Jump to content

Σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων: Προβληματισμοί,εμπειρίες

Fetzisjr
 Κοινοποίηση

Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση  

574 members have voted

1. 1. Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση

• 3 μήνες - 6 μήνες
      156
    • 1 - 3 χρόνια
      183
    • 4 + χρόνια
      165
    • Είμαι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων
      70

Recommended Posts

Έχω σχέση 14 μήνες, δεν είναι εύκολο να αφήσεις τον άλλο έτσι απλά χωρίς λόγο, ή να του πεις είσαι χαζος..Και δεν είναι και του χαρακτήρα μου.

Το οτί έκατσα τόσο καιρό, με κατηγορώ.

Απλώς δε βρήκα μια μέση οδό για να συμβιβάσω τα πράγματα.

Όσο περνάει ο καιρός, απλώς γίνονται όλο και χειρότερα.

Κόντεψαμε να χωρίσουμε 3 φορές με δικιά μου πρωτοβουλία, και έψαξε να με βρει και να μου ζητήσει συγνώμη έτσι απλά, χωρίς να φταεί αυτή. Γιατί πιστεύει οτί είναι ότι καλύτερο της έχω συμβεί(έχει και άλλα οικογενειακά προβλήματα)

Είμαι ο βαράτε με και ας κλαίω ή μήπως είμαι απλώς άνθρωπος???

Όσο για την περίπτωση της υποκρισίας : Δεν νομίζεις οτί παραπάει τόσο καιρό??

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρε παιδια τα φωτα σας και γενικα σε αυτους που εχουν εμπειριες διοτι εγω αν και λιγο μεγαλος δεν μπορω να πω πως εχω τοσες εμπειριες:lol: :p

στο θεμα μας μια μερα ηταν να παω για τρεξιμο σε ενα γηπεδο κοντα μου και μολις περναω απο ενα μαγαζι με παιχνιδια μια κοπελα με καρφωνει στα ματια και μετα απι λιγο την ακουω να λεει "νομιζω πως εχω ερωτευτει" λεω μπα για αλλον θα λεει τεσπα μολις τελειωσα το τρεξιμο ξαναπερναω απο εκει για να παω σπιτι μου και ακουω να λεει μολςι περναω στην κοπελα μεσα "ααα θα τον γ****ω αυτον" :O σταματαω λιγο περνω μια φιλη μου να ερθει εκει που ειμουν και περιμενα μεχρι να ερθει (sry που δεν βαζω τελειες και αυτα αλλα ετσι εμαθα:p )

που και που γυρνουσα και την εβλεπα και την καρφωνα οπως και αυτη αλλες φορες ομως τιποτα..

τι παιζει?:worry: :O

γνωμες απο γυναικες κυριως:p

ενδεχομενο 1.ελεγε για αλλον-->οποτε μας ειναι αδιαφορο

ενδεχομενο 2 ελεγε για σενα-->σε κοιτουσε ,την κοιτουσες...ωρα για το 2ο βημα!!μπες στο μαγαζι και κοψε κινηση.μιλησε της και δες πως 8α αντιδρασει...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Έχω σχέση 14 μήνες, δεν είναι εύκολο να αφήσεις τον άλλο έτσι απλά χωρίς λόγο, ή να του πεις είσαι χαζος..Και δεν είναι και του χαρακτήρα μου.

Κόντεψαμε να χωρίσουμε 3 φορές με δικιά μου πρωτοβουλία, και έψαξε να με βρει και να μου ζητήσει συγνώμη έτσι απλά, χωρίς να φταεί αυτή. Γιατί πιστεύει οτί είναι ότι καλύτερο της έχω συμβεί(έχει και άλλα οικογενειακά προβλήματα)

αχ!και ναι και οχι!!

μα καλα πριν προχωρησεις σε σχεση,δεν ειχες προσεξει τπτ?δεν την γνωριζες?τον 1ο μηνα δεν την εζησες καθολου?

καταλαβαινω πως η κοπελα ισως ειχε δυσκολιες και προβληματα και αν την βοη8ησες εσυ.λογικο ειναι να σε εχει σα στηριγμα και να κανει τα παντα(ακομα και να ζηταει συγνωμη ενω δε φταει) μονο και μονο για να σε εχει διπλα της,για να μη σε χασει.

εσυ ομως?εισαι ευτυχισμενος μαζι της?περα απο το "περναω καλα" και το "ειναι χαζη"..ευτυχισμενος εισαι?σε γεμιζει?γιατι αν δεν εισαι,τοτε οσο περναει ο καιρος,τοσο αυτη δενεται μαζι σου και της γινεσαι ολο και πιο απαραιτητος...

ενδεχομενο 2 ελεγε για σενα-->σε κοιτουσε ,την κοιτουσες...ωρα για το 2ο βημα!!μπες στο μαγαζι και κοψε κινηση.μιλησε της και δες πως 8α αντιδρασει...

Συμφωνω με την FREAK_OF_NATURE αλλα μονο στο ενδεχομενο 2. Και σου λεω πως ακομα και για αλλον να ελεγε δεν χανεις τιποτα να πας στο μαγαζι να κοψεις κινησει και που ξερεις μπορει να της κινησεις την περιεργεια και να τον ξεχασει τον αλλον!!!!!:) ;)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

αχ!και ναι και οχι!!

μα καλα πριν προχωρησεις σε σχεση,δεν ειχες προσεξει τπτ?δεν την γνωριζες?τον 1ο μηνα δεν την εζησες καθολου?

καταλαβαινω πως η κοπελα ισως ειχε δυσκολιες και προβληματα και αν την βοη8ησες εσυ.λογικο ειναι να σε εχει σα στηριγμα και να κανει τα παντα(ακομα και να ζηταει συγνωμη ενω δε φταει) μονο και μονο για να σε εχει διπλα της,για να μη σε χασει.

εσυ ομως?εισαι ευτυχισμενος μαζι της?περα απο το "περναω καλα" και το "ειναι χαζη"..ευτυχισμενος εισαι?σε γεμιζει?γιατι αν δεν εισαι,τοτε οσο περναει ο καιρος,τοσο αυτη δενεται μαζι σου και της γινεσαι ολο και πιο απαραιτητος...

Μόλις γνωριστήκαμε έγινε η σχέση.:blink: Τα δείγματα ήταν λιγοστά γιατί δεν την ήξερα καλά, βγαίναμε με την παρέα της και καμιά φορά περισσότερο όταν ξεχνούσε πράγματα που της έλεγα σκεφτόμουν ήταν αφηρημένη.

Αντιμετώπισε μετά κάποιο πρόβλημα, στάθηκα δίπλα της και τη βοήθησα.

Μετά απ'αυτό απέκτησε θάρρος, άρχισαμε να βγαίνουμε μόνοι και να κάνουμε συζητήσεις, ωσπού η κατάσταση το καλοκαίρι αυτό που κάναμε διακοπές μαζί έγινε αφόρητη.

Ήταν βλέπεις και ή έλλειψη της για το ανδρικό στοιχείο που με τοποθέτησε στη κορυφή της σκέψης της.

Μαζί της ευτιχισμένος δε νιώθω, γιατί απλώς δεν έχω το άτομο που να με καταλαβαίνει, είναι σαν να μιλάμε άλλη γλώσσα. Ακόμα και στο πιο απλό θέμα(κομμώτρια είναι) δεν με καταλαβαίνει. Πόσο μάλλον σε κάτι πιο σύνθετο και προσωπικό. Το ξέρω οτί κάνω λάθος που συνεχίζω, όπως ήξερα οτί κάνω λάθος όταν μου λέγαν οι φίλοι μου "Μ@λκ τν γ...ς" και εγώ απλώς δεν ήθελα να το πιστέψω.

Τώρα όμως αισθάνομαι άσχημα. Γιατί το πιο μικρό ευχαριστώ που μπορώ να την δώσω για την αγάπη που με τρέφει είναι να είμαι μαζί της.

[sIGPIC][/sIGPIC]

και τι θα παω μεσα να παρω ενα δωρο για ενα μικρο παιδι γαμωτο πρεπει να βρω λεφτα για να παω :p χαλασα σχεδον ολα μου τα λεφτα και δεν εχει μεινει τιποτα :worry: λες να ηθελε να με δουλεψει?(αλλα και παλι θα καθοταν και θα με κοιτουσε σχεδον καθε φορα που εβγαινε εξω?):confused: :worry:

αυτα ακριβως εκανα και εγω μονο που ηταν σε φιλια με μια κοπελα 7 χρονια φιλοι και καθε μερα ολο και χειροτερα κανεις δεν ξερει γιατι εγιναν ετσι....:( εβαζαν λογια εκαναν εραναν αστα να πανε εχασα την μοναδικη γυναικα φιλη που ειχα (φιλη οχι γνωστη)απο βλακειες

και τι θα παω μεσα να παρω ενα δωρο για ενα μικρο παιδι γαμωτο πρεπει να βρω λεφτα για να παω :p χαλασα σχεδον ολα μου τα λεφτα και δεν εχει μεινει τιποτα :worry: λες να ηθελε να με δουλεψει?(αλλα και παλι θα καθοταν και θα με κοιτουσε σχεδον καθε φορα που εβγαινε εξω?):confused: :worry:

Μπορεί να σημαίνει πολλά η συμπεριφορά της.

Για να το εξακριβώσουμε δεν έχεις από το να πας και να τη μιλήσεις.

Αν δεν θες να αγοράσεις τπτ ρώτα την απλώς που είναι η οδός Τρικατρούγκα 12 ή αν έχει να σου δώσει χαρτί δώρου για να τυλίξεις κάτι που θες και πιάστην στο μπλά-μπλά.

Πάντως αν κοροιδεύει - που δεν νομίζω θέλει πολλά σούτια:mad: :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προχωρα hydro μην μασας!!!!!!!! Παρε εκει κατι που κανει 5-10 ευρω...αλλα προσεχε να το ψαξεις πολυ ρωτα την να σου πει και την γνωμη της!!! Οτι και καλα δεν ξερεις τι να διαλεξεις...Τετοια πραγματα!!!;)

αυτα ακριβως εκανα και εγω μονο που ηταν σε φιλια με μια κοπελα 7 χρονια φιλοι και καθε μερα ολο και χειροτερα κανεις δεν ξερει γιατι εγιναν ετσι....:( εβαζαν λογια εκαναν εραναν αστα να πανε εχασα την μοναδικη γυναικα φιλη που ειχα (φιλη οχι γνωστη)απο βλακειες

Καλά, ξέρω υπάρχουν 'φίλοι' που έχουν πολλά τέτοια κόμπλεξ, μόνο και μόνο επειδή σε βλέπουν με κοπελιά.

Το οτί έχω ακούσει δεν περιγράφεται..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προχωρα hydro μην μασας!!!!!!!! Παρε εκει κατι που κανει 5-10 ευρω...αλλα προσεχε να το ψαξεις πολυ ρωτα την να σου πει και την γνωμη της!!! Οτι και καλα δεν ξερεις τι να διαλεξεις...Τετοια πραγματα!!!;)

η ειρωνια ξερεις πια ειναι?

οτι πριν τρεις μερες εκανα το θρεντ για ξανθιες μελαχρινες κτλ και ελεγα μονο μελαχρινες και τωρα τσουπ λες και γραφει στο Myphone και με ξερει η κοπελα:p ξανθια με μια φατσα μουρλια:happy: (κριμα που ειναι λιγο πιο ψηλη απο εμενα 1.78 1.79 πρεπει να ειναι)

Καλά, ξέρω υπάρχουν 'φίλοι' που έχουν πολλά τέτοια κόμπλεξ, μόνο και μόνο επειδή σε βλέπουν με κοπελιά.

Το οτί έχω ακούσει δεν περιγράφεται..

οχι καμια σχεση δεν ειχε σχεση με κοπελες κτλ ειχαμε μια παρα πολυ καλη φιλια μεσα στα ορια της φιλιας αλλα μετα απο καιρο αρχισαν οι βλακειες και απο οτι καταλαβα τις εβαζαν λογια επειδη καθοταν συνεχεια μαζι μου και εγραδε τις φιλες της

η ειρωνια ξερεις πια ειναι?

οτι πριν τρεις μερες εκανα το θρεντ για ξανθιες μελαχρινες κτλ και ελεγα μονο μελαχρινες και τωρα τσουπ λες και γραφει στο Myphone και με ξερει η κοπελα:p ξανθια με μια φατσα μουρλια:happy: (κριμα που ειναι λιγο πιο ψηλη απο εμενα 1.78 1.79 πρεπει να ειναι)

Μμμ......μιας και ειμαστε και κοντοχωριανοι δεν μου λες σε ποιο μαγαζι ειναι να παω να κανω ενα test drive??:lol: :lol: :lol:

Ετσι ειναι αυτα τα πραγματα απο την μια μερα στην αλλη ολα πανε και ερχονται!!!!!! Η ζωη εχει πολλες εκπληξεις!!!;) Προχωρααααααα........σου λεω μην μασας την εχεις!!!!

Απο εμενα ολες μου τις ευχες!!!!!:D :D

Μμμ......μιας και ειμαστε και κοντοχωριανοι δεν μου λες σε ποιο μαγαζι ειναι να παω να κανω ενα test drive??:lol: :lol: :lol:

Ετσι ειναι αυτα τα πραγματα απο την μια μερα στην αλλη ολα πανε και ερχονται!!!!!! Η ζωη εχει πολλες εκπληξεις!!!;) Προχωρααααααα........σου λεω μην μασας την εχεις!!!!

Απο εμενα ολες μου τις ευχες!!!!!:D :D

ταμπουρια ειναι το μαγαζι.....

η βλακεια ειναι οτι εχω καιρο να πλησιασω κοπελα με αυτον τον τροπο εδω την δευετρη φορα που περασα ηταν στα πλαγια και πηγαινε μεσα και (μαλλον)με καρφωνε αλλα ο ******* δεν γυρισα:p επρεπε να στειλω κανα φιλακι η ενα χαμογελο αλλα που εγω :oops: :vava: απλως το μονο κακο ειναι ετσι οπως την ειδα παιζει να τις ριχνω 5 χρονια :( α ρε ατιμη ζωη γιατι σε εμενα?)

υπαρχει περιπτωση να το εκανε για να περασει την ωρα της η απλα επειδη της αρεσει να παιζει?

υπαρχει περιπτωση να το εκανε για να περασει την ωρα της η απλα επειδη της αρεσει να παιζει?

δε μπορει κανεις να σου απαντησει με σιγουρια 100% σε αυτο

εξαρταται την κα8ε κοπελα.

μια συνεσταλμενη ποτε δε 8α εκανε κατι τετοιο..αντι8ετα με μια πιο...."δε μασαω μια" που 8α στα εριχνε στα ισια και οτι γινοταν...

παντως αν λαβουμε υποψην την 2η ατακα της (αυτον 8α τον ντιιιιιιτ) ε,νταξ!!.....:X

aijivl

Φυγε οσο πιο γρηγορα μπορεις και ας σκεφτεσαι οτι θα την περιαξει πολυ περισσοτερο απο εσενα.

Με τον καιρο θα περασει.

Φυγε πριν γινουν τα πραγματα χειροτερα.:!:

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

δε μπορει κανεις να σου απαντησει με σιγουρια 100% σε αυτο

εξαρταται την κα8ε κοπελα.

μια συνεσταλμενη ποτε δε 8α εκανε κατι τετοιο..αντι8ετα με μια πιο...."δε μασαω μια" που 8α στα εριχνε στα ισια και οτι γινοταν...

παντως αν λαβουμε υποψην την 2η ατακα της (αυτον 8α τον ντιιιιιιτ) ε,νταξ!!.....:X

δηλαδη?:worry: :confused:

πως το βλεπεις εσυ?

(πες και θα σου στειλω τα σουβλακια:p )

Μόλις γνωριστήκαμε έγινε η σχέση.:blink: Τα δείγματα ήταν λιγοστά γιατί δεν την ήξερα καλά, βγαίναμε με την παρέα της και καμιά φορά περισσότερο όταν ξεχνούσε πράγματα που της έλεγα σκεφτόμουν ήταν αφηρημένη.

Αντιμετώπισε μετά κάποιο πρόβλημα, στάθηκα δίπλα της και τη βοήθησα.

Μετά απ'αυτό απέκτησε θάρρος, άρχισαμε να βγαίνουμε μόνοι και να κάνουμε συζητήσεις, ωσπού η κατάσταση το καλοκαίρι αυτό που κάναμε διακοπές μαζί έγινε αφόρητη.

Ήταν βλέπεις και ή έλλειψη της για το ανδρικό στοιχείο που με τοποθέτησε στη κορυφή της σκέψης της.

Μαζί της ευτιχισμένος δε νιώθω, γιατί απλώς δεν έχω το άτομο που να με καταλαβαίνει, είναι σαν να μιλάμε άλλη γλώσσα. Ακόμα και στο πιο απλό θέμα(κομμώτρια είναι) δεν με καταλαβαίνει. Πόσο μάλλον σε κάτι πιο σύνθετο και προσωπικό. Το ξέρω οτί κάνω λάθος που συνεχίζω, όπως ήξερα οτί κάνω λάθος όταν μου λέγαν οι φίλοι μου "Μ@λκ τν γ...ς" και εγώ απλώς δεν ήθελα να το πιστέψω.

Τώρα όμως αισθάνομαι άσχημα. Γιατί το πιο μικρό ευχαριστώ που μπορώ να την δώσω για την αγάπη που με τρέφει είναι να είμαι μαζί της.

εξακολου8ω να πιστευω πως οσο πιο πολυ μενεις μαζι της κανεις τον μετεπειτα χωρισμο πιο επωδυνο,και για τους δυο σας...

αυτη σε βλεπει σα Θεο-αν μου επιτραπει η φραση-.σε κα8ε δυσκολια 8α εισαι διπλα της..το χερι βοη8ειας που λενε..οτι προβλημα και να εχει ξερει πως 8α εισαι εκει..και μπραβο σου που εισαι διπλα της.εγω σε παραδεχομαι...

εσυ παλι την βλεπεις φιλικα.ισως και να σου αρεσει να την βοηθας...σου αρεσει πολυ μου σε αγαπαει(σε ποιον δε αρεσει αλλωστε να τον αγαπουνε?)αλλα...δεν εισαι ευτυχισμενος...δεν ειναι το αλλο σου μισο αυτη η κοπελα...

ρε συ ομως αμα δεν με καρφωνε σχεδον καθε φορα που εβγαινε απο το μαγαζι δεν θα καθομουν να φτιαξω σεναριο πολεμου για να δω αντιδρασεις αυτο ειναι που με παραξενευει το οτι με καρφωνε :)

δηλαδη?:worry: :confused:

πως το βλεπεις εσυ?

(πες και θα σου στειλω τα σουβλακια:p )

:lol: :lol: :food: :food:

σου ειπα πως μπορει να κανω και λαθος

αλλα για να λεει μια κοπελα για καποιον αγνωστο ¨αυτον 8ελω να τον ντιιιιιτ" κατα τη γνωμη μου δεν ειναι και πολυ σοβαρες οι προθεσεις της...

:lol: :lol: :food: :food:

σου ειπα πως μπορει να κανω και λαθος

αλλα για να λεει μια κοπελα για καποιον αγνωστο ¨αυτον 8ελω να τον ντιιιιιτ" κατα τη γνωμη μου δεν ειναι και πολυ σοβαρες οι προθεσεις της...

και εγω την εκοψα αλλα ποτε δεν ξερεις ιδωμεν θα αρχισω να τρεχω πιο πολυ στο γηπεδο μαλλον :p

αλλα ρε γαμωτο μια κοπελα που λογικα πρεπει να εινα πολυ μικροτερη μου να μου τραβηξει την προσοχη ετσι ποτε δεν το περιμενα

αντε.....που ειναι τα σουβλακιαα?????

εεεεε???εταξες σουβλακι!!!

λοιπον,σου ειπα και πριν..περνα μια βολτα απο το μαγαζι..μπες μεσα(δεν ειναι αναγκη να ψωνισεις...κανε μια ερωτηση..κατι 8α βρεις)

εν αναγκη κανε πως λιποθυμας εξω απο το μαγαζι !!δε μπορει!!8α ερ8ει να βοη8ησει(εκτος αν ειναι καμια αναισθητη!!)ε μετα για να την ευχαριστησεις προσκαλεσε την σε γευμα(οχι με σουβλακια ε?)

αντε,σε ξελασπωσα παλι!!!

αντε.....που ειναι τα σουβλακιαα?????

εεεεε???εταξες σουβλακι!!!

λοιπον,σου ειπα και πριν..περνα μια βολτα απο το μαγαζι..μπες μεσα(δεν ειναι αναγκη να ψωνισεις...κανε μια ερωτηση..κατι 8α βρεις)

εν αναγκη κανε πως λιποθυμας εξω απο το μαγαζι !!δε μπορει!!8α ερ8ει να βοη8ησει(εκτος αν ειναι καμια αναισθητη!!)ε μετα για να την ευχαριστησεις προσκαλεσε την σε γευμα(οχι με σουβλακια ε?)

αντε,σε ξελασπωσα παλι!!!

αχ καλε δεν ειμαι καλα θα πεσωωωωωω...........:lol: λες να πιασει? :p

δεν ξερω την βλεπω πολυ καιρο τωρα αυτην αλλα δεν ετυχε να πει τιποτα αλλα ενα βλεφαρο του δρομου το ριχναμε τιποτα παραπανω τεσπα δεν θα ξαναβαλω αυτο το αρωμα μπελαδες φερνει:p

http://www.e-guide.gr/old/xalandri/olympic_express/souvlaki.gif

αχ καλε δεν ειμαι καλα θα πεσωωωωωω...........:lol: λες να πιασει? :p

η Γιαννα Αγγελοπουλου πως νομιζεις εριξε τον αντρα της??

λιγο η8οποιια 8ελεις και να μην κανεις τπτ υπερβολικο!!και προς Θεου,μη το αναφερεις εδω μεσα γιατι πολυ ειναι ετοιμοι να σε κραξουν;)

περιμενω νεα!!