sotiriad Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 παιδια καλημέρα, μηπως μπορειτε να πειτε ξανα τι πρεπει να κατεβασω και απο που? λεω να κανω και εγω μια αναβαθμιση μια που εδω και καιρο το κινητο δεν τα παει πολυ καλα ... πειτε πως κανω και factory reset και πως μπαινω σε recovery και οτι μπορει να χρειαστω και απο drivers ...δεν το εχω συνδεσει με το laptop οποτε θα λειπουνε drivers ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevasnp Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 (edited) Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους... το αγαπημενο μας ray μου έχει βγάλει την ψυχη... προσπάθω να βάλω legaxyxperia ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγιες https://github.com/LegacyXperia/Wiki/wiki/Installing-LegacyXperia-for-Dummies... Βάζω απο το seus την στοκ .587, και μετά κάνω unlock τον bootloader με τις οδηγίες της sony, βάζω και το boot.img,φτάνω κανονικα μέσα στο CWM, μου λέει οτι γίνονται κανονικά τα installations των rom και του gapps, αλλα με το που πατήσω την επιλογη Reboot system now βγάζει το sony το οποιο αναβοσβήνει ανα 10 12 δευτερολεπτα και απλά δεν bootαρει με τίποτα... έχει τύχει σε κανέναν άλλον? μηπως έχετε κάποια λύση να προτίνετε? ευχαριστω προκαταβολικα... υγ. διορθώθηκε βλέποντας αυτό το βινετάκι... https://www.youtube.com/watch?v=nGObg8PK0Us πέρασα την χθεσινη cm Edited August 15, 2014 by paraskevasnp βρέθηκε η λύση στο πρόβλημα Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1) Samsung 9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους... το αγαπημενο μας ray μου έχει βγάλει την ψυχη.. υγ. διορθώθηκε βλέποντας αυτό το βινετάκι... https://www.youtube.com/watch?v=nGObg8PK0Us πέρασα την χθεσινη cm Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά !!! Το βίντεο τι διαστάσεις έχει ; έχει 720p ; Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevasnp Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 (edited) υπήρξε ενα πρόβληματακι με τις περισσοτερες εκδόσεις 0815 με το βίντεο οπότε μην την περασετε. την διορθωσαν και ανεβασαν νεα 0816, στην οποία λένε πως έχει λυθεί το πρόβλημα. θα την περασω μαλλον σήμερα και θα επιβεβαιώσω... υγ... στην 0816 δουλευει κανονικα το 720... οποτε βουρ...:w00t: υγ2... δεν ξέρω αν έχει κάποιο θέμα το κινητο μου αλλα ο ήχος στο βίντεο είναι παρα πολύ χαμηλός Edited August 17, 2014 by paraskevasnp Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1) Samsung 9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 υγ... στην 0816 δουλευει κανονικα το 720... οποτε βουρ...:w00t: Απο εδω https://s.basketbuild.com/devs/LegacyXperia/urushi/cm-11.0/nightlies/ την κατεβαζουμε? Η 0816 ειναι αυτη που εχει κατεβει 174φορες? Χρειαζονται gapps και αν ναι που τα βρισκω? Αυτα κανουν http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/themes-apps/standard-minimal-gapps-t2012857? Καποιο προβλημα ειδες με την ρομ? Γιατι με την 4.4.2 Paranoid Android που εχω βαλει τρωει κολληματα και χρειαζεται επανεκκινηση για να ξαναδουλεψει σωστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevasnp Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Απο εδω https://s.basketbuild.com/devs/LegacyXperia/urushi/cm-11.0/nightlies/ την κατεβαζουμε? Η 0816 ειναι αυτη που εχει κατεβει 174φορες? Εχει αυτό το πλήρες όνομα cm-11-20140816-UNOFFICIAL-LegacyXperia-urushi.zip στην σελίδα που linkαρες και τώρα που το τσέκαρα έχει κατέβει 204 φορες. Χρειαζονται gapps και αν ναι που τα βρισκω? Αυτα κανουν http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/themes-apps/standard-minimal-gapps-t2012857? Ναι,χρειάζονται τα gapps και εγώ τα κατέβασα απο το link που δίνεις και εσύ. Καποιο προβλημα ειδες με την ρομ? Γιατι με την 4.4.2 Paranoid Android που εχω βαλει τρωει κολληματα και χρειαζεται επανεκκινηση για να ξαναδουλεψει σωστα. Καταρχήν να πω οτι έρχομαι απο στοκ 2.3.4 ρουταρισμένη και άδεια απο bloatware απο την οποία ήμουν αρκετά ικανοποιημένος σε θέματα μπαταρίας,αλλα είχε αρχίσει να τρώει κάποια κολλήματα ενω δεν είχε δυνατότητες για πολλές παραμετροποιήσεις χωρίς παρεμβάσεις. Οι εντυπώσεις μου απο την lx που δοκιμάζω για πρώτη φόρα είναι οι εξής: +είναι πολύ όμορφη και παραμετροποιείται πολύ εύκολα. +το κινητο φαίνεται να αντιδρα γρηγορότερα απο πριν. +επιασε antutu score 6314 +μου αρέσει αρκετά το μενού της κάμερας (δουλεύει κανονικά το 720 βιντεο). -ειναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ της μπαταρίας (Ψάχνω ακόμα να βρω όλα τα drains και να τα μειώσω αλλα η γενική εικόνα είναι οτι πεφτει πολύ πιο γρήγορα η μπαταρία) -δεν έχει ραδιόφωνο (είναι γνώστο αλλά παραμένει μειονέκτημα) -έχει κάνει μία μη αναμενόμενη επανεκκίνηση Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1) Samsung 9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 (edited) +το κινητο φαίνεται να αντιδρα γρηγορότερα απο πριν. επειδή ειναι αρχή και ειναι αδειο, αμα εγκαταστήσεις εφαρμογές θα δεις οτι βαραινει αρκετα, χωρια που καλο ειναι να κανεις μια επανεκκίνηση μια φορα καθε 1-2 μερες για να ερθει στα ίσα του απο πλευρα επιδόσεων, καθώς υπαρχει ενα memory leakage κατα τη γνώμη +μου αρέσει αρκετά το μενού της κάμερας (δουλεύει κανονικά το 720 βιντεο). αν και δεν αναφερεται πουθενα απο δοκιμες που έκανα , εχω την εντυπωση οτι ειναι χαμηλοτερης ποιοτητας απο τη stock εκδοση παρολο που ειναι 720p Δεν εχω δοκιμασει την τελευταια εκδοση αλλα προηγουμενες -ειναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ της μπαταρίας (Ψάχνω ακόμα να βρω όλα τα drains και να τα μειώσω αλλα η γενική εικόνα είναι οτι πεφτει πολύ πιο γρήγορα η μπαταρία) αν χανεις περιπου 1% για καθε ώρα σε idle, τοτε αυτο ειναι το "νορμαλ" για τη legacyxperia, και ναι ειναι ψιλοαπαραδεκτο, αλλα οκ τι να κανεις Edited August 18, 2014 by eddieobscurant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevasnp Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 επειδή ειναι αρχή και ειναι αδειο, αμα εγκαταστήσεις εφαρμογές θα δεις οτι βαραινει αρκετα, χωρια που καλο ειναι να κανεις μια επανεκκίνηση μια φορα καθε 1-2 μερες για να ερθει στα ίσα του απο πλευρα επιδόσεων, καθώς υπαρχει ενα memory leakage κατα τη γνώμη του έχω βάλει ήδη όσα χρησιμοποιώ γενικά οπότε δεν θα το φορτώσω άλλο. πάντως το έχω κατά νου να του κάνω μία επανεκκίνηση όπως λες. α,έχω μία απορία για αυτο... μήπως ξέρει κανείς γιατι οι εφαρμογές που είναι στην sd δεν εμφανίζονται στην θέση που τις βάζω στην αρχική οθόνη μετά από κάθε κλείσιμο? και αν ναι έχετε να προτίνετε λύση? :help: αν και δεν αναφερεται πουθενα απο δοκιμες που έκανα , εχω την εντυπωση οτι ειναι χαμηλοτερης ποιοτητας απο τη stock εκδοση παρολο που ειναι 720p Δεν εχω δοκιμασει την τελευταια εκδοση αλλα προηγουμενες δεν είμαι άνθρωπος του βίντεο γενικά,στα 2 χρόνια που το έχω,εχω τραβήξει μόνο μία φορά βίντεο,αλλά πολύ πιο ουσιαστικό πρόβλημα μου φάνηκε η απίστευτα χαμηλή ένταση του ήχου στις δοκιμές που έκανα. αν χανεις περιπου 1% για καθε ώρα σε idle, τοτε αυτο ειναι το "νορμαλ" για τη legacyxperia, και ναι ειναι ψιλοαπαραδεκτο, αλλα οκ τι να κανεις ΧΑΧΑΧΑΧΑ,το πρώτο βράδυ έχασε σε 6 ώρες 70% (σιχτίριζα πρωινιάτικα...) μετά από κάποιες διορθωσούλες που έκανα, βελτιώθηκε πολυ αλλά και πάλι δεν είναι το δυνατό του σήμειο... επίσης ακόμα δοκιμάζω διάφορα,άρα η οθόνη είναι συνέχεια ανοιχτη,θα φανεί η αντοχή της μπαταρίας στην καθημερινή χρήση τις επόμενες μέρες. Πάντως σε γενικές γραμμές μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα προσπάθεια (:up: στον mikeioannina) και σίγουρα η ζυγαριά είναι υπέρ των πλεονεκτημάτων. Θα του δώσω σίγουρα χρόνο για δοκιμή... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1) Samsung 9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 (edited) α,έχω μία απορία για αυτο... μήπως ξέρει κανείς γιατι οι εφαρμογές που είναι στην sd δεν εμφανίζονται στην θέση που τις βάζω στην αρχική οθόνη μετά από κάθε κλείσιμο? και αν ναι έχετε να προτίνετε λύση? :help: Εγώ το έλυσα με την εφαρμογή Desktop VisualizeR . Όσες εφαρμογές μεταφέρεις στην κάρτα μνήμης και έχεις συντόμευση στην αρχική οθόνη μετά την επανεκκίνηση του κινητού αυτές οι συντομεύσεις χάνονται !!! Η εφαρμογή αυτή λύνει το πρόβλημα και βάζεις και ότι εικονίδιο θες για την εφαρμογή !!! :D Εγώ έχω την Gin2KitKat v3.1.0 στο κινητό μου ray και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοσή του !!! Edited August 18, 2014 by makis780 Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevasnp Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Εγώ το έλυσα με την εφαρμογή Desktop VisualizeR . Όσες εφαρμογές μεταφέρεις στην κάρτα μνήμης και έχεις συντόμευση στην αρχική οθόνη μετά την επανεκκίνηση του κινητού αυτές οι συντομεύσεις χάνονται !!! Η εφαρμογή αυτή λύνει το πρόβλημα και βάζεις και ότι εικονίδιο θες για την εφαρμογή !!! :D Σε ευχαριστώ πάρα πολυ, θα την δοκιμάσω άμεσα...:clap: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1) Samsung 9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Η εφαρμογή αυτή λύνει το πρόβλημα και βάζεις και ότι εικονίδιο θες για την εφαρμογή !!! :D Εγω δεν τα καταφερα. Ενω εβαζα κανονικα τις συντομευσεις οταν εκανα επανεκκινηση μετα χανοντουσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevasnp Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Πάντως και σε μένα έπιασε το desktop visualizer και δεν χάνεται τιποτα... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1) Samsung 9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Ποια διαδικασια κανεις? Εγω στην πρωτη επιλογη "Εικονιδιο" παταω "επιλεξτε εικονιδιο", μετα "εικονιδιο εφαρμογης", επιλεγω την εφαρμογη. Μετα στην επιλογη "Εκκινηση" επιλεγω την ενεργεια "εκκινηση εφαρμογης" και επιλεγω την εφαρμογη. Και τελος παταω ΟΚ . Γινεται το εικονιδιο αλλα μετα απο επανεκκινηση χανονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevasnp Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Ποια διαδικασια κανεις? Εγω στην πρωτη επιλογη "Εικονιδιο" παταω "επιλεξτε εικονιδιο", μετα "εικονιδιο εφαρμογης", επιλεγω την εφαρμογη. Μετα στην επιλογη "Εκκινηση" επιλεγω την ενεργεια "εκκινηση εφαρμογης" και επιλεγω την εφαρμογη. Και τελος παταω ΟΚ . Γινεται το εικονιδιο αλλα μετα απο επανεκκινηση χανονται. αυτά ακριβώς κάνω και εγώ αλλά μένουν κανονικά. Απλά χρησιμοποιώ στην επιφάνεια τα εικονίδια που βγάζει το πρόγραμμα και όχι τα default. (ξεχωρίζουν όταν τα κρατάς πατημένα,τα default βγάζουν ψηλά στην οθόνη τις επιλογές κατάργηση/πληροφορίες, ενώ αυτά που βγάζει το πρόγραμμα μόνο την επιλογή κατάργηση). :wink: δεν πρέπει πάντως να μεταφέρεις το desktop visualizer στην sd (δεν μου παρέχεται κιόλας αυτή η δυνατότητα) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1) Samsung 9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Θα προσπαθησω να το ξανακανω. Η ρομ πως παει? Τελικα ο ηχος στο βιντεο εφτιαξε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevasnp Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Προς το παρόν δεν έχω κανεναν προβλημα με την ρομ, ρολλαρει πολυ καλα χωρις κολληματα και τρεχει οποια εφαργμογη του εχω δοκιμασει (φυσικα δεν του βαζω βαρια παιχνιδια). Δυστυχως η ενταση του ηχου στο βιντεο εξακολουθει να ειναι αρκετα χαμηλη. Η μπαταρία πάντως με νορμαλ χρηση και την φωτεινοτητα στο 35 με 40% βγαζει την μερα. Αν της εβαζα βαθμολογία θα της εδινα ενα 8/10 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1) Samsung 9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Βασικα εγω εχω arc, το ray ειναι ενος φιλου μου καιι καποια στιγμη θα του περασω την ρομ. Οταν την περασω θα γραψω και γω τις εντυπωσεις μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 +μου αρέσει αρκετά το μενού της κάμερας (δουλεύει κανονικά το 720 βιντεο). Λογικα ειναι 480p απλα το γραφει HD....... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevasnp Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Λογικα ειναι 480p απλα το γραφει HD....... δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις πάνω στα φορματ των βιντεο αλλα σε 1280*720 γράφει που ειναι 720p νομιζω. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1) Samsung 9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiriad Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 καλησπέρα, κατεβασα το αρχειο cm-11-20140816-UNOFFICIAL-LegacyXperia-urushi.ζιπ και το 7-29_GApps_Minimal_4.4.4_signed εχω κανει unzip to image και εχω το boot.img αρχειο .... ανοιγω το flashtool και αφου πατησω το volume up συνδεω το καλωδιο και περνω το μυνημα οταν διαλεχω το image αρχειο /004/2014 14:04:53 - INFO - Device connected in fastboot mode 28/005/2014 14:05:27 - INFO - Selected kernel (boot.img or kernel.sin): D:\userdata\sotiriad\Downloads\#mobile ray stuff\boot.img 28/005/2014 14:05:27 - INFO - Flashing selected kernel 28/005/2014 14:05:28 - INFO - sending 'boot' (8320 KB)... 28/005/2014 14:05:28 - INFO - FAILED (remote: The Device must be rooted first) 28/005/2014 14:05:28 - INFO - finished. total time: 0.001s 28/005/2014 14:05:28 - INFO - FASTBOOT Output: sending 'boot' (8320 KB)... FAILED (remote: The Device must be rooted first) finished. total time: 0.001s 28/005/2014 14:05:28 - INFO - Please check the log before rebooting into system 28/006/2014 14:06:59 - INFO - Device disconnected τι να κανω ? πως το κανω ροοτ ? μηπως δεν εβαλα σωστο image ? τι να κανω τωρα ? το κινητο εχει : android: 4.0.4 kernel: 2.6.32.9-perf μοντελο: ST18i Αριθμος εκδοσης:4.1.Β.0.587 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevasnp Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 ριξε μια ματιά σε αυτά τα δύο... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1903125 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092793#post4092793 έχουν αναλυτικές οδηγίες για το root... και μετα θα μπορείς να συνεχίσεις για να flashαρεις την ρομ... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1) Samsung 9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiriad Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 (edited) τα καταφερα και το εκανα το ροοτ αλλα το ατιμο το image δεν το περναει ... μου λεει δεν ειναι root το κινητο ... καμια ιδεα πως να το ξεπερασω ? Edited August 28, 2014 by sotiriad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 πρεπει να ξεκλειδωσεις τον bootloader για να περασεις custom kernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiriad Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 φιλε εισαι σωστος ... ο bootloader μου ελειπε ... τελικα ολα καλα και το κινητο τωρα ειναι στην 4.4 ...ευχαριστω πολυ παιδια ... εαν δω οτι ολα καλα θα κανω και της γυναικας μου που εχει το νεο v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 φιλε sotiriad η οποιος την εχει βαλει ας μας πει δυο λογια για τη ρομ,σκεφτομαι να τη βαλω και γω Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts