Demon Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmo (26 Αύγ. 2004 , 12:45) Με 1.72 στέλνει 160. Εξακριβωμένο. Γράψτε 160 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και στείλτε το μύν. στον εαυτό σας ή σε κάποιον φίλο. Θα δείτε ότι είναι οκ. Νομίζω πως τελικά έχεις δίκιο. Σε μια δοκιμή που έκανα τώρα τους 160 χαρακτήρες τους έστειλε σε 1 sms! Προσοχή όμως! Χρησιμοποιώντας κεφαλαία. Διότι αν το μήνυμα γραφτεί με μικρά θα το στείλει σε περισσότερα sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Ναι κεφαλαία εννοείται! Το πρόγραμμα το στειλα μόλις τώρα στον exposed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmo (26 Αύγ. 2004 , 20:40) Ναι κεφαλαία εννοείται! Το πρόγραμμα το στειλα μόλις τώρα στον exposed. εστειλα στον εαυτο μου μικρά Ελληνικά 160 χαρακτήρες και μου ήρθε σαν 1 μύνημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PPP12 (19 Αύγ. 2004 , 10:01) Εδώ υπάρχει η 1.72 επίσημη ROM για το Qtek από την Dangaard. Μόλις συνδεθείτε βγάζει μήνυμα σφάλματος παταμε ΟΚ και κάνουμε login as με user id xda και password xda (προσοχή μικρά γράμματα). Έχετε όμως υπ'οψιν ότι δεν γίνεται downgrade από την 1.72 σε προηγούμενη rom. μπορεις να δωσεις το κατευθειαν path Giati den me bazei ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 συνδεθηκα επιτελους ! Εχει 3 αρχεια μεσα. Ποιο τρεχω απο ολα ? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmo (26 Αύγ. 2004 , 20:40) Ναι κεφαλαία εννοείται! Το πρόγραμμα το στειλα μόλις τώρα στον exposed. παιδια, θα το ανεβασω το συντομοτερο δυνατον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 το ανεβασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Ελπίζω να βολέψει αυτούς που θέλουν να κρατάνε backup τα sms. geovass το αρχείο που έχει κατάληξη WWE θα κατεβάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmo (27 Αύγ. 2004 , 10:15) Ελπίζω να βολέψει αυτούς που θέλουν να κρατάνε backup τα sms. geovass το αρχείο που έχει κατάληξη WWE θα κατεβάσεις. χεχε το εκανα ! Εχω και εγω τωρα 1.72 !!! 2 ερωτησεις ρε παιδια... Πως μπορει να μην εμφανιζεται ολο το SMS που μου στελνουν - οταν ερχετε - στην οθονη ? Ολος ο κοσμος μπορει και το βλεπει !!!!! :mad: Sync με B/T πως γινεται ? Εχει γινει bonded τον pc με το quek αλλα οταν λεω στο PC connect using serial port - qtek - μου λεει οτι δεν το υποστιζει το Qtek !! Τι κανω λαθος ? :worry: EDIT: Δεν μπορω να συνδεθω με GPRS !! Εχει καποιος το ιδιο προβλημα ? Ακολουθω βημα βημα το http://www.ace-hellas.gr/qtek/vodafone.html αλλα τιποτα. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 ke to sync ke to gprs ok ;) vale ke to soft ke postare nees apories. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (27 Αύγ. 2004 , 13:07) ke to sync ke to gprs ok ;) vale ke to soft ke postare nees apories. Ευχαριστω Αλεξη ! Εισαι και ο πρωτος ! Ξερει καποιος εαν μπορω να βαλω διαφορετικο ηχο κλησης σε διαφορετικα ατομα ? Υπαρχει καποιο προγραμα για αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 afto den to gnwrizw. sigura kapoio pedi tha exi kapoia lisi :o Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xristos69 (26 Αύγ. 2004 , 21:16) εστειλα στον εαυτο μου μικρά Ελληνικά 160 χαρακτήρες και μου ήρθε σαν 1 μύνημα Ναι αλλά μην σε μπερδεύει αυτό. Μπορεί να σου ήρθε σαν 1 μήνυμα αλλά σε χρέωσε για 3! Απλώς το Qtek ανήκει στην τεχνολογία η οποία όσοι χαρακτήρες και να είναι ένα μήνυμα που θα σου στείλουν, ακόμα και 500, θα σου έρθουν σαν ένα μήνυμα. Απλώς τα ενώνει. Το ίδιο γίνεται και στο 6600 και σε άλλα κινητά. Δοκίμασε να υπερβείς τους 160 χαρακτήρες και να δεις ότι και πάλι σε 1 μήνυμα θα σου έρθει. Οπότε προσοχή λοιπόν. Μόνο στα ΚΕΦΑΛΑΙΑ στέλνει με 1 μήνυμα / 160 χαρακτήρες. Στα μικρά στέλνει 1 μήνυμα / 70 χαρακτήρες. Και φυσικά ο παραλήπτης λαμβάνει το μήνυμα επίσης σε μικρά διότι το στέλνει με Unicode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Demon (27 Αύγ. 2004 , 19:23) Ναι αλλά μην σε μπερδεύει αυτό. Μπορεί να σου ήρθε σαν 1 μήνυμα αλλά σε χρέωσε για 3! Απλώς το Qtek ανήκει στην τεχνολογία η οποία όσοι χαρακτήρες και να είναι ένα μήνυμα που θα σου στείλουν, ακόμα και 500, θα σου έρθουν σαν ένα μήνυμα. Απλώς τα ενώνει. Το ίδιο γίνεται και στο 6600 και σε άλλα κινητά. Δοκίμασε να υπερβείς τους 160 χαρακτήρες και να δεις ότι και πάλι σε 1 μήνυμα θα σου έρθει. Οπότε προσοχή λοιπόν. Μόνο στα ΚΕΦΑΛΑΙΑ στέλνει με 1 μήνυμα / 160 χαρακτήρες. Στα μικρά στέλνει 1 μήνυμα / 70 χαρακτήρες. Και φυσικά ο παραλήπτης λαμβάνει το μήνυμα επίσης σε μικρά διότι το στέλνει με Unicode. αρα ελληνικα ΜΟΝΟ με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PPP12 Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Ξερει καποιος εαν μπορω να βαλω διαφορετικο ηχο κλησης σε διαφορετικα ατομα ? Υπαρχει καποιο προγραμα για αυτο ? MTUX RintoneX 1.43 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Να ρωτήσω κάτι; Αυτό με τα κεφαλαία ισχύει και για το Τ9 του Qtek 8080 που έχω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PPP12 (27 Αύγ. 2004 , 23:31) MTUX RintoneX 1.43 thanx θα το δοκιμασω σε λιγο !!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. August 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 Για όσους έχουν ΤΙΜ. Η ρύθμιση για τα mms: Server Address: http://mms/ έχει αλλάξει. Η νέα είναι http://192.168.200.95/servlets/mms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geovass (28 Αύγ. 2004 , 11:09) thanx θα το δοκιμασω σε λιγο !!! :D xexe ! Αψογο φαινεται !!! :D Thank you PPP12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 Giorgo, su dulepse to gprs tweak? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (28 Αύγ. 2004 , 14:05) Giorgo, su dulepse to gprs tweak? Ναι Αλεξη ! Παιζει τζαμι !!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 τι ειναι το gprs tweak ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (28 Αύγ. 2004 , 16:18) τι ειναι το gprs tweak ? Apiuano programataki poy soy dinei thn epologh na kaneis disconnect tou GPRS kai sou dixnei kai ton xrono pou eisai sindedemenos ! try it ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 Ρε παιδια, πως γινεται να αποθηκευσω ringtones στη SD και να παιζει το qtek ? Με το MTUX RintoneX 1.43 βαζω σε καθε conatct αλλο ηχο, αλλα το μεταφερει μονο του στο /Windows/Rings. Κανω κατι λαθος ? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος saroy1982 (18 Αύγ. 2004 , 11:30) giannis42 είτε το συνδέιε με τη βάση μέσω usb με τον υπολογιστή σου και έπειτα μεταφέρεις τα αρχεία είτε αν έχεις infrared or bt adaptor τα στέλνεις στον υπολογιτή. υπάρχει τρόπος για το ξυπνητήρι φτιάξε ένα ήχο .wav 11khz mono επιλογής σου μετονόμασέ τον σε alarm1 ή alrm2 εώς 4 και αντέγραψέ τον στον φάκελο windows του qtek.πρόσεξε όμως να λειτουργούν σωστά όλες οι λειτουργίες τηλεφώνου διότι έτσι αντικαθιστάς τον default ήχο που υπήρχε στην rom...εμένα δουλεύει άψογα πάντως :) Δεν χρειαζετε να κανει rename σε καποιο απο τα εγκατεστημενα alarmx.wav Απλα κανε ενα ηχο .wav 11khz (οπως ειπε ο saroy1982) και ονομασε το οπως θελεις !!! αλλα βαλε το στο /Windows !!!! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts