Jump to content

Sony Ericsson Xperia Ray

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα ήθελα πολύ να συγκρίνω φωτογραφίες αν μπορεις να ανεβασεις κανα δυο.

Βρηκα 2 τυχαιες (να μην εχει και προσωπα)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

ok θα το επιχειρήσω τοτε και βλέπουμε.

υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω full back της rom που έχω τώρα.

Μιλάω για image ωστε να μην το ξαναστηνω απο την αρχη σε περιπτωση που θέλω για οποιοδήποτε λόγο να ξαναγυρήσω

χθες το έκανα reset kai repair με το seus και ολλη μέρα το έστηνα βαριέμαι να το κανω ξανα και ξανα και ξανα.

Επειδή τα αρχεία του link δεν υπάρχουν πλέον το τελευταίο flashtool απο xda δεν θα έχει κανενα προβλημα ετσι?

Αξίζει τον κόπο να περαστεί κάποια custom rom στην τελική ή έχουν όλλες τα bugs τους οπως του Huawei Ideos X5?

Και σε περίπτωση που flashάρω μια custom υπάρχει τρόπος να γυρίσω σε official σε περίπτωση που χρειαστω την εγγυηση;

edit: πως μπορώ να μάθω αν είναι παραεισαγωγής η συσκευή μου;

Στο κουτι επανω γραφει χωρα,εμενε ειχε de

Για να περασεις "σκαλισμενη" rom πρεπει να ξεκλειδωσεις το bootloader.Aν το κανεις με τις οδηγειες της sony χανεις για παντα την εγγυηση.οι xda εχουνε ενα κολπο σχετικα πολυπλοκο με το οποιο ξεκλειδωνεις χωρις να χανεις εγγυηση.

Οι περισσοτερες εχουνε bug,ουσιαστικα πειραματιζεσαι εσυ για χαρη τους και αυτοι μετα το βελτιωνουν.

πχ οι http://www.cyanogenmod.com/ αν πας στα φορουμ θα δεις οτι ολοι εχουνε προβληματα παροτι παρουσιαζεται ως πολυ καλη.....

Με root και μερικα κολπακια το κινητο ειναι πολυ γρηγορο,στο μαρκετ βρισκεις τα παντα........

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Σας έχει τύχει τη στιγμή οπυ μιλάτε να τερματίζεται η κλήση και να "εξαφανίζεται" το σήμα για 2-3 λεπτά ; Ξέρω ότι το σπίτι μου δεν έχει και τη καλύτερη κάλυψη αλλά με προηγούμενες συσκευές δεν είχε τύχει ποτέ.

Cosmote

Γενικά το κινητό έχει αδύναμο σήμα. Εκει που τα άλλα πιάνουν, αυτό δεν... Στην Αθήνα το γύρισα και γω απο 3g σε gprs και όλα οκ, αλλά στην επαρχία στο σπίτι μου που δεν εχω και πολύ καλό σημα και με το gprs, πάλι κοβόταν μερικές κλήσεις. Εννοειται με άλλα κινητα δεν είχα πρόβλημα, και ισχύει με όλα τα δικτυα κινητης τηλεφωνίας. Τώρα είμαι εξωτερικό και έχω καλό σήμα οπότε και με 3g ούτε αποσυνδέσεις ούτε τπτ.

Στο κουτι επανω γραφει χωρα,εμενε ειχε de

Για να περασεις "σκαλισμενη" rom πρεπει να ξεκλειδωσεις το bootloader.Aν το κανεις με τις οδηγειες της sony χανεις για παντα την εγγυηση.οι xda εχουνε ενα κολπο σχετικα πολυπλοκο με το οποιο ξεκλειδωνεις χωρις να χανεις εγγυηση.

Οι περισσοτερες εχουνε bug,ουσιαστικα πειραματιζεσαι εσυ για χαρη τους και αυτοι μετα το βελτιωνουν.

πχ οι http://www.cyanogenmod.com/ αν πας στα φορουμ θα δεις οτι ολοι εχουνε προβληματα παροτι παρουσιαζεται ως πολυ καλη.....

Με root και μερικα κολπακια το κινητο ειναι πολυ γρηγορο,στο μαρκετ βρισκεις τα παντα........

Σωστά στο κουτί εκεί που γράφει τα ιμει έχει την Γαλλική σημαία.

(by the way το scanαρα με το camscan να υπάρχει κάπου γιατι απο το κατάστημα μου είπαν να κρατήσω το κουτί η έστω την μεριά αυτή γιατι μπορεί να σου ζητηθεί απο το service)

Αυτο μάλλον σημαίνει οτι θα μου κάνουν την ζωη δυσκολότερη στο service -μακρια απο μας;

Αφού είναι έτσι δεν θα ασχοληθώ καν με customιες.

Η διαδικασία είναι επίπονη και το έμαθα απο το ideos x5 - το οποίο εξακολουθεί να μην την παλεύει.

Αν είναι να μην μπορείς να γυρίσεις πίσω στην μαμα κατάσταση δεν λέει

υπάρχει τουλάχιστον τρόπος χωρις root και cwm να πάρω full image τηε κατάστασης που βρίσκομαι τώρα ωστε αν δεν μου κάνει δεν μου αρέσει η GB να μπορέσω να επιστρέψω αναίμακτα;

Το my backup που κάνει restore τα data tvn apps και τα settings είναι πάνω κάτω αυτο που λέω;

sorry για τις πολλές αρωτήσεις.:rolleyes:

ορίστε και φωτογραφίες έτσι για την σύγκριση

Σωστά στο κουτί εκεί που γράφει τα ιμει έχει την Γαλλική σημαία.

(by the way το scanαρα με το camscan να υπάρχει κάπου γιατι απο το κατάστημα μου είπαν να κρατήσω το κουτί η έστω την μεριά αυτή γιατι μπορεί να σου ζητηθεί απο το service)

Αυτο μάλλον σημαίνει οτι θα μου κάνουν την ζωη δυσκολότερη στο service -μακρια απο μας;

Από τη στιγμή που το κινητό σου προέρχεται από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχεις απόδειξη αγοράς και εισάγεται επίσημα από την Sony Hellas στην χώρας μας τότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Θα τρελλαθω!!!!!

Ειχα μια class2 16gb στην ακρη.

Στο ray φοραγα 8gb class6.

Περναω για πλακα την 16αρα,(εκανα αντιγραφη τα αρχεια απο την 8gb)

Στο τεστ ταχυτητας εφτασε τα 25,3 MB/s,ενω η class6 με πολυ ψαξιμο στις ρυθμισεις πετυχα 16,7 ΜΒ/s

Mονη διαφορα?η 16αρα ειναι toshiba japan,η 8αρα kingston taiwan......

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Παιδια εχω τεραστιο θεμα!

Αλλαξα μολις καρτα μνημης και εκανα copy-paste ολα της παλιας στην καινουρια. Ελα ομως που δεν μου διαβαζει τις φωτο και τα τραγουδια πλεον!!

Δοκιμασα και με τον stock player και με player pro.

Πηγαινοντας με τον Astro στο path, υπαρχουν κανονικα. Και μαλιστα αν πατησω πανω σε καποιο, παιζει.αλλα μολις βγω απο τον φακελο σταματαει!

Τι προτεινετε;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κωνσταντίνε έχεις ICS αν θυμάμαι καλά, σωστά; Προτού βάλεις την κάρτα πάνω στο κινητό της έκανες format;

Γεια σας παιδιά. Καλό χειμώνα να έχουμε. Θέλω να αγοράσω αυτά τα προστατευτικά οθόνης 3x Clear LCD Screen Protector Guard Cover for Sony Ericsson Xperia Ray ST18i αλλά δεν έχουν κόψιμο στους αισθητήρες. Χρησιμοποιεί κανείς κάποιο παρόμοιο προστατευτικό οθόνης και να μην του δημιουργεί το πρόβλημα της μαύρης οθόνης στις κλήσεις;

Το σκέφτομαι γιατί παλαιότερα που είχα το Nokia 5800 με προστατευτικό οθόνης χωρίς κόψιμο στους αισθητήρες μου δημιουργούσε αυτό το πρόβλημα που προανέφερα. Θα μου πεις 0,80 λεπτά κάνουν αλλά το θέμα είναι ότι αργούν να έρθουν και αν είναι να πάρω κάτι να πάρω κάτι σωστό.

Κωνσταντίνε έχεις ICS αν θυμάμαι καλά, σωστά; Προτού βάλεις την κάρτα πάνω στο κινητό της έκανες format;

Ναι ναι,την εκανα φορματ κανονικα. Ολα τα αρχεια υπαρχουν, οι ταχυτητες μια χαρα, οι εφαρμογες το ιδιο!!

Τωρα που το σκεφτομαι, νομιζω εινα φακελο .nomedia να περναει στο κινητο! Λετε να φταιει αυτο; Πως δημιουργηθηκε; Να τον βρω και να τον σβησω;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όπου υπάρχει .nomedia αρχείο λεει στον media scanner να μην ψάξει γιατί ο φάκελος δεν περιέχει αρχεία πολυμέσων. Για αυτό και δεν τα βλέπεις στην gallery σου.

Αν και σου έγραψα και σε πμ ας το γράψω κι εδώ για να το βλέπουν και οι υπόλοιποι.

Ανοίγεις τον Astro και πατάς παρατεταμένα στο View. Θα σου βγάλει ένα μενού στο οποίο έχει ένα κουμπάκι που λεει Directory Options. Αγγίζεις και στο check boxes menu που ανοίγει τικάρεις το Show Hidden files. Πλέον βλέπεις τα .nomedia αρχεία και τα σβήνεις κατά βούληση!

Ευχαριστω και δημοσια Γιωργο. Δεν ξερω τι κανανε τα τοσα .nomedia αρχεια στην κρτα μνημης μου και γιατι τα φτιαχνει η συσκευη μονη της αλλα το προβλημα λυθηκε ως δια μαγειας και μετα απο μερικες επανεκκινησεις... μου φορτωσε και εκατονταδες ασχετες εικονες που δεν ξερω απο ποια εφαρμογη προερχονται. Οπως και να χει τελος καλο ολα καλα... για να δουμε
[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρα,

προσωπικά ξεκλείδωσα bootloader κ έχω custom rom μέσα συγκεκριμένα έχω την jellysandwich στο antutu benchmark είναι στα 4256 OC στο 1.6ghz, η συγκεκριμένη rom όπως και μερικές άλλες υποστηρίζουν κ κλειδωμένο bootloader,για εμένα αξίζει και με το παραπάνω ελάχιστα να ψαχτείς θα βρείς την ρομ που δεν έχει ούτε bug ούτε τίποτα βοηθάει πολύ να βλέπεις τι απαντάνε απο κάτω

καλημερα παιδια.

περασα εχθες μεσω pc companion την 4.0.4,με αριθμο εκδοσης 4.1.Β.0.587.ηθελα να ρωτησω αν ξερετε,αν ισχυει το ροοτ του οδηγου επιβιωσης για αυτην την εκδοση.(επειδη γραφει οτι ισχυει για εκδοση 4.1.Β.0.431)

ευχαριστω

καλησπέρα,

προσωπικά ξεκλείδωσα bootloader κ έχω custom rom μέσα συγκεκριμένα έχω την jellysandwich στο antutu benchmark είναι στα 4256 OC στο 1.6ghz, η συγκεκριμένη rom όπως και μερικές άλλες υποστηρίζουν κ κλειδωμένο bootloader,για εμένα αξίζει και με το παραπάνω ελάχιστα να ψαχτείς θα βρείς την ρομ που δεν έχει ούτε bug ούτε τίποτα βοηθάει πολύ να βλέπεις τι απαντάνε απο κάτω

Ξεκελειδωτο bootloader,stock rom 2.3.4 gb,doomkernel που τρεχει μεχρι 2016 GHz (το δουλευω στα 1402 GHz).....

Eκτος οτι τρεχει πριν....πατησεις οθονη,απολυτα σταθερο και ουτε ενα bug.Aλλο τηλεφωνο :D

Στο 1.4GHz το antutu benchmark εδειξε 4198

Edited by isolove

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

παιδια εχω κάποιο θέμα με το flashtool 0.9.3.0

Μου ζητάει να συν΄δεσω το κινητο κρατώντας πατημένο το back.

To back όμως είναι touch και δεν πατιέται!

δοκίμασα με home αλλα τίποτα.

Δεν γίνεται απολύτος τίποτα!

Τι να κάνω;:wacko::cry:

παιδια εχω κάποιο θέμα με το flashtool 0.9.3.0

Μου ζητάει να συν΄δεσω το κινητο κρατώντας πατημένο το back.

To back όμως είναι touch και δεν πατιέται!

δοκίμασα με home αλλα τίποτα.

Δεν γίνεται απολύτος τίποτα!

Τι να κάνω;:wacko::cry:

Volume down! (ή και το up, δεν θυμαμαι τωρα)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Volume down! (ή και το up, δεν θυμαμαι τωρα)

volume down ήταν!

THANX

Με μια πρώτη ματιά εντυπωσιάστηκα!

Άλλο τηλέφωνο!:D

Θα την δοκιμασω την GB τις επόμενες μέρες και βλέπουμε

volume down ήταν!

THANX

Με μια πρώτη ματιά εντυπωσιάστηκα!

Άλλο τηλέφωνο!:D

Θα την δοκιμασω την GB τις επόμενες μέρες και βλέπουμε

Διεγραψε αχρηστες εφαρμογες οπως λει ο οδηγος.

Με 2sd περνα εφαρμογες στην sd.Γινε root για να περνας ολες σχεδον τις εφαρμογες-παιχνιδια στην καρτα sd.

Mετα το root περνα το rom manager σε hard gaming και θα ειναι ολα ταχυτερα!

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Διεγραψε αχρηστες εφαρμογες οπως λει ο οδηγος.

Με 2sd περνα εφαρμογες στην sd.Γινε root για να περνας ολες σχεδον τις εφαρμογες-παιχνιδια στην καρτα sd.

Mετα το root περνα το rom manager σε hard gaming και θα ειναι ολα ταχυτερα!

??? τι να κάνω???

βασικά αυτό κάνω τώρα ότι άχρηστο φεύγει.

Το facebook και timescape να το διώξω;

αν και μου αρέσει το timescape αν είναι να σέρνει μαζί του την συσκευή ας φύγει.

by the way ο player του είναι walkman?

αν όχι τι διαφορές έχει;

κάνοντας ροοτ δεν είπαμε οτι ακυρώνεται η εγγύηση;:blink: ή όχι;

2 χρόνια ειναι δεν θέλω να την χάσω

??? τι να κάνω???

βασικά αυτό κάνω τώρα ότι άχρηστο φεύγει.

Το facebook και timescape να το διώξω;

αν και μου αρέσει το timescape αν είναι να σέρνει μαζί του την συσκευή ας φύγει.

by the way ο player του είναι walkman?

αν όχι τι διαφορές έχει;

κάνοντας ροοτ δεν είπαμε οτι ακυρώνεται η εγγύηση;:blink: ή όχι;

2 χρόνια ειναι δεν θέλω να την χάσω

Οχι,δεν χανεις εγγυηση,γινετε unroot το ιδιο ευκολα.

Βρισκεις καλυτερους player απο το market.Προσωπικα εχω ξεχωριστο mp3 player,αφου τα φτιαχνουν ψειρες πλεον,και δεν βασανιζω την μπαταρια του κινητου.....

Εγω διεγραψα οτι λεει ο οδηγος αλλα και απο αλλο σαιτ μερικα ακομα και δεν μου ελειψαν ποτε,και το κινητο δεν εβγαλε καποιο προβλημα....

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

εχω τον jet audio player και έχει όλλα αυτα που θέλω

απλα ήθελα να δοκιμάσω και τον walkman player.

εβγαλα κάποια apps αλλ δεν βρήσκω όλλα αυτά που λέει ο οδηγός.

μπορειτε να μου πειτε πω΄ς να ξεφορτωθώ το notification: new system update available?

επίσεις χρησιμοποιεί κάποιος άλλον launcher να προτείνει κάποιον ελαφρύ;

εχω τον jet audio player και έχει όλλα αυτα που θέλω

απλα ήθελα να δοκιμάσω και τον walkman player.

εβγαλα κάποια apps αλλ δεν βρήσκω όλλα αυτά που λέει ο οδηγός.

μπορειτε να μου πειτε πω΄ς να ξεφορτωθώ το notification: new system update available?

επίσεις χρησιμοποιεί κάποιος άλλον launcher να προτείνει κάποιον ελαφρύ;

Launcher 360.

Αν εισαι root παγωνεις(διακοπη) μεσα απο το titanium το update center. titanium -αντιγραφα ασφαλειας και επαναφορα-update center.Κλικαρεις επανω και επιλεγεις "διακοπη"

Edited by isolove

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia Ray