εχει την 2.3.4. Ειναι λογικο αυτο? Το δικο μου που εχω για δευτερο κανονικα ειδε αναβαθμιση, του την εχω περασει την ICS και ειναι μια χαρα... Τι γινεται με αυτη την Sοny?

Δοκιμασε και με κομπανιον

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά το πήρε κανείς χαμπάρι αυτό;

http://blogs.sonymobile.com/products/2012/08/21/new-ice-cream-sandwich-software-version-for-2011-xperia-smartphones/

Νέα αναβάθμιση του ICS που κυκλοφορεί και θα είναι διαθέσιμη για τις δικές μας συσκευές τις επόμενες εβδομάδες.

Edited by epkakas
διορθώσεις κειμένου Τ9
Demis

• The title was changed to Sony Ericsson "Live with Walkman"