TZARTOS Δημοσιεύτηκε July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 24, 2011 Καλημέρα μπορεί κάποιος να μου πει γιατί το primo σε ορισμένες συσκευές σκαλώνει..και σε άλλες τρέχει σαν video?? είναι θεμα επεξεργαστή? αν ναι ο παπακάτω τι λέει?? θα έχω ομαλή ροή?? CPU:Centrality Atlas V AT550 Dual-Core 600MHz GPS Module: High sensitive Sirf V chipset, frequency 1.575GHz Memory Capacity: DDR 128MB & 4GB Flash ROM[/color Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Καλώς ήλθες στην παρέα μας :) Οπως θα διαβάσεις σε προηγούμενα,είναι θέμα μνήμης και θέμα κατάλληλης έκδοσης που θα του βάλεις. Στο μηχάνημα που αναφέρεις θεωρητικά δεν θα έχεις πρόβλημα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Το μηχάνημα που παραθέτεις φίλε μου είναι φουλ τούμπανο για τις μέρες μας. Δε θα βρεις μάλλον καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts