MaXAiRO Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Alex, δεν έχω διαβάσει όλη την υπόθεση σου (μόνο 3 σελίδες) αλλά όντως, δεν είναι για να τα λες εδώ αυτά γιατί είναι όλα απρόσωπα. Καταρχάς, είδα στις πληροφορίες σου ότι είσαι ακόμα πολύ μικρός αλλά και αρκετά ώριμος για την ηλικία σου αν κρίνω από τον τρόπο που γράφεις. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πειραματιστείς για να αρχίσεις να αποκτάς εμπειρίες. Μην τα σκέφτεσαι όλα τόσο πολύ και τα υπεραναλύεις γιατί έτσι θα βρίσκεις μόνο αρνητικά σε κάθε θέμα. Δες τα όλα πιο χαλαρά. Άλλωστε, όπως σου είπαν και πιο πάνω, φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών, ειδικά σε αυτές τις ηλικίες, δεν υπάρχει. Αυτές οι 2 που λες ότι ασχολείσαι αυτό τον καιρό, είναι προσωρινές γνωριμίες. Διάλεξε μία (την καλύτερη εκ των δύο κατά τη γνώμη σου) και μίλα της, τρως άκυρο; πας στην άλλη ή σε κάποια καινούρια. δεν τρως άκυρο; είσαι άρχοντας. Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα αποκτήσεις εμπειρίες που θα σου χρησιμεύσουν αργότερα στη ζωή ως μαθήματα για όταν πια οι σχέσεις που θα αναπτύσσεις με άλλους ανθρώπους θα είναι πιο σοβαρές, σταθερές και μακροχρόνιες. Τώρα όλα αυτά είναι παιχνιδάκια. Όσον αφορά την εσωστρέφεια/αντικοινωνικότητα σου, προσπάθησε να βρεις φίλους με κοινά ενδιαφέροντα κι ασχολίες κι ας μην είναι οι "μάγκες" του σχολείου. Όλο και κάτι κοινό θα βρεις. Πρέπει να βρεις άτομα με τα οποία θα έχετε να συζητήσετε κάτι και να διασκεδάσετε. Δε γίνεται να μην έχεις φίλους σε αυτή την ηλικία. Ο άνθρωπος είναι φύσει κοινωνικό ον και πρέπει να κοινωνικοποιείται για να επιβιώσει. Κι εγώ σε παρόμοια φάση ήμουν και είμαι αλλά έχω 5-6 κολλητούς φίλους με τους οποίους έχουμε πάνω κάτω τα ίδια ενδιαφέροντα, πολλές ομοιότητες αλλά και διαφορές. Και είμαι άτομο που δεν ασχολείται με ποδόσφαιρα, μπάσκετ, μουντιάλ, δεν ακούω Πάολα, Παντελίδη και λοιπά ελληνικά, δεν καπνίζω, δεν πίνω, δεν ασχολούμαι με μηχανάκια, δεν παίζω pro, nba, gta, lol, στοιχήματα, δηλαδή όλα όσα κάνει η πλειοψηφία της ελληνικής νεολαίας. Κάτι άσχετο, Belle, are you a boy or a girl; :p Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 ^ Γιατι ρωτας; :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 ^ Γιατι ρωτας; :Ρ Για να ξέρω αν αυτά που διαβάζω τα λέει άντρας ή γυναίκα... Είμαι κατά 99% σίγουρος ότι είσαι γυναίκα λόγω ονόματος αλλά αν λάβω υπόψιν μόνο τα post σου που έχω δει δεν έχω καταλάβει. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Κοπελα ειμαι.... Τι εχουν τα ποστ μου...; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Αχ Αλέξανδρε, λυπάμαι που θα στο ξαναπώ αλλά φιλία πραγματική ΔΕΝ υπάρχει. Διαφωνώ σε κάθε πιθανή διάσταση, ειλικρινά... Και το λέω από εμπειρία, αν και μικρότερος σου... :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Μικροτερος μου κατα ποσο; Αφου εισαι μικροτερος μου (πωπω λες και ειμαι καμια 30+ :p ) εχεις λογικα και μικροτερη εμπειρια στις φιλιες Κι εγω μικροτερη μεχρι πριν 3-2 χρονια θα εβαζα το χερι μου στη φωτια για καποιους. Αλλα τελικα δεν υπαρχει τιποτα. Ουτε εμπιστοσυνη, ουτε αληθεια, οοοοολοι κοιτανε να περνανε καλα. Και αν δεν τους κανεις να περνανε καλα, σε βαζουν στην ακρη και σε κραζουν. Νταξει, pgetsopoulos, (πως σε λενε εσενα;!) εσυ εισαι αγορι, και αυτο σημαινει πολλα. Δεν δημιουργειτε μπλεξιματα εκει που δεν υπαρχουν! Με τα πιο πολλα αγορια που εχω κανει παρεα κατα καιρους δεν ειχαμε τετοια προβληματα. Συνενοουμασταν καλυτερα, ισως γι'αυτο ο MaXAiro με περασε για αγορι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Ντάξει, κάποτε μιλάγαμε και τώρα δε θυμάσαι ούτε όνομα ούτε ηλικία... Πάω να κλάψω 2 λεπτά Είμαι ο Πέτρος, λίγους μήνες μικρότερος σου και είμαι σχετικά καλά :p Δυστυχώς έχει χρειαστεί να δω ποιοι και αν βάζουν το χέρι τους στη φωτιά για μένα και ξέρω ποια 3-4 άτομα είναι... :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Ντάξει, κάποτε μιλάγαμε και τώρα δε θυμάσαι ούτε όνομα ούτε ηλικία... Πάω να κλάψω 2 λεπτά Είμαι ο Πέτρος, λίγους μήνες μικρότερος σου και είμαι σχετικά καλά :p Δυστυχώς έχει χρειαστεί να δω ποιοι και αν βάζουν το χέρι τους στη φωτιά για μένα και ξέρω ποια 3-4 άτομα είναι... :) Εχμ, οχι, δεν μιλουσαμε.. Μπραβο Πετρο εισαι τυχερος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Διαφωνώ Δώρα... Η θυμάμαι λάθος; :P Ευχαριστώ :) Και θα βρεις και εσυ, κάποτε... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Διαφωνώ Δώρα... Η θυμάμαι λάθος; :P Ευχαριστώ :) Και θα βρεις και εσυ, κάποτε... Πμ δεν εχουμε ανταλλαξει ποτε..:p Ενταξει μην το δραματοποιουμε κιολας, εχω καποιες φιλες απλα δεν ειμαι σιγουρη για κανεναν, εχουν γινει πολλα μπερδεματα τελευταια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Ε θα υπήρχαν 2 πιτσικουλινες τότε.. :p Η σε είχαν χακαρει :p Δεν ξέρω σε τι φάση είσαι, ούτε λέω δεν έχεις φίλες.. Απλά κάποια στιγμή θα βρεις πραγματική φιλία και θα είσαι σίγουρη για αυτήν... Ευτυχώς ακόμα δεν είναι όλα συναλλαγές ;) Αρκεί βέβαια να θέλουν και οι δύο, άμα είσαι κάνα άτομο φουλ στα ψυχολογικά δυσκολεύει :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Ε θα υπήρχαν 2 πιτσικουλινες τότε.. :p Η σε είχαν χακαρει :p Δεν ξέρω σε τι φάση είσαι, ούτε λέω δεν έχεις φίλες.. Απλά κάποια στιγμή θα βρεις πραγματική φιλία και θα είσαι σίγουρη για αυτήν... Ευτυχώς ακόμα δεν είναι όλα συναλλαγές ;) Αρκεί βέβαια να θέλουν και οι δύο, άμα είσαι κάνα άτομο φουλ στα ψυχολογικά δυσκολεύει :p Συγγνωμη αλλα πραγματικα δεν θυμαμαι...:O Γινονται μπιπ και ο καθενας βαζει τον εαυτο του απο πανω, αν θες λεπτομεριες στειλε πμ δεν μ'αρεσει εδω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Παντώς όσο προετοιμασμένος και να είσαι για χυλόπιτα. Πάντα είναι δύσκολα μετά. Βασικά νομίζω διότι ποτέ δεν θα μάθεις γιατί δεν θέλει. Ειδικά αν δεν θέλει γενικά κανέναν άλλο, για να δεις τι πρότυπα υπάρχουν. Τώρα εφόσον έκανες κι εσύ έστω ένα λάθος, το εύκολο είναι να τα ρίξεις σε σένα. Της γυναίκας η ψυχή είναι μια άβυσος πότε κόλαση και πότε ο παράδεισος, που λέει και το άσμα... Όπως και να 'χει χρειάζεται να είμαστε προετοιμασμένοι, αν και δεν είναι εύκολο. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Να σου στειλω καλυτερα πμ; αν θες λεπτομεριες στειλε πμ δεν μ'αρεσει εδω :p Τί έγινε Belle; Τους έχεις αποπλανήσει όλους με τα πμ... Βασικά νομίζω διότι ποτέ δεν θα μάθεις γιατί δεν θέλει. Ειδικά αν δεν θέλει γενικά κανέναν άλλο, για να δεις τι πρότυπα υπάρχουν. Αν δε θέλει κάποιον άλλο και ρίξει άκυρο σημαίνει ότι ο ενδιαφερόμενος δεν της κάνει "κλικ" είτε εμφανισιακά είτε ως χαρακτήρας. Απλά ίσως δεν θέλει να πει το "επειδή δε μου αρέσεις" για να μην τον πληγώσει. Αλλά ναι, όπως είπες, άβυσσος... Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Τί έγινε Belle; Τους έχεις αποπλανήσει όλους με τα πμ... Αν ηθελα να αποπλανησω θα εγραφα στο facebook... Ωστοσο μου εμεινε η απορια τι εχει ο τροπος γραφης μου και με περασες για αγορι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Αν ηθελα να αποπλανησω θα εγραφα στο facebook... Ωστοσο μου εμεινε η απορια τι εχει ο τροπος γραφης μου και με περασες για αγορι... Για πλάκα το είπα προφανώς. Σου είπα ότι ήμουν 99% σίγουρος ότι είσαι γυναίκα λόγω ονόματος επειδή ξέρω την Belle (από το Beauty & the Beast αν εννοείς αυτή) κι απλά ήθελα να το κάνω 100%. Πάντως, τα λεγόμενα σου (τα λίγα post που διάβασα) δείχνουν πολύ παραπάνω λογική και ωριμότητα απ όσο θα είχε μια κλασική Ελληνίδα χαζογκόμενα. Κυρίως, ο λόγος που πίστεψα έστω και λίγο ότι είσαι αγόρι ήταν αυτό το post. Αν είχες ένα πιο ουδέτερο όνομα δηλαδή θα σε είχα περάσει 100% για αγόρι μάλλον. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Για πλάκα το είπα προφανώς. Σου είπα ότι ήμουν 99% σίγουρος ότι είσαι γυναίκα λόγω ονόματος επειδή ξέρω την Belle (από το Beauty & the Beast αν εννοείς αυτή) κι απλά ήθελα να το κάνω 100%. Πάντως, τα λεγόμενα σου (τα λίγα post που διάβασα) δείχνουν πολύ παραπάνω λογική και ωριμότητα απ όσο θα είχε μια κλασική Ελληνίδα χαζογκόμενα. Κυρίως, ο λόγος που πίστεψα έστω και λίγο ότι είσαι αγόρι ήταν αυτό το post. Αν είχες ένα πιο ουδέτερο όνομα δηλαδή θα σε είχα περάσει 100% για αγόρι μάλλον. Το καταλαβα οτι κανεις πλακα! Ναι φυσικα το ονομα ειναι απο την ταινια, μιας και ειμαι κι εγω φαντασιοπληκτο σπασικλακι...:) Ευχαριστω για τα καλα σου λογια, αλλα δεν τα αξιζω, μιας και ειμαι καλη στο να δινω συμβουλες και οχι να τις τηρω η ιδια... Ετοιμασου σε λιγο ερχεται η hoover και με το δικιο της, βζνννν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 (edited) Ναι, επιβεβαιώθηκα. Δεν θα δω τη δεύτερη και δε θα συναντηθούμε όλο το καλοκαίρι. Από τη μία χαίρομαι, ΑΛΛΑ από την άλλη θα μου λείψει το βλαμμένο:X Πω μυγιάγκιχτη που είσαι Belle :lol: Αστειάκι :) Edited June 26, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Έχασες την ευκαιρία για ένα πιπεράτο καλοκαίρι Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Έχασες την ευκαιρία για ένα πιπεράτο καλοκαίρι Όταν λες πιπεράτο; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Να κάνετε σχέση, να φασωθείτε κλπ. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Να κάνετε σχέση, να φασωθείτε κλπ. Μα έχω εξηγήσει πως οι πιθανότητες να γίνει αυτό είναι μηδαμινές ούτως η άλλως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Τόλμησε το ρε. Κι ότι γινει. Tóλμα Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Τόλμησε το ρε. Κι ότι γινει. Tóλμα Τώρα δεν γίνεται, η μία έχει φύγει για Πύργο και με την άλλη είναι λίγο δύσκολο να επικοινωνήσω γιατί ενώ αυτή έχει το τηλέφωνο μου, εγώ δεν έχω το τηλέφωνο της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Ξέρεις τι διαβάζω από το ποστ σου; Μπλα μπλα μπλα Παράσιτα δηλαδή Πραξε Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts