johntfsi Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 ναι οντως το νιωθεις και το καταλαβαινεις...... το θεμα ειναι μετα τι κανεις??? θα το αφησεις το παιδι να ψηνεται???? χαχαχαχαχαχα Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 ahhh get a room Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 ναι οντως το νιωθεις και το καταλαβαινεις...... το θεμα ειναι μετα τι κανεις??? θα το αφησεις το παιδι να ψηνεται???? χαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχα..αυτό παίζει απο άνθρωπο σε άνθρωπο :p Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 σκέψη της στιγμής... γιατί φερόμαστε μαζοχιστικά ως προς τον εαυτό μας μερικές φορές;γιατί κάνουμε πράγματα ΄που ξέρουμε οτι θα μας πονέσουν; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 σκέψη της στιγμής... γιατί φερόμαστε μαζοχιστικά ως προς τον εαυτό μας μερικές φορές;γιατί κάνουμε πράγματα ΄που ξέρουμε οτι θα μας πονέσουν; Για αναλυσε το περρισοτερο αυτο που λες.. Δωσε κ ενα παραδειγμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 κάθομαι κ ακούω εκπομπή ενός προσώπου που με νοιάζει ιδιαιτέρως..κ ουσιαστικά ξύνω πληγές που "μπαζώνω" μέσα μου..αν αυτό δεν είναι η επιτομή του μαζοχισμού τι είναι; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 κάθομαι κ ακούω εκπομπή ενός προσώπου που με νοιάζει ιδιαιτέρως..κ ουσιαστικά ξύνω πληγές που "μπαζώνω" μέσα μου..αν αυτό δεν είναι η επιτομή του μαζοχισμού τι είναι; Όχι αυτο δεν λεγεται μαζοχισμος...ίσως σου κανει κ καλο να το ξερεις, γιατί δεν ειναι καλο να μπαζωνουμε τα συναισθηματα , τοτε παντα θα υπαρχουν κ θα μας πονανε...Καλο ειναι να πληγωνομαστε να πεφτουμε κ να ξανασηκωνομαστε στα ποδια μας, μονο τοτε θα μπορεις να πεις το ξεπερασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Καλα μια απορία έχω, πόσο μα πόσο μαζοχες ειστε εσεις οι αντρες ...? Μου εχει τυχει αυτην την βδομαδα να συμπεριφερθω πολυ ασχημα σε 2..Δηλαδη οσο σας λεει η αλλη δεν γουσταρω τοσο κολλατε? Κ απο το πολυ το κολλημα στο τελος κανεται την μια χαζομαρα μετα την αλλη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Καλα μια απορία έχω, πόσο μα πόσο μαζοχες ειστε εσεις οι αντρες ...? Μου εχει τυχει αυτην την βδομαδα να συμπεριφερθω πολυ ασχημα σε 2..Δηλαδη οσο σας λεει η αλλη δεν γουσταρω τοσο κολλατε? Κ απο το πολυ το κολλημα στο τελος κανεται την μια χαζομαρα μετα την αλλη... γτ να συμπεριφερθεις ασχημα? λες "δεν ενδιαφερομαι" ηρεμα,ευγενικα και πολιτισμενα και το πολυ πολυ αν εχουν τασεις κολληματος,να κοψεις καθε επαφη καια ερα που ενδεχομενως να παιρνουν --------------------------------------- το να παιζει καποια με εναν ανδρα επειδη αυτος δειχνει κολημενος,να του κανει ναζακια ενω δεν ενδιαφερεται το θεωρω μεγαλη πτανια. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Καλα μια απορία έχω, πόσο μα πόσο μαζοχες ειστε εσεις οι αντρες ...? Μου εχει τυχει αυτην την βδομαδα να συμπεριφερθω πολυ ασχημα σε 2..Δηλαδη οσο σας λεει η αλλη δεν γουσταρω τοσο κολλατε? Κ απο το πολυ το κολλημα στο τελος κανεται την μια χαζομαρα μετα την αλλη... :cry: και δεν λυπασαι τα καημενα τα παιδακια η αρνηση τα ενθουσιαζει πιστευω στην περιπτωση με γραφεις μια σε γραφω εκατο αλλα οχι ολοι και ετσι πεφτουν συνεχεια σε βραχια ,εκτος αν ειναι παρα πολυ ωραια που αντε να κανω και δευτερη προσπαθεια:lol: Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Αν οι μισοι πολιτες σε αυτη την χωρα ειναι για δεσιμο (αξιωμα),τοτε δεν θα υπαρχουν αντρες με χαμηλη αυτοεκτιμηση και μοιραιες γυναικες επισης σε ενα καλο ποσοστο?Ε επειδη ειναι καμποσοι δεν θα συναντηθουν για να συμπεριφερθουν σαν μια καλη σειρα του Νικου Φωσκολου?Παντως μου κανει εντυπωση που καθε γυναικα εχει τον τροπο της να αδειαζει τα ρσενικα,αλλη τους βριζει,αλλη τους αρνειται σαν τα γυφτικια με τα χαρτομαντηλα,απο 16 χρονων εχουν μια καλη θεωρια δικαιολογιας στο μυαλο τους,θλιβερο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 γτ να συμπεριφερθεις ασχημα? λες "δεν ενδιαφερομαι" ηρεμα,ευγενικα και πολιτισμενα και το πολυ πολυ αν εχουν τασεις κολληματος,να κοψεις καθε επαφη καια ερα που ενδεχομενως να παιρνουν --------------------------------------- το να παιζει καποια με εναν ανδρα επειδη αυτος δειχνει κολημενος,να του κανει ναζακια ενω δεν ενδιαφερεται το θεωρω μεγαλη πτανια. Ναι και εγω το θεωρω μεγαλη πτανια να παιζεις με τον αλλον ειτε ειναι αντρας ειτε γυναικα αν δεν τον θελεις.Κ αυτο που κανω ειναι να λεω δεν μ'αρεσεις,αν θες να μαστε φιλοι οκ.Κ οδο το λεω αυτο τοσο χαζευουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 K γιατί παραξενεύεσαι diavolin? :| Aπ'ότι θυμάμαι το χεις ξαναπεράσει αυτό. Γιατί σου φαίνεται παράξενο this time? H μήπως ακόμα να καταλάβεις το pattern που χαρακτηρίζει τις σχέσεις ανδρών-γυναικών? Και btw, δεν είναι προνόμιο των γυναικών να κανουν τους άντρες να τρέχουν από πίσω τους. Υπάρχουν και παραδείγματα στο ανδρικο φύλο. Το γραμματόσημο ισχύει both ways Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 K γιατί παραξενεύεσαι diavolin? :| Aπ'ότι θυμάμαι το χεις ξαναπεράσει αυτό. Γιατί σου φαίνεται παράξενο this time? H μήπως ακόμα να καταλάβεις το pattern που χαρακτηρίζει τις σχέσεις ανδρών-γυναικών? Και btw, δεν είναι προνόμιο των γυναικών να κανουν τους άντρες να τρέχουν από πίσω τους. Υπάρχουν και παραδείγματα στο ανδρικο φύλο. Το γραμματόσημο ισχύει both ways Μα με προβληματιζει γιατι χαλασαν την φιλια ετσι που μαλλον δεν υπηρχε γιατι μονο φιλικα δεν με εβλεπαν...Αλλα ειναι ασχημο να χαλιουνται φιλιες επειδη του την εδωσε του αλλου κ ξαφνικα θυμηθηκε οτι σε γουσταρει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Σιγά την φιλία που είχατε (προφανώς). Εξαρχής σε έβλεπαν ως κάτι άλλο. Τώρα που τους το απέκλεισες απλά γυρεύουν κανά 'φιλικό'. Θα τους περάσει μόλις βρουν άλλη. That's all. Δεν χρειάζονται πολύπλοκες αναλύσεις :p Η λογική μας είναι ιδαιτερά απλή :lol: Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Μα με προβληματιζει γιατι χαλασαν την φιλια ετσι που μαλλον δεν υπηρχε γιατι μονο φιλικα δεν με εβλεπαν...Αλλα ειναι ασχημο να χαλιουνται φιλιες επειδη του την εδωσε του αλλου κ ξαφνικα θυμηθηκε οτι σε γουσταρει.... λοιπον θα φανω κακος αλλα λεω μπας και σε γουσταρε απο την αρχη,φοβοταν την αποριψη γιατι δεν τον ηξερες και ανετα θα τον παρεξηγουσες και εγινε φιλος σου:worry: .Μου αρεσει που ολοι κατηγοραν εμας ελα ρε σε πλησιαζω για κατι περισοτερο απο φιλια ,μου ριχνεις ενα σε βλεπω σαν φιλο υστερα καποια που βλεπω εγω σαν φιλη γυριζει και σου λεει νομιζω οτι εχουμε κατι παραπανο ελεος δλδ πως μια που γνωριζει ο καθενας μας ξερει αν την θελει για κατι περισοτερο στην πορεια βλεπεις αν ταιριαζεις. Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Ισως πρεπει καποια στιγμη να καταλαβετε οτι δεν υπαρχει φιλια μεταξυ ανδρων και γυναικων. Κι αν υπαρχει ειναι σπανια κι οχι τοσο συχνη οσο νομιζουμε ή θα θελαμε. Κι εγω κανω παρεα με 20 αντρες φιλους, αυτο σημαινει οτι ολοι με βλεπουν σαν την Παναγια ή εγω τους βλεπω σαν αδερφους; Ειναι φυσιολογικο κιολας, απλα στους αντρες βγαινει πιο ευκολα γιατι ειναι και ασυγκρατητα τα ερμα.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 @diavolin πιστεύω ότι το λάθος σου είναι στο "αν θες να είμαστε φίλοι ok" Πρώτον γιατί αυτό του δίνει μια ψιλή ελπίδα της τάξεως του 0.0001% ότι μπορεί να αλλάξεις γνώμη όσο συνεχίζετε να κάνετε παρέα φιλικά πάντα... Δεύτερον γιατί όπως είπε και η sofi φιλία ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα με την κυριολεκτική σημασία της λέξεως δεν υπάρχει άρα πάλι έχει μια μικρή ελπίδα ότι το κλασικό "φίλοι φίλοι σου μπιπ το καριοφύλι" θα παιχτεί ξανά αναμέσά σας Τρίτον ποτέ δεν μπορείς να είσαι φίλος με κάποιον με τον οποίον έχεις μοιραστεί το κρεβάτι σου... Το καλύτερο λοιπόν που μπορείς να κάνεις χωρίς υστερίες φωνές απειλές και όλα τα κλασικά είναι να πεις με απόλυτη αυτοσυγκράτηση και ηρεμία ότι δεν θες να είστε μαζί και ότι δεν σου αρέσει πια και δεν σηκώνεις κινητό ή σταθερό όταν σε παίρνει τηλ.ούτε απαντάς στα sms μέχρι να το καταλάβει..Πιστεψέ με κάποια στιγμή θα βαρεθεί και να το παρατήσει το σπορ του κυνηγητού σου... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 @diavolin πιστεύω ότι το λάθος σου είναι στο "αν θες να είμαστε φίλοι ok" Πρώτον γιατί αυτό του δίνει μια ψιλή ελπίδα της τάξεως του 0.0001% ότι μπορεί να αλλάξεις γνώμη όσο συνεχίζετε να κάνετε παρέα φιλικά πάντα... Δεύτερον γιατί όπως είπε και η sofi φιλία ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα με την κυριολεκτική σημασία της λέξεως δεν υπάρχει άρα πάλι έχει μια μικρή ελπίδα ότι το κλασικό "φίλοι φίλοι σου μπιπ το καριοφύλι" θα παιχτεί ξανά αναμέσά σας Τρίτον ποτέ δεν μπορείς να είσαι φίλος με κάποιον με τον οποίον έχεις μοιραστεί το κρεβάτι σου... Το καλύτερο λοιπόν που μπορείς να κάνεις χωρίς υστερίες φωνές απειλές και όλα τα κλασικά είναι να πεις με απόλυτη αυτοσυγκράτηση και ηρεμία ότι δεν θες να είστε μαζί και ότι δεν σου αρέσει πια και δεν σηκώνεις κινητό ή σταθερό όταν σε παίρνει τηλ.ούτε απαντάς στα sms μέχρι να το καταλάβει..Πιστεψέ με κάποια στιγμή θα βαρεθεί και να το παρατήσει το σπορ του κυνηγητού σου... Αφου δεν εχω μοιραστει το "κρεβατι"μου με κανεναν απο τους 2....:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Εγω δεν νομιζω οτι η διαβολιν εχει κανα προβλημα γιατι στην τελικη και να τους "παιζει" ή να τους φτυνει συνεχεια, το προβλημα ειναι αυτωνων, δεν ειναι ανηλικα(ή μηπως ειναι;:shifty:). Α ρε διαβολιν, ποσο σε καταλαβαινω, αυτα εχουμε εμεις οι μοιραιες γυναικες...:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 @diavolin πιστεύω ότι το λάθος σου είναι στο "αν θες να είμαστε φίλοι ok" Πρώτον γιατί αυτό του δίνει μια ψιλή ελπίδα της τάξεως του 0.0001% ότι μπορεί να αλλάξεις γνώμη όσο συνεχίζετε να κάνετε παρέα φιλικά πάντα... Δεύτερον γιατί όπως είπε και η sofi φιλία ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα με την κυριολεκτική σημασία της λέξεως δεν υπάρχει άρα πάλι έχει μια μικρή ελπίδα ότι το κλασικό "φίλοι φίλοι σου μπιπ το καριοφύλι" θα παιχτεί ξανά αναμέσά σας Τρίτον ποτέ δεν μπορείς να είσαι φίλος με κάποιον με τον οποίον έχεις μοιραστεί το κρεβάτι σου... Το καλύτερο λοιπόν που μπορείς να κάνεις χωρίς υστερίες φωνές απειλές και όλα τα κλασικά είναι να πεις με απόλυτη αυτοσυγκράτηση και ηρεμία ότι δεν θες να είστε μαζί και ότι δεν σου αρέσει πια και δεν σηκώνεις κινητό ή σταθερό όταν σε παίρνει τηλ.ούτε απαντάς στα sms μέχρι να το καταλάβει..Πιστεψέ με κάποια στιγμή θα βαρεθεί και να το παρατήσει το σπορ του κυνηγητού σου... Μα πως δε γινεται τετοια φιλια; Δηλαδη για καθηστε λιγο να καταλαβω... Αντε πες, οτι τους τσουβαλιαζουμε τους αντρες ολους κατω απο το συνηθες στερεοτυπο. Πες οτι δε βλεπουν καμια γυναικα φιλικα και σκεφτονται πως θα βουτηξουν τη σαλαμαντρα τους στο βαζο με το μελι της. Οταν ομως ενας αντρας ειναι φιλος με μια γυναικα, ισχυει και το αντιστροφο. Που σημαινει οτι και οι γυναικες σκεφτονται με τον ιδιο τροπο ή τελοσπαντων καπως ετσι; ;) Για εξηγηστε το μας λιγο, πως λειτουργει; Αν πεσει "ξηρασια" και το μελι κανει κρουστα... νταν... ο κολλητος ο Γιαγκος μετατρεπεται σε βασιλιας σαλαμαντρας (καλα πειτε τον οπως θελετε... δεν ξερω πως τα μιλατε εσεις τα κοριτσοπουλα) ή αντιστροφα αν η σαλαμαντρα θελει "σεργιανι", η αυτοκολλητη η Ευτερπη γινεται "σκετη καυλα" (και αλλα τετοια χαριτωμενα :rolleyes:); Και η συμβουλη μου προς τη διαβολινα: Εγω ξερω οτι αν ενα ατομο το εκτιμας σαν ατομο (ε για να κανετε παρεα, μια καποια εκτιμηση θα την εχεις), δεν αλλαζει κατι. Ναι, ισως να χρειαζεται να μην εχετε επαφες για καποιο διαστημα (αναλογα με τον καθενα παει αυτο) αλλα μια αληθινη φιλια δε χαλαει επειδη σε ειδε με αλλο ματι. ΥΓ: Κρατηθηκα ΣοφιΚου να μην σχολιασω... σαν να το ηξερα οτι θα το γραψεις μονη σου! :rolleyes: :ρ ΥΓ2: http://www.laymark.com/i/m/m055.gif Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Μα πως δε γινεται τετοια φιλια; Δηλαδη για καθηστε λιγο να καταλαβω... Αντε πες, οτι τους τσουβαλιαζουμε τους αντρες ολους κατω απο το συνηθες στερεοτυπο. Πες οτι δε βλεπουν καμια γυναικα φιλικα και σκεφτονται πως θα βουτηξουν τη σαλαμαντρα τους στο βαζο με το μελι της. Οταν ομως ενας αντρας ειναι φιλος με μια γυναικα, ισχυει και το αντιστροφο. Που σημαινει οτι και οι γυναικες σκεφτονται με τον ιδιο τροπο ή τελοσπαντων καπως ετσι; ;) Για εξηγηστε το μας λιγο, πως λειτουργει; Αν πεσει "ξηρασια" και το μελι κανει κρουστα... νταν... ο κολλητος ο Γιαγκος μετατρεπεται σε βασιλιας σαλαμαντρας (καλα πειτε τον οπως θελετε... δεν ξερω πως τα μιλατε εσεις τα κοριτσοπουλα) ή αντιστροφα αν η σαλαμαντρα θελει "σεργιανι", η αυτοκολλητη η Ευτερπη γινεται "σκετη καυλα" (και αλλα τετοια χαριτωμενα :rolleyes:); ΥΓ: Κρατηθηκα ΣοφιΚου να μην σχολιασω... σαν να το ηξερα οτι θα το γραψεις μονη σου! :rolleyes: :ρ μα δεν νομιζω οτι ΟΛΟΥΣ/ΕΣ τους/τις φιλους/ες θα μπορουσε να τους δεις ερωτικα, απλα οπως το αντιλαμβανομαι εγω το πραμα παει ως εξης: Εστω οτι εχω 10 αντρες φιλους. Απ'αυτους 4 δεν τους βλεπω καθολου ερωτικα(ουτε με σφαιρες που λεμε), με τους 5 μπορει καποια στιγμη να πεσει κανα υπονοουμενο, κανα βλεμματακι υπονοιας φλερτ, και του ενος του καθομανε σουμπιτη. Αν στους 4 αρχικους που απο μεριας μου υπαρχει καθαροτατη φιλια, υπαρχει το ιδιο στον εναν εξ αυτων κι απο μερους του, τοτε εχουμε φιλια μεταξυ αντρος-γυναικος χωρις ιχνος "λανθανων ερωτισμου". Βεβαια δεν αποκλειεται καποιον να τον βλεπεις καθαρα φιλικα αρχικα και μετα να σου βγει και ερωτας και παθος. Παθουσα. Ολα ειναι θεμα συγκυριων. Αυτα με τις σαλαμαντρες και τα μελια τα προσπερναω, η γλωσσα της τρουμπας δεν περναει δω μεσα.:ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Ισως πρεπει καποια στιγμη να καταλαβετε οτι δεν υπαρχει φιλια μεταξυ ανδρων και γυναικων. Κι αν υπαρχει ειναι σπανια κι οχι τοσο συχνη οσο νομιζουμε ή θα θελαμε. Κι εγω κανω παρεα με 20 αντρες φιλους, αυτο σημαινει οτι ολοι με βλεπουν σαν την Παναγια ή εγω τους βλεπω σαν αδερφους; Ειναι φυσιολογικο κιολας, απλα στους αντρες βγαινει πιο ευκολα γιατι ειναι και ασυγκρατητα τα ερμα.:p συμφωνώ με αυτό,ΑΝ και απο παιδί έκανα παρέα κατά κύριο λόγο με αγόρια,γιατί μου αρέσει το ναι να είναι ναι,το όχι όχι και πάει λέγοντας...εκτιμώ και θαυμάζω,αυτό που λίγες κοπέλες εχουν σήμερα..ΤΗΝ ΜΠΕΣΑ..τον λόγο τιμής (οκ,δε μιλάω για όλους τους αντρες..) βεβαια,παρόλα αυτα,δε πιστεύω στη φιλία μεταξυ των δυο φίλων..πιο τρανταχτό παράδειγμα,πρόσφατα,με άνθρωπο που κάναμε πολύ καλή παρέα,εγώ δεν κατάλαβα τίποτα,και μου πετάει σαν τούβλο κατακούτελα οτι θέλει να κάνουμε σεξ,έστω 1 φορά..εγώ στα ισα του το ξέκοψα,και αυτός λέει "δικαίωμα μου να ελπίζω"... απο τότε κάτι ράγισε..το γυαλί έσπασε πρόσφατα,που μου λεει είμαι ερωτευμένος,και έκανε νύξη για διαζύγιο,ενώ εχει 1 παιδί και ένα που θα εχει σε λίγο καιρό..και του λεω στα ισα,αν ο λόγος ειμαι εγώ,μην το κανεις..δεν υπάρχει θέμα να σε δω αλλιώς,και ειδικά υπο τέτοιες συνθήκες,άλλωστε εξ`αρχης εσύ μου ειπες,οτι εκτιμάς πάνω μου την μπέσα,την ευθύτητα,του να σου λεω τα παντα στα ισα,το να`ναι το ναι μου ναι,και το οχι οχι.Τώρα τι ζητας; είπα όχι,και αυτό δεν αλλάζει,και ειδικά μιας κ εισαι παντρεμένος..Σέβομαι τον καφέ που έχω πιεί με την Β,μην τα κάνουμε όλα ίσιωμα (γνωρίζει οτι ειναι σαν αρχή μου αυτη..δε μπλέκομαι σε ζευγάρια)..απο τότε,εγώ δε του ξαναμίλησα,μόνο ένα καλά χριστούγεννα και αυτό τυπικό:X Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Αφου δεν εχω μοιραστει το "κρεβατι"μου με κανεναν απο τους 2....:blink: Από όσα έγραψα μόνο αυτό σχολίασες?!?:confused: Τζάμπα έγραφα?!?:cry: Σοφάκι συμφωνώ μαζί σου ότι όλα είναι θέμα συγκυριών..Τώρα για τα μέλια τις κρούστες και τις σαλαμάντρες ούτε εγώ τα πολυκατάλαβα... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Aμα καταλαβαίνατε τον αντρικό τρόπο σκέψης (και το αντίστροφο) δεν θα υπήρχε αυτό το τόπικ :lol: Ο fabo λέει πολύ απλά ότι σε περιόδους σεξουαλικής στέρησης ακόμα και οι κολλητοί μας(του αντίθετου φίλου), όσο μπάζα και να είναι μας φαίνονται κατάλληλα 'θύματα' για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις μας. Γι'αυτό, όπως είπα και πριν, οι άντρες της diavolin δεν ξεκολλάνε από πάνω της γιατί ελπίζουν σε ένα φιλικό πήδημα. Όπως είπα, και πάλι, δεν έχει λόγο να ανησυχεί. Μόλις βρουν κάποια άλλη να τους γυαλίσει θα την αφήσουν ήσυχη. Πολύ μεγάλη διάσταση δίνεται εσείς οι γυναίκες ρε παιδι μου σε απλά θέματα. Πολύ το αναλύετε ενώ είναι κάτι τόσο μα τόσο απλό :p Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts