caveman21 Δημοσιεύτηκε July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 14, 2011 παιδια αγορασα αυτη εδω την καμερα, για να δω στον υπολογιστη την καμερα θα πρεπει να την εχω συνδεμενη με το μοντεμ? και ξερετε κανενα καλο προγραμμα για να γραφει το βιντεο συνεχεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 παιδια αγορασα αυτη εδω την καμερα, για να δω στον υπολογιστη την καμερα θα πρεπει να την εχω συνδεμενη με το μοντεμ? και ξερετε κανενα καλο προγραμμα για να γραφει το βιντεο συνεχεια? Ναι. Συνδεδεμένη είτε ασύρματα είτε ενσύρματα με το router. Για εφαρμογή παρακολούθησης και εγγραφής υπάρχουν πολλές προτάσεις. Ψάξε στο google για video surveillance software download. Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 παιδια αγορασα αυτη εδω την καμερα, για να δω στον υπολογιστη την καμερα θα πρεπει να την εχω συνδεμενη με το μοντεμ? και ξερετε κανενα καλο προγραμμα για να γραφει το βιντεο συνεχεια? Συνήθως συνοδεύονται από κάποιο CD που περιέχει το πρόγραμμα, αλλά πάντα ελέγχουμε και την ιστοσελίδα του κατασκευαστή για τυχόν αναβαθμισμένες εκδόσεις τους.. Για την κάμερα σου δες εδω http://www.tp-link.com/en/support/download/?model=TL-SC3171G&version=V1#tbl_b Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Ένα χρόνο μετά. λίγο δύσκλο να παρακολουθεί το θέμα ακόμα.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. January 30, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Ένα χρόνο μετά. λίγο δύσκλο να παρακολουθεί το θέμα ακόμα.. Χαχαχα καλα τα λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GBliss Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 η κάμερα έχει και ήχο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 η κάμερα έχει και ήχο; Κάποιες ναι. Η δικιά μου, κινεζική που την πήρα 50€ έχει ήχο και επιπλέον μπορείς να μιλήσεις και να σε ακούσουν στον χώρο παρακολουθησης. Θες όμως και το ανάλογο πρόγραμμα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts