geovass Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 O2 Xda IIi Pocket PC Phone Edition 2003 Second Edition O2 confirmed, that the Xda IIi (also known as HTC Alpine ): * includes an Intel Bulverde CPU, running 520 MHz * supports W-LAN * supports Bluetooth using the Widcomm Bluetooth stack , already introduced with the Xda IIs/III * includes a 1.3 Megapixel camera * will be released with Windows Mobile 2003 Second Edition for Pocket PC Phone Edition containing AKU2 which supports Windows Media 10 Mobile O2 Xda IIi Pocket PC Phone Edition 2003 Second Edition ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fnwokke Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Εξαιρετικό !!!! Αλλά θα ήταν πολύ ωραίο αν...μπορούσα να κάνω restore όλο το BACKUP του 2020 που έχω...σε αυτό το νέο (χωρίς να κάνω από την άρχη πάλι εγκαταστάσεις κ.λ.π - είναι βαρετό !!!). ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΑΓΕ ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thancool Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Παιδιά γεια σας Θέλω να αγοράσω ενα bluetooth hands-free για το 2020 και θέλω να μάθω αν αυτα τα ακουστικά υποστηρίζουν μόνο τις κλήσεις η αν θα μπορώ να ακούω mp3 και τέλος παντων αν θα έχω αντικατάσταση του ηχείου του 2020 με το bluetooth ασύρματο. Αν γίνεται κάτι τέτοιο πέστε μου κάτι καλό....και φτηνό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jazzedout Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Απλή παρατήρηση ή πρόβλημα; Έχω έναν φορτιστή αυτοκινήτου για το xdaII ο οποίος συμπεριφέρεται κάπως περίεργα. Όταν βάζω να φορτίσει με αρκετή μπαταρία, π.χ. 60% φορτίζει κανονικά και σε καλό χρόνο την μπαταρία μέχρι το 100%. Εάν η μπαταρία όμως είναι χαμηλά, π.χ. 30% δεν φορτίζει αλλά συνεχίζει να αδιάζει κανονικά, ακόμα και όταν το xda είναι σε stand by χωρίςνα είναι ανοιχτό κανένα πρόγραμμα, ΒΤ, η κάτι άλλο. Έχει τύχει κανενός κάτι τέτοιο; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quazy Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Παίδες διάβασα τις 25 πρώτες σελίδες και τις 18 από το τέλος... Κούραση... Ζαλίστηκα... ΛΟΛ!!! Η κρίσιμη ερώτηση: θα μπορώ να στέλνω αρχεία μέσω BT σε άλλα κινητά;;; Έχω καλοσυνηθίσει με το 3650 να μπορώ να στέλνω ό,τι θέλω σε όποιον θέλω και τώρα που σκοπεύω να πάρω το 2020 ανησυχώ. Άλλοι λένε ότι δε γίνεται γιατί δεν υποστηρίζει Objects Exchange, άλλοι λένε ότι πρώτα πρέπει να ανοίξεις το ΒΤ και μετά να κρατήσεις τη γραφίδα και να επιλέξεις ΒΕΑΜ... Εσείς που το έχετε, τι λέει; Στέλνετε χαλαρά;;; Επίσης: θα πάω Δανία για Χριστούγεννα. Λέω να το πάρω από εκεί. Αλλά αν το βρω (ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ ΠΑΝΤΑ) ως SPV η δεν ξέρω κι εγώ ως τι, να το πάρω;;; Θα μπορώ να περάσω τη ROM της Ace-Hellas; Ξέρω ότι θα έχω εγγύηση (γιατί την εγγύηση την παρέχει η TeleService πανευρωπαϊκά), αλλά με απασχολεί το θέμα των Ελληνικών. Παράθεση No Info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murdof Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος quazy (27 Νοέ. 2004 , 06:29) Παίδες διάβασα τις 25 πρώτες σελίδες και τις 18 από το τέλος... Κούραση... Ζαλίστηκα... ΛΟΛ!!! Η κρίσιμη ερώτηση: θα μπορώ να στέλνω αρχεία μέσω BT σε άλλα κινητά;;; Έχω καλοσυνηθίσει με το 3650 να μπορώ να στέλνω ό,τι θέλω σε όποιον θέλω και τώρα που σκοπεύω να πάρω το 2020 ανησυχώ. Άλλοι λένε ότι δε γίνεται γιατί δεν υποστηρίζει Objects Exchange, άλλοι λένε ότι πρώτα πρέπει να ανοίξεις το ΒΤ και μετά να κρατήσεις τη γραφίδα και να επιλέξεις ΒΕΑΜ... Εσείς που το έχετε, τι λέει; Στέλνετε χαλαρά;;; Επίσης: θα πάω Δανία για Χριστούγεννα. Λέω να το πάρω από εκεί. Αλλά αν το βρω (ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ ΠΑΝΤΑ) ως SPV η δεν ξέρω κι εγώ ως τι, να το πάρω;;; Θα μπορώ να περάσω τη ROM της Ace-Hellas; Ξέρω ότι θα έχω εγγύηση (γιατί την εγγύηση την παρέχει η TeleService πανευρωπαϊκά), αλλά με απασχολεί το θέμα των Ελληνικών. Με Beam μπορείς να στείλεις αρχεία μέσω bluetooth όπως περιέγραψες παραπάνω. Στη Δανία θα πρέπει να το βρείς σαν Qtek 2020. Απλά ρώτα για την εγγύηση ποιος την καλύπτει. Εαν σου πούνε η Teleservice τότε δεν έχεις πρόβλημα και στην Ελλάδα με το service (αυτό είναι και το πιο πιθανό). Τώρα για τα Ελληνικά από τη στιγμή που δε σε ενδιαφέρει η μετάφραση του περιβάλλοντος απλά κατέβασε από το clubpocketpc.gr ένα δωρεάν ελληνικό keyboard driver και είσαι έτοιμος! Παράθεση Χρήστης: Qtek 2020, Qtek 9090, Qtek 8010, Qtek 8020 hp iPAQ h6340, iPAQ rz1710, iPAQ rx3715, iPAQ hx4700 Παλαιότερα: Qtek 8080, Mio 8390, MPx200, MPx, P800, 6600, N-Gage, T68i, T68, 6210, 6110 και ούτε καν θυμάμαι πιο παλιά... Το Windows Mobile στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragons Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 δείτε και το νεο μικρο Qtek s100 http://www.mobinaute.com/mobinaute/article.php?id=20041105001212 για αγγλικα ή ελληνικα παντε και καντε translate στο http://world.altavista.com μπορω στο 2020 να γυρισω την οθονη σε landscape ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 σημερα παρατηρισα στο plaisio οτι το δινει και με επιδοτηση περισσοτερα εδω : http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=13&Catalog_Id=10&Product_Id=213629&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=13#con Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragons Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 μπορω στο 2020 να γυρισω την οθονη σε landscape ? ή να βάλω στο 2020 τα Windows Mobile 2003 Second Edition for Pocket PC Phone Edition ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quazy Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Χμ... Μάλλον δεν εκφράστηκα ξεκάθαρα πριν... Με ενδιαφέρει όντως να βάλω ελληνική ROM, αυτή που δίνει η Ace-Hellas. Μπορώ να την περάσω ΜΟΝΟ σε συσκευή "τιτλοφορημένη" Qtek 2020 και όχι πχ σε SPV η XDA II;;; Τα μπερδέψανε πολύ τα πράματα οι ξένοι φορείς δικτύου... Τι τους πείραζε να κρατήσει το όνομα Qtek; Σαν να λέμε, πχ, η Vodafone να επέβαλε στη Sony Ericsson να αλλάξει το όνομα του V800 στις χώρες που το παρέχει... ΕΛΕΟΣ πια αυτό το marketing...!!! Έχει κανείς σας το Qtek με άλλη ονομασία; Έβαλε την ελληνική ROM; Τώρα θα στείλω και email στην Ace-Hellas αλλά και στην TeleService να δω τι παίζει με την ελληνική ROM και την εγγύηση. Θα σας ανατυπώσω τις απαντήσεις μόλις τις λάβω... Επίσης, αν βρω τόσο το Qtek2020 (XDA II) αλλά και το XDA IIi ποιο να προτιμήσω;;; Έχουν τόσο σημαντικές διαφορές τα Second Edition;;; Συγγνώμη αν σας πρήζω :( , αλλά δεν αγοράζουμε πασατέμπο... Κινητό/PDA αγοράζουμε και πρέπει να τα ξέρουμε όλα... Δεν είναι λίγα τα λεφτά... Χεχε... Παράθεση No Info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 χμ νομιζω οτι η τιμη του XDA IIi δεν ειναι πολυ ανεβασμενη . αν εχεις την δυνατοτητα προτιμησε αυτην Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fnwokke Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dragons (27 Νοέ. 2004 , 13:11) μπορω στο 2020 να γυρισω την οθονη σε landscape ? Γίνεται με το πρόγραμμα VIRTUAL DISPLAY. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Ποιο θεωρείτε το καλύτερο voicedialer πρόγραμμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Demon (29 Νοέ. 2004 , 00:00) Ποιο θεωρείτε το καλύτερο voicedialer πρόγραμμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή; Fonix VoiceDial ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 λινκ γιώργο? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Hulk Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Καλημέρα παιδιά.Την Παρασκευή πήρα το qtek 2020 και θέλω βοήθεια.Προσπάθησα να αλλάξω τον ήχο στα μηνύματα και δεν μπόρεσα,μπορώ να βάλω μόνο τα default του τηλεφώνου.Μπορούμε να προσθέσουμε καποιο δικό μας wav ή mp3?????Ακόμα αρχεια ήχου amr παίζει??? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Hulk Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Οποιος εχει τις οδηγίες να μου τις στείλει ή να μου πει το link :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος The Hulk (29 Νοέ. 2004 , 16:34) Οποιος εχει τις οδηγίες να μου τις στείλει ή να μου πει το link :) Ρυθμίσεις Vodafone GPRS και MMS :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quazy Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Παίδες, σάς είχα πει ότι θα έστελνα email στην TeleService και στην Ace-Hellas να ρωτήσω τι γίνεται αν περάσει κάποιος την ελληνική ROM σε συσκευή αγορασμένη από εξωτερικό με διαφορετική ονομασία από αυτή που κυκλοφορεί στην Ελλάδα (Πχ XDA II αντί Qtek 2020). Απάντηση έλαβα από Δανία, από τα κεντρικά της TeleService. Η Ace ακόμα κοιμάται... Ήταν ευγενικότατοι (Τόσο που μου 'ρχεται να στείλω ένα email μόνο και μόνο για να ξαναπώ ευχαριστώ!!!) και μου είπαν ότι έκαναν Forward στο τμήμα τους που ασχολείται με Windows Mobile Pocket PCs κι ότι θα μου απαντήσουν εκείνοι. Δεν έλεγε κάτι άλλο σημαντικό το email αυτό, οπότε θα σας κάνω post το email που θα λάβω από το αρμόδιο τμήμα τους. Μπορεί μερικοί από εσάς να το έχετε αγοράσει από εξωτερικό και να θέλετε να μάθετε την πολιτική της εταιρείας πάνω στο Service μετά από αλλαγή ROM σε συσκευή τιτλοφορημένη διαφορετικά από "Qtek 2020". Παράθεση No Info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jazzedout Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (29 Νοέ. 2004 , 10:42) λινκ γιώργο? Νομίζω ότι το Fonix μαζί με ένα πρόγραμμα Fax είναι στο Appsuite της Ο2 εδώ: http://www.sourceo2.com/O2_Developers/Devices/O2_Xda_II/Xda_update.htm Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geovass (29 Νοέ. 2004 , 08:46) Fonix VoiceDial ! ;) Για ποιο λόγο το θεωρείς το καλύτερο; Εγώ σε μια παλαιότερη έκδοση που είχα δεν είχα μείνει και πολύ ευχαριστημένος. Έχει βέβαια την πολύ καλή δυνατότητα να εκφωνείς την επαφή δίχως να την εκπαιδεύσεις αλλά δεν κάνει για Ελληνικές επαφές. Στην έκδοση που είχα μπορούσες βέβαια να καλέσεις νούμερο λέγοντας τα ψηφία αλλά αυτά δεν μπορούσες να τα εκπαιδεύσεις στα Ελληνικά. Μήπως ξέρεις αν τώρα γίνεται ή αν υπάρχει κάποιο άλλο που το κάνει; Έχει δοκιμάσει κανείς την νέα έκδοση του NeuVoice Navigator, την 2 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Hulk Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Καλημερα,εχω κανει τισ ρυθμισεις internet αλλα δεν μπορει να συνδεθει.mms παιρνω κανονικα.τι αλλο να προσεξω.καιτ ειχε παρει το ματι μου για καποιο dial string, να βαλουμε "z" καπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Hulk Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 το qtek 2020 παιρνει sd kai mmc σωστα?ποιεσ ειναι οι πιο γρηγορες ή καλυτερα ποιεσ οι διαφορεσ τους.Γινεται se sd ή mmc να εχει και wifi?? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jazzedout Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 SD με WiFi υπάρχει, και μάλιστα νομίζω πουλούζε μία κάποιος από εδώ. Από ταχύτητα νομίζω πιό γρήγορες είναι οι καινούριες SD που είναι 44x ή 66x. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Hulk Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 mpika sto site tis sandisk kai brika sd wifi kai me 256mb!! ean katalaba kala exeis to qtek 2020, ksereis pos mporoume na allaksoume ton ixo sta minimata?na balo kapoio diko mou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts