Guest valeria Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου Treloparea.Ένιωθε πως ήθελε να τη δει εκείνη τη στιγμή και το έκανε. Τι πιο γλυκό από αυτό; :O Τα μπράβο μου και απο μένα λοιπόν. :) :happy:Συμφωνώ απόλυτα.Αν φτάσουμε σε σημείο να θεωρούμε λιγούρη τον σύντροφό μας,επειδή έκανε κάποια θυσία για να μας συναντήσει,μόνο και μόνο γιατί το ένιωθε,τότε κάτι δεν πάει καλά...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 κι εγω συμφωνω... με τα κοριτσια απο πανω. κι εγω εχω φτασει σε σημειο για 1 μερα να παω αθηνα και να γυρισω. να κανω υπομονη μεχρι τον νοεμβρη?? δεν γινεται...:love: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekaa Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 μπραβο ρε billakosss και εγω αυτο ζηταω απο εναν αντρα... ποια τυχερη θα σε παρει εσενα? ρε παιδια οσο για την κοπανα που λετε και ο δικος μου εκανε κοπανα εχθες και το βρηκα πολυ γλυκοοοοοο... Παράθεση http://www.bravo.ru/images/crazy-frog-wallpaper-1280x1024-1-small.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 κι εγω συμφωνω... με τα κοριτσια απο πανω. κι εγω εχω φτασει σε σημειο για 1 μερα να παω αθηνα και να γυρισω. να κανω υπομονη μεχρι τον νοεμβρη?? δεν γινεται...:love: Τελικά εμείς billako αγαπάμε πολύ!:) Εσύ ήρθες Αθήνα για μια μέρα, εγώ Θεσσαλονίκη για μια μέρα :) Έφτασα 6 το πρωί Θεσσαλονίκη και στισ 12 το βράδυ ξαναέφυγα! Όταν έφτασα Αθήνα πήγα κατευθείαν για δουλειά! Ήμουν κομμάτια αλλά άξιζε το κόπο :love: :love: :love: Μέχρι ποιο Νοέμβρη βρε να κάνουμε υπομονή! Εγώ δεν αντέχω ούτε μέχρι το σαβ/κο :rotfl: Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 κι εγω συμφωνω... με τα κοριτσια απο πανω. κι εγω εχω φτασει σε σημειο για 1 μερα να παω αθηνα και να γυρισω. να κανω υπομονη μεχρι τον νοεμβρη?? δεν γινεται...:love: Aχχχχ... Τι λες τώρα? Ποιος περιμένει μέχρι το Δεκέμβρη...... :( Δε γίνεται να μου κάνει κάποιος δώρο τα εισιτήρια Cardiff - Aθήνα (με επιστροφή :p) για μια μερούλα μόνο??? :O :superman: Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekaa Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Για μενα ρε παιδια ηρθε καποιος ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ απο ΛΑΡΙΣΑ για δυο μερες και το εκανε θεμα.... μπραβο ρε ioanna_io και σε σενα αυτο θα πει αγαπη... Παράθεση http://www.bravo.ru/images/crazy-frog-wallpaper-1280x1024-1-small.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 αχχχχχ ασε ιωαννα ασε! αλλα τι να κανουμε...θα ερθουν και καλυτερες μερες! και φυσικα αξιζει οταν εισαι εκει...αλλα οταν ειναι να φυγεις...πως φευγεις?? :( :( @seventh: αν ειναι για ερωτα ....και βγω με την ιοωαννα καμια βολτα..σιγουρα το "πανε" θα στο πληρωσουμε! τωρα για το "ελα" δεν ξερω....δεν νομιζω να θες να γυρισεις μαλλον!!! :wink: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 @seventh: αν ειναι για ερωτα ....και βγω με την ιοωαννα καμια βολτα..σιγουρα το "πανε" θα στο πληρωσουμε! τωρα για το "ελα" δεν ξερω....δεν νομιζω να θες να γυρισεις μαλλον!!! :wink: ioanna_io έλα κι απ' το Cardiff μια βόλτα! Έχουμε κάτι vending machines στο πανεπιστήμιο και αν βάλεις το χεράκι σου κάτι θα γίνει να βγάλουμε το κόστος για τα εισιτήρια...:lol: Αλλά από την άλλη είναι κι αυτό που λέει ο billakosss. Ποιος ξαναγυρίζει μετά....?:worry: Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Μπραβο βρε παιδια σας χαιρομαι εσας που εκμηδενιζετε τις αποστασεις γαι να βρεθειτε με το αμορε...... Μακαρι να εχουν μεγαααααααλη διαρκεια αυτες οι σχεσεις και το πιστευω αυτο γιατι τα αισθηματα ειναι ποιο δυνατα.... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 πως και το αφησες να εξελιχθει; αφου φανταζομαι απο την αρχη θα υπηρχε αυτο το θεμα. Έδειξε κάποια στοιχεία αλλά πίστευα οτί ήταν απλώς αφηρημένη. Μετά για κάποιο καιρό βγαίναμε με την παρέα μου οπότε δε λέγαμε και πολλά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 ioanna_io έλα κι απ' το Cardiff μια βόλτα! Έχουμε κάτι vending machines στο πανεπιστήμιο και αν βάλεις το χεράκι σου κάτι θα γίνει να βγάλουμε το κόστος για τα εισιτήρια...:lol: Αλλά από την άλλη είναι κι αυτό που λέει ο billakosss. Ποιος ξαναγυρίζει μετά....?:worry: Αχ! Μακάρι να μου ξανατύχει!!! Πάντως χτες έπαιξα και ένα τζόκερ, αν και όλοι για κουλοχέρι μου έλεγαν :lol: Δηλώνω λοιπόν δημόσια, αν κερδίσω σήμερα στο τζόκερ θα βοηθήσω το seventh_heaven να πάει να δει το κορίτσι του:love: Αν είναι τόοοοσα πολλά αυτά που θα κερδίσω, θα βάλω και την επιστροφή... Αν δεν κερδίσω τίποτα, θα σε στεναχωρήσω αλλά θα περιμένεις μέχρι τον Δεκέμβρη:( Ο γυρισμός πάντως είναι όοοοοτι χειρότερο! Πας περνάς καλά... Άσε που οι ώρες που είμαστε μαζί περνούν και γρήγορα!!! Πως τον αφήνεις μετά να φύγεις:cry: Κάτι λέγαμε κάποια στιγμή για μια γέφυρα που θα ενώνει Αθήνα - Θεσ/νικη! Τι έγινε? Την εγκαταλείψαμε??? :wacko: Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Για μενα ρε παιδια ηρθε καποιος ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ απο ΛΑΡΙΣΑ για δυο μερες και το εκανε θεμα.... μπραβο ρε ioanna_io και σε σενα αυτο θα πει αγαπη... ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΛΑΡΙΣΑ και το έκανε θέμα??? Πωπω! Τι λες τώρα! Εγώ όταν ήμουν Λάρισα μπορεί να πήγαινα και 2-3 φορές την εβδομάδα Θεσ/νικη και το σαβ/κο πάλι εκεί το περνούσα! Απορώ γιατί κρατούσα και το σπίτι στη Λάρισα :rolleyes: Για να μην πω ότι πριν φτάσουμε στη σχέση, στη γνωριμία ακόμα, είχε έρθει χωρίς να μου πει κάτι στη Λάρισα, χτύπησε το κουδούνι, ρώτησα ποιος είναι, μου είπε! Και δεν του άνοιξα!!!! Μα χωρίς να με προειδοποιήσει??? :sorry: Και έφυγε το καημένο το παιδάκι μετά από μια ώρα, που καθόταν έξω από την πόρτα μου και έλεγε να ανοίξω και ξαναπήγε Θεσ/νικη! Ναι ναι ξέρω.... Ντρόπη μου!!!!! Ξεκινήστε να με μαλώνετε :rocket: :chair: :shoot: Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 πρεπει να βρουμε εναν τροπο να περνανε οι ωρες σιγααααααα σιγαααα... και ναι! αυτη η γεφυρα...χαθηκε....και τωρα προεκλογικα ας την κανουν μεχρι λαμια τουλαχιστον :p @ioanna.......αχ ιωαννα.... Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekaa Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ?Ρε ioanna_io γιατι ρε το παιδακι το εκανες ετσι? αχ αχ αχ κατι τετοια κανουμε και χτυπαμε τα κεφαλια μας μετα τι σκεφτηκες καλε και δεν του ανοιγες...?εκπληξη ηθελε να κανει σε ξυνο του βγηκε... Παράθεση http://www.bravo.ru/images/crazy-frog-wallpaper-1280x1024-1-small.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 ioanna, τί έγινε μετά? Αν μου το'κανε εμένα κάποια μάλλον δε θα της ξαναμιλούσα ποτέ :) Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Ax! Ναι... Ξυνό του βγήκε... Όταν έφευγε με πήρε τηλ και μου είπε τελευταία ευκαιρία για να ανοίξω αλλιώς δεν θα μου ξαναμιλήσει, αλλά εγώ εκεί! Δεν άνοιγα... Έφυγε και λογικό ήταν να μην μου μιλάει... Δεν κράτησε ευτυχώς για πολύ! Δεν θυμάμαι πόσες μέρες πέρασαν χωρίς να μιλάμε! Τον πήρα τηλέφωνο, ζήτησα συγνώμη! Ότι και να έλεγε είχε δίκιο... Τελικά εδώ και 4 χρόνια είμαστε μαζί και πολύ :love: :love: Έχει να το λέει όμως αυτό που του έκανα!!! Βέβαια δεν ξεχνιέται και εύκολα! :sorry: Edit: Μου είπε επίσης να ανοίξω την πόρτα! Κάτι μου άφησε... Και άνοιξα την πόρτα και είδα μια ανθοδέσμη, δεν θυμάμαι πόοοοοοοοσα 30φυλλα είχε... Ουφ!!! Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Δεν μιλάω για γελοίες αποστάσεις (Αθήνα - Θεσ/νίκη). Αλλά για φυσιολογικές. Το βρίσκω εντελώς υπερβολικό να χάσω 1 ώρα από το σχολείο ή τη δουλειά μου για να δω το αγόρι μου που ωστόσο μπορώ να τον δω και το απόγευμα. Η υπομονή είναι βασικό συστατικό σε μία σχέση. Τουλάχιστον στις δικές μου... Ευτυχώς τέτοιο πράγμα δεν μου έχουν κάνει, αλλά κάτι αντίστοιχο. 3 το πρωί και ήθελε να με φέρει από το σπίτι ενώ το δικό του ήταν από την αντίθετη μεριά και κάνα 20λεπτο δρόμος. Όχι μόνο για να με προστατέψει αλλά και για να με χορτάσει μιας και θα με έβλεπε πάλι την επόμενη μέρα το απογευματάκι. Ζντουπ! Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 μπραβο ρε billakosss και εγω αυτο ζηταω απο εναν αντρα... ποια τυχερη θα σε παρει εσενα? ρε παιδια οσο για την κοπανα που λετε και ο δικος μου εκανε κοπανα εχθες και το βρηκα πολυ γλυκοοοοοο... Εμένα μου την είπε κιόλας που έκανα κοπάνα, αλλά μάλλον κι αυτή θα το βρήκε γλυκό :) Πάντως, Treloparea δεν μπορούσα να κάνω το ταξίδι το βράδυ. Στους γονείς μου τι θα έλεγα; :X Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Εμένα μου την είπε κιόλας που έκανα κοπάνα, αλλά μάλλον κι αυτή θα το βρήκε γλυκό :) Πάντως, Treloparea δεν μπορούσα να κάνω το ταξίδι το βράδυ. Στους γονείς μου τι θα έλεγα; :X Καλα εκανες ifrit σωστα επραξες με την κοπελα!!! Σημασια δεν εχει τι λενε οι αλλοι αλλα τι λες εσυ. Αν εσυ το ηθελες και πιστευεις οτι αξιζει τον κοπο εισαι μια χαρα!!! Αυτο μετραει....;) ;) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Δεν μιλάω για γελοίες αποστάσεις (Αθήνα - Θεσ/νίκη). Αλλά για φυσιολογικές. δεν το καταλαβα αυτο? οταν λες γελοιες?:confused: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Αστείες, 6 ωρίτσες δλδ :p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 δεν το καταλαβα αυτο? οταν λες γελοιες?:confused: Εννοώ γελοίες. Δεν μπορεί να υπάρξει σχέση όταν ο ένας απέχει από τον άλλο 6 ώρες! Αν μιλάμε π.χ για Αθήνα - Πειραιά, το καταλαβαίνω. Αλλά η σχέση Αθήνα - Θεσσαλονίκη μου φαίνεται το λιγότερο αστεία. @ ifrit : Χμμμ... τα έφτιαξες με μια κοπέλα που είναι τόσο μακριά σου που δεν μπορείς να την δεις το βράδυ γιατί οι γονείς σου θα σου βάλουν χέρι;;;;;; I'm speechless (και όχι, δεν είναι προς το καλό):wacko: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Treloparea, μαλλον δεν εχεις ερωτευτει ποτε...γιατι αν ειχες ακομα και τα 2 δευτερολεπτα θα σου ηταν επιπονα μακρια του..! Τουλαχιστον μην εισαι τοσο απολυτη στις αποψεις σου, κρατα μια επιφυλαξη λογω ηλικιας και εμπειριων. Εδω εχουν κρατηθει σχεσεις Ελλαδα-εξωτερικο για χρονια, το Αθηνα-Θεσσαλονικη βρηκες υπερβολικο; Πραγματικα ειμαι κι εγω speechless με τα λεγομενα σου...:wacko: Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Δεν είπα ότι είμαστε μαζί. Απλά ήθελα να την δω :) εντιτ: πες τα ρε αμορφις :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Δεν είπα ότι είμαστε μαζί. Απλά ήθελα να την δω :) εντιτ: πες τα ρε αμορφις :) κανε αυτο που λεει η καρδια σου αλλα μην πληγωθεις προσεχε μονο. εισαι και μικρουλης, κριμα ειναι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts