Jump to content

Aλλαγη domain σε blogger

achisaeL
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σκεφτομαι να κανω το blog ου επισημο.

εχω δει οτι μεσα στις ρυθμισεις αναφερει καπου οτι με 10$ μπορεις να το κανεις .com / .net / .info / .biz

ωραια ως εδω. τι μου προσφερει αυτο παραπανω?

εχω ακουσει οτι μετα απο καποιον καιρο χανεται το blog αν εχει καταληξη blogspot.com? ισχυει αυτο?

και υπαρχει τροπος να το κανω .gr ?

η θα χασω τα παντα. αν ξερετε και τιμες ειστε σουπερ !!!

με το να του δώσεις μια τέτοια κατάληξη, απλά θα είναι πιο εύκολο να το βρει κανείς (mitsos.gr π.χ)...δεν νομίζω να χάνεται το blog με την κατάληξη blogspot.com...δεν το αναφέρει πουθενά αυτό...μήπως εννοείς αν το κάνείς σε .com ή κάτι αντίστοιχο θα χαθεί ?

με το να του δώσεις μια τέτοια κατάληξη, απλά θα είναι πιο εύκολο να το βρει κανείς (mitsos.gr π.χ)...δεν νομίζω να χάνεται το blog με την κατάληξη blogspot.com...δεν το αναφέρει πουθενά αυτό...μήπως εννοείς αν το κάνείς σε .com ή κάτι αντίστοιχο θα χαθεί ?

δεν νομιζω να κερδιζεις κατι αμα το κανεις com...η κατι αλλο..παντως με μια καλη τιμη μου εχουν πει και μενα οτι ξεμπερδευεις..

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

''ραδιο αρωυλλα'' δηλαδη αυτο που ακουσα.

τεσπα θα το σκεφτω.

δεν ξερει καποιος αν εχει καποια αλλα πλεονεκτηματα?:worry:

Λοιπόν, αρχικά δεν χάνεις απολύτως τίποτα. Το μόνο που θα κάνεις με το που αγοράσεις ένα domain name είναι να αλλάξεις κάποια ρύθμιση στο blogger ώστε να σε βρίσκουν πατώντας πχ mitsos.gr όπως αναφέρθηκε παραπάνω και όχι mitsos.blogspot.com

Άλλo πλεονεκτήμα πέρα από το ότι θα έχει η σελίδα σου ταυτότητα και δεν θα είναι ένα ακόμη μακρυνάρι είναι το γεγονός πως αν μεθαύριο ας πούμε αγοράσεις και χώρο Online για να ανεβάσεις ένα ιστότοπο θα μπορείς πχ να έχεις και ένα email της μορφής mitsaras@mitsos.gr

Οι τιμές για domain names με κατάληξη gr είναι 20€ για δυο χρόνια.

Εγώ προσωπικά έχω κατοχυρώσει domain name πριν 3 χρόνια στην Creta Force και ποτέ μου δεν έιχα κάποιο πρόβλημα. Τα παιδιά είναι εξυπηρετικότατα.

Trust no one!

• 3 weeks later...