achisaeL Δημοσιεύτηκε July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 22, 2011 Σκεφτομαι να κανω το blog ου επισημο. εχω δει οτι μεσα στις ρυθμισεις αναφερει καπου οτι με 10$ μπορεις να το κανεις .com / .net / .info / .biz ωραια ως εδω. τι μου προσφερει αυτο παραπανω? εχω ακουσει οτι μετα απο καποιον καιρο χανεται το blog αν εχει καταληξη blogspot.com? ισχυει αυτο? και υπαρχει τροπος να το κανω .gr ? η θα χασω τα παντα. αν ξερετε και τιμες ειστε σουπερ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 με το να του δώσεις μια τέτοια κατάληξη, απλά θα είναι πιο εύκολο να το βρει κανείς (mitsos.gr π.χ)...δεν νομίζω να χάνεται το blog με την κατάληξη blogspot.com...δεν το αναφέρει πουθενά αυτό...μήπως εννοείς αν το κάνείς σε .com ή κάτι αντίστοιχο θα χαθεί ? Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 με το να του δώσεις μια τέτοια κατάληξη, απλά θα είναι πιο εύκολο να το βρει κανείς (mitsos.gr π.χ)...δεν νομίζω να χάνεται το blog με την κατάληξη blogspot.com...δεν το αναφέρει πουθενά αυτό...μήπως εννοείς αν το κάνείς σε .com ή κάτι αντίστοιχο θα χαθεί ? δεν νομιζω να κερδιζεις κατι αμα το κανεις com...η κατι αλλο..παντως με μια καλη τιμη μου εχουν πει και μενα οτι ξεμπερδευεις.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. July 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 με το να του δώσεις μια τέτοια κατάληξη, απλά θα είναι πιο εύκολο να το βρει κανείς (mitsos.gr π.χ)...δεν νομίζω να χάνεται το blog με την κατάληξη blogspot.com...δεν το αναφέρει πουθενά αυτό...μήπως εννοείς αν το κάνείς σε .com ή κάτι αντίστοιχο θα χαθεί ? ''ραδιο αρωυλλα'' δηλαδη αυτο που ακουσα. τεσπα θα το σκεφτω. δεν ξερει καποιος αν εχει καποια αλλα πλεονεκτηματα?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Λοιπόν, αρχικά δεν χάνεις απολύτως τίποτα. Το μόνο που θα κάνεις με το που αγοράσεις ένα domain name είναι να αλλάξεις κάποια ρύθμιση στο blogger ώστε να σε βρίσκουν πατώντας πχ mitsos.gr όπως αναφέρθηκε παραπάνω και όχι mitsos.blogspot.com Άλλo πλεονεκτήμα πέρα από το ότι θα έχει η σελίδα σου ταυτότητα και δεν θα είναι ένα ακόμη μακρυνάρι είναι το γεγονός πως αν μεθαύριο ας πούμε αγοράσεις και χώρο Online για να ανεβάσεις ένα ιστότοπο θα μπορείς πχ να έχεις και ένα email της μορφής mitsaras@mitsos.gr Οι τιμές για domain names με κατάληξη gr είναι 20€ για δυο χρόνια. Εγώ προσωπικά έχω κατοχυρώσει domain name πριν 3 χρόνια στην Creta Force και ποτέ μου δεν έιχα κάποιο πρόβλημα. Τα παιδιά είναι εξυπηρετικότατα. Παράθεση Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyberCr33p Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Ευχαριστώ για τα καλά λόγια :-) Παράθεση http://www.cretaforce.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts