eLeKtriK EyE Δημοσιεύτηκε April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 13, 2004 Χρησιμοποιώ το FFDShow στην έκδοση 20040405 (νομίζω είναι Alpha) για το decoding των DivX και γενικά των MPEG-4 αρχείων στον υπολογιστή μου. Το προτιμώ από τον κανονικό decoder γιατί είναι πιο γρήγορος και διαβάζει υπότιτλους. Το πρόβλημα είναι ότι αρνείται να μπει σε fullscreen mode και γενικά αρνείται να αλλάξει μέγεθος. Αν κάνω fullscreen παίζει αρχικά σε μεγάλο, στο επόμενο keyframe όμως μικραίνει και γίνεται στο αρχικό μέγεθος στην κάτω αριστερή γωνία. Το ίδιο και όταν κάνω resize στο παράθυρο. Στην αρχή κανονικά resized, και στο επόμενο keyframe μικραίνει. Τι τρέχει, ξέρετε; Υποψιάζομαι ότι είναι κάποια ρύθμιση στο resize αλλά το έχω τρελάνει στις αλλαγές και τίποτα δε γίνεται. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONR Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Einai kalo to programma genika? Endiaferomai kai egw na to xrisimopoiw apo edw kai sto eksis kai imoun kai etoimos na anoiksw post... loipon? :) Παράθεση AplA^ o OneiroS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. April 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 filter είναι, όχι πρόγραμμα και είναι πολύ καλό. Αλλά αν δε λύσω το παραπάνω πρόβλημα δε γίνεται να το χρησιμοποιώ! Να πω ότι έβαλα και τους τελευταίους nvidia drivers και τίποτα δεν έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts