Jump to content

Σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων: Προβληματισμοί,εμπειρίες

Fetzisjr
 Κοινοποίηση

Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση  

574 members have voted

1. 1. Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση

• 3 μήνες - 6 μήνες
      156
    • 1 - 3 χρόνια
      183
    • 4 + χρόνια
      165
    • Είμαι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων
      70

Recommended Posts

Κοιτα, ολα αυτα πηγαζουν απο τον κομπλεξισμο και την υποκρισια των ανθρωπων. Μερικοι ανθρωποι υποκρινονται για να γινονται συμπαθεις, και γινονται αυτο που θελει ο αλλος. Αλλα αυτοι πιστευω ειναι και οι πιο δυστιχισμενοι.

Εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου, έχεις απόλυτο δίκιο!

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

'Αλεξ άλλη μια συμβουλή:

-> Για να μην είσαι μόνος πρέπει να έχεις φίλους

-> Οι φίλοι έρχονται αφού τους βρεις και τους γνωρίσεις

-> Για να γνωρίσεις κάποιον πρέπει πρώτα να τον συναντήσεις

Οπότε με αυτά στο μυαλό, πρέπει να κάνεις τα εξής:

-> Βγες έξω, τώρα που είναι καλοκαίρι, μην κλειστείς μονάχα σε ένα ξενοδοχείο με γονείς, κάνε κάποια ομαδική δραστηριότητα, γράψου σε κάποιο σύλλογο ώστε να συμμετάσχεις σε μια ομάδα με άλλα άτομα κοντά στην ηλικία σου

-> Μέσα από τη συμμετοχικότητα και τις κοινές δραστηριότητες με άλλους, θα γνωριστείς με πολλά άτομα, καθώς αναπόφευκτα θα κουβεντιάσετε αφού συμμετέχετε σε κάτι κοινό και μετά θα αρχίσετε να κάνετε πάρεα

-> Μετά από λίγο, άμα κάνετε καλή παρέα και χαβαλέ θα έχετε γίνει φίλοι!

Είναι τόσο απλά τα πράγματα. Η Ζάκυνθος δεν είναι μικρό, συνοριακό νησί, σφύζει από ζωή, ειδικά το καλοκαίρι. Αυτό συνεπάγεται ότι θα υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα να κάνεις και να συμμετάσχεις. Ακόμα και σε παραδοσιακό χορευτικό σύλλογο να γραφτείς, θα γνωρίσεις καινούργια παιδιά και μπορεί να γίνεις και καλός χορευτής κάτι που αρέσει πάντα στα κορίτσια! Διπλά κερδισμένος! ;)

Edited by Feregorn

Σήμερα παρατήρησα ότι η δεύτερη απομακρύνεται από την πρώτη. Αν γίνεται εξαιτίας μου, ίσως νιώθω και τύψεις, μπερδεύτηκα. Επίσης, έβαλα το χεράκι μου και εγώ...

Ξέρω μια κοπέλα η οποία ξέρει την πρώτη και μου είχε πει να την εγκαταλείψω γιατί κάτι δεν πάει καλά μ'αυτήν (δεν ήξερε τίποτα). Σήμερα πήγα και της είπα να παρατήσει εντελώς την πρώτη και να το πει και στην φίλη της, η οποία δεν ήξερε ΤΙΠΟΤΑ. Για κάποιο λόγο θέλω να την εκδικηθώ και να την απομονώσω, δεν ξέρω γιατί :(

Αχ αυτό το σιχαμένο πετούμενο με το ηλίθιο τόξο του..

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Θελει να πει οτι εισαι κολλημενος μαζι της, τοσο που θες να την πληγωσεις που δεν νιωθει το ιδιο για σενα

Νομιζω δηλαδη!

Όχι, όχι, όχι, όχι....

Δεν είμαι! Μπορώ να το ξεχωρίσω από τον έρωτα αυτό το συναίσθημα (έτσι νομίζω δηλαδή). Αυτό είναι καθαρό μίσος και θέλω να την κάνω να γυρίσει πίσω στον πύργο αν δεν αλλάξει και μου ζητήσει συγγνώμη. Αυτό βέβαια δεν το έχω νιώσει ποτέ.

Για κάποιο λόγο θέλω να την εκδικηθώ και να την απομονώσω, δεν ξέρω γιατί :(

Aν μπορεις να το κανεις τοτε κανε το. Οταν το καταφερεις θα καταλαβεις πιο ευκολα το λογο που ηθελες να γινει αυτο αναλογα με τα συναισθηματα που θα σου δημιουργησει αυτη η επιτυχια. Προσωπικα δεν νομιζω οτι θα το κανεις αλλά μπορει να βγω ψευτης.

Άλεξ, θα επιμείνω ;)

Για κάποιο λόγο θέλω να την εκδικηθώ και να την απομονώσω, δεν ξέρω γιατί :(
τον λόγο που δεν ξέρεις....καψούρα τον λένε.

Αλλά δε το έμαθες απο μένα...:O

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

τον λόγο που δεν ξέρεις....καψούρα τον λένε.

Αλλά δε το έμαθες απο μένα...:O

Όχι, όχι, όχι, όχι, όχι, όχι, όχι...

ΔΕΝ μου αρέσει, θέλω να την στείλω πίσω για να μην την βλέπω γιατί με εκνευρίζει και λέει συνέχεια βλακείες.

Βέβαια δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω, δεν το έχω κάνει ποτέ

Aν μπορεις να το κανεις τοτε κανε το. Οταν το καταφερεις θα καταλαβεις πιο ευκολα το λογο που ηθελες να γινει αυτο αναλογα με τα συναισθηματα που θα σου δημιουργησει αυτη η επιτυχια. Προσωπικα δεν νομιζω οτι θα το κανεις αλλά μπορει να βγω ψευτης.

Ουτε εγω ξέρω αν θα το κάνω, είναι δύσκολο, θα προσπαθήσω. Εκτός από αυτό, τη λυπάμαι λίγο κιόλας :X:ninja:

Όχι, όχι, όχι, όχι, όχι, όχι, όχι...

ΔΕΝ μου αρέσει, θέλω να την στείλω πίσω για να μην την βλέπω γιατί με εκνευρίζει και λέει συνέχεια βλακείες.

εμάς προσπαθείς να πεισεις ή τον εαυτό σου;

γιατί νομίζω πως οι περισσότεροι εδώ μέσα καταλάβαμε τί παιζει.

δεν ειναι κακό να το παραδεχτείς πάντως...στον εαυτό σου κυρίως..

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

εμάς προσπαθείς να πεισεις ή τον εαυτό σου;

γιατί νομίζω πως οι περισσότεροι εδώ μέσα καταλάβαμε τί παιζει.

δεν ειναι κακό να το παραδεχτείς πάντως...στον εαυτό σου κυρίως..

Ο εαυτός μου ξέρει την αλήθεια.

Δεν της άρεσα ποτέ γιατί δεν το έμαθε ποτέ. Τώρα δεν μου αρέσει.

Αν δεν της αρέσεις επειδή δε το έμαθε, πως σου αρέσει αφού δε ξέρεις ότι της αρέσεις; :p

Δεν ξέρεις τι ένιωθε για σένα

Αν δεν της αρέσεις επειδή δε το έμαθε, πως σου αρέσει αφού δε ξέρεις ότι της αρέσεις; :p

Δεν ξέρεις τι ένιωθε για σένα

Με μπέρδεψες πολύ τώρα, χρειάστηκα 3 λεπτά για να καταλάβω τι εννοείς. :lol:

Είμαι σίγουρος 100% ότι δε θα της άρεσα και να το ήξερε και δεύτερον δεν της άρεσα ποτέ και ούτε θα της άρεσα ποτέ, υπό αυτές τις συνθήκες η υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Και για τελευταία φορά, ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΈΣΕΙ ΠΙΑ

... ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΈΣΕΙ ΠΙΑ.......

Άρα σου άρεσε κάποτε ενώ πιο πριν έλεγες όχι. Τέσπα, αν δεν μας αρέσει κάτι ξεκόβουμε...;)

Άρα σου άρεσε κάποτε ενώ πιο πριν έλεγες όχι. Τέσπα, αν δεν μας αρέσει κάτι ξεκόβουμε...;)

Δεν αρνούμαι ότι μου άρεσε κάποτε, άλλωστε από το πρώτο ποστ μου σε αυτό το θέμα το είχα αναφέρει, αλλά ΚΆΠΟΤΕ, όχι τώρα. Βέβαια είναι λίγο δύσκολο να ξεκόψω γιατί η αδερφή μου κάνει συνέχεια παρέα μαζί της και θέλει να πηγαίνουν βόλτες κτλ

Δώσε καμία φωτο να τις δούμε να γίνει διαλογή

Απλή ενημέρωση: Μόνο μέσω π.μ. ανάλογες κινήσεις. Δημόσια, μέσα από τις σελίδες του forum ούτε κατά διάνοια. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. Ελπίζω να καταλαβαίνεις γιατί.

:lol:

Δάκρυσα...

Η 2η κανει παρεα με τη 1η, η αδερφη σου κανει παρεα με τη 1η, μηπως τελικα ειναι καλο τυπακι και ολοι θελουν να τη κανουν παρεα? :lol:

Η 2η κανει παρεα με τη 1η, η αδερφη σου κανει παρεα με τη 1η, μηπως τελικα ειναι καλο τυπακι και ολοι θελουν να τη κανουν παρεα? :lol:

Λοιπόν, η αδελφή μου ίσως το κάνει και από αντίδραση, γιατί αν της πω να σταματήσει να κάνει παρέα με την πρώτη, θα με αγνοήσει. Εκτός από την αδερφή μου και την δεύτερη (και δύο άλλες, η μία είναι η μεγαλύτερη κουτάλα στο σχολείο και η άλλη θα πάει όπου πάει και η αδελφή μου) όλοι λένε ότι και δεν πάει καλά με την πρώτη.

Ούτε ο Παπακαλιάτης δεν έχει φτιάξει τέτοιο σενάριο :lol:

:lol::lol::lol::lol:

Πες το ψέμματα. Κάθομαι και παρακολουθώ το θέμα καιρό τώρα που έχει ξεκινήσει και απλά έχω χάσει τη μπάλα :ρ