ONR Δημοσιεύτηκε April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 13, 2004 Loipon tha ithela na parakalesw tous moderators na kanoun kalitera tin douleia tous ws anafora tin simperifora kapoiwn melwn pou nomizoun pws mporoun na ipobibazoun opoion theloun! Exw sigekrimena paradigmata pou kapoio melos pou den sevete kapoia stixiodoi dikaiwmata twn allwn episis o tropos ekfrasis tha eprepe na ginei pio filikos kai oxi apajiotikos... Aytes einai amelies twn Moderators pou adigoun stin parakmi kai kakofimismo tou Forum pou pernw arketes wres! Den katigorw kanenan apla ipenthimizw ton kanona twn kalwn tropwn o opoios prepei na iparxei gia na iparxei me tin seira tis kai i autoektimisi alla kaii sinergasia anamesa sta meloi.... den kserw an eimai mono eg pou exw estw ena teoiou eidus parapono! Tha parakalousa therma osoi exoun pesei se paromoia periptwsi agenous melous oxi na ton karfwsoun apla na to anaferoun!Opws kai tou Moderetors na min kleidothei to thema! Eyxaristw! :) AplA^ o OneiroS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 xoris na 8elo na gino dusoionh file onar nomizo pos 8a kleido8ei ayto to thread me thn aitiologia pos mporeis na apeu8yn8eis stous mods meso pm... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Θα μπορούσα να το κλειδώσω καθώς δημιουργήθηκε σε forum που είμαι υπεύθυνη,αλλά προτίμησα να το μεταφέρω στο σχολιασμό να κανονίσουν την τύχη του οι super moderators ή ο admin. Απλά,μιλώντας για τον εαυτό μου,θα θέλα να πω πως ήδη δέχομαι pm με προτάσεις ή ενστάσεις και το βρίσκω πολύ θετικό και ευχαριστώ όσους το κάνουν :) Οπότε καλώ όποιον προβληματίζεται με κάτι ή κάποιον που αφορά φυσικά και το forum που είμαι αρμόδια,να μου στέλνει pm,το οποίο πιστεύω ισχύει με όλους τους moderators. Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONR Δημ. April 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 nelly egw apla paraponoume dimosia opws blepeis den milaw asxima oute prosbalw kanenan ara poios o logos na kleidothei....? AplA^ o OneiroS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 nai bre onar,dekto ayto...alla de nomizo na bgei tpt...8ymizo thn parekshghsei pou eixe ginei anamesa se DlM-FREAK_OF_NATURE-HUNTER KAI KANA 2 ALLOUS PRIN LIGO KAIRO...BGHKE TPT??? O X I ! ! ! OPOTE STELNE EKEI ENA PM KAI OTI BGEI.. PANTA FILIKA :) :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Tha parakalousa therma osoi exoun pesei se paromoia periptwsi agenous melous oxi na ton karfwsoun apla na to anaferoun.. LOL!! Ti diafora ehoun?? Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas (13 Απρ. 2004 , 22:52) LOL!! Ti diafora ehoun?? Ενοεί να πείς ότι σε πρόσβαλε αλλά να μην πείς ποιος είναι :!: Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONR Δημ. April 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 H WRA EINAI 11:05 to bradi kai o Moderator TN97 me ekane BAN parakalw apo to kanali epeidi piga a ekfrastw dimosios mesa sto kanali se sxesi me ayto to post! Egw on theorousa filo mougiati me eixe boithisei kiolas se ati pou tou zitisa.... ALLA RWTAW EINAI SIMPERIFORA AYTA????????????????????????????????? kSERW OTI META APO AUTO THA TO KLEIDWSEI ALLA EGW THWLW NA TO PW! ETSI EINAI O SWSTOS MODERATOR???????????? AS APATISEI KAI META AMA THELEI AS ME ANEI KAI BAN APO TO FORUM AplA^ o OneiroS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Σε ενα φορουμ με 18.000 μελη δεν ειναι ευκολο για κανεναν να προσεχει τους παντες . Παρ'ολα αυτα καθε moderator κανει το καλυτερο που μπορει στο φορουμ που ειναι υπευθυνος . Ομως , ακομα και ετσι , πολλες φορες δεν προλαβαινει τα παντα . Ή μπορει καποια ωρα της ημερας να μην ειναι στο φορουμ , κατι που ειναι απολυτα λογικο και δικαιολογημενο , αφου ολοι μας εχουμε και αλλα πραγματα να κανουμε . Απο εκει και περα , παντα βασιζομαστε και στους χρηστες . Πρωτα απο ολα , θελουμε να πιστευουμε οτι ολοι μας μπορουμε να κρατησουμε ενα αξιοπρεπες επιπεδο συζητησης απο μονοι μας , και ευχομαστε να ειναι οσο το δυνατον λιγοτερες οι φορες που πρεπει να επεμβουμε καπου και να σταματησουμε μια διαμαχη . Απο εκει και περα , και οι ιδιοι οι χρηστες μπορουν απο την πλευρα τους να βοηθησουν σε αυτο . Το report εχει αυτο το σκοπο , να αναφερει καθε μελος οτι νομιζει οτι δεν ειναι σωστο και οτι πρεπει να ελεγχθει απο καποιον moderator . Περα απο αυτο , επειδη κανεις δεν ειναι αλανθαστος και επειδη παντα οι συμβουλες ειναι πολυτιμες , υπαρχουν και τα ΡΜ ωστε να μπορει το καθε μελος να συζητησει με καποιον Moderator κατι , να δηλωσει την διαφωνια του σε κατι ή ακομα και να προτεινει κατι . :) Προσπαθουμε να κανουμε το καλυτερο που μπορουμε . Ομως , οταν αυτο δεν φτανει παντα στηριζομαστε και στην βοηθεια των χρηστων η οποια ειναι παντα καλοδεχουμενη . :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONR Δημ. April 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Wraia ola ayta file R.I.P. alla poios o logos na me kanei BAN :mad: ?????/ AplA^ o OneiroS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONR Δημ. April 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Einai sovaros o anthropos??? Den katalabenw... isws egw eimai o paralogos alla an mporei as mou eksigisei kai emena pois o logos?????????????????????????????????????? AplA^ o OneiroS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Όχι, δεν είναι συμπεριφορά αυτή. Ειδικά όταν το IRC μεταφέρεται στο forum και αντίθετα. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα είναι καλό ο moderator να σου απαντήσει για να λυθεί η παρεξήγηση ή ακόμη και να σου ζητήσει συγνώμη - για το θέμα του IRC. Όχι, δεν κλειδώνω το θέμα, ωστόσο δεν μπορώ να κάνω και τίποτα περισσότερο. Αν τα βρείτε ή όχι ενημερώστε με για να ξέρω. Για το αρχικό σου μήνυμα τώρα. 'Η ανέφερε τα παραδείγματα για τα οποά κάνεις λόγο ή μην πεις απολύτως τίποτα. Ξέρεις και εσύ πολύ καλά, αν διαβάσεις τους Ο.Π.Χ. ότι για κάθε πρόβλημα σχετικό με συμπεριφορά moderators μπορείς να απευθυνθείς μαζί μου και θα επέμβω. Μέχρι πριν 2 ώρες πάντως που κοίταξα τελευταία φορά ΔΕΝ είδα καμία παρατήρηση. Οπότε, δεν είναι αρμοδιότητα και ούτε υποχρέωσή μου να διαβάζω όλα τα μηνύματα σε αυτό το forum (κάτι που επίσης αναφέρεται στους ο.π.χ.) και ούτε μπορώ να κυνηγάω τον καθένα από πίσω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONR Δημ. April 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 MsK to problima itan pws egw den ethiksa kanenan!!!! Twra giati mou ekane ban tin dieuthinsi kai den mporw na mpw pia???? Den kserw ti nootropoia exei o moderetor pou akouei sto onoma TN97???Me ti dikaioma??? AplA^ o OneiroS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Onar, μόλις μπήκα για να σου αφαιρέσω το Ban. Όπως σου έχω πει όλα λύνονται με ένα PM, αρκεί να έχετε υπομονή - όλοι μας και όλοι σας. OvERclocker, ευχαριστώ για το Notification. Νομίζω έτσι και αλλοιώς μου βγαίνει pop-up παράθυρο και με ενημερώνει. Για την ακρίβεια έχω 12 αδιάβαστα, με τα οποία θα ασχοληθώ τα ξημερώματα. Τώρα, επιτρέψτε μου να φάω με την ησυχία μου βραδινό :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος <<ON@R>> (13 Απρ. 2004 , 23:12) Wraia ola ayta file R.I.P. alla poios o logos na me kanei BAN :mad: ?????/ Aυτο το ποστ το εγραφα την ωρα που εγιναν ολα αυτα , και ηταν απλα μια απαντηση στο θεμα του thread . :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONR Δημ. April 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Eyxaristw MsK! Alla kalo tha itan na gine miaparatirisi kai ekmerous sou! Xwris panta na thelw na sou ipodiksw tin douleia sou :) AplA^ o OneiroS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Wirelessly posted (SonyEricssonP900 Dream's phon: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Paidia gia mena milaei o ONAR pou ton prosevala kata tin apopsi tou prospathontas na tou exigiso oti to thread pou anoixe exei idi sizitihei idi se 2 thread. Ti na kano? Einai neo melos kai tha eprepe na eixe kanei mia upoxorisi se kapoio melos pou metraei perissoterous mines paramonis sto forum. Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Wirelessly posted (T68i: SIE-A60/14 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) egw tha ithela na ginetai parathrhsh se orismena melh pou epimenoun na kanoun quote SYNEXEIA gemizondas ametrhtes selides legondas 2 kouvendes.eidika se diadoxika ektenh posts opou einai profanes pou dinetai apandhsh einai akrws spastiko! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Manos the greek , το ποσο καιρο ειναι στο φορουμ ενα μελος .απο μονο του δεν ειναι λογος να τον σεβαστει ενα αλλο μελος . Ο σεβασμος ειναι κατι που το κερδιζει ενα μελος με την συμπεριφορα του , και οχι με την παλαιοτητα του στο φορουμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Don_VitoCorleone (13 Απρ. 2004 , 23:30) Wirelessly posted (T68i: SIE-A60/14 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) egw tha ithela na ginetai parathrhsh se orismena melh pou epimenoun na kanoun quote SYNEXEIA gemizondas ametrhtes selides legondas 2 kouvendes.eidika se diadoxika ektenh posts opou einai profanes pou dinetai apandhsh einai akrws spastiko! Αυτο ειναι κατι που ειναι ηδη γνωστο και εξεταζονται τροποι ωστε αν οχι να λυθει να ελαττωθει σημαντικα . :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONR Δημ. April 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Manos_the_greek mou fenetai opoios exei tin miga migiazete :) AplA^ o OneiroS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος R.I.P. (13 Απρ. 2004 , 23:45) Αυτο ειναι κατι που ειναι ηδη γνωστο και εξεταζονται τροποι ωστε αν οχι να λυθει να ελαττωθει σημαντικα . :) Αυτό δεν μπορεί να αλατωθεί..... Όταν κάποιος κάνει μεγάλο ποστ όπως εσύ Κώστα θα πρέπει ο άλλος να χωρίσει το ποστ σου σε διάφορα μέρη ώστε να σου απαντήσει στα συγκεκριμένα σημεία και να ίνει κατανοητό που απαντάει.... Προς θεού δεν λέω να μικρήνεις τα ποστ σου...(πολύ θα μπορούσαν να φανταστούν και αυτό) Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Wirelessly posted (T68i: SIE-A60/14 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) overclocker den anaferomai s afthn thn periptwsh alla otan apandaei kapoios s ena post akrivws apo katw me xrhsh quote.k gw tha borousa na kanw quote twra,ad aftou anefera to nick sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassia Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 16/12/2003 Ο λόγος που σου γράφω είναι για να σε παρακαλέσω να ξεκλειδώσεις το thread "Ελλάδα ...μια μεσαιωνική χώρα", το οποίο κατά τη γνώμη μου κλείδωσες εντελώς αναίτια. Με την ιδιότητα του καλλιτέχνη, πραγματικά χάρηκα να βλέπω να γίνεται τόση συζήτηση έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες για κάποια έργα τέχνης και γενικά θεωρώ θετικό να βλέπω κάποιους που και που να συζητάνε στο Chat 'n Fun για θέματα πιο ουσιώδη και ουσιαστικά από το τι φάγαμε το μεσημέρι ή το πως σηκώνουμε το κινητό ή δεν ξέρω γω τι άλλο. Θα μου επιτρέψεις να βρω εντελώς ατυχή τον λόγο που αναφέρεις ως αιτία για κλείδωμα, δηλαδή τις πάγιες και αδιάλλακτες θέσεις των συμμετεχόντων, καθώς πιστεύω πως γενικά οι γόνιμες και ουσιαστικές αρχές ενός διαλόγου δεν βασίζονται στο να θεωρούμε πως πρέπει να πείσουμε τον συνομιλητή μας ότι εμείς είμαστε που έχουμε δίκιο. Ακόμα κι αν κάποιοι ήταν και θα παραμείνουν αδιάλλακτοι όπως λες, σίγουρα άκουσαν μια γνώμη παραπάνω ή έμαθαν κάτι παραπάνω κι αυτό είναι το ουσιαστικό. Με το κλείδωμα αυτό, σε ένα thread με τόσες πολλές απαντήσεις σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα (γεγονός που φανερώνει την απήχηση του), στερείς το δικαίωμα και από μένα προσωπικά αλλά και από πολλούς άλλους να εκφραστούν και να ανταλλάξουν, ίσως εισάγοντας νέα δεδομένα, τις έστω όπως λες αδιάλλακτες απόψεις τους. Σε τελική ανάλυση βρίσκω το κλείδωμα εντελώς αναίτιο, καθώς εκτός από κάποιες μεμονωμένες στιγμές έντασης μεταξύ συγκεκριμένων ατόμων, δεν παραβιάζονται πουθενά οι όροι χρήσεις του φόρουμ αυτού. Και συγχώρεσέ με, αλλά το αν οι συνομιλητές έχουν αδιάλλακτες απόψεις και δεν έχουν κάτι να προσφέρουν στη συζήτηση ή ο ένας στον άλλον, δεν είσαι σε θέση να το κρίνεις και να το προδικάσεις. Η συμμετοχή και το ενδιαφέρον του κόσμου στο thread μαρτυρά το εντελώς αντίθετο μάλιστα. Για όλους τους παραπάνω λόγους, αλλά κι επειδή εγώ προσωπικά ως καλλιτέχνης θέλω να συμπληρώσω τη γνώμη μου σ' αυτά που ήδη έχω πει (δικαίωμα που μου στερείς), ευελπιστώ ότι θα σταθμίσεις καλύτερα κάποια πράγματα και θα το ξεκλειδώσεις. Φιλικά, Βάσια 17/12/2003 Vampyre Καλημέρα αγαπητή Βάσια. Αναγνωρίζω ότι οι τοποθετήσεις σου στο θέμα ήταν άψογες και με ουσία όμως δυστυχώς υπήρχαν πολλές απαράδεκτες. Διαφωνώ σε πολλά από όσα αναφέρεις παραπάνω ωστόσο σε παροτρύνω να ανοίξεις ένα νέο θέμα στο Chat'n'Fun σχετικά με την Τέχνη (και όχι αν η Ελλάδα είναι μεσαιωνική χώρα) και να συζητήσετε όσο θέλετε και από τη σκοπιά του Καλλιτέχνη και από τη σκοπιά του θεατή/φιλότεχνου. Ας ελπίσουμε να έχει περισσότερο επίπεδο από το θέμα που κλείδωσα. Δεν υπάρχει όμως περίπτωση να ξεκλειδώσω το υπάρχον ή/και παρόμοιο θέμα. Φυσικά μπορεί και να κάνω λάθος. Ουδείς αλάνθαστος (ή αναμάρτητος ανάλογα πως το βλέπει κανείς). Ειλικρινά και μέσα από την καρδιά μου αν νομίζεις ότι δεν καλύπτεσαι από την απαντησή μου, στείλε PM στον administrator MsK. Σου εύχομαι Χαρούμενα Χριστούγεννα. πάντα φιλικά, Dennis. ############################################ Απλά αναφέρω ένα PM σε moderator για ένα κλείδωμα. Ενώ,εμμέσως πλην σαφώς, παραδέχεται ότι κάνει λάθος,δεν κάνει απολύτως τίποτα για να το διορθώσει γιατί αισθάνεται ότι θα χάσει την αξιοπιστία του. Τά σχόλια δικά σας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vassia (14 Απρ. 2004 , 00:08) 16/12/2003 Ο λόγος που σου γράφω είναι για να σε παρακαλέσω να ξεκλειδώσεις το thread "Ελλάδα ...μια μεσαιωνική χώρα", το οποίο κατά τη γνώμη μου κλείδωσες εντελώς αναίτια. Με την ιδιότητα του καλλιτέχνη, πραγματικά χάρηκα να βλέπω να γίνεται τόση συζήτηση έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες για κάποια έργα τέχνης και γενικά θεωρώ θετικό να βλέπω κάποιους που και που να συζητάνε στο Chat 'n Fun για θέματα πιο ουσιώδη και ουσιαστικά από το τι φάγαμε το μεσημέρι ή το πως σηκώνουμε το κινητό ή δεν ξέρω γω τι άλλο. Θα μου επιτρέψεις να βρω εντελώς ατυχή τον λόγο που αναφέρεις ως αιτία για κλείδωμα, δηλαδή τις πάγιες και αδιάλλακτες θέσεις των συμμετεχόντων, καθώς πιστεύω πως γενικά οι γόνιμες και ουσιαστικές αρχές ενός διαλόγου δεν βασίζονται στο να θεωρούμε πως πρέπει να πείσουμε τον συνομιλητή μας ότι εμείς είμαστε που έχουμε δίκιο. Ακόμα κι αν κάποιοι ήταν και θα παραμείνουν αδιάλλακτοι όπως λες, σίγουρα άκουσαν μια γνώμη παραπάνω ή έμαθαν κάτι παραπάνω κι αυτό είναι το ουσιαστικό. Με το κλείδωμα αυτό, σε ένα thread με τόσες πολλές απαντήσεις σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα (γεγονός που φανερώνει την απήχηση του), στερείς το δικαίωμα και από μένα προσωπικά αλλά και από πολλούς άλλους να εκφραστούν και να ανταλλάξουν, ίσως εισάγοντας νέα δεδομένα, τις έστω όπως λες αδιάλλακτες απόψεις τους. Σε τελική ανάλυση βρίσκω το κλείδωμα εντελώς αναίτιο, καθώς εκτός από κάποιες μεμονωμένες στιγμές έντασης μεταξύ συγκεκριμένων ατόμων, δεν παραβιάζονται πουθενά οι όροι χρήσεις του φόρουμ αυτού. Και συγχώρεσέ με, αλλά το αν οι συνομιλητές έχουν αδιάλλακτες απόψεις και δεν έχουν κάτι να προσφέρουν στη συζήτηση ή ο ένας στον άλλον, δεν είσαι σε θέση να το κρίνεις και να το προδικάσεις. Η συμμετοχή και το ενδιαφέρον του κόσμου στο thread μαρτυρά το εντελώς αντίθετο μάλιστα. Για όλους τους παραπάνω λόγους, αλλά κι επειδή εγώ προσωπικά ως καλλιτέχνης θέλω να συμπληρώσω τη γνώμη μου σ' αυτά που ήδη έχω πει (δικαίωμα που μου στερείς), ευελπιστώ ότι θα σταθμίσεις καλύτερα κάποια πράγματα και θα το ξεκλειδώσεις. Φιλικά, Βάσια 17/12/2003 Vampyre Καλημέρα αγαπητή Βάσια. Αναγνωρίζω ότι οι τοποθετήσεις σου στο θέμα ήταν άψογες και με ουσία όμως δυστυχώς υπήρχαν πολλές απαράδεκτες. Διαφωνώ σε πολλά από όσα αναφέρεις παραπάνω ωστόσο σε παροτρύνω να ανοίξεις ένα νέο θέμα στο Chat'n'Fun σχετικά με την Τέχνη (και όχι αν η Ελλάδα είναι μεσαιωνική χώρα) και να συζητήσετε όσο θέλετε και από τη σκοπιά του Καλλιτέχνη και από τη σκοπιά του θεατή/φιλότεχνου. Ας ελπίσουμε να έχει περισσότερο επίπεδο από το θέμα που κλείδωσα. Δεν υπάρχει όμως περίπτωση να ξεκλειδώσω το υπάρχον ή/και παρόμοιο θέμα. Φυσικά μπορεί και να κάνω λάθος. Ουδείς αλάνθαστος (ή αναμάρτητος ανάλογα πως το βλέπει κανείς). Ειλικρινά και μέσα από την καρδιά μου αν νομίζεις ότι δεν καλύπτεσαι από την απαντησή μου, στείλε PM στον administrator MsK. Σου εύχομαι Χαρούμενα Χριστούγεννα. πάντα φιλικά, Dennis. ############################################ Απλά αναφέρω ένα PM σε moderator για ένα κλείδωμα. Ενώ,εμμέσως πλην σαφώς, παραδέχεται ότι κάνει λάθος,δεν κάνει απολύτως τίποτα για να το διορθώσει γιατί αισθάνεται ότι θα χάσει την αξιοπιστία του. Τά σχόλια δικά σας Οπως ομως μπορεις να δεις , παραδεχεται οτι μπορει να κανει και λαθος . Δηλαδη αναγνωριζει οτι πιθανον η αποφαση του δεν ειναι σωστη . Σου δινει ομως 2 δυνατοτητες οι οποιες στην ουσια ειναι απολυτα σωστες . Η μια ειναι να δημιουργησεις ενα νεο thread το οποιο ομως να παραμενει σε λογικα πλαισια συζητησης . Η αλλη λυση ειναι να επικοινωνησεις με τον administrator ο οποιος και θα μπορει να ενεργησει εαν πιστευει οτι εχεις αδικηθει . Δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το προβλημα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts