Exposed_Bone Δημοσιεύτηκε April 10, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 10, 2004 Δυστυχώς αποφάσισα να σκάσω 30 Εύρο στο mail.gr για να μου προσφέρει 30mb Τα προβλήματα δεν άργησαν να έρθουν... συνεχεία έρχονταν τα εμαιλ μου με καθυστερήσει Όμως εδώ και 4 μέρες δεν έχω λάβει τίποτα απόλυτος ούτε από το myphone.gr Δοκίμασα να στείλω από ένα άλλο ε-μαιλ που έχω αλλά δυστυχώς δεν το πήρα Έστειλα εμαιλ στον webmaster Τι άλλο μου συστήνετε να κάνω ? Τα ε-μαιλ που έχασα ήταν πολύ σημαντικά :mad: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. April 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2004 Aπ' ό,τι καταλαβαίνω ε-μεηλ είναι η δουλειά σου, σου πρωτείνω να βρείς ένα προσωρινό μεηλ και να ζητήσεις τα 30Ε σου πίσω και να τα στάξεις στο yahoo ή hotmail :) Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. April 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2004 Το εχουν παρατηρησει και αλλοι χρηστες του mail.gr αυτο? Το να εχουν μια μικρη καθυστεριση καμια φορα δεν ειναι και πολυ κακο αλλα το να αργουν ωρες ή να μην πανε στον προορισμο τους ποτε ειναι πολυ ασχημο και μπορει να κοστισει στον αποστολεα ή τον παραληπτη πολλα.... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frederik Δημ. April 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2004 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΖΑ (πλεον) freemails οπως yahoo , hotmail , mail.gr κτλ κτλ ... ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΤΟ ΜΑΙL ΤΗΣ GOOGLE. GMAIL ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ 1 GB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΚΟΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ...ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ... Url : Gmail Συγγνωμη για τα κεφαλαια αλλα δεν αντεχα αλλο :p :p :p :p Παράθεση I love this Myphone Stuff....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. April 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος frederik (10 Απρ. 2004 , 14:28) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΖΑ (πλεον) freemails οπως yahoo , hotmail , mail.gr κτλ κτλ ... ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΤΟ ΜΑΙL ΤΗΣ GOOGLE. GMAIL ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ 1 GB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΚΟΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ...ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ... Url : Gmail Συγγνωμη για τα κεφαλαια αλλα δεν αντεχα αλλο :p :p :p :p ξερεις more infos φιλε μου??? ενδιαφερομαι...αν ξερεις ποτε ανοιγει για πεστο pls :) Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. April 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2004 Παιζεται αν θα βγει 'στον αερα' το gmail γιατι πρεπει να αγορασει τα δικαιωματα χρησης του trademark απο την εταιρεια που το εχει κατοχυρωσει (το ονομα οχι το domain) καθως και να βρει λυση συμβιβαστικη με τις διαφορες ευρωπαικες χωρες που προστατευουν τα προσωπικα δεδομενα... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. April 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2004 Αν σας ενδιαφέρει, για το Gmail συζητάμε ήδη εδώ. Πάντως είναι αμφίβολο αν θα λειτουργήσει με τον τρόπο και τη μορφή που ανακοινώθηκε αρχικά, γιατί υπάρχουν πολλές ενστάσεις για τις μεθόδους που σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν οι εμπνευστές του... :worry: Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2004 με hotmail και 10ΜΒ είμαι 100% οκ :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prytanis Δημ. April 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2004 γιατί δεν χρησιμοποιείς το mail που σου προσφέρει ο ISP σου. Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_s Δημ. April 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2004 εγώ πάντως χρησιμοποιώ μια χαρά εδώ και 3 χρονια το free e-mail account ου προσφέρει το http://www.mail.gr και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα :!: Παράθεση Entexnos Fm Το νέο μουσικό ραδιόφωνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. April 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Panagioths (10 Απρ. 2004 , 13:17) Το εχουν παρατηρησει και αλλοι χρηστες του mail.gr αυτο? Το να εχουν μια μικρη καθυστεριση καμια φορα δεν ειναι και πολυ κακο αλλα το να αργουν ωρες ή να μην πανε στον προορισμο τους ποτε ειναι πολυ ασχημο και μπορει να κοστισει στον αποστολεα ή τον παραληπτη πολλα.... Δεν μπορώ να ζητήσω λεφτά πίσω επειδή 11μηνες το είχα ανεχτή με τα προβλήματα του Αρκετά από τα ε-μαιλ που έχασα ήταν πολύ σημαντικά Δεν ξέρω τι να κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. April 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2004 Το θέμα είναι το έχασα εμαιλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2004 Από την στιγμή που τα έχασες...δεν μπορείς να κάνεις τίποτα....δυςτυχώς.... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. April 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2004 Θα επικοινωνήσω με τις εταιρίες που περίμενα τα εμαιλ αν μπορούν να μου τα ξαναστείλουν επειδή μέσα εμπεριέχονται σεριαλ από προγράμματα που αγόρασα τότε οκ αλλά αν δεν μπορέσουν τότε το θέμα θα το φτάσω στα ΑΚΡΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2004 Είναι να τους βαράς το κεφάλι κάτω......... άλλη φορά καλύτερα να εμπιστεύεσαι πιο σοβαρούς mail clients...... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. April 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Panagioths (10 Απρ. 2004 , 13:17) Το εχουν παρατηρησει και αλλοι χρηστες του mail.gr αυτο? Το να εχουν μια μικρη καθυστεριση καμια φορα δεν ειναι και πολυ κακο αλλα το να αργουν ωρες ή να μην πανε στον προορισμο τους ποτε ειναι πολυ ασχημο και μπορει να κοστισει στον αποστολεα ή τον παραληπτη πολλα.... Nαι Παναγιώτη. Έχει παρατηρηθεί καθυστέρηση ακόμη και 3 ημερών. Από δικό μου web email σε email account του EMAIL.GR :wacko: ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!! :) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2004 Δεν είναι να εμπιστεύεται κανείς τέτοι είδου mail clients...... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybersledge Δημ. April 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2004 Ημμμ.. μήπως τα πήρε για spam και τα έκοψε? Μήπως έχεις ενεργοποιήσει καμία τέτοια ρύθμιση? OverClocker Μην το λές ότι είναι ξεγραμμένα τα email, άμα φτάσει στα άκρα ο φίλος μας ο administrator μπορεί να κάνει κάτι.. Πίεσε τους.. Στο κάτω κάτω τους πλήρωσες :blink: Παράθεση Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. April 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2004 apokliete na ta ixe perasi gia spam prorina ime me to yahoo.gr meta vlepo ti 8a kano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2004 και εγω που μπηκα σημερα να δω τα mail μου μερικα ηρθαν με καθυστερηση τριων ημερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cybersledge (11 Απρ. 2004 , 06:02) OverClocker Μην το λές ότι είναι ξεγραμμένα τα email, άμα φτάσει στα άκρα ο φίλος μας ο administrator μπορεί να κάνει κάτι.. Από την στιγμή που χαήκανε τι μπορεί να κάνει ο admin? Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. April 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2004 Eγώ διαφωνώ με το να έχεις μεηλ του ISP γιατί λίγο χακερ να είναι ο άλλος κατευθείαν έχει: όνομα,επίθετο,διέυθηνση,μεηλ,τηλ σπιτιού κ.α. Άρα δεν λέει ;) Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. April 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker (11 Απρ. 2004 , 14:05) Από την στιγμή που χαήκανε τι μπορεί να κάνει ο admin? olokliros administration ine autos kati 8a vrei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2004 Μα άμα χάθηκαν βρε παιδιά ο amin δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίοτα....θα τρελαθούμε..... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. April 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker (11 Απρ. 2004 , 18:38) Μα άμα χάθηκαν βρε παιδιά ο amin δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίοτα....θα τρελαθούμε..... Εστειλα εμαιλ στο admin δεν μου έχει απάντηση Τώρα στέλνω και στις εταιρίες για να μου ξαναστείλουν τα serial αν μπορούν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts