WindowsNT Δημοσιεύτηκε June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 29, 2011 Για τους χρήστες vodafone, το πρόγραμμα που στέλνει μήνυμα στο 1292 για να ρωτήσει τον πάροχο κάποιου. Μετά αποθηκεύεται στις επαφές σαν σημείωση. https://market.android.com/details?id=com.turboirc.cnq Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Καλησπέρα φίλε μου, Χαίρομαι που ασχοληθηκες με την ιδέα μου, το ίδιο και ο φίλος icecbr αλλα μάλλον ήσουν πιο γρήγορος! Την κατεβασα, την δοκίμασα σε lg optimus black, φαίνεται πολυ καλη, μόνο που δεν μου αποθηκευει σε σημείωση...επίσης αν μπορει να μην δέχεται τα μηνύματα από το 1292 όπως και η εξαιρετική εφαρμογη του icecbr (Vodafone info). Επίσης καλη ιδέα θα ήταν να συνεργαστειτε ώστε να βελτιωσετε περαιτέρω την εφαρμογη, σίγουρα βγει κάτι εποικοδομητικό πάνω σ αυτο Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Προσπάθησα να κατεβάσω την εφαρμογή αλλά μου λέει ότι δεν είναι συμβατή με τη συσκευή μου (nexus s). Μήπως φταίει το ότι αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ κάρτα της Q; Συγκεκριμένα η συσκευή μου στο market αναφέρεται ως Wind Samsung Nexus S. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. October 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Προφανώς. Η εφαρμογή κατεβαίνει μόνο όταν έχεις μέσα κάρτα vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grousso Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Ωραία ιδέα αλλά σημείωση έφτιαξε μόνο στην πρώτη επαφή και στην άλλες τίποτα... Nexus S ICS 4.0.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. January 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Θα το κοιτάξω μόλις επιστρέψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentnick Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 πολυ καλή εφαρμογή μπορεις να προσθεσεις τη δυνατοτητα να ρωταμε για αριθμο που δεν ειναι καταχωρημενος σαν επαφη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 επίσης καλό θα ήταν να προστεθούν και τα άλλα δίκτυα! υ.γ. Η εφαρμογή can i txt for free https://play.google.com/store/apps/details?id=com.darkpain.canitxtfree&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5kYXJrcGFpbi5jYW5pdHh0ZnJlZSJd κάνει την ίδια δουλειά??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 τον developer μπορούμε να τον βρούμε? δεν κατάφερα να βρω κάποιο mail! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. October 24, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Μπορούμε αλλά με android ασχολούμαι πλέον λιγότερο και περισσότερο με iOS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts