nectons Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 o filos powerfull alo prama zitaei file alex. Thelei modem BT pou na syndeete me tilefoniki grami kai meso BT na mporei to qtek na mpei online me koino dialup connection :rolleyes: file powerfull xlomo to vlepo na vreis tetoio prama en elladi. Edo eida ke epatha na vro prin arketa fegaria ena infrared modem gia afti ti douleia kai mou piasane agrio to k**o i int electronics pou to eixan. An aki me times sygrinomenes apo ellinika magazia opos px ta apistefta tis texnologias multirama :rolleyes: to eixane stin diplasia timi :D ... Παράθεση Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Μέσω pc γίνεται αυτό. Που να το δείτε πως πηγαίνει μα ADSL. Σφαίρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 oxi kamia sxesi...den ginete meso PC.... einai ena modemaki kanonikotato monon pou exei INFRARED adi gia serial port i usb pou exoune ta poio syxrona. To vazeis stin tilefoniki grammi kai vazeis to ppc na koitazei to modem. Ftiaxneis mia syndesi pouy na vlepei tis yperithres kai syndeese kanonika me dialup Παράθεση Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theremon Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Ρε παιδιά - μια ερώτηση; Τι ακριβώς νόημα έχει να πάρει ΒΤ modem για να χρησιμοποιείς το 2020 για browsing? Όπως λέει και ο gmo, χρησιμοποιείς τη σύνδεση στο PC και πάπαλα... Πας και παίρνεις ένα dongle από το (όποιο) Πλαίσιο με 50€ και έχεις ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα με πολύ λιγότερα χρήματα. Προσωπικά έτσι παίζω όταν θέλω να χαζεύω καθισμένος στο μπαλκόνι... ΒΤ στο PC και τέλος. Το ίδιο βοηθάει και στο ανάποδο - αν είσαι με το laptop και θες να μπεις μέσω του GPRS του QTek... μπαίνεις από το QTek κανονικά και μετά το χρησιμοποιείς σαν ΒΤ modem για το PC. Μήπως είναι υπερβολή το BT modem ή μου φαίνεται; Εκτός αν μιλάμε για καταστάσεις που ...απλά δεν υπάρχει το PC! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Powerfull ( 3 Μάι. 2004 , 05:38) Παιδιά τι bluetooth modem με usb adaotira θα προτίνατε για χρήση με το qtek 2020 και που μπορώ να το βρώ (στην Έλλάδα); εγω πηρα dlink απο εικονα ηχος 30 € και λειτουργισε χωρις να ψαξω τπτ απο drivers κλπ. απλα εκανα εγκατασταση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Wirelessly posted (6230: Mozilla/4.08 (PDA; Windows CE/1.0.0) NetFront/3.1) sto bt i widcomm ine korifi padws, etsi Mano ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 ? ma afou einai ksekatharo oti o filos powerfull thelei alo prama apo afto pou tou lete re paidia... thelei opou den yparxei pc na syndeete sto internet me mia koini grammi me dialup :worry: pou einai to parakseno ? Giati oloi tou lete gia bt dongle ? den exei thjalega kamia sxesi :alien: axm :lol: :lol: Παράθεση Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theremon Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Φίλε nectons - δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο τι ζητάει... Για την ακρίβεια, λέει: "Παιδιά τι bluetooth modem με usb adaotira θα προτίνατε για χρήση με το qtek 2020"... Αν έχει στο μυαλό του μόνο χρήση χωρίς PC (που συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι πλέον ΈΧΕΙ νόημα το BT modem), τότε τι τον θέλει ακριβώς τον USB adapter? Αφού μιλάει για USB, το μυαλό μου πήγε σε χρήση παράλληλα με PC, οπότε... μένω σε αυτά που είπα πριν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Wirelessly posted (6230: Mozilla/4.08 (PDA; Windows CE/1.0.0) NetFront/3.1) tote an theli dial up me grammi bori na pari ena bt modem i to jacket tu 2020 ke ena cf modem. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Με την έκδοση 1.66 κανένα νέο από την ACE; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerfull Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Παιδιά συγνώμη για το μπέρδεμα, να σας βοηθήσω. Θέλω να μπορώ να μπω στο internet από κάποιο μέρος που δεν έχει pc άλλα έχει τηλέφωνο, μέσω του qtek 2020 και κοινής γραμμής. Δεν το θέλω για να το χρησιμοποιώ στο σπίτι μου, εκεί έχω το pc και την Dsl μου. :) Ουσιαστικά ο usb addaptor αποτελεί άλλο ερώτημα, απλά είδα ότι τα περισσότερα blue tooth modems που είδα σε sites του εξωτερικού τον δίναν μάζί στο πακέτο έναν class 1 , και θα με βόλεβε να ερχόταν μαζί. Το infrared είναι μια λύση, αλλά δεν θέλω να χρειάζομαι line off sight της συσκευής με το modem. Παράθεση Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass ( 3 Μάι. 2004 , 21:44) Wirelessly posted (6230: Mozilla/4.08 (PDA; Windows CE/1.0.0) NetFront/3.1) tote an theli dial up me grammi bori na pari ena bt modem i to jacket tu 2020 ke ena cf modem. η λύση είναι αυτή για το 2020. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerfull Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 lol, ναι, το ξέρω, λεω μήπως μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο, καθώς και κάποιο κατάστημα από το οποίο μπορώ να το αγοράσω. :) Παράθεση Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass ( 4 Μάι. 2004 , 10:57) η λύση είναι αυτή για το 2020. Asxeto.. Re alex, giati to poulas to loox? Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 γιατί 2 ππσί μου είναι πολλά. και έχω ανάγκη τα λεφτά (αμάξι). αν θες μπρούμε να συζητήσουμε περί του θέματος με πμ ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 kati asxeto.. ti amaksi re alex ? :p ! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 βρε συ αυτά με πμ. είμαστε που είμαστε στην αναμονή για τα ελληνικά του 2020... θα το βγάλουμε 101% οφτόπικ :lol: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemonis Δημ. May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 http://www.expansys.com/product.asp?code=MODE0742 δέστε αυτό... υπάρχει και για isdn..... Παράθεση Samsung Galaxy Note10 Lite owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemonis Δημ. May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 και αυτό.... http://www.expansys.com/product.asp?code=107121 Παράθεση Samsung Galaxy Note10 Lite owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerfull Δημ. May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 Ναι φίλε μου, κι εγώ κάτι τέτειο είχα δει, που μπορώ να το βρω στο ellada όμως; :) Παράθεση Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 πολλα ζητας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theremon Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Για όσους έχουν "μπλε" ανησυχίες...: http://www.geekzone.co.nz/content.asp?contentid=2762 και http://www.bluefiresecurity.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 prin liges meres epese sta xeria mou ena 3970.. (to idio montelo to ixa ki ego paliotera) kai psaxnontas ta menu tou paratirisa kati pou ixa ksexasi.. stin rithmisi tis fotinotitas to 3970 ixe mia epilogi pou analoga to fos ginotan automati ritmisi sto backlight sto pda..( ixes tin othoni strameni se fos xamilone to backlight kai antistrofa..) kati pou lipi apo to qtek 2020.. iparxi pithanotita meta to anamenomeno update na to doume kai auto? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theremon Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Αυτό δεν θα απαιτούσε και hardware αλλαγές? πχ. έναν "απλό" αισθητήρα φωτός; Το αναμενόμενο update είναι software δουλειά... Εγώ θέλω Windows Mobile 2003 Second Edition! Θα παίξει τίποτα; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theremon Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Ωωωωπ - είπες "μετά" το update... sorry... Αλλά και πάλι θέλει hardware αλλαγή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts