leo123 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 αυτό είναι κάπως διαφορετικό τότε..το να με ενοχλεί και μένα πχ,που ήταν εδώ που είμαστε τώρα μαζί με την πρώην του,μου έχει συμβεί..το να σαλτάρω όσο τον σκέφτομαι πχ να την φιλάει,ναι το έχω σκεφτεί στιγμιαία..αλλά δε το αφήνω να με παρασέρνει..άλλο η ζήλια,και άλλο το να σε ενοχλεί το αν εχει πάει με πολλούς ή με 1 ;) δεν ειναι ζηλια αυτο...&ουτε εγω το αφηνα να με παρασερνει μεχρι που εγινε αυτο πριν 2 μερεσ που ειπα πριν..τοτε ξεκινησε το ολο θεμα!!πριν παλευοταν οπως λεσ&εσυ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Με βάση αυτά που διάβασα σε αυτή τη σελίδα, από γυναίκες ειδικά, καταλαβαίνω ότι παραείμαι ρομαντικός γι' αυτή τη ζωή... Κρίμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Με βάση αυτά που διάβασα σε αυτή τη σελίδα, από γυναίκες ειδικά, καταλαβαίνω ότι παραείμαι ρομαντικός γι' αυτή τη ζωή... Κρίμα... Βρε Άρης να 'σαι κι' όλα καλά! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 παιδια εχει μια βδομαδα εβγαινα με μια κοπελα και ειμαστε μια χαρα,αυτη ειχε μαλωσει με την συγκατοικο της αγρια και ετυχε προχθες στη παρεα στα μπουζουκια να ειναι η πρωην συγκατοικος της στο τραπεζι μας ,εγω δεν της ειπα τπτ οττι θα πηγαινα μπουζουκια και εχει 2 μερες δεν απαντα ουτε μηνυμα ουτε τηλεφωνο τι να κανω??? Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 Οπαδός με αθλήτρια, πόσο εφικτό σας φαίνεται, με δεδομένη και τη χιλιομετρική απόσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 Οπαδός με αθλήτρια, πόσο εφικτό σας φαίνεται, με δεδομένη και τη χιλιομετρική απόσταση; Εγω δινω αποδοση 3:2 αλλα αν ειναι η αποσταση πανω απο 34 χιλιομετρα δινω 3:1. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 Εγω δινω αποδοση 3:2 αλλα αν ειναι η αποσταση πανω απο 34 χιλιομετρα δινω 3:1. 500 χιλιόμετρα είναι η απόσταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKAZI89HIT Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 Πολυ δυσκολες οι σχεσεις.... αλλα μερικες ειναι το κατι αλλο οσο δυσκολα και αν ειναι σε πανε στον παραδεισο!!!Τα εχω με μια κοπελα που ειναι 10 χρονια μεγαλυτερη μου εγω 19 αυτη 29(μαιο κλεινει τα 30) 3 μηνες τωρα τα ειχαμε και 3 μηνες περσι! πωσ γινεται αυτο? δεκεμβρη του 2006 τα φτιαξαμε και τα χαλασαμε μαρτιο του 2007. Ολο αυτον τον καιρο(μεχρι τον δεκεμβρη του 2007 που τα ξαναφτιαξαμε) μιλουσαμε δεν μιλουσαμε τι να πω? αλλα επαιζαν και απιστευτα πολυ παραγοντες(8α μου παρει μερες αν αρχισω να λεω κατι που δεν χρειαζεται να πω) παντως ενα μηνα πριν τα ξαναφτιαξουμε ειμασταν πολυ μαλωμενοι για μια πολυ μεγαλη παρεξηγηση(και μπεξιμο τριτων) Ξαφνικα ειπαμε καποια πραγματακια ωγηκαμε ενα βραδυ και πριν το καταλαβω ειμασταν παλι μαζι. Τι να πω το θεμα απλα δεν μπορει να αναλυ8ει, καθε σχεση ξεχωριστη και διαφορετικη.Ενα πραμα μονο απο'μενα και ασ ακουστω καπως! Να αγαπατε ειληκρινα και αν δεν το καενετε δεν χρειαζεται να πειτε στον αλλον οτι τον αγαπατε εχει μεγαλη δυναμη αυτη η λεξη για να λεγεται πιο συχνα και απο το 'και'!!Θελει σεβασμο,ειλικρινια και πολλα αλλα τα οποια δεν ειμαι εγω αυτος που 8α παιξει τον δασκαλο ολοι λογο πολυ τα ξερουμε αλλα πρεπει να τα κανουμε πραξη διχως να λεμε οτι καναμε την πραξη.Σε αυτην την σχεση ειχα την χειροτερη στιγμη της ζωης μου αλλα και την καλυτερη και εδω κυριολεκτω. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 500 χιλιόμετρα είναι η απόσταση... ok.αλλο πακετο η αποσταση...τις ιδιοτητες τι τις αναφερεις?δεν εχουν σημασια! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 γνωριζω πανω απο χρονο μια κοπελα που ζει 200 χλμ μακρυα μου...μιλουσαμε μεχρι τον αυγουστο εντελως φιλικα..απο τον σεπτεμβρη ομως και μετα μιλαμε καθημερινα στο τηλεφωνο..φυσικο κ επομενο να ερθει και μια πιο ιδιαιτερη σχεση η οποια εξεληχθηκε σε μεγαλο ερωτα.. παρολο που την βλεπω μια φορα/40 μερες περιπου...δεν με ενοχλει καθολου ομως καθως εχει συμπληρωσει τεραστια κομματια μεσα μου κ αυτο ειναι που εχει σημασια;) αλλωστε κανουμε αρκετα σχεδια για το μελλον.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 εισαι μικρος ακομα για να σχεδιάζεις το πολύυυυ μέλλον...απο κει και πέρα,υπάρχει περίπτωση να εξαλειφθεί αυτή η απόστασγ; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 Γιατί δεν έχει σημασία η ιδιότητα ρε Βιβή; Αλλιώς είναι να πάει κάποια με κάποιον αθλητή και άλλο με κάποιον οπαδό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 που το ειδες γραμμενο αυτο?αθλητες με αθλητες, δικηγοροι με δικηγορους,οδοντιατροι με οδοντιατρους....? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 κ στο κάτω κάτω,για τι αθλήτρια μιλάς; ολυμπιονίκη; εντάξει,είπαμε...δεν έχεις και ταμπέλα στο κούτελο Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 Βολλεϋμπολίστρια είναι. Σιγά μην κάτσει η αθλητρια να κοιτάξει τον καμμένο που κάνει 1000χμ για να δει ένα αγώνα...Παρεπιπτόντως, το πρωί ανεβαίνω Θεσσαλονίκη για γυναικείο μπάσκετ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 Βολλεϋμπολίστρια είναι. Σιγά μην κάτσει η αθλητρια να κοιτάξει τον καμμένο που κάνει 1000χμ για να δει ένα αγώνα...Παρεπιπτόντως, το πρωί ανεβαίνω Θεσσαλονίκη για γυναικείο μπάσκετ... αρα δεν εχετε σχεση ακομα...στο παιχνιδι ειστε... ασε την επαγγελματικη ιδιοτητα εκτος. κοιτα να δουμε αν ανταποκρινεται και βλεπουμε για τα αλλα.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 γιατί οχι; αν την πλησιάσεις με ωραίο τρόπο πιστεύω έχεις τις ίδιες πιθανότητες με κάθε γυναίκα που μπορει να γνωρίσιες πχ σε ενα μπαρ Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 Εκτός από τη σχέση οπαδού-αθλήτριας, που κατ' εμέ είναι μεγάλο εμπόδιο, υπάρχει άλλο ένα: έχει τελειώσει η αγωνιστική χρονιά, και είναι λίγο άκυρο να πηγαίνεις στις προπονήσεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Τι θα κάνατε, αν η κοπέλα σας δούλευε στην καφετερία του πατερά της (και ήταν συνέχεια μπάστακας εκεί αυτός), και δεν μπορούσατε να βγαίνετε βόλτες παρά μόνο 1 Σάββατο και αν( με την αδερφη της και τον φιλο της στης 12++ το βραδυ), αν πηγαίνατε εκεί να την δείτε( αφού σας έλεγε έλα από εδώ), και δεν έπρεπε να της μιλάτε και να την κοιτάτε όταν ήταν εκεί ο πατέρας της για να μην το μάθει ότι έχει σχέση, της λεγατε παμε μια βολτα 5 λεπτα να πουμε μια κουβεντα και σας ελεγε "εδω δεν ειναι αθηνα, θες να μας δουνε και να το μαθει ο πατερας μου?" ενω ηταν 8,30 το βραδυ και εξω ηταν νυχτα, ήταν συνεχώς με νευρά και με το παραμικρό αρπαζόταν???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 θα ρωτουσαμε ποσο χρονων ειναι. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 θα ρωτουσαμε ποσο χρονων ειναι. ειναι 17 χρονων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 αν ζει σε κλειστη κοινωνια(χωριο) οκ,ειναι κατανοητο ως καποιο βαθμο.γτ δε κουβεντιαζεις μαζι της? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 κοιτα,αν ειναι χωριο εχει τα δικια της.δεν εζησα ποτε σε χωριο,και ομως,πήγα με ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΗ ΜΟΥ,2 ξαδέρφια,και το γνωριζαν οι γειτονες τη συγγενικη μας σχεση,σε ενα μερος που παραθεριζουμε πολυ συχνα,και της λεω,ελα να μεινεις σπιτι,μην πας διπλα..οκ μου λεει..το πρωι παμε για μπανιο στη θαλασσα,και μεχρι το απογευμα γυρω γυρω κουτσομπολευαν οτι ειμαστε λεσβιες.. φαντασου η κοπελα τι τραβαει Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Εκτός από τη σχέση οπαδού-αθλήτριας, που κατ' εμέ είναι μεγάλο εμπόδιο, υπάρχει άλλο ένα: έχει τελειώσει η αγωνιστική χρονιά, και είναι λίγο άκυρο να πηγαίνεις στις προπονήσεις.... Mh μασας, εγω θα μπορουσα να ημουν πολυ ακυρος σε τετοια περιπτωση...:D Οταν εννοεις οπαδος αθλητρια εννοεις για τον διαφορετικο τροπο ζωης ετσι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Τι θα κάνατε, αν η κοπέλα σας δούλευε στην καφετερία του πατερά της (και ήταν συνέχεια μπάστακας εκεί αυτός), και δεν μπορούσατε να βγαίνετε βόλτες παρά μόνο 1 Σάββατο και αν( με την αδερφη της και τον φιλο της στης 12++ το βραδυ), αν πηγαίνατε εκεί να την δείτε( αφού σας έλεγε έλα από εδώ), και δεν έπρεπε να της μιλάτε και να την κοιτάτε όταν ήταν εκεί ο πατέρας της για να μην το μάθει ότι έχει σχέση, της λεγατε παμε μια βολτα 5 λεπτα να πουμε μια κουβεντα και σας ελεγε "εδω δεν ειναι αθηνα, θες να μας δουνε και να το μαθει ο πατερας μου?" ενω ηταν 8,30 το βραδυ και εξω ηταν νυχτα, ήταν συνεχώς με νευρά και με το παραμικρό αρπαζόταν???? Επειδη μου εχει τυχει κατι παρομοιο, δηλαδη δεν ηθελε με τιποτα οι γονεις της να μαθουν οτι ειχαμε σχεση, δεν ξερω για ποιο Φ, Χ, Ψ κολλημα και το τι κακο μπορει να συνεπαγεται αυτο. Δυστυχως δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι για να της αλλαξεις γνωμη. (Βεβαια δεν γνωριζω και τον χαρακτηρα της..) Το μονο που μπορεις να κανεις, εαν εισαι διατεθημενος και εχεις φαει κολλημα, να περιμενεις μηπως και εξελιχθει αλλιως η κατασταση και να την βλεπεις 1 φορα την εβδομαδα που λες.. Δεν νομιζω οτι εχεις μεγαλα περιθωρια, και καλυτερα μην την πιεσεις, διοτι δεν θα βγει τιποτα καλο απο αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts