Jump to content

Σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων: Προβληματισμοί,εμπειρίες

Fetzisjr
 Κοινοποίηση

Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση  

574 members have voted

1. 1. Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση

• 3 μήνες - 6 μήνες
      156
    • 1 - 3 χρόνια
      183
    • 4 + χρόνια
      165
    • Είμαι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων
      70

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ε τωρα προφανως και μπορει.

Παρτο αποφαση και προχωρα.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Δυσκολο. Αβασταχτο...με το που την δω να μιλαει με αλλων....

Η καλυτερη ειναι παντα η επομενη βρες καμια πιο μεγαλη να σου κανει κανα φροντιστηριο! :p

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Η καλυτερη ειναι παντα η επομενη βρες καμια πιο μεγαλη να σου κανει κανα φροντιστηριο! :p

Σοβαρα τωρα μην παιζεις και εσυ με τον πονο μου χδ. Ναι ξερω ειμαι μικρος μπλα μπλα αλλα ηταν τοσο καλος χαρακτηρας και με ηθελε τοσο πολυ και τωρα ουτε που μιλαμε. Εκατσα την παρακαλουσα σαν χαζος αλλα τιποτα. Οι πιο πολλοι μου λενε πως κουραστηκε.

δλδ εσυ μεσα στο μυαλο σου ειχες φτιαξει το στορι οτι θα ειστε παντα μαζι και περιμενες καποια στιγμη να παντρευτειτε ξερω γΩ?Η με το που θα σου γυαλιζε καποια αλλη θα την παρατουσες και τοτε δε θα σε ενοιαζε αν αυτη μπορει να ζησει χωρις εσενα η οχι?

Σοβαρα τωρα μην παιζεις και εσυ με τον πονο μου χδ. Ναι ξερω ειμαι μικρος μπλα μπλα αλλα ηταν τοσο καλος χαρακτηρας και με ηθελε τοσο πολυ και τωρα ουτε που μιλαμε. Εκατσα την παρακαλουσα σαν χαζος αλλα τιποτα. Οι πιο πολλοι μου λενε πως κουραστηκε.

Μέγα λάθος, σε θεώρησε δεδομένο και βαρετό.βρες άλλη

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Μέγα λάθος, σε θεώρησε δεδομένο και βαρετό.βρες άλλη

Δοκιμασα βρηκα και και και... Αλλα δεν πιανει

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δλδ εσυ μεσα στο μυαλο σου ειχες φτιαξει το στορι οτι θα ειστε παντα μαζι και περιμενες καποια στιγμη να παντρευτειτε ξερω γΩ?Η με το που θα σου γυαλιζε καποια αλλη θα την παρατουσες και τοτε δε θα σε ενοιαζε αν αυτη μπορει να ζησει χωρις εσενα η οχι?

Και αλλη να μου γυαλιζε δεν θα την αφηνα

Ετσι ειναι "αι γυναικαι" φιλε μου... το διοτι τις δινουμε πολυ σημασια να ουμε, τους παρεχουμε τα παντα, τα ετσι τους, τα αλλιως τους, τα λουσα τους, τα σεα τους και στο τελος τι; Ρωτω και απαντω μονος μου... ανοιγουν ιστοριες με αλλους και εσυ μενεις να την κλαις την ατιμη. :p

Καλησπερα! Ειμαι 15 χρονων. Πριν περιπου εναν μηνα χωρισα με την κοπελα μου. Ειμασταν μαζι 11 μηνες. Ειναι ηρεμος ανθρωπος και πολυ κλειστος χαρακτηρας. Ημουν και η πρωτη της σχεση και στην ουσια ημουν ο μονος ανθρωπος που ανοιγοταν καθως φιλους εχει μονο αγορια διοτι με τα κοριτσια εχει παιδικα τραυματα. Συχνα τσακονομασταν. Ξεσπουσα τα νευρα μ πανω της ενω δεν το ηθελα και το καταλαβαινα αφου χωριζαμε. 1,2,3.....12 φορες χωρισαμε μεχρι που την τελευταια μου κανει οριστικο. Καποτε δεν αντεχε και ηταν χαλια μακρια μ αλλα τωρα εχει περασει ενας μηνας και ειναι καλα. Ξερω πως αλλαξα και δεν φερομαι πια τοσο ανωρημα και χαζα. Εχω χασει 5 κιλα μεχρι στιγμης. Φασωθηκε με ενα παιδι ενω την προηγουμενη μερα εκλαιγε και με πηρε τηλ και ελεγε πως νιωθει ενοχες που με εχει κανει τοσο χαλια. Επειτα εγω πηγα σπιτι της και εγεινα χωμμα ακομα και αν ειχε κανει οτι εκανε. Ψυχρη οσο δεν παει...καταντησαμε να μην μιλαμε αφου ο κολλητος της την γουσταρει αλλα ποτε δεν το παραδεχτεικε και μονιμος με θαβει. Οταν ειναι μαζι του χαμογελαει αλλα οταν ειναι μακρια απτο παρεακι και εγω κανω λιγο πως ειμαι καλα αμεσως στραβωνει. Ξερω πως αντεδρασε αλλα να αντιδραει ακομα; Τι να κανω;;

Φίλε μου αν είναι να είστε μαζί και να είστε τσακωμένοι τον περισσότερο καιρό δεν λέει...και είσαι και 15...

Καλοκαίρι έρχεται, αν τα κιλά που έχασες ήταν και περισσευούμενα κοίτα να ανεβάσεις την αυτό εκτίμησή σου και να πας σε άλλα...

Φίλε μου αν είναι να είστε μαζί και να είστε τσακωμένοι τον περισσότερο καιρό δεν λέει...και είσαι και 15...

Καλοκαίρι έρχεται, αν τα κιλά που έχασες ήταν και περισσευούμενα κοίτα να ανεβάσεις την αυτό εκτίμησή σου και να πας σε άλλα...

Ναι πρεπει να γινει πια γιατι δεν μπορω να ειμαι αλλο ετσι. Αλλα σκεφτομαι πως τωρα που αλλαξα δεν θα τσακωνομασταν ρ φιλε θα ειμασταν πολυ κομπλε. Αλλα δεν φτανει να το πιστευει μονο ο ενας και δεν θελω να ειναι μαζι μου επειδη με λυπαται

οπως άλλαξες εσυ, άλλαξε και αυτη.

Οπως λεει και το ασμα, η αγαπη θελει δυο για να ζεεεεσταθειιιιι :p

οπως άλλαξες εσυ, άλλαξε και αυτη.

Οπως λεει και το ασμα, η αγαπη θελει δυο για να ζεεεεσταθειιιιι :p

Καμια φορα και τρεις για να αναβουν και τα αιματα!:lol:

Χαχαχαχα. Ετσι και δεν της ξαναμιλησω και γενικα δεν ξαναασχοληθω θ γυρισει η μπα;

Πόρτες πότε μην κλείνεις, βουρ για την φίλη της

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Χαχαχαχα. Ετσι και δεν της ξαναμιλησω και γενικα δεν ξαναασχοληθω θ γυρισει η μπα;

Ρε μανια να γυρισει.... :p

Θα παντρευτεις γρηγορα ετσι οπως πας! :lol:

Σε μια σχέση φταίνε πάντα και οι δύο. Επειδή το έχεις πει αρκετές φορές το ότι άλλαξες, την μεγαλύτερη ευθύνη θεωρείς ότι την έχεις εσύ; αν ναι, εσύ αν τα πράγματα ήταν αντίστροφα τι θα έκανες; θα έδινες ευκαιρία για πολλοστή φορά;

Αν όχι τότε μην το συζητάμε παραπάνω. Αν ναι τότε θα πρέπει να αφήσεις και το άλλο άτομο να αποφασίσει... Με το να θέλει ο ένας δουλειά δεν γίνεται. Και δεν είσαι και μεγάλος.... Πήγαινε παρακάτω....

Μού κάνει εντύπωση που λέτε ότι είστε ανήλικοι και σας προβληματίζει πολύ το γεγονός ότι δεν έχετε εμπειρίες. Εννοείται πως δεν έχετε εμπειρίες, τουλάχιστον σοβαρές πριν τα 17-18 για να μη πω πριν τα 20! Μην αγχώνεστε για αυτό... όλα τα πράγματα έρχονται στην ώρα τους.
Maybe I'll hold my breath and jump right in

Μού κάνει εντύπωση που λέτε ότι είστε ανήλικοι και σας προβληματίζει πολύ το γεγονός ότι δεν έχετε εμπειρίες. Εννοείται πως δεν έχετε εμπειρίες, τουλάχιστον σοβαρές πριν τα 17-18 για να μη πω πριν τα 20! Μην αγχώνεστε για αυτό... όλα τα πράγματα έρχονται στην ώρα τους.

Ξερω απλα θελω να μαθαινω απο τωρα που ειμαι σε τετοια ηλικια ετσι ωστε οταν μεγαλωσω να μην μου φενονται βουνο

----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε μια σχέση φταίνε πάντα και οι δύο. Επειδή το έχεις πει αρκετές φορές το ότι άλλαξες, την μεγαλύτερη ευθύνη θεωρείς ότι την έχεις εσύ; αν ναι, εσύ αν τα πράγματα ήταν αντίστροφα τι θα έκανες; θα έδινες ευκαιρία για πολλοστή φορά;

Αν όχι τότε μην το συζητάμε παραπάνω. Αν ναι τότε θα πρέπει να αφήσεις και το άλλο άτομο να αποφασίσει... Με το να θέλει ο ένας δουλειά δεν γίνεται. Και δεν είσαι και μεγάλος.... Πήγαινε παρακάτω....

Και αν δε γυρησει; Επισης δεν μπορω να την περιμενω για ολη μου την ζωη..

Ξερω απλα θελω να μαθαινω απο τωρα που ειμαι σε τετοια ηλικια ετσι ωστε οταν μεγαλωσω να μην μου φενονται βουνο

Γιατι εξετασεις θα δωσεις και δε θα προλαβεις να διαβασεις; :p

Αν θες να αποκτησεις εμπειριες οπως λες, να μην κολλας σε μια... ειναι αντιφατικο απο μονο του αυτο. :rolleyes:

Τυχερος εισαι που εφυγε φιλε, αλλοι παρακαλανε να τους παρατησουν, και αυτες εκει κατσικωνονται δε λενε να φυγουν. Δεσαν γαιδαρακο. :lol:

Αν θες να αποκτησεις εμπειριες οπως λες, να μην κολλας σε μια... ειναι αντιφατικο απο μονο του αυτο. :rolleyes:

Τυχερος εισαι που εφυγε φιλε, αλλοι παρακαλανε να τους παρατησουν, και αυτες εκει κατσικωνονται δε λενε να φυγουν. Δεσαν γαιδαρακο. :lol:

Και εγω το επαιζα ιστορια και κοιταζα γυρο γυρο οσο τα ειχαμε αλλα τελικα φιλε αστα να πανε. Και προχωρησα γνωρισα αλλες 2 κοπελες καναμε κατι αλλα δεν αλλαξε αυτο που νιωθω. Φαντασου της εστειλα "γεια στειλε μ αν θες να μαθω αν εισαι καλα θελω μονο" και δεν απαντησε καν. Εχω ξενερωσει τοσο που αρχιζω να κοιταω λιγο την παρτυ μου απλα αυτα που νιωθω δεν αλλαζουν και ειναι φορες που την βλεπω να γελαει με διαφορους φιλους της η να ντυνεται εξαλλα και γυρναω σπιτι και ειμαι αστα να πανε

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τυχερος εισαι που εφυγε φιλε, αλλοι

Γιατί θα συμπληρώσεις βιογραφικό και θα σου πει η επόμενη απέδειξέ μου την εμπειρία σου;;;Ίσα ίσα που και αυτό είναι μια εμπειρία...ότι κάποια στιγμή αν την κάνουμε λάστιχο βαριέται και ο άλλος....

Δεν νομίζω να είπα να περιμένεις...Και ούτε θα σου τα τσιτάτα του στυλ αν γυρίσει τότε πάει να πει ότι δεν σε αγάπησε ποτέ κ.α. εξυπνάδες... Εσύ έκανες την κίνησή σου, είπες ότι άλλαξες (τώρα το να άλλαξες μόνος σου και μέσα σε λίγες μέρες είναι άλλη ιστορία) αυτή τώρα θα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις της. Αν θέλει να έρθει και είσαι ελεύθερος έχει καλώς. Αν όχι τότε είτε ρίχνεις άκυρο είτε το πάτε από την αρχή.

Χώρια ότι το "δεν μπορώ να την περιμένω όλη μου την ζωή" με το "γνώρισα 2 κοπέλες και έκανα κάτι" δεν πολύ πάνε μαζί...και καλά κάνεις για μένα από την στιγμή που και αυτή προχωράει...

Γιατί θα συμπληρώσεις βιογραφικό και θα σου πει η επόμενη απέδειξέ μου την εμπειρία σου;;;Ίσα ίσα που και αυτό είναι μια εμπειρία...ότι κάποια στιγμή αν την κάνουμε λάστιχο βαριέται και ο άλλος....

Δεν νομίζω να είπα να περιμένεις...Και ούτε θα σου τα τσιτάτα του στυλ αν γυρίσει τότε πάει να πει ότι δεν σε αγάπησε ποτέ κ.α. εξυπνάδες... Εσύ έκανες την κίνησή σου, είπες ότι άλλαξες (τώρα το να άλλαξες μόνος σου και μέσα σε λίγες μέρες είναι άλλη ιστορία) αυτή τώρα θα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις της. Αν θέλει να έρθει και είσαι ελεύθερος έχει καλώς. Αν όχι τότε είτε ρίχνεις άκυρο είτε το πάτε από την αρχή.

Χώρια ότι το "δεν μπορώ να την περιμένω όλη μου την ζωή" με το "γνώρισα 2 κοπέλες και έκανα κάτι" δεν πολύ πάνε μαζί...και καλά κάνεις για μένα από την στιγμή που και αυτή προχωράει...

Εννοω πως πρεπει να προχωρησω για να ειμαι και εγω καλα. Γιατι οσο σκεφτομαι και κανω σεναρια δεν βρισκω ησυχια. Απλα μου φεναιτε πολυ δυσκολο.. Να γνωρισω αλλα ατομα. Γιατι πολυ απλα ακομα την σκεφτομαι. Ειπες πως αν γυρισει να ριξω ακυρο η να το παμε απτην αρχη. Μα αν ειμαι ηδη με αλλη και γιαυτο δεν γυρναει; Οποτε υπαρχει ενας φοβος ως προς το να προχωρησω. Ομως πρεπει ετσι δεν ειναι;

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το γνωρισα δυο κοπελες το εκανα μηπως και την ξεχασω αλλα χωρις επιτυχια. Οχι επειδη παω με οποια νανε

Εννοω πως πρεπει να προχωρησω για να ειμαι και εγω καλα. Γιατι οσο σκεφτομαι και κανω σεναρια δεν βρισκω ησυχια. Απλα μου φεναιτε πολυ δυσκολο.. Να γνωρισω αλλα ατομα. Γιατι πολυ απλα ακομα την σκεφτομαι. Ειπες πως αν γυρισει να ριξω ακυρο η να το παμε απτην αρχη. Μα αν ειμαι ηδη με αλλη και γιαυτο δεν γυρναει; Οποτε υπαρχει ενας φοβος ως προς το να προχωρησω. Ομως πρεπει ετσι δεν ειναι;

Το γνωρισα δυο κοπελες το εκανα μηπως και την ξεχασω αλλα χωρις επιτυχια. Οχι επειδη παω με οποια νανε

Xago7 να ακολουθησεις τις συμβουλες του

. :D

Και μια

:p