Alexel Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Παντως απο προσωπικη εμπειρια ξερω πως οταν η γυναικα παιζει με το κινητο της ειναι ενας τροπος να σου πει ''προχωρα'' ή να σου δηλωσει πως περιμενει απο εσενα να κανεις κατι... :)... Εγώ πάλι έχω την εντύπωση πως όταν ασχολείται η κοπέλα με το κινητό της ή ακόμη χειρότερα στέλνει μηνύματα, τότε βαριέται που είναι μαζί σου και δεν βλέπει την ώρα να τελειώνει η αγγαρεία... και αν πράγματι στέλνει μηνύματα τότε πέφτει και χοντρό θάψιμο με την κολλητή της. :( Αυτά από την δική μου προσωπική εμπειρία... είχα 33,3% επιτυχία σε αυτές τις περιπτώσεις. Μικρό το ποσοστό :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Εγώ πάλι έχω την εντύπωση πως όταν ασχολείται η κοπέλα με το κινητό της ή ακόμη χειρότερα στέλνει μηνύματα, τότε βαριέται που είναι μαζί σου και δεν βλέπει την ώρα να τελειώνει η αγγαρεία... και αν πράγματι στέλνει μηνύματα τότε πέφτει και χοντρό θάψιμο με την κολλητή της. :( Αυτά από την δική μου προσωπική εμπειρία... είχα 33,3% επιτυχία σε αυτές τις περιπτώσεις. Μικρό το ποσοστό :worry: Ίσως όμως να μη θάβει με τη φίλη της αλλά να της λέει τα πάντα που ειπώθηκαν μεταξύ σας,πως πάει μέχρι τώρα και τέτοια. ;) Αν κι εμένα όταν μου αρέσει ο άλλος δεν ασχολούμαι με μηνύματα.Το πολύ πολύ αν η κολλητή μου θέλει οπωσδήποτε να μάθει τι γίνεται ή εγώ είμαι ενθουσιασμένη και πρέπει να της πω,πάω λίγο πιο πέρα ή στο μπάνιο με το κινητό και παίρνω τηλ.χεχε :happy: Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Ίσως όμως να μη θάβει με τη φίλη της αλλά να της λέει τα πάντα που ειπώθηκαν μεταξύ σας,πως πάει μέχρι τώρα και τέτοια. ;) Αν κι εμένα όταν μου αρέσει ο άλλος δεν ασχολούμαι με μηνύματα.Το πολύ πολύ αν η κολλητή μου θέλει οπωσδήποτε να μάθει τι γίνεται ή εγώ είμαι ενθουσιασμένη και πρέπει να της πω,πάω λίγο πιο πέρα ή στο μπάνιο με το κινητό και παίρνω τηλ.χεχε :happy: Η ουσία σε bold! Άσε στο παρελθόν είχα φάει απίστευτο δούλεμα από μία κοπέλα και κάποιες φίλες της... μέχρι που το κατάλαβα και τότε... :angry: :shoot: :kill: :whip: Τι να πεις, έτυχα σε περίπτωση ο γκαντέμης :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Η ουσία σε bold! Άσε στο παρελθόν είχα φάει απίστευτο δούλεμα από μία κοπέλα και κάποιες φίλες της... μέχρι που το κατάλαβα και τότε... :angry: :shoot: :kill: :whip: Τι να πεις, έτυχα σε περίπτωση ο γκαντέμης :!: Δηλαδή?Έστελνε με τις φίλες της και σε έθαβε? :( Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Δηλαδή?Έστελνε με τις φίλες της και σε έθαβε? :( Ναι, αλλά δεν ήταν μόνο τα μηνύματα...αυτά ήταν το λιγότερο και εκεί ακριβώς την πάτησε και το έμαθα ;) :( Σε γνωστό στέκι της περιοχής μου, εθεάθησαν (και ακούστηκαν) να φτυαρίζουν και να με θάβουν από ένα φίλο μου, ο οποίος μου τα είπε μετά. Από εκείνη τη στιγμή έγιναν και άλλα διάφορα αλλά εγώ ήμουν πλέον υποψιασμένος. Οπότε άρχισαν τα τύμπανα! Τέσπα, δεν έχει σημασία... έχει πάνω από χρόνο που έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Άκου φιδάκι στο κινητό..έλεος δηλαδή :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Καλα,ακομα & στα ραντεβου μας πρεπει να εχουμε ανοιχτα τα κινητα & ν'ασχολουμαστε μαζι τους?Κλειστε τα επιτελους...! :!: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Εγω "κολλαω" στη συνεχεια. Τι να της πω, για ποιο θεμα να δωσω αφορμη για συζητηση και γενικα στο δευτερο βημα. Ιδεες; Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Εγω "κολλαω" στη συνεχεια. Τι να της πω, για ποιο θεμα να δωσω αφορμη για συζητηση και γενικα στο δευτερο βημα. Ιδεες; Άπειρες ιδέες!Μπορείς να πιάσεις συζήτηση για μουσική,ταινίες,που βγαίνει και γενικά τέτοια θέματα. ;) Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Κατ' αρχάς η ιστορία αυτή έχει λήξει προ μερικών ετών, έτσι δεν τίθεται θέμα συνέχειας. Άλλωστε και εγώ έχω προχωρήσει με τη ζωή μου και δεν με ενδιαφέρει πλέον. Κατα δεύτερον, αυτό που εγώ πιστεύω είναι ότι ίσως να ήθελε να μου κόψει τη φορα που η ίδια είχε δημιουργήσει γιατί ίσως είχε αντιληφθεί ότι βιάστηκε ή είχε μετανιώσει για την ταχύτητα με την οποία έγιναν τα πράγματα, γι' αυτό και η αρνητική αντίδραση στην κίνηση μου. Απλά δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω πως σκεφτόταν και γι' αυτό ζήτησα τη γνώμη σας.... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 ilia na sou po enan polu prototypo tropo pou efere konta emena kai ton antra mou otan akoma bgainame apla rantevou? mou edeikse labes apo karate..sakateythka alla aksize ton kopo :p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Πέρα από το να ασχολείται με το κινητό ξέχασα να αναφέρω το να έχει κανονίσει να πάει κάπου μετά το πέρας του ραντεβού! Ένα "πέρας" που έρχεται βέβαια βεβιασμένα για τον ένα εμπλεκόμενο και ευχάριστα βεβιασμένα για τον άλλο... Ή κανονίζεις και όλη η βραδιά αφιερωμένη σε ένα πρόσωπο ή λες όχι ΔΕΝ θέλω, ΔΕΝ μπορώ... "τι έχω να πάω μετά αλλού" και κουραφέξαλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Κατα δεύτερον, αυτό που εγώ πιστεύω είναι ότι ίσως να ήθελε να μου κόψει τη φορα που η ίδια είχε δημιουργήσει γιατί ίσως είχε αντιληφθεί ότι βιάστηκε ή είχε μετανιώσει για την ταχύτητα με την οποία έγιναν τα πράγματα, γι' αυτό και η αρνητική αντίδραση στην κίνηση μου. Ναι,δηλαδή να το παίξει λίγο δύσκολη. ;) Πέρα από το να ασχολείται με το κινητό ξέχασα να αναφέρω το να έχει κανονίσει να πάει κάπου μετά το πέρας του ραντεβού! Ένα "πέρας" που έρχεται βέβαια βεβιασμένα για τον ένα εμπλεκόμενο και ευχάριστα βεβιασμένα για τον άλλο... Ή κανονίζεις και όλη η βραδιά αφιερωμένη σε ένα πρόσωπο ή λες όχι ΔΕΝ θέλω, ΔΕΝ μπορώ... "τι έχω να πάω μετά αλλού" και κουραφέξαλα! Χμμ η αλήθεια είναι ότι αυτή την δικαιολογία την χρησιμοποιούμε συχνά(στην περίπτωση βέβαια που δε μας αρέσει ο άλλος).Αλλά αν είσαι ευγενική τι να κάνεις?Να πείς δε θέλω έτσι ξερά?Δε λέει.. Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Ναι,δηλαδή να το παίξει λίγο δύσκολη. ;) Μάλλον αυτό ήταν, διότι και η μετέπειτα συμπεριφορά της αυτό έδειξε. Απλά εγώ για αυτοπροστασία δεν το κυνήγησα όσο θα' πρεπε... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Χμμ η αλήθεια είναι ότι αυτή την δικαιολογία την χρησιμοποιούμε συχνά(στην περίπτωση βέβαια που δε μας αρέσει ο άλλος).Αλλά αν είσαι ευγενική τι να κάνεις?Να πείς δε θέλω έτσι ξερά?Δε λέει.. Θα μπορούσες να μην βγεις καν λέγοντας τη μια φορά πως έχεις διάβασμα ξέρω γω και αν ο άλλος την επομένη σε ξαναζητήσει για έξω τότε κάνεις την διστακτική και το αφήνεις στο φλου. Μια, δυο, τρεις, ο άλλος θα καταλάβει. Είναι τέλος πάντων καλύτερος τρόπος από το σε-αφήνω-στα-κρύα-του-λουτρού-και-φεύγω-στην-παρέα-μου στυλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Μάλλον αυτό ήταν, διότι και η μετέπειτα συμπεριφορά της αυτό έδειξε. Απλά εγώ για αυτοπροστασία δεν το κυνήγησα όσο θα' πρεπε... Που ξέρεις μετά ίσως και να κοπάναγε το κεφάλι της στον τοίχο που όταν είχε την ευκαιρία την έχασε. Θα μπορούσες να μην βγεις καν λέγοντας τη μια φορά πως έχεις διάβασμα ξέρω γω και αν ο άλλος την επομένη σε ξαναζητήσει για έξω τότε κάνεις την διστακτική και το αφήνεις στο φλου. Μια, δυο, τρεις, ο άλλος θα καταλάβει. Είναι τέλος πάντων καλύτερος τρόπος από το σε-αφήνω-στα-κρύα-του-λουτρού-και-φεύγω-στην-παρέα-μου στυλ. Ε δε λέω αυτό ακριβώς.Απλά αν μας πεί κάποιος να πάμε κάπου μετά και δε θέλουμε λέμε sorry,έχω κανονίσει και δε γίνεται να το ακυρώσω.Τίποτα περίεργο δηλαδή! Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Ναι,δηλαδή να το παίξει λίγο δύσκολη. ;) Χμμ η αλήθεια είναι ότι αυτή την δικαιολογία την χρησιμοποιούμε συχνά(στην περίπτωση βέβαια που δε μας αρέσει ο άλλος).Αλλά αν είσαι ευγενική τι να κάνεις?Να πείς δε θέλω έτσι ξερά?Δε λέει.. Δεν λεω να πεις "δεν σε γουσταρω, φευγω", αλλα και αυτο το "πρεπει να φυγω" ειναι αρκετα συνηθισμενο οπως ειπες. Πειραζει τοσο δηλαδη να κατσεις με καποιον 1-2 ωριτσες και απλα να μη τον ξαναδεις μετα? Το ιδιο ισχυει και για τους αντρες φυσικα, που νομιζω οτι κανουμε χειροτερα αν δεν μας αρεσει καποια και εχουμε βγει μαζι της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Δεν λεω να πεις "δεν σε γουσταρω, φευγω", αλλα και αυτο το "πρεπει να φυγω" ειναι αρκετα συνηθισμενο οπως ειπες. Πειραζει τοσο δηλαδη να κατσεις με καποιον 1-2 ωριτσες και απλα να μη τον ξαναδεις μετα? Το ιδιο ισχυει και για τους αντρες φυσικα, που νομιζω οτι κανουμε χειροτερα αν δεν μας αρεσει καποια και εχουμε βγει μαζι της. Βασικά για τι περίπτωση μιλάμε για να σου πώ.Αν έχεις βγεί blind date και είναι χάλια ο άλλος και γενικά δε τον αντέχεις,τότε ναι θα πείς έχω κανονίσει και δε μπορώ.Αν έχεις βγεί με κάποιον που σου αρέσει τότε δε το συζητάμε καν,εννοείται πως εγώ θα τα ακύρωνα όλα-στην περίπτωση που όντως υπήρχε κάτι κανονισμένο.Αν είναι κάποιος που σου αρέσει αλλά στην πορεία του ραντεβού σε ξενέρωσε,τότε ίσως και να καθόμουν λίγο παραπάνω δεν ξέρω αλλά το πιο πιθανό είναι να νομίζει ότι ψήνεσαι γενικά και αυτό είναι λάθος γιατί μετά είναι πιο δύσκολο να ξεφύγεις. Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Βασικά για τι περίπτωση μιλάμε για να σου πώ.Αν έχεις βγεί blind date και είναι χάλια ο άλλος και γενικά δε τον αντέχεις,τότε ναι θα πείς έχω κανονίσει και δε μπορώ.Αν έχεις βγεί με κάποιον που σου αρέσει τότε δε το συζητάμε καν,εννοείται πως εγώ θα τα ακύρωνα όλα-στην περίπτωση που όντως υπήρχε κάτι κανονισμένο.Αν είναι κάποιος που σου αρέσει αλλά στην πορεία του ραντεβού σε ξενέρωσε,τότε ίσως και να καθόμουν λίγο παραπάνω δεν ξέρω αλλά το πιο πιθανό είναι να νομίζει ότι ψήνεσαι γενικά και αυτό είναι λάθος γιατί μετά είναι πιο δύσκολο να ξεφύγεις. Μιλαω για την περιπτωση που εχω βγει με καποια που δεν εχω συναντησει ποτε και δεν μου αρεσει αλλα ενταξει την αντεχω για 1-2 ωρες. Δεν θα μπω ποτε στην διαδικασια να πω τα χιλιαδυο ψεμματα για να φυγω. Εκτος αν, εκτος απο το οτι δεν ειναι ωραια, δεν ξερει να μιλαει,συμπεριφερεται κλπ. Τοτε εχω φυγει "χθες" :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Μιλαω για την περιπτωση που εχω βγει με καποια που δεν εχω συναντησει ποτε και δεν μου αρεσει αλλα ενταξει την αντεχω για 1-2 ωρες. Δεν θα μπω ποτε στην διαδικασια να πω τα χιλιαδυο ψεμματα για να φυγω. Εκτος αν, εκτος απο το οτι δεν ειναι ωραια, δεν ξερει να μιλαει,συμπεριφερεται κλπ. Τοτε εχω φυγει "χθες" :rolleyes: Ωραία και αν σου ξαναπεί να βγείτε τότε τι κάνεις?Δε θα πείς ψέματα? Εντωμεταξύ αυτό που λέμε είναι να σου ζητήσει πχ να πάτε κάπου αλλού μετά οπότε εκτός από τις ώρες που έχουν χρειαστεί να την αντέξεις,θα χρειαστεί άλλο τόσο.Ε,εκεί νομίζω πως το έχω κανονίσει είναι απαραίτητο.Εκτός αν είναι καλό παιδί γενικά και ας μη σου αρέσει μπορείς να βγείς φιλικά μαζί του. Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Ωραία και αν σου ξαναπεί να βγείτε τότε τι κάνεις?Δε θα πείς ψέματα? Εντωμεταξύ αυτό που λέμε είναι να σου ζητήσει πχ να πάτε κάπου αλλού μετά οπότε εκτός από τις ώρες που έχουν χρειαστεί να την αντέξεις,θα χρειαστεί άλλο τόσο.Ε,εκεί νομίζω πως το έχω κανονίσει είναι απαραίτητο.Εκτός αν είναι καλό παιδί γενικά και ας μη σου αρέσει μπορείς να βγείς φιλικά μαζί του. Ειπαμε 1-2 ωρες, μη το παρακανουμε :p Εννοειται θα πω εχω κανονησει ή οτιδηποτε αλλο αν θελει να συνεχισουμε για αλλου. Αλλο αυτο και αλλο μολις τη δω και δεν μ'αρεσει (αρκετα υποκειμενικο αυτο ορισμενες φορες) να κανω πως πρεπει να φυγω γιατι εγινε κατι εκτακτο. Και απο εκει και περα απλα θα προσπαθω να την αποφυγω ευγενικα αν θελει να ξαναβγουμε. Οσο για το αν ειναι καλο παιδι και να βγω φιλικα μαζι της, ψιλοχλωμο, καθως δεν πιστευω στην φιλια αντρα και γυναικας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Ειπαμε 1-2 ωρες, μη το παρακανουμε :p Εννοειται θα πω εχω κανονησει ή οτιδηποτε αλλο αν θελει να συνεχισουμε για αλλου. Αλλο αυτο και αλλο μολις τη δω και δεν μ'αρεσει (αρκετα υποκειμενικο αυτο ορισμενες φορες) να κανω πως πρεπει να φυγω γιατι εγινε κατι εκτακτο. Και απο εκει και περα απλα θα προσπαθω να την αποφυγω ευγενικα αν θελει να ξαναβγουμε. Οσο για το αν ειναι καλο παιδι και να βγω φιλικα μαζι της, ψιλοχλωμο, καθως δεν πιστευω στην φιλια αντρα και γυναικας. Ναι κι εγώ με τίποτα δε θα το έκανα αυτό,με το που τον δώ να σηκωθώ και να φύγω. Σχετικά με την φιλία άντρα-γυναίκας εγώ τα πάω πολύ καλύτερα με τους άντρες γενικά και μπορώ να τους δώ σαν φίλους.Δυστυχώς όμως οι περισσότεροι δε μπορούν. Ακόμα και κολλητή που νόμιζα ότι ήμουν με κάποιους,κάποια στιγμή το χάλαγαν. Αν κάποιος μου αρέσει,τότε μπορώ να είμαι φίλη μαζί του αλλά σίγουρα δε θα έχω μόνο αυτό στο μυαλό μου. Το χειρότερο είναι που μερικοί στο παίζουν φίλοι και μετά σου κάνουν χαλάστρα! :mad: Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Αν κάποιος μου αρέσει,τότε μπορώ να είμαι φίλη μαζί του αλλά σίγουρα δε θα έχω μόνο αυτό στο μυαλό μου. Το χειρότερο είναι που μερικοί στο παίζουν φίλοι και μετά σου κάνουν χαλάστρα! :mad: Θα εισαι φιλη μαζι του επειδη θα σε εχει τυχον απορριψει ή απλα για να εισαι κοντα του? Γιατι το εχω δει και αυτο (το 1ο) :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Θα εισαι φιλη μαζι του επειδη θα σε εχει τυχον απορριψει ή απλα για να εισαι κοντα του? Γιατι το εχω δει και αυτο (το 1ο) :wacko: Θα είμαι φίλη μαζί του γιατί από την στιγμή που μου αρέσει και όχι μόνο εμφανισιακά αλλά και σαν άνθρωπος,θα θέλω να είμαι κοντά του. Ή γενικά πριν γίνει κάτι-αν γίνει-μπορώ να είμαι φίλη μαζί του.Μην ξεχνάμε ότι σε μια σχέση είναι το καλύτερο να είσαι και φίλος με τον άλλο,να μπορείτε να λέτε τα πάντα και να υπάρχει άνεση γενικά. ;) Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Που ξέρεις μετά ίσως και να κοπάναγε το κεφάλι της στον τοίχο που όταν είχε την ευκαιρία την έχασε. Το θέμα είναι οτι το κτύπησα και γω το κεφάλι μου για την ευκαιρία που πίστευα οτι έχασα. Τώρα βέβαια έχω κατασταλάξει, αλλά και πάλι ορισμένες φορές αναρωτιέμαι πώς έχασα μερικές πολύ καλές ευκαιρίες. Βέβαια, ουδέν κακόν αμιγές καλού, διότι αν εκμεταλλευόμουν αυτές τις ευκαιρίες ίσως να μην γινόταν τίποτα με την αρραβωνιαστικιά μου. Τώρα που το σκέφτομαι... Λες να είχε συνομωτήσει όλο το σύμπαν για να γίνει αυτό; :lol: Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts