Nognir Δημοσιεύτηκε June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 25, 2011 Τελευταία βλέπω στο skroutz.gr για μερικές πτυσσόμενες βάσεις για laptop, όπως αυτές τις 2: 1.http://www.multirama.gr/products/product?pid=0432446&catid=010304 2.http://www.gadget-shop.gr/products/view/1412 Υπάρχει και αυτή που είναι πτυσσόμενη μεν, αλλά πιάνει μεγάλη επιφάνεια. O λόγος που ρωτάω είναι επειδή θα την μεταφέρω μαζί με το laptop (φοιτητής) και ο χώρος στην τσάντα δεν χωράει μια πλήρη βάση και βιβλία. Πιστεύετε/ξέρετε πως κάνουν καλή δουλειά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 αυτη απο το gadgetshop την εχω. την πηρα απο ebay με κοστος καπου στο 1€ αν θυμαμαι καλα. ΔΕΝ κανει δουλεια. οι ανεμηστηρες ισα που γυρνανε. ΔΕΝ εχει σχεση με cooler λογικα και αλλ απο μουλτιραμα τα ιδια θα ειναι. γνωμη μου ειναι να μην παρεις καμια απο τις 2, ειδικα αν θες να ειναι και cooler μαζι. για απλη βαση/stand μια χαρα κανουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Ψάχνω και γω βάση λάπτοπ αλλά δεν με ενδιαφέρει να ναι πτυσσόμενη αρκεί να ψύχει σωστά τον υπολογιστή. Ποιές πιστεύεται πως κάνουν την καλύτερη δουλεία? Αυτές που έχουν έναν μεγάλο ανεμιστήρα (πχ αυτή) ή αυτές που έχουν 2 μικρότερα (πχ αυτή)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 θα προτιμουσα μια βαση που να ψυχει τον υπολογιστη οπου χρειαζεται. και αυτο που ζηταω πιστευω το κανουν οι βασεις με 2-3 ανεμηστηρακια, οπου νομιζω μπορεις να τα μετακινησεις σε οποιοες θεσεις βολευουν. αρα προτεινω τη δευτερη βαση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Ναι...αυτή θα ήταν και η δική μου επιλογή...το φορητό μπορεί να έχει ανάγκη για ψύξη οπουδήποτε... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Εχω δοκιμασει παρομοιες βασεις κατα καιρους... καμια δεν ειχε το επιθυμητο αποτελεσμα. Η μονη αξιολογη λυση, "handmade", ηταν οταν πηρα ενα τροφοδοτικο εβαλα ενα ανεμηστηρακι 12αρι υπολογιστη πανω του το βραχυκυκλωσα και οπως ειχα λιγο υπερυψωμενο το laptop το φυσαγε μια χαρα και το διατηρουσε κρυο!! Βεβαια δεν ειναι λυση αυτο, αλλα για οικιακο μια χαρα βολευει!! :p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. June 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 (edited) Εχω δοκιμασει παρομοιες βασεις κατα καιρους... καμια δεν ειχε το επιθυμητο αποτελεσμα. Η μονη αξιολογη λυση, "handmade", ηταν οταν πηρα ενα τροφοδοτικο εβαλα ενα ανεμηστηρακι 12αρι υπολογιστη πανω του το βραχυκυκλωσα και οπως ειχα λιγο υπερυψωμενο το laptop το φυσαγε μια χαρα και το διατηρουσε κρυο!! Βεβαια δεν ειναι λυση αυτο, αλλα για οικιακο μια χαρα βολευει!! :p Μπράβο μαστροχαλαστή... μου'δωσες ιδέα: Να πάρω ένα πτυσσόμενο και να του εφαρμόσω έναν 12άρη πάνω. Βλέπω πως δεν είναι δυνατόν αυτό (εύκολα) αλλά κάτι θα γίνει... Βρήκα φτηνό στο ebay όπως είπε ένας από πάνω. Edited June 27, 2011 by Nognir Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts