Jazzedout Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Το xda2 έχω, κάνε copy τον ήχο που θές στο directory windows και πήγενε από Start - Settings - Sounds and Notifications και άλλαξε το. Νομίζω ότι δεν παίρνει mp3. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Ο Geovass απ'οσο ξερω πουλαει wifi SD,δεν ξερω αν την εχει δωσει ομως... Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Hulk Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Eyxaristo poli paidia gia tin boithia kai gia to endiaferon.prin eixa to p900 alla to qtek einai korifaio.entometaksi prospatho na matho 5 pragmata apo to sabbato kai den mou apantouse kanenas kai apogoiteutika :( .euxaristo poli.ebala kai tis rithmiseis gia gprs alla den sindeete na do kai go internet :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.0; Series80/2.0 Nokia9500/4.34.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)) Αρχικό Μήνυμα από porcupine Ο Geovass απ'οσο ξερω πουλαει wifi SD,δεν ξερω αν την εχει δωσει ομως... tin exi dwsi nomizw. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (30 Νοέ. 2004 , 15:19) Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.0; Series80/2.0 Nokia9500/4.34.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)) tin exi dwsi nomizw. Την εχω δωσει παιδια... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jazzedout Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Έχοντας την Official O2 Rom 1.72.187 στο O2 xdaII μου, έχω παρατηρήσει ότι καμιά φορά αργεί στο on/off. Μάλιστα δύο φορές δεν έχει ανοίξει καθόλου και έχει συνέλθει μόνο μετά από Hard Reset. Δεν ξέρω αν οφείλεται στην ROM ή σε κάτι άλλο. Είχε κανείς κάποιο παρόμοιο πρόβλημα; Το κακό είναι πως έχει βγεί και από την εγγύηση μιάς και ήταν από τα πρώτα-πρώτα που βγήκαν. :( Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quazy Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Ήρθε επιτέλους απάντηση από την Ace-Hellas... Σας την παραθέτω μαζί με το αρχικό email που τους έστειλα... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - << Καλησπέρα σας. Πρόκειται να αγοράσω το Qtek 2020 και θα ήθελα κάποιες διευκρινήσεις, αν σας είναι εύκολο. Κατ' αρχάς σκοπεύω να το αγοράσω από Δανία. Ξέρω ότι η συγκεκριμένη συσκευή στην Ευρώπη κυκλοφορεί με διάφορα ονόματα, αλλά το hardware είναι ίδιο. Στην ουσία, απλά το όνομα που είναι τυπωμένο απάνω του δεν αλλάζει; Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι: αν για παράδειγμα δεν το βρω εκεί ως Qtek 2020 αλλά ως SPV ή XDA II όταν το φέρω Ελλάδα θα μπορέσω να βάλω τη ROM που διαθέτετε στο site σας; Θεωρητικά, αφού το μόνο που αλλάζει είναι το όνομα, θα πρέπει να μπορεί αν πάρει τη δικιά σας ROM. Παρακαλώ πολύ, απαντήστε μου γιατί πρέπει να ξέρω αν θα μπορώ να την περάσω ώστε να έχω ελληνικό περιβάλλον. Επίσης, εάν προκύψει κάτι αργότερα, θα μπορώ να απευθυνθώ σε εσάς; Ξέρω ότι είστε αντιπρόσωπος μόνο για συσκευές τιτλοφορημένες ως Qtek 2020, αλλά έστω άτυπα θα μπορώ να ελπίζω σε βοήθεια; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας. Με εκτίμηση >> - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - << Αξιότιμε κύριε, Η ROM που διαθέτουμε στη σελίδα μας είναι για Qtek 2020 μόνο. Τα Ελληνικά για το 2020 έρχονται σε CD το οποίο υπάρχει στις συσκευασίες των 2020 που διανέμονται στην Ελληνική αγορά. Εαν δε θέλετε το Ελληνικό περιβάλλον μπορείτε να βρείτε στο clubpocketpc.gr έναν Ελληνικό keyboard driver για την εισαγωγή Ελληνικών. Από δική μας μεριά δε μπορούμε να σας βοηθήσουμε εαν η συσκευή δεν είναι Qtek 2020. Από τη μεριά της Teleservice (βλάβες hardware) θα πρέπει να ρωτήσετε από όπου αγοράσετε τη συσκευή εαν καλύπτεται στην Ελλάδα η εγγύηση και από ποιόν. Ο νόμος της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναφέρει ότι όταν αγοράζετε ένα προϊόν, το σημείο πώλησης πρέπει να σας δίνει εγγύηση στη χώρα που αγοράστηκε υποχρεωτικά. Αυτό δε σημαίνει ότι θα σας καλύπτει στην Ελλάδα εκτός εαν σας το αναφέρουν. Εαν η συσκευή σας δε καλύπτεται στην Ελλάδα και παρουσιάσει βλάβη, υπάρχει πιθανότητα η Teleservice να σας την επισκευάσει αλλά θα σας χρεώσει. Με εκτίμηση, Qtek Support Team >> - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Μάλιστα........ Oooooook, then......... Τώρα εγώ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ, δεν μπορώ να καταλάβω.... ΟΛΟΪΔΙΟ Hardware γίνεται να μην παίρνει όποια ROM θέλουμε;;;;;;;;;;;;;;;; Όλα αυτά για το marketing και τις ηλίθιες ονομασίες τους!!!! Σιχτίρ όλοι τους. Εμ μας τα παίρνουν, εμ μας γ**άνε κιόλας. Παράθεση No Info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jazzedout ( 1 Δεκ. 2004 , 20:13) Έχοντας την Official O2 Rom 1.72.187 στο O2 xdaII μου, έχω παρατηρήσει ότι καμιά φορά αργεί στο on/off. Μάλιστα δύο φορές δεν έχει ανοίξει καθόλου και έχει συνέλθει μόνο μετά από Hard Reset. Δεν ξέρω αν οφείλεται στην ROM ή σε κάτι άλλο. Είχε κανείς κάποιο παρόμοιο πρόβλημα; Το κακό είναι πως έχει βγεί και από την εγγύηση μιάς και ήταν από τα πρώτα-πρώτα που βγήκαν. :( Δεν νομίζω ότι πρέπει να σε ανησυχεί αυτό. Και σε μένα το κάνει με την 1.72 της Qtek αλλά νομίζω ότι είναι θέμα software και όχι της ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quazy Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Συγγνώμη που ξαναγράφω, αλλά ρε παιδιά μπας και βρίσκεται κανένας τεχνικός ανάμεσά μας να μας δώσει τα φώτα του; Δεν είμαι τελείως άσχετος, πληροφορική σπουδάζω, κι απ' όσο ξέρω όταν έχεις 2 συστήματα με ίδιο hardware (ξανά μανά Qtek 2020 / SPV/ XDA II) μπορείς να περάσεις software του ενός στο άλλο. Το Qtek 2020 όντας στην ουσία ένας μικρός υπολογιστής (που ας πούμε υπέπεσε θύμα στρατηγικών marketing) μη σας πω μέχρι και Linux θα μπορούσε να τρέξει... Πόσο μάλλον να πάρει άλλη ROM. Παρατήρησα ότι μερικοί όντως έχετε XDA II. Έχετε λοιπόν αγγλικό περιβάλλον με ελληνικό πληκτρολόγιο. Σωστά; Συναντήσατε κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα ή αισθανθήκατε να σας περιορίζει αυτός ο συνδιασμός; Παράθεση No Info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 φιλε quazy καλωσορισες, προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα στο Αγγλικο περιβαλλον με Ελληνικο πληκτρολογιο. ισως λογω δουλειας ειναι και η συνηθεια που το κανει να φαινεται απλο.Συν τοις αλλοις οταν χρειαζεται να γραψεις Ελληνικα ονοματα,μηνυματα υπενθυμισεις κτλ τα εχεις ολα κανονικοτατα :) Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος quazy ( 1 Δεκ. 2004 , 21:23) Συγγνώμη που ξαναγράφω, αλλά ρε παιδιά μπας και βρίσκεται κανένας τεχνικός ανάμεσά μας να μας δώσει τα φώτα του; Δεν είμαι τελείως άσχετος, πληροφορική σπουδάζω, κι απ' όσο ξέρω όταν έχεις 2 συστήματα με ίδιο hardware (ξανά μανά Qtek 2020 / SPV/ XDA II) μπορείς να περάσεις software του ενός στο άλλο. Το Qtek 2020 όντας στην ουσία ένας μικρός υπολογιστής (που ας πούμε υπέπεσε θύμα στρατηγικών marketing) μη σας πω μέχρι και Linux θα μπορούσε να τρέξει... Πόσο μάλλον να πάρει άλλη ROM. Φυσικά και μπορείς να περάσεις άλλη Rom σε άλλο brand name. Έχω περάσει rom qtek2020 σε xdaΙΙ και το αντίθετο. Το μόνο μειονέκτημα είναι η εγγύηση που υποστηρίζουν ότι σε τέτοια περίπτωση χάνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jazzedout Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Demon ( 1 Δεκ. 2004 , 20:33) Δεν νομίζω ότι πρέπει να σε ανησυχεί αυτό. Και σε μένα το κάνει με την 1.72 της Qtek αλλά νομίζω ότι είναι θέμα software και όχι της ROM. Έχεις εντοπίσει τι μπορεί να είναι, γιατί εμένα δεν μου πάει κάπου το μυαλό μου. Ότι programs είχα με την 1.60 έχω και τώρα. :( Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jazzedout ( 2 Δεκ. 2004 , 00:10) Έχεις εντοπίσει τι μπορεί να είναι, γιατί εμένα δεν μου πάει κάπου το μυαλό μου. Ότι programs είχα με την 1.60 έχω και τώρα. :( Νομίζω πως το κάνει όταν εκτελείται κάποια διεργασία και περιμένει να τελειώσει. Αν πριν το κλείσω το αφήσω ανενεργό για λίγα δευτερόλεπτα, μετά με το που πατήσω το off κλείνει αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fnwokke Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 Ξέρει κανείς γιατί σχεδόν κάθε βδομάδα...μου κολλάει ή κάνει HARD RESET το QTEK μου?....έχω βαρεθεί να κάνω restore...!!!! Το έχει και άλλος αυτό το πρόβλημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fnwokke ( 4 Δεκ. 2004 , 03:01) Ξέρει κανείς γιατί σχεδόν κάθε βδομάδα...μου κολλάει ή κάνει HARD RESET το QTEK μου?....έχω βαρεθεί να κάνω restore...!!!! Το έχει και άλλος αυτό το πρόβλημα?? Φταιει μαλλον καποιο προγραμα που εχεις βαλει. SPB Pocjet Plus εχεις βαλει ? Αν ναι, αυτο κανει πολλα κολπα με το Qtek. Βγαλε το ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 ειχα και εγω το ιδιο προβλημα το εστειλα για σερβις μου ειπαν οτι δεν βρισκουν κατι ομως θα μου ξαναπερασουν την rom . οταν το παρελαβα δεν περασα το plus , μου εκανε 2 hard reset αλλα τωρα εχει πανω απο 3εβδομαδες να μου κανει :) ευχομαι να λυθηκε το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jazzedout Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 Βρέ παιδιά, και μένα μου το έχει κάνεικαι σε ένα φίλο... Το μόνο που έχωβάλειτονρελευταίο καιρό είναιτο Destinator και το ΒΤ Manager της Dell. Να φταίνε αυτά; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis1976 Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 ΜΈΧΡΙ ΤΙ ΜΕΓΕΘΟΥΣ SD CARD ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ 2020 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 δεν νομιζω να υπαρχει περιορισμος , εγω του εχω βαλει 1gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Υπάρχει τρόπος να απενεργοπειήσω αυτό το ¨κλικ¨που ακούγεται από την ένδειξη G όταν βρίσκει GPRS;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Όπως ίσως θα γνωρίζετε υπάρχουν ήδη ROM με τα WM2003SE για το Qtek 2020. Εδώ η ACE Hellas μας έχει αφήσει ακόμα με την 1.66. Και το χειρότερο από όλα, αν κάποιος προσπαθήσει να βάλει την 1.72 ή 2.06 χάνει την εγγύηση. Μάλλον παρατηρώ μειωμένα αντανακλαστικά προς τους πελάτες τους... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ssarl ( 5 Δεκ. 2004 , 19:47) Όπως ίσως θα γνωρίζετε υπάρχουν ήδη ROM με τα WM2003SE για το Qtek 2020. Εδώ η ACE Hellas μας έχει αφήσει ακόμα με την 1.66. Και το χειρότερο από όλα, αν κάποιος προσπαθήσει να βάλει την 1.72 ή 2.06 χάνει την εγγύηση. Μάλλον παρατηρώ μειωμένα αντανακλαστικά προς τους πελάτες τους... :( υπαρχει επισημη rom με τα WM2003SE ? εστω απο αλλον προμηθευτη ? ποτε βγηκε η 2.06 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 5 Δεκ. 2004 , 20:06) υπαρχει επισημη rom με τα WM2003SE ? εστω απο αλλον προμηθευτη ? ποτε βγηκε η 2.06 ? Ρίξε μια ματιά στο forum.xda-developers.com και θα δεις. Η 2.06 έχει βγει από Κινέζικο provider υπερησιών κινητής τηλεφωνίας και έχει ήδη μεταφραστεί στα αγγλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 την εχει δοκιμασει κανενας απο εδω ? υπαρχουν ασυμβατοτητες ? μπορω να κανω backup την ρομ που εχω αυτη την στιγμη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Hulk Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 kalimera,exo kanei tis rithmiseis gia gprs gia na mpo internet kai den mpainei.vodafone exo,mipos thelei kapoia parametro.opoios mporei na me boithisei :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts