Jump to content

pennygreece

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pennygreece

  1. Έτσι ακριβώς το έχουν βάλει. Στις λοιπές δαπάνες έχουν βέλει "χρέος διαμερίσματος Α1" και το ποσό το μοιράζουν ισόποσα στους υπόλοιπους.. Νομικά εννοείται πως δε στέκει ακόμη και οι 7 στους 8 να το ψήφιζαν πάλι δε σημαίνει ότι 'επρέπε να το πληρώσει και ο 8ος. Και στην τελική δεν καταλαβαίνω..αυτοί οι φιλέσπλαχνοι γέιτονες που θέλουν να βοηθήσουν τον γείτονα που χρωστάει ας το κάνουν..αφου συμφωνουν αυτοι οι 4 ας το πληρώσουν. Θεωρώ αδιανόητο και απαράδεκτο να επιβάλουν σε εμένα και στο δικό μου πορτοφόλι χωρίς τη συναίνεσή μου να οληρώσω κι εγω
  2. Καλημέρα! Έχουμε ένα "λουλούδι" στην πολυκατοικία που χρωστάει εδώ και χρόνια..επειδη όλοι τον φοβούνται και κανείς δεν θέλει να μπλέξει μαζί του στην τελευταία συνέλευση όπου ήταν παρόντες οι 4 από τους 8 αποφάσισαν να πληρώνουν τα κοινόχρηστα του από εδώ και στο εξής οι υπόλοιποι 7 και ταυτόχρονα ναγίνει και αύξηση του αποθεματικού. Ήδη έχουμε απο 300 ευρώ αποθεματικό το οποίο έχει φαγωθεί όλο για να καλύψει το χρέος του γείτονα και αυτή τη στιγμή ζητούν άλλα 50 ως αποθεματικό υποτίθεται για να μηδενίσει το χρέος του γείτονα και απο εκει και πέρα να πληρώνονται τα κοινόχρηστα του από τους υπόλοιπους Εννοείται πως η απόφαση του είναι παράνομη και άκυρη και ότι ουδεμία πρόθεση έχω να πληρώσω το χρέος του. Πως μπορώ να κινηθώ? Σκέφτηκα να πληρώνω μόνο το ποσό των δικών μου κοινοχρήστων αλλα έτσι θα φαίνεται συνεχώς χρέος σε εμένα ( το χρέος του άλλου).. καμία ιδέα? Στο μεταξύ με εκνευρίζει αφάνταστα που κάποιοι με στρανοκοιτάνε απειδή δε δέχομαι να πληρώσω για τον άλλον..ξεχνάνε ποιος πραγματικά φταίει..
  3. Kαλησπέρα Μπορεί κάποιος να μου πει πως μεταφέρω στο pc φωτογραφίες που έχω τραβήξει με το κινητό? Προσπάθησα με το zune αλλά δε μου τις εμφανίζει..:(
  4. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Με ψιλοπαιδεύει πάντως λίγο, ελπίζω να είναι μέχρι να το συνηθίσω και να μη μετανιώσω για την επιλογή μου!
  5. Καλημέρα σε όλους Πήρα κι εγώ το Lumia 610 πρίν από λίγες μέρες. Διαπίστωσα ότι το ξυπνητήρι δε λειτουργεί όταν το κινητό είναι κλειστό. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κοιμάμαι με το κινητό ανοιχτό και να τελειώνει και η μπαταρία? Υπάρχει άλλος τρόπος? Επίσης δεν έχω βρει πως ενεργοποιώ τις αναφορές παράδοσης μηνυμάτων. Ξέρει κανείς???
  6. Ναι!! Απλά δεν ήξερα ότι υπήρχε αυτή η επιλογή και έψαχνα εικονίδιο! Ευχαριστώ πολύ!!
  7. Oχι δεν υπάρχει..vista εχω. Όταν συνδέω φλασάκι μου βγαίνει κανονικά.
  8. Καλημέρα! Αγόρασα χθες τον WD my passport essential usb 3.0 750GB γιατί θέλω να περάσω ταινίες και να τον συνδέω με το wd live media player. Δεν εγκατέστησα το λογισμικό (έκανα καλά?) γιατι γενικά δεν μου αρέσουν αυτές οι λειτουργίες και θέλω να τον χρησιμοποιώ ώς έναν απλό σκληρό. Το θέμα είναι ότι όταν θέλησα να τον αποσυνδέσω δεν υπήρχε πουθενά κάποιο αντίστοιχο εικονίδιο. Τη βοήθειά σας παρακαλώ!
  9. Γεια χαρά σε όλους! Θέλω να αγοράσω κλιματιστικό 9000Btu για το υπνοδωμάτιο του γιού μου. Έχω ήδη 2 inverter daikin στο σπίτι από τα οποία είμαι πολύ ευχαριστιμένη αλλά ψάχνω πλέον κάτι πιο οικομικό. Έχω βρει τα εξής : TOYOTOMI GAN/GAG A128GVR AKIRA HITACHI RAS/RAC-S-10H3 LG CS09AF HERO Ποιο μου προτείνεται???
×
×
  • Create New...