pennygreece Δημοσιεύτηκε August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 12, 2011 Καλημέρα! Αγόρασα χθες τον WD my passport essential usb 3.0 750GB γιατί θέλω να περάσω ταινίες και να τον συνδέω με το wd live media player. Δεν εγκατέστησα το λογισμικό (έκανα καλά?) γιατι γενικά δεν μου αρέσουν αυτές οι λειτουργίες και θέλω να τον χρησιμοποιώ ώς έναν απλό σκληρό. Το θέμα είναι ότι όταν θέλησα να τον αποσυνδέσω δεν υπήρχε πουθενά κάποιο αντίστοιχο εικονίδιο. Τη βοήθειά σας παρακαλώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Τι λειτουργικό έχεις; Στο δεξί κάτω μέρος της οθόνης δεν υπάρχει εικονίδιο για ασφαλή κατάργηση; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pennygreece Δημ. August 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Oχι δεν υπάρχει..vista εχω. Όταν συνδέω φλασάκι μου βγαίνει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Μάλλον επειδή δεν έτρεξες καθόλου το SmartWare έχεις πρόβλημα. Πήγαινε στο φάκελο User Manual που υπάρχει μέσα στο σκληρό, άνοιξε το pdf των Ελληνικών στη σελίδα 70 και ακολούθησε τα βήματα που περιγράφονται για τα Vista. Λογικά θα δουλέψει. Έχουμε τον ίδιο σκληρό (έχω τον 1ΤΒ) αλλά είχα τρέξει το SmartWare για να βάλω κωδικό κλειδώματος και δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Εναρξη--> Υπολογιστης μου. Στον εξωτερικο δισκο πατωντας δεξι κλικ πανω του, δεν υπαρχει η επιλογη για να τον αποσυνδεσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pennygreece Δημ. August 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Εναρξη--> Υπολογιστης μου. Στον εξωτερικο δισκο πατωντας δεξι κλικ πανω του, δεν υπαρχει η επιλογη για να τον αποσυνδεσεις; Ναι!! Απλά δεν ήξερα ότι υπήρχε αυτή η επιλογή και έψαχνα εικονίδιο! Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts