parafron4 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Δεν απαντάει στα τηλεφωνήματά μου, με κούρασε. Μπορεί να έχει όντως δουλειά, αλλά για φανταστείτε να γίνει κάτι μεταξύ μας και να μην μου απαντάει; Θα γίνουν τα νεύρα μου τσαντάλια. Παρεπιπτόντως ήρθε μια ωραία Γαλλικού στο φροντιστήριο που δουλεύω...:p μηπως ρε καρντασι τις ειπες οτι εισαι αρης??? αν της το ειπες λογικο ειναι να μην απανταει στα τηλ...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Για τι ηλικία μιλάμε ; 27, σαν εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Τα τελευταία δύο χρόνια έχω τρελλαθεί στις χυλόπιτες...Μάλλον άκυρο και από τη Γαλλικού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Πρέπει να παλέψεις για να κατακτήσεις μια γυναίκα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Πρέπει να παλέψεις για να κατακτήσεις μια γυναίκα ! σιγα να μην παλεψουμε κιολας...αν θελετε παλεψτε εσεις για μας...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 σιγα να μην παλεψουμε κιολας...αν θελετε παλεψτε εσεις για μας...:) Και να γιατι γκρινιαζουν οσοι ειναι μονοι.... μα περιμενουν τον αλλο να τους κυνηγησει Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Και να γιατι γκρινιαζουν οσοι ειναι μονοι.... μα περιμενουν τον αλλο να τους κυνηγησει σίγουρα θα κυνηγήσεις....(ειναι πολυ ωραιο το συναισθημα οταν πας να την πεσεις στην αλλη...ασχετα φυσικα με το τι αποτελεσμα θα εχεις...) αλλα θα κυνηγησεις μεχρι ενα σημείο δεν θα παίσω και στα πατώματα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 πολύ σώστα parafron Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Τα τελευταία δύο χρόνια έχω τρελλαθεί στις χυλόπιτες...Μάλλον άκυρο και από τη Γαλλικού... Αν χρησιμοποιήσεις τον σωστό τρόπο για να ξεκινήσεις το παιχνίδι, σίγουρα θα βγεις νικητής. Αρκεί να βρείς την κατάλληλη στιγμή για να πλησιάσεις την κοπέλα που σε ενδιαφέρει :) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Αν χρησιμοποιήσεις τον σωστό τρόπο για να ξεκινήσεις το παιχνίδι, σίγουρα θα βγεις νικητής. Αρκεί να βρείς την κατάλληλη στιγμή για να πλησιάσεις την κοπέλα που σε ενδιαφέρει :) Αν εχει κοιλιακους φετες και μια BMW αυτα δεν εχουν σημασια. Τουλαχιστον για τις περισσοτερες Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Αν εχει κοιλιακους φετες και μια BMW αυτα δεν εχουν σημασια. Τουλαχιστον για τις περισσοτερες Sent from my HTC Desire using Tapatalk ευτιχος είναι ελάχιστες αυτές... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Αν εχει κοιλιακους φετες και μια BMW αυτα δεν εχουν σημασια. Τουλαχιστον για τις περισσοτερες Sent from my HTC Desire using Tapatalk Σίγουρα στις μέρες μας μετρά πολύ το χρήμα και η εικόνα, αλλά αν δεν ξέρεις να μιλήσεις, θα σε βαρεθεί η γυναίκα!!! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 ευτιχος είναι ελάχιστες αυτές... Δε νομιζω οτι ειναι ελαχιστες. Ελαχιστες ειναι ισως αυτες που κοιτανε ΜΟΝΟ αυτα που ανεφερα. ΟΛΕΣ ομως σιγουρα βλεπουν με αλλο ματι καποιον με οικονομικη ανεση. Εστω και αν επειραζει σε μικρο βαθμο αυτους που επιλεγουν. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Αν εχει κοιλιακους φετες και μια BMW αυτα δεν εχουν σημασια. Τουλαχιστον για τις περισσοτερες Sent from my HTC Desire using Tapatalk Αν εχεις τον τρόπο ομως αυτά δεν έχουν σημασία. Και αυτό ισχυει για όλες τις κοπέλες :hypno: Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Δε νομιζω οτι ειναι ελαχιστες. Ελαχιστες ειναι ισως αυτες που κοιτανε ΜΟΝΟ αυτα που ανεφερα. ΟΛΕΣ ομως σιγουρα βλεπουν με αλλο ματι καποιον με οικονομικη ανεση. Εστω και αν επειραζει σε μικρο βαθμο αυτους που επιλεγουν. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Εχεις γνωρισει δηλαδη πολλες που να θελουν ολα αυτα; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 σίγουρα θα κυνηγήσεις....(ειναι πολυ ωραιο το συναισθημα οταν πας να την πεσεις στην αλλη...ασχετα φυσικα με το τι αποτελεσμα θα εχεις...) αλλα θα κυνηγησεις μεχρι ενα σημείο δεν θα παίσω και στα πατώματα... δεν ειπα να πεσεις στα πατωματα,αλλα να κυνηγησεις. αλλο το "κυνηγι" και αλλο η ξεφτιλα. Σίγουρα στις μέρες μας μετρά πολύ το χρήμα και η εικόνα, αλλά αν δεν ξέρεις να μιλήσεις, θα σε βαρεθεί η γυναίκα!!!+1. πιο πιθανο βεβαια ειναι να μην σε βαρεθει καν αφου αν δε ξερεις να μιλησεις,δε θα μπει στην διαδικασια να ειναι μαζι σου ή εστω να βγει μαζι σου 2η φορα Αν εχεις τον τρόπο ομως αυτά δεν έχουν σημασία. Και αυτό ισχυει για όλες τις κοπέλες :hypno: +1. καλυτερα ενας φιλοδοξος,εργατικος,αγαπησιαρης μπουλης παρα ενας μ@λ@κας,τεμπελης,στ******στης γραμμωμενος. εκτος αν εχει κανεις "το πακετο" Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Εχεις γνωρισει δηλαδη πολλες που να θελουν ολα αυτα; Sent from my iPhone using Tapatalk Ισα ισα ειπα οτι ειναι λιγες αυτες που κοιτανε μονο αυτα. Αλλα σιγουρα ολες θεωρουν την οικονομικη ανεση ενα + . Αντιθετα νομιζω με τους περισσοτερους απο εμας που δεν μας ενδειαφερει καθολου αυτο , και κοιταμε αλλα πραγματα :-) καλυτερα πραγματα :-) Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Ισα ισα ειπα οτι ειναι λιγες αυτες που κοιτανε μονο αυτα. Αλλα σιγουρα ολες θεωρουν την οικονομικη ανεση ενα + . Αντιθετα νομιζω με τους περισσοτερους απο εμας που δεν μας ενδειαφερει καθολου αυτο , και κοιταμε αλλα πραγματα :-) καλυτερα πραγματα :-) Sent from my HTC Desire using Tapatalk Εν μερι συμφωνουμε...εχω δει οτι ειναι ελαχιστες αυτες που θα κοιταξουν τη μαρκα αυτοκινητου...δεν μου εχει τυχει να ξενερωσει καμια επειδη εχω οπελ και οχι bmw...σιγουρα οι περισοτερες θελουν απλα να εχεις ενα αμαξι και μια οικονομικη ανεση....φυσικα υπαρχουν κ οι αλλες που θελουν να εχεις μερσεντες...αυτες τις ριχνεις ενα καλο $&@$&8?' και αντε γεια... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Αν εχει κοιλιακους φετες και μια BMW αυτα δεν εχουν σημασια. Τουλαχιστον για τις περισσοτερες Sent from my HTC Desire using Tapatalk Μην ανισυχείς και αν αρέσεις πραγματικά σε κάποια δεν θα κοιτάξει ούτε αν είσαι Σπαλιάρας ούτε τη bmw ούτε τη λαμποργκινι... Οι τρόποι είναι που μετράνε... Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Μην ανισυχείς και αν αρέσεις πραγματικά σε κάποια δεν θα κοιτάξει ούτε αν είσαι Σπαλιάρας ούτε τη bmw ούτε τη λαμποργκινι... Οι τρόποι είναι που μετράνε... Σιγά το σπαλιάρα!Εγώ είμαι καλύτερος:p Αφήστε τις bmw ρε παιδιά.Σε λίγο ούτε zastava δεν θα μας αφήνουν να έχουμε:lol: Πάντως όλα παίζουν ρόλο,ας μην κρυβόμαστε.Αλλά όχι πάντα θετικό.Πχ εγώ άμα δω μια γυναίκα σε ένα πολυτελές αυτοκίνητο,συνήθως κάμπριο με τη μουσική στο τέρμα δεν θα μου άρεσε.Νεόπλουτοι φιγουρατζήδες μακριάααα:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Σιγά το σπαλιάρα!Εγώ είμαι καλύτερος:p Αφήστε τις bmw ρε παιδιά.Σε λίγο ούτε zastava δεν θα μας αφήνουν να έχουμε:lol: Πάντως όλα παίζουν ρόλο,ας μην κρυβόμαστε.Αλλά όχι πάντα θετικό.Πχ εγώ άμα δω μια γυναίκα σε ένα πολυτελές αυτοκίνητο,συνήθως κάμπριο με τη μουσική στο τέρμα δεν θα μου άρεσε.Νεόπλουτοι φιγουρατζήδες μακριάααα:!: Συμφωνώ! Εγώ προσωπικά όταν βλέπω κάτι τυπάκους με ανοιχτή την οροφή στην -ασημί- bmw, γυαλάκι και στυλάκι, νευριάζω... Το αμάξι δεν κάνει τον άντρα!... Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Ή ζω σε αλλον κοσμο ή πρεπει να ελεγξω τη στραβωμαρα μου!! Οι περισσοτερες (νεαρες κυριως) κοπελες, καλως ή κακως, προσεχουν πολυ περισσοτερο την τσεπη και την μοστρα στον αντρα παρα ολα τα αλλα!! Ψαχνουν τον αντρα που θα εχει την οικονομικη ανεση να ανταπεξερχεται σε πολλες ιδιοτροπιες και συνηθειες που για εκεινες ειναι βασικες. Ειναι θεμα γενικης και κονωνικης ανασφαλειας που νιωθουν ειδικα οταν εχουν μαθει να στηριζονται στις πλατες αλλων. Το κακο ειναι οτι και οι περισσοτεροι (νεαροι κυριως) αντρες εχοντας αντιληφθει τι συμβαινει γυρω τους προσεχουν περισσοτερο το αμαξι τους και τα λουσα τους, απ' οτι τη συμπεριφορα τους!! Ο καθενας πορευεται και βολευεται, οχι ομως απαραιτητα μ' αυτη τη σειρα!! ;) @Pitsikoulina Συμφωνω σε αυτο που λες οτι υπαρχουν και οι γυναικες που κρινουν τον αντρα καθαρα απο τη συμπεριφορα του και την σταση του απεναντι τους, αλλα παντα υπαρχει ενα "να ειχε και περισσοτερα λεφτα...." ;) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 @Pitsikoulina Συμφωνω σε αυτο που λες οτι υπαρχουν και οι γυναικες που κρινουν τον αντρα καθαρα απο τη συμπεριφορα του και την σταση του απεναντι τους, αλλα παντα υπαρχει ενα "να ειχε και περισσοτερα λεφτα...." ;) Όοχι αλήθεια δεν υπάρχει :) Και προσωπικά νομίζω πως είναι "ανήθικο" να κοιτάξει κάποια πρώτα την τσέπη του άλλου και όχι την συμπεριφορά του... Μόνο σε περίπτωση που θέλει να κάνει κανείς οικογένεια θα κοιτάξει τα οικονομικά.. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Όοχι αλήθεια δεν υπάρχει :) Και προσωπικά νομίζω πως είναι "ανήθικο" να κοιτάξει κάποια πρώτα την τσέπη του άλλου και όχι την συμπεριφορά του... Μόνο σε περίπτωση που θέλει να κάνει κανείς οικογένεια θα κοιτάξει τα οικονομικά.. Welcome to the jungle Pitsikoulina!! Απο τοτε που η ηθικη και η μαγκια πηγε περιπατο, γεμισε ο κοσμος τσαμπα μαγκες! :rolleyes: Θα το δεις συντομα με τον καιρο οταν θα αρχισεις να συναναστρεφεσαι με καθε καρυδιας καρυδι μικρης και μεγαλης ηλικιας, αρσενικου και θηλυκου γενους. :!: Οσο για το δευτερο μαλλον καπου τα μπλεκεις και λες ακριβως αυτο που αναιρεις, οταν θες να κανεις οικογενεια, δηλαδη να εισαι μεχρι οσο παει και αντεχεις με τον αλλον το ΜΟΝΟ που ΔΕΝ κοιτας ειναι τα λεφτα. Εκτος αν η οικογενεια ειναι καποιος οικονομικοκοινωνικος θεσμος... που κακα τα ψεματα τη σημερινη εποχη ειναι πραγματι. Αφηνεις τον Ερωτα σου που δεν μπορει να σου προσφερει ασφαλεια για να πας στο υποκαταστατο που μπορει!! Γενικα η Ερωτικη σχεση, προσωπικη αποψη, δημιουργει μια γλυκια συμμορια που εκει δεν υπαρχουν λεφτα, εξουσιες και θεοι παρα μονο δυο ατομα τα οποια βαδιζουν σωστα ή λαθος σε ενα δρομο. Ρομαντικο? Οχι... πραγματικο γιατι σπανια οταν συμβαινει εχει καλο τελος! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Οσο για το δευτερο μαλλον καπου τα μπλεκεις και λες ακριβως αυτο που αναιρεις, οταν θες να κανεις οικογενεια, δηλαδη να εισαι μεχρι οσο παει και αντεχεις με τον αλλον το ΜΟΝΟ που ΔΕΝ κοιτας ειναι τα λεφτα. Εκτος αν η οικογενεια ειναι καποιος οικονομικοκοινωνικος θεσμος... που κακα τα ψεματα τη σημερινη εποχη ειναι πραγματι. Ακριβώς αυτό εννοούσα! Δεν είπα ότι συμφωνώ πως με κριτήριο τα λεφτά θα διαλέξει κάποιος σύντροφο.. Απλά το ανέφερα! Και είμαι τελείως κάθετη σε αυτό. Γενικα η Ερωτικη σχεση, προσωπικη αποψη, δημιουργει μια γλυκια συμμορια που εκει δεν υπαρχουν λεφτα, εξουσιες και θεοι παρα μονο δυο ατομα τα οποια βαδιζουν σωστα ή λαθος σε ενα δρομο. Ρομαντικο? Οχι... πραγματικο γιατι σπανια οταν συμβαινει εχει καλο τελος! :) Ωραίο αυτό... Και σωστό! :) Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts