Jump to content

WD my passport essential usb 3.0 750GB

pennygreece
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα!

Αγόρασα χθες τον WD my passport essential usb 3.0 750GB γιατί θέλω να περάσω ταινίες και να τον συνδέω με το wd live media player. Δεν εγκατέστησα το λογισμικό (έκανα καλά?) γιατι γενικά δεν μου αρέσουν αυτές οι λειτουργίες και θέλω να τον χρησιμοποιώ ώς έναν απλό σκληρό. Το θέμα είναι ότι όταν θέλησα να τον αποσυνδέσω δεν υπήρχε πουθενά κάποιο αντίστοιχο εικονίδιο. Τη βοήθειά σας παρακαλώ!

Τι λειτουργικό έχεις; Στο δεξί κάτω μέρος της οθόνης δεν υπάρχει εικονίδιο για ασφαλή κατάργηση;
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Μάλλον επειδή δεν έτρεξες καθόλου το SmartWare έχεις πρόβλημα. Πήγαινε στο φάκελο User Manual που υπάρχει μέσα στο σκληρό, άνοιξε το pdf των Ελληνικών στη σελίδα 70 και ακολούθησε τα βήματα που περιγράφονται για τα Vista. Λογικά θα δουλέψει.

Έχουμε τον ίδιο σκληρό (έχω τον 1ΤΒ) αλλά είχα τρέξει το SmartWare για να βάλω κωδικό κλειδώματος και δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Εναρξη--> Υπολογιστης μου.

Στον εξωτερικο δισκο πατωντας δεξι κλικ πανω του, δεν υπαρχει η επιλογη για να τον αποσυνδεσεις;

Εναρξη--> Υπολογιστης μου.

Στον εξωτερικο δισκο πατωντας δεξι κλικ πανω του, δεν υπαρχει η επιλογη για να τον αποσυνδεσεις;

Ναι!! Απλά δεν ήξερα ότι υπήρχε αυτή η επιλογή και έψαχνα εικονίδιο! Ευχαριστώ πολύ!!