Jump to content

Απίστευτες ιστορίες των κινητών μας

Aek21r
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

συγνώμη ρε παιδιά. . γιατί παίρνετε το κινητό σας στη τουαλέτα????

egw to pairnw giati paizw tennis

http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg

• Απαντήσεις 115
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

2 περιστατικά μου 'ρχονται στο μυαλό...

- Πριν μερικά χρόνια είχα πάει σε πάρτυ ενός φίλου. Τότε είχα το 3310. Το είχα αφήσει σε ένα τραπεζάκι και γενικά είχα το νου μου γιατί την είχα ξαναπάθει να μοθ κλέψουνε κινητό σε πάρτυ. Εννοείται πως σιγά μη δεν επαναλαμβανόταν η ιστορία ακόμα μια φορά...μου το σούφρωσαν αλλά το κατάλαβα αμέσως πως λείπει και κλείσαμε μουσική κτλ και με πήρε τηλ ένα παιδί να το ακούσουμε να χτυπάει...να μην τα πολυλογώ τα παιδιά που το σούφρωσαν δεν είχαν προλάβει να το κλείσουν και αγχώθηκαν ότι θα ακουστεί γιαυτό το πέταξαν από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας!!! Μετά από τα πολλά το άκουσα το κινητούλι μου και είδα κάτι να αναβοσβήνει 4 ορόφους κάτω...ευτυχώς είχε πέσει σε χώμα! Μια χαρά δούλευε το τσαμένο :happy:

- Ο φίλος μου είχε ένα 8310 και περπατούσε σε κεντρικό δρόμο...με περίσσεια χάρη και ομορφιά του έπεσε από τα χέρια και χωρίστηκε σε διάφορα κομματάκια...την πρόσοψη την πάτησε λεωφορείο, αλλά το υπόλοιπο κινητό έζησε αυτό καλά κι εμείς καλύτερα! :)

"In the morning u know u won't remember a thing.."

Εγώ παλαιότερα ένα καλοκαίρι κολυμπούσα επι ένα τέταρτο με το 3510 στην τσέπη του μαγιού :p

το είχα πάθει κι εγώ αυτό με ένα νόκια,και μετα από λίγη ώρα,αφου δεν ανοιγε, ξαναδούλεψε!!!

mia fora eplena to autokinito mou kai to eixa afhsei sthn orofh tou autokinitou !! eee ti na kanoume pluthike kai to kinito !! eutuxos htan ena siemens ap auta pou antexoun sto nero kai sthn skonh kai dn epathe tpt!!:)

συγνώμη ρε παιδιά. . γιατί παίρνετε το κινητό σας στη τουαλέτα????

μόνο και μόνο για ασφάλεια, γιατί υπάρχουν πολλά περιέργα μάτια στο σπίτι μέσα...

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

μόνο και μόνο για ασφάλεια, γιατί υπάρχουν πολλά περιέργα μάτια στο σπίτι μέσα...

nai ki ego opote to perno sthn toualeta mono kai mono gi auto ton logo to kano !!

εγω στο 3330 μου ειχα καταφερει να κανω κατι το μοναδικο απο ασπρομαυρο που ηταν καταφερα και το εκανα εγχρωμο πως?Απλα το αφηνεις στο αυτοκινητο να χτυπαει ο ηλιος την οθονη αργοτερα δουλεβε κανονικα αλλα η οθονη τα ειχε ψιλοφτυσει αν θυμαμαι καλα το πεταξα τοτε μιας και ειχε παλιοσει αλλα ειμαι χαζος που δεν προσπαθησα να στειλω mms τζαμπα η εγχρωμη οθονη :( .

:D :lol: :D

Το 1ο μου κινητο μου το κλεψανε σε μια παραλια...ενα βραδυ που ημουν με κατι γκομενακια και τον κολλητο μου(ενα siemens της κακιας ωρας)

Το 2ο και το 3ο το πουλησα(nokia)

To 4o nokia 6600 προλαβα να το χαρω μονο 2 βδομαδες , καθως ενα πρωι οταν ημουν πανω στο μηχανακι μου επεσε απο την τσεπη χωρις να το καταλαβω...παω σπιτι το μεσημερι για φαι, κοιμαμαι ξυπναω το απογευμα και μετα συνηδητοποιω οτι μου λειπει κατι( το 6600)

IPHONE 4 The Ultimate

ego thimame ena peristatiko me to 3310...imoyna stin paralia ixa to kinito

stin tsepi toy magio, kai piga na voutixo...

telika voutixa me to kinito stin tsepi...meta apo 10 deytera afou eixa mpei

siniditopio oti to kinito itan stin tsepi moy tote vgeno, to kano vides, to skoupizo kai otan piga spiti pira to pistolaki gia ta malia kai to fisiksa kamposei

ora kai to anaya kai... NAI DOYLEYE KANONIKOTATA;)

• 2 weeks later...
ego thimame ena peristatiko me to 3310...imoyna stin paralia ixa to kinito

stin tsepi toy magio, kai piga na voutixo...

telika voutixa me to kinito stin tsepi...meta apo 10 deytera afou eixa mpei

siniditopio oti to kinito itan stin tsepi moy tote vgeno, to kano vides, to skoupizo kai otan piga spiti pira to pistolaki gia ta malia kai to fisiksa kamposei

ora kai to anaya kai... NAI DOYLEYE KANONIKOTATA;)

to idio to exw pathei kai egw!

mono pou emena itan ena motorola c350 kai oti egw kollimpisa gia kammia writsa kai meta katalava oti to eixa sti tsepi mou!!!!:D

afou to katalava evgala ti mpataria kai tin afisa ston ilio kai gyrisa spiti gia na stegnwsw to motorola me to pistolaki!!!

telika to kinito doulepse kai malista mia xara!

i kali fasi einai oti meta apo 3 mines to poulisa 35euro enw to eixa parei kainourio me anavathmisi mono 25!!!

eixa kai 10 euro kerdos!!!!:D :D :D

εγω πριν μια εβδομαδα εκανα την οθονη του παλιου μου 6310ι τιγρε?ξερετε πωσ?μου γλυστρισε κι επεσε στην τουαλετα...αστα...καλα που δουλεψε κι ολασ
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

• 3 months later...
εγώ ένα παλιό κινητό που είχα μου έπεσε μέσα στα νερά και όταν το έβαλα στον ήλιο ήταν εντάξει. Kαι εκείνη τη μέρα είπα: Γεια σου ρε sagem με τα κινητά σου ;)

• 4 years later...

το κινητό μου (sonny erisson) έπεσε σήμερα στην τουαλέτα του σχολειού( η οποία είναι τουρκικη και πολυ βαθιά) απο την τσεπη του τζιν μου...

μωλις καταλαβα τη εγινε ειχα παθει σοκ και εβαλα τα κλαματα....

τοτε το ειπα στον καθηγητή μου δεν μου εδωσε καμια σημασια......

τοτε το εκανα μεγαλο θεμα και τα αγορια της ταξης μου πηγαν να βγαλουν το κινητό μου απο την χέστρα με τα χερια....

πολυ καλλα το έβγαλαν αλλα χωρις την μπαταρια...

οταν πηγα στο σπιτι το στεγνοσα με το πιστολακι με ζεστο αερα..δεν ανοιξε...:(

το εβαλα στο ταπερ με ριζη..πηγε να ανοιξει αλλα μετα εκλεισε...:wacko:

το στεγνοσα για μιση ωρα με το πιστολακι με κρθο αερα και ανοιξε...:D

λειτουργούν τώρα όταν δεν είναι στην πρίζα κλείνει και κάποια κουμπιά μερικές φορές δεν λειτουργούν αλλά μετά λειτουργούν....

:lol::lol::lol:

Τα αγορια της ταξης σου πρεπει να σε συμπαθουν πολυ, εγω δεν το εκανα αυτο για κανεναν και με τιποτα.:lol:

Εμενα εχει φαει απειρες σαβουρες το κινητο μου, εχει πεσει πολλες φορες κατω, και με την πλευρα της οθονης αλλα αντεχει.

5-6 φορες το χω ακουμπησει σε νερα καταλαθος μονη μου.

Και 2 φορες το χα πανω στο τραπεζι σε καφετερια και την μια ο βλακας ο σερβιτορος παραγεμισε το ποτηρι μου με νερο και πηγε και στο κινητο ενω μια αλλη φορα ενας αλλος εριξε τις μπυρες κατευθειαν πανω στο κινητο ενω πηγε να μας τις σερβιρει.

Αλλα το ροζ κινητο μου ειναι πολυ σκληρο για να πεθανει.:happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω ειχα μια ασχημη εμπειρια με το προηγουμενο αιφονν γ̣#̣#̣#̣ τη γκαντεμια μου δηλ.Ειχα πουλησει το αιφον 3 να παρω το αιφον 3τζι ς .ως εδω καλα.προσπαθουσα να βρω στο ebay για μια καλη τοτε τιμη ηταν 2010 και το iphone ηταν ακομα τσιμπημενο.Μεχρι που βρηκα ενα τυπα με καλη αξιολογηση και το εκανα buy now .ως εδω παλι καλα.Την επομενη μερα ομως λαμβανω ενα μυνημα απ το τυπα με τη καλη αξιολογηση πως μετανιωσε που το πουλησε και να μην εβαζα τα λεφτα.ερχετε το πρωτο γκρρρρρρρρρ.

ψαχνω παλι να βρω αγοραστη αντι να παω σε ελληνικες αγγελιες η σε αυτο το φορουμ συνεχιζω στο ebay.Τελικα βρισκω μια καλη προσφορα με το αιφον κουτατο σαν καινουριο και κανω μπιντ.ως εδω καλα.Την επομενη μερα μπαινω στο λογαριασμο στο και βλεπω πως πρεπει να πληρωσω το αιφον,ωραια το κερδισα και βαζω τα λεφτα καπου 400 και κατι ευρως αλλα σε λιρες φυσικα..Οταν ομως παω στα μαιλ βλεπω ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ πως δυστηχως το αιφον δεν το κερδισα στο μπιντ..και τελικα τα λεφτα τα εβαλα καταλαθως στο προηγουμενο χρηστη που δε μου ηθελε να πουλησει το αιφον..πρφανως το ebay δεν διεγραψε το μυνημα οτι πρεπει να πληρωσω για το αιφον.παλι ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ.

Του στελνω μυνημα και αυτος μου λεει οτι οκ δεν χρειαζεται να μου κανει ριφαντ να μου τα στειλει πισω δηλ τα λεφτα γιατι μπορει να μου στειλει το αιφον...εγω εχοντας συχιστει με ολη τη κατασταση δεχομαι να το παρω απο αυτον να μου το στειλει και να μη μου κανει ριφαντ τα λεφτα.

Και μετα απο 2 μερες ερχεται το αιφον ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΤΕΛΑΥΤΑΙΑ 3 13 που τοτε δεν υπηρχε ξεκλειδωμα χωρις κουτι με παρελkομενα μονο το αιφον και χωρις να ναι JB οπως ο ιδιος υποστηριζε στην αγγελια.προφανως αυτοs εκανε το λαθος να αναβαθμισει το κινητο με τη φερμγουεαρ που χαλαει το unlock και το jb ..του στελνω πολλα υβριστηκα μειλς αλλα δεν γινεται τιποτα.ετσι κραταω το αιφον αν και σε αριστη κατασταση.και για 5 μηνες μεχρι να βγενε το unlock jb δεν μπορουσα να το χρης.ΠΑΛΙ ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡ.

και ερεχεται ο ιουνιος που θα βγει το νεο αιφον.μετα απο ξεκλειδωμα και jb που το κανω το βαζω στο ebay να το πουλησω.το αγοραζει ενας χρηστης με πειπαλ.περνω τα λεφτα και παω να παρω το νεο αιφον.ελα ντε ομως που η αγορα ηταν ΦΕΙΚ δηλ η πληρωμη και ετσι το πειπαλ ηθελε απο εμενα να τους πληρωσω οσα πηρα απο αυτον.μετα απο πολλα βρισιδια πως αυτος ηταν απατεωνας και αυτον επρεπε να κυνηγησουν δεν τους εδωσα δεκαρα αλλα τωρα δεν μπορω να χρης στο ebay παρα να κανω νεο λογαριασμο παλι ΓΚΡ,τι να ΠΩ μακαρι ποτε να μην εμπλεκα με το ΜΗΛΟ :O

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

θα πω 2 ιστοριες μια του samsung 360 m1 μου και μια του sharp gx25 που ειχα...

στο 1ο το ειχα στο τσαντακι μου ειχα αφησει την τσεπη ανοικτη και οπως το γυρισα το τσαντακι να το φορεσω στην μεση μου τσαααακ το κινητο κατω..ευτιχως δεν επαθε κατι:lol:

στο 2ο το ειχα παρακανει με της τουμπες και το μισο κομματι του κινητου (ηταν που ανοιγει) πηγαινε αριστερα δεξια ετσι εβαλα καλαμακι για να το σταθεροποιησω μεσα σε μια τρυπα που ειχε ανοιξει..παντως το καπακι δεν εκλεινε καλα μετα το καλαμακι

και ενας φιλος μου παιζαμε μπαλα του πεφτει το κινητο κατω και εγω πηγαινα για γκολ πατησα το κινητο απο το τρεξιμο μου εφαγα τουμπα και ευτιχως δεν επαθε κατι το κινητο

Edited by giothesuper

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Δυστυχώς και εγώ πρέπει να αντικαταστήσω το C3050, πρίν 3 μερούλες είχα πάει στο χωριό και καθώς έβαζα ξύλα στην σόμπα μου έπεσε μέσα αν και το άρπαξα με την μασιά στιγμιαία, έχει καεί αρκετά η οθόνη και δεν φαίνονται όλα.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

• 1 year later...
εγω ειχα ενα εριξον παλια και το ειχα ακουμπήσει στην γωνια του τραπεζιου για να σφουγγαρισω και μου επεσε μεσα στον κουβα με το νερο!!! :rolleyes:

Εγω μπήκα προχθές στη θάλασσα με το iPhone 4 το είχα ξεχάσει στο μαγιο μου. Ευτυχώς είχα LifeProof θηκη! :D

είχα πριν μερικά χρόνια το sony ericsson k800 καi εκνεύρισαν στο τηλέφωνο..λοιπόν του σκάω μια και το πετάω πάνω στο καλοριφέρ...RIP..αιωνία η μνήμη του

το Κ1 μου, 2 φορες στη θαλασσα, την μια κολυμπαγα ενα τεταρτο, ακομα δουλευει :D

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

εγω ειχα ενα εριξον παλια και το ειχα ακουμπήσει στην γωνια του τραπεζιου για να σφουγγαρισω και μου επεσε μεσα στον κουβα με το νερο!!! :rolleyes:

εμένα μια φορά μου είχε πέσει στο νιπτήρα.. ευτυχώς έπεσε λίγο νεράκι πάνω του...

Εγω μπήκα προχθές στη θάλασσα με το iPhone 4 το είχα ξεχάσει στο μαγιο μου. Ευτυχώς είχα LifeProof θηκη! :D

έτσι έκανε πέρσυ στη θάλασσα ένας τύπος που ειχε τη συσκευή του σε αδιαβροχη θήκη(σαν σακουλάκι/τσαντάκι ήταν)! χαιρόταν κιόλας! μπήκε στο νερό και βγαίνοντας το κινητο ήταν σα χρυσοψαρο σε γυάλα!!!:lol:

τι γελιο έριξα εκέινη τη μέρα!

Εμένα το πρώτο μου κινητό είχε πέσει μέσα σε φρυτεζα.. Το GD90 που είχα σαν φοιτητής εκείνη την χρονιά.. Ευτυχώς δεν τηγανιζε εκείνη την ώρα και τελικά επέζησε!! Απλά δεν θυμάμαι πως στο καλό βρέθηκε εκεί μέσα.. :confused:

έτσι έκανε πέρσυ στη θάλασσα ένας τύπος που ειχε τη συσκευή του σε αδιαβροχη θήκη(σαν σακουλάκι/τσαντάκι ήταν)! χαιρόταν κιόλας! μπήκε στο νερό και βγαίνοντας το κινητο ήταν σα χρυσοψαρο σε γυάλα!!!:lol:

τι γελιο έριξα εκέινη τη μέρα!

Άσε έχω δει στο αγώνα τρεξίματος 10km τύπο με αντίστοιχο σακουλάκι να προσπαθεί με βροχή να βγάλει με το δεξί χέρι τον εαυτό του ενώ τρέχει. Και καλά δεν κοίταγε την κάμερα, να φαίνεται σαν να τον έχει βγάλει κάποιος τυχαία.

Πολλά φρούτα...

Πάντως κι εγώ σε 2-3 φίλους ενώ μιλάω στο τηλέφωνο και είμαι σε νερό πιο κάτω από το γόνατο με LifeProof έχω κάνει πως καταλάθος μου έπεσε από τα χέρια και βράχηκε. Βρε πότε θα πάει στο πάτο και δεν θα το βρίσκω ahaahah :D