Jump to content

Σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων: Προβληματισμοί,εμπειρίες

Fetzisjr
 Κοινοποίηση

Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση  

574 members have voted

1. 1. Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση

• 3 μήνες - 6 μήνες
      156
    • 1 - 3 χρόνια
      183
    • 4 + χρόνια
      165
    • Είμαι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων
      70

Recommended Posts

γνωμη μου....οι γυναικες ψαχνουν πραγματα σε εναν αντρα που φαινονται ευκολα....πχ...εμφανιση, λεφτα, κλπ δηλαδη με λιγα λογια...το στυλ την μοστρα και το "ποσο θα ζηλεψουν οι φιλες μου"....δεν μπορουν να δουν χαρακτηρα διοτι αυτο δεν ειναι ευκολο να το δει κανεις.....θελει θεληση και χρονο....αυτο συνηθως οι περισσοτερες το βλεπουν και το πληρωνουν πολυ αργοτερα, στην πραξη....για αυτο και σημερα που οι γυναικες ειναι επι το πλειστον μορφωμενες και ελευθερες κοινωνικα και οικονομικα να διαλεγουν συντροφους...να βλεπουμε ακομα φαινομενα οπως π.χ. την κακοποιηση γυναικων ...

Το ίδιο όμως πιστεύω ισχύει και για τους άντρες. Δηλαδή περιμένουν από μια κοπέλα να είναι πάντα βαμμένη, πάντα στην τρίχα, πάντα περιποιημένη. Ενώ οι ίδιοι, έχουν και τις κοιλιές τους και είναι ατημέλητοι. Απλά και μόνο θέλουν όταν βγαίνουν έξω με την κοπέλα τους όλος ο κόσμος να λέει "Κοίτα τον ****** τη γκόμενα κυκλοφορεί". Κάνω λάθος;

Destiny found.

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το ίδιο όμως πιστεύω ισχύει και για τους άντρες. Δηλαδή περιμένουν από μια κοπέλα να είναι πάντα βαμμένη, πάντα στην τρίχα, πάντα περιποιημένη. Ενώ οι ίδιοι, έχουν και τις κοιλιές τους και είναι ατημέλητοι. Απλά και μόνο θέλουν όταν βγαίνουν έξω με την κοπέλα τους όλος ο κόσμος να λέει "Κοίτα τον ****** τη γκόμενα κυκλοφορεί". Κάνω λάθος;

Εγώ δεν θέλω να βάφονται, καθόλου όμως! Μου βρίσκεις μια τέτοια; Αν ναι, την παντρεύομαι!

αλλο αυτο που λες....αλλο επιπεδο....:)...

με λιγα λογια...απο τις επιλογες μια γυναικα διομορφωνει την ζωη της....στην αποτυχια παντα την πληρωνει αυτη περισοοτερο απο ολους...οτι και να ειναι αυτο...σχεση, γαμος, παιδια, διαζυγιο, εκτρωση, φοβος, ξυλο....αυτη τραβαει παντα την ανηφορα και ειναι το αντεικειμενο της εκμεταλευσης...για αυτο οφειλει να ειναι πιο προσεκτικη...αλλα δυστυχως δεν ειναι....η γυναικεια χειραφετηση εμεινε στις γελοιες ατακες της Σαμανθας και στο χαζοκουτι....:wacko:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

αλλο αυτο που λες....αλλο επιπεδο....:)...

με λιγα λογια...απο τις επιλογες μια γυναικα διομορφωνει την ζωη της....στην αποτυχια παντα την πληρωνει αυτη περισοοτερο απο ολους...οτι και να ειναι αυτο...σχεση, γαμος, παιδια, διαζυγιο, εκτρωση, φοβος, ξυλο....αυτη τραβαει παντα την ανηφορα και ειναι το αντεικειμενο της εκμεταλευσης...για αυτο οφειλει να ειναι πιο προσεκτικη...αλλα δυστυχως δεν ειναι....η γυναικεια χειραφετηση εμεινε στις γελοιες ατακες της Σαμανθας και στο χαζοκουτι....:wacko:

Συμφωνώ με αυτά που λές. Στο μόνο μέρος που διαφωνώ είναι στις ατάκες της Σαμάνθα. Ευρηματικότατες :p

Destiny found.

Εγώ δεν θέλω να βάφονται, καθόλου όμως! Μου βρίσκεις μια τέτοια; Αν ναι, την παντρεύομαι!

+10000

Oυτε γω θελω μια που να βαφεται και να πασαλιβεται με ολες αυτες τις βλακειες που βαζετε στο προσωπο.Αμα ειναι ωραια,ειναι ωραια δεν χρειαζεται να βαφεται.Επισης δε θελω να βγαινω και να λενε πω πω κοιτα τον @@@@ με τι κυκλοφορει.Αντιθετως πρωτον θα την επιλεξω για μενα και οχι για τους αλλους και δευτερον δε θελω να την βλεπουν και να την λιγουρευονται κιολας.Ασε που θα μου την ματιαξουν:p.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν όλες οι γυναίκες "θέλουν έναν μ@@@@@@ να τα ακουμπάει" τότε

με αυτήν την λογική

όλοι οι άντρες θέλουν γυναίκα να τους πλένει, να τους καθαρίζει, να τους μαγειρεύει, να την βολεύουν που και που, να κάνουν και το παιχνιδάκι τους απο εδώ και απο εκεί, να μην παραπονίεται και φυσικά αν δουλεύει και έχει και κάποια χρήματα και αυτά καλά είναι γιατί εκτός από οικιακή βοηθό βρήκαν και κορόιδο να πληρώνει!!!!! :X:X:angry:

έλεος πια με αυτές τις "φιλοσοφημένες" απόψεις

Υ.Γ. σόρρυ αλλά δεν πρόκειται για φεμινιστική κρίση απλά δεν αντέχω αυτές τις "βάλτους όλους στο ίδιο τσουβάλι" απόψεις

Aυτό δεν είναι καν επιχείρημα, πόσο μάλλον αντεπιχείρημα.:rolleyes:

Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος άντρας που προσεγγίζοντας μια γυναίκα (κάνοντας καμάκι εννοώ:p) να την ρωτάει αν πλένει καλά, αν ξέρει να σιδερώνει πουκάμισα ή αν ξέρει πως βγαίνει ο λεκές από κρασί σε βαμβακερό ύφασμα.

Η προσέγγιση γίνεται απλά γιατί έτσι μας αρέσει σαν εξωτερική ομορφιά αυτό που βλέπουμε.

Κάτι που δεν γίνεται με τις γυναίκες σε τόσο μεγάλο ποσοστό όπως στους άντρες.

Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος άντρας που προσεγγίζοντας μια γυναίκα (κάνοντας καμάκι εννοώ:p) να την ρωτάει αν πλένει καλά, αν ξέρει να σιδερώνει πουκάμισα ή αν ξέρει πως βγαίνει ο λεκές από κρασί σε βαμβακερό ύφασμα.

Και σκέψου τώρα να είσαι έξω (στο οποιοδήποτε μέρος τεσπα) και να βλέπεις το απίστευτο μωρό απέναντι. Αλλά μετά σκέφτεσαι, κι αν δεν ξέρει να σιδερώνει;; Και ξενερώνεις και την πέφτεις στο μπάζο :lol:

Και σκέψου τώρα να είσαι έξω (στο οποιοδήποτε μέρος τεσπα) και να βλέπεις το απίστευτο μωρό απέναντι. Αλλά μετά σκέφτεσαι, κι αν δεν ξέρει να σιδερώνει;; Και ξενερώνεις και την πέφτεις στο μπάζο :lol:

οποτε τα μπαζα ειναι τυχερα και βρισκουν παντα ωραιους γκομενους. και λεμε μετα καλα πως την πηρε αυτην? στραβωθηκε?:D

στα ποστ #2321,2322,2323,2325,2334,2346,2347

δεν βλεπω να γινεται διαχωρισμος αλλα να μιλανε γενικα για τις γυναικες...γιαυτο και μου γεννηθηκε η απορια

Αν όλες οι γυναίκες "θέλουν έναν μ@@@@@@ να τα ακουμπάει" τότε

με αυτήν την λογική

όλοι οι άντρες θέλουν γυναίκα να τους πλένει, να τους καθαρίζει, να τους μαγειρεύει, να την βολεύουν που και που, να κάνουν και το παιχνιδάκι τους απο εδώ και απο εκεί, να μην παραπονίεται και φυσικά αν δουλεύει και έχει και κάποια χρήματα και αυτά καλά είναι γιατί εκτός από οικιακή βοηθό βρήκαν και κορόιδο να πληρώνει!!!!! :X:X:angry:

έλεος πια με αυτές τις "φιλοσοφημένες" απόψεις

Υ.Γ. σόρρυ αλλά δεν πρόκειται για φεμινιστική κρίση απλά δεν αντέχω αυτές τις "βάλτους όλους στο ίδιο τσουβάλι" απόψεις

Νομίζω πως δεν προσέξατε καλά ποιός τσουβάλιασε:

ζηλεειιιαααα μεγαλη ζηλεια βγαζουν αυτα που λες...

ναι αυτο ψαχνουμε κ ετσι ειναι.ολες θελουμε μια ηρεμη κ ωραια ζωη.

Προσωπικά πάντως, εννοείται πως δε μιλούσα για όλες τις γυναίκες, αλλά για αυτές του συγκεκριμένου τύπου.

οποτε τα μπαζα ειναι τυχερα και βρισκουν παντα ωραιους γκομενους. και λεμε μετα καλα πως την πηρε αυτην? στραβωθηκε?:D

Τα μπαζα παντα θα βρισκουν ωραιους και γενικα γκομενους.

Αν δεν μπαζωσεις δεν χτιζεις:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομίζω πως δεν προσέξατε καλά ποιός τσουβάλιασε:

Καλά μην παίρνεις και σοβαρά αυτό που είπε η iron maiden..ειναι και μικρή σε ηλικία και ίσως να μην τα εννοούσε..βέβαια αυτό δεν αναιρεί ότι υπάρχουν τέτοιες γυναίκες

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Καλά μην παίρνεις και σοβαρά αυτό που είπε η iron maiden..ειναι και μικρή σε ηλικία και ίσως να μην τα εννοούσε..βέβαια αυτό δεν αναιρεί ότι υπάρχουν τέτοιες γυναίκες

Μα δεν πήρα στα σοβαρά το "όλες έτσι είμαστε", ακριβώς γι' αυτό που είπες.

Αλλά όχι να μου λένε οι άλλες οτι τσουβαλιάζω κι από πάνω :p

Aυτό δεν είναι καν επιχείρημα, πόσο μάλλον αντεπιχείρημα.:rolleyes:

Η προσέγγιση γίνεται απλά γιατί έτσι μας αρέσει σαν εξωτερική ομορφιά αυτό που βλέπουμε.

Κάτι που δεν γίνεται με τις γυναίκες σε τόσο μεγάλο ποσοστό όπως στους άντρες.

νομίζω ότι δεν κατάλαβες τι εννοώ. Όταν κάποιος γυρίζει και λέέι ότι θέλουμε απλά 'ενα μ@@@@@@ να μας τα ακουμπάει με την ίδια λογική και εγώ μπορώ να λέω ότι ένας άνδρας όταν κάνει σχέση με μια γυναίκα θέλει όλο το πακέτο...

και καταλήγοντας τονίζω ότι και οι δύο απόψεις είναι εκτός τόπου και χρόνου

Μα δεν πήρα στα σοβαρά το "όλες έτσι είμαστε", ακριβώς γι' αυτό που είπες.

Αλλά όχι να μου λένε οι άλλες οτι τσουβαλιάζω κι από πάνω :p

τσουβαλιασες κι εσυ και η σιδηρα παρθενα.οκ τωρα?

εσυ βεβαια αναιρεσες το τσουβαλιασμα οποτε εισαι η εξαιρεση της παρατηρησης

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Εντυπωση παντως μου έκανε όπου και να πηγα φέτος κ στις διακοπες

Μεγάλοι άντρες (όταν λέμε μεγάλοι 55 +) με μικρές γυναίκες (25-35), το προσεξα κ γω κ η παρεα μου αλλά μιλάμε πολλά ζευγάρια. Σκιάθο, πήλιο κ μετά εύβοια μέτρησαμε πάνω από 30 τετοια ζυεγάρια..

Ρε κορίτσια δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι το σκηνικό, λεφτά κ ότι νά ναι παιζει...

Και επειδη η ζωη μας είναι δύσκολη πια αυτό όλο κ μεγαλώνει. Και ναι είναι που..τ...νια πολυτελείας. Δεν ηθικολογώ, είμαι ο τελευταίος που θα το κάνει, γιατί κ γω θα προτιμήσω μια κοπέλα που να μπορεί να σταθεί στα πόδια της, να κάνουμε τα ταξιδάκια μας κλπ να είναι κοσμογυρισμένη και όμορφη κλπ κλπ οπότε κ γω δεν εξαιρούμαι.

Κάντε ένα τεστ κ χτυπήστε στο φιλότιμο φιλες σας ρωτώντας το αντίστοιχο "τι θα προτιμούσες" κ θα δεις τι απάντηση θα έπαιρνες

Γι αυτο κ στην τελική θαυμάζω τις γυναίκες εκείνες που τα καταφέρνουν επαγγελματικά...ξερεις τι αγγουρι είναι να πηγαίνεις, να θες να κάνεις τη δουλειά σου κ να έχεις κ τον κάθε μαλ... να απλώνει χέρι? εκεί respect

Vita Brevis

Μεγάλοι άντρες (όταν λέμε μεγάλοι 55 +) με μικρές γυναίκες (25-35), το προσεξα κ γω κ η παρεα μου αλλά μιλάμε πολλά ζευγάρια. Σκιάθο, πήλιο κ μετά εύβοια μέτρησαμε πάνω από 30 τετοια ζυεγάρια..

Ρε κορίτσια δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι το σκηνικό, λεφτά κ ότι νά ναι παιζει...

Και επειδη η ζωη μας είναι δύσκολη πια αυτό όλο κ μεγαλώνει. Και ναι είναι που..τ...νια πολυτελείας. Δεν ηθικολογώ, είμαι ο τελευταίος που θα το κάνει, γιατί κ γω θα προτιμήσω μια κοπέλα που να μπορεί να σταθεί στα πόδια της, να κάνουμε τα ταξιδάκια μας κλπ να είναι κοσμογυρισμένη και όμορφη κλπ κλπ οπότε κ γω δεν εξαιρούμαι.

Κάντε ένα τεστ κ χτυπήστε στο φιλότιμο φιλες σας ρωτώντας το αντίστοιχο "τι θα προτιμούσες" κ θα δεις τι απάντηση θα έπαιρνες

Γι αυτο κ στην τελική θαυμάζω τις γυναίκες εκείνες που τα καταφέρνουν επαγγελματικά...ξερεις τι αγγουρι είναι να πηγαίνεις, να θες να κάνεις τη δουλειά σου κ να έχεις κ τον κάθε μαλ... να απλώνει χέρι? εκεί respect

και παλι εξαρταται(δειξε μου τους φιλους σου να σου πω τι εισαι)

εγω να ρωτησω τις κολλητες μου.η μια ειναι ηδη παντρεμενη και η αλλη μολις ξεκινησε σχεση.

και οι δυο δεν κοιταξαν τους "δικους τους" στο πορτοφολι.της μιας ειναι πανω κατω στα ιδια και της αλλης λιγο χαμηλοτερα(οικονομικα και μονο)

ειναι οικονομικα ανεξαρτητες και συνεισφερουν ισαξια στον οικιακο προυπολογισμο.

ακομα και αν κανω το τεστ στον εαυτο μου "τι προτιμας,τον λεφτα με τον οποιο δε θα χρειαστει να ξαναδεις ουτε ενα δοντι καθως θα στα εχει ολα ετοιμα ή τον τωρινο αντρα"

θα προτιμησω και παλι τον τωρινο.

ισως γιατι ειμαι πολυ περηφανη ωστε να με "ταιζει" και να με "στολιζει" καποιος αντρας.

προσωπικα ειχα προβλημα ακομα και οταν στις αρχες της σχεσης πληρωνε αυτος τις εξοδους μας.

δεν ειμαι καμια που πρεπει να την πληρωνει για να την εχει.και πιστευω πως σαν κι εμενα ειναι πολλες.η περηφανεια/εγωισμος/πες το οπως θες καμια φορα υπερνικα σε αυτο το θεμα ολα τα αλλα

Μεγάλοι άντρες (όταν λέμε μεγάλοι 55 +) με μικρές γυναίκες (25-35), το προσεξα κ γω κ η παρεα μου αλλά μιλάμε πολλά ζευγάρια. Κάνντε ένα τεστ κ χτυπήστε στο φιλότιμο φιλες σας ρωτώντας το αντίστοιχο "τι θα προτιμούσες" κ θα δεις τι απάντηση θα έπαιρνες

Και εγώ να της ρωτήσω δεν έχω κανένα πρόβλημα...

Η μία έχει σχέση εδώ και 2 χρόνια με κάποιον που οικονομικα είναι λίγο καλύτερα από αυτήν αλλα ηλικιακά είναι μόλις 4 χρόνια μεγαλύτερός της..Δουλεύει και αυτή και συνεισφέρει οπουδήποτε μπορεί.. Η άλλη μου φίλη δουλεύει και παράλληλα τελειώνει το master της (όπως και εγώ) αλλά μόλις τελείωσε από μια σχέση όπου δεν είχε οικονομική διαφορά σε ότι κερδίζε με το παιδί αυτό...Εγώ όπως είπα δουλεύω και τελειώνω το master μου και ο φίλος μου δουλεύει και αυτός..Οικονομικά είμαστε το ίδιο...Δεν νομίζω πάντως ότι όταν ξεκινήσαμε τις σχέσεις μας να κοιτάξαμε το πορτοφόλι τους...Ίσως γιατί από μικρή έβλεπα τους γονείς μου που δούλευαν και οι 2 και επομένως είχα πρότυπο ότι ο καθένας έχει τα λεφτά του και τα διαχειρίζεται όπως αυτός θέλει..

Και μην αποδίδετε το γεγονός του 55χρονου με το 30χρονο στα λεφτά διότι μην ξεχνάτε πως και οι άντρες περνάνε αυτό που λένε κλιμακτήριο-κρίση μέση ηλικίας και χωρίζουν όντας με μεγάλα παιδιά και αποφασίζουν να κάνουν την ζωή τους..

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

αμέσως να μου την πέσετε... Κριμα να μην παραδέχεσαι κάποια πράγματα έστω κ στον εαυτό σου.

1. Δεν είπα τι έχει ο καθένας αλλα αν του δινόταν η δυνατότητα τι θα διάλεγε

2. cOOkie αυτοι την περνάνε, οι ΑΛΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ? ;)

3. Εξαίρεσα αν είδατε παραπάνω τις γυναίκες που παλεύουν μέσα απ την δουλειά τους...και θέλουν να είναι ανεξάρτητες...αλλά αυτό ειναι νοοτροπία ζωής κ δεν περιορίζεται στον οποιοδήποτε γκόμενο.

4. Δηλ πχ τα έχετε με τον Τακη. Αν είχατε να διαλέγατε ανάμεσα στον σημερινό τάκη σας κ έναν τάκη με το επώνυμο λατση πχ, τι θα προτιμούσατε?

5. Αυτό για τον άντρα με midlife crisis ειναι καραμελίτσα. Ολοι το παθαίνουν κ γυναίκες ακόμα, απλά λόγω ανασφάλειας η γυναίκα δεν εκδηλώνεται εύκολα, αλλά το κάνει μουλωχτά...και οταν δεν το κάνει, δεν το κάνει επειδή δεν θέλει, αλλά επειδή δεν μπορεί (ο νοων νοειτω) και όσο πάει αυτό το ποσοστο θα αυξάνεται (ΠΡΟΣΟΧΗ εδώ δεν μιλάω για την αντίστοιχη αντρικη ******* έτσι?)

6. Το ότι εσείς είστε έτσι δε σημαίνει πως έτσι είναι όλοι, σορυ που θα το πω αλλά το 70% κινείται με γνώμονα το κέρδος κ το τι θα αποκομίσει.

Vita Brevis

4. Δηλ πχ τα έχετε με τον Τακη. Αν είχατε να διαλέγατε ανάμεσα στον σημερινό τάκη σας κ έναν τάκη με το επώνυμο λατση πχ, τι θα προτιμούσατε?

6. Το ότι εσείς είστε έτσι δε σημαίνει πως έτσι είναι όλοι, σορυ που θα το πω αλλά το 70% κινείται με γνώμονα το κέρδος κ το τι θα αποκομίσει.

4.τον τακη.ειπαμε γιατι στο προηγουμενο ποστ:)

6.μας ρωτησες για εμας και για τις φιλες μας.οχι για πλειοψηφιες και μειοψηφιες:rolleyes:

εισαι σίγουρη, όχι τον τακη$00000000000000. ε?

ε μάλλον ανήκεις στο μικρότερο ποσοστό

Ειπα ρώτηστε τις φίλες σας, όλες, όχι τις πιο κατασταλαγμένες και με τα ποδια να πατάνε στη γη!!!!:p:lol:

εγω το έχω κάνει, στις 6 αν θυμάμαι καλα που έχω ρωτήσει η απάντησεις διέφεραν ως εξής

Από το δε με νοιαζει (μόνο μια το είπε, παλια μου κοπελα), μεχρι με νοιάζει τι δουλεια κάνει (2 το ειπαν αυτό), να μην έχει μικρότερο πτυχίο απο μένα (αυτό το είπε μια πυροβολημένη από τα μέρη σας, πρώην μου που κανει διδακτορικο) κ 2 απάντησαν καθαρά νέτα-θελω να κάθομαι, γινεται?

θα συνεχισω το γκαλοπ.

το αντίστοιχο σε άντρες θα είχε τις παρακάτω απαντήσεις ωραίο κ..ο και β.... κ ληξις :lol:

Vita Brevis

αμέσως να μου την πέσετε... Κριμα να μην παραδέχεσαι κάποια πράγματα έστω κ στον εαυτό σου.

1. Δεν είπα τι έχει ο καθένας αλλα αν του δινόταν η δυνατότητα τι θα διάλεγε

2. cOOkie αυτοι την περνάνε, οι ΑΛΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ? ;)

3. Εξαίρεσα αν είδατε παραπάνω τις γυναίκες που παλεύουν μέσα απ την δουλειά τους...και θέλουν να είναι ανεξάρτητες...αλλά αυτό ειναι νοοτροπία ζωής κ δεν περιορίζεται στον οποιοδήποτε γκόμενο.

5. Αυτό για τον άντρα με midlife crisis ειναι καραμελίτσα. Ολοι το παθαίνουν κ γυναίκες ακόμα, απλά λόγω ανασφάλειας η γυναίκα δεν εκδηλώνεται εύκολα, αλλά το κάνει μουλωχτά...και οταν δεν το κάνει, δεν το κάνει επειδή δεν θέλει, αλλά επειδή δεν μπορεί (ο νοων νοειτω) και όσο πάει αυτό το ποσοστο θα αυξάνεται (ΠΡΟΣΟΧΗ εδώ δεν μιλάω για την αντίστοιχη αντρικη ******* έτσι?)

1.Σου απάντησα νομίζω τι έχουν διαλέξει 3 ατομα (μαζί με μένα)

2.Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να ξέρω γιατί τους κάθονται οι κυρίες 30-35 ετών σε κάποιον κύριο 55 ετών..Μην ξεχνάς πάντως και τον παράγοντα που σε κάποιες κοπέλες αρέσουν οι αρκετά μεγαλύτεροι άντρες..Και αν θες στο κάνω πιο συγκεκριμένο...Ο Μάκης (Τριανταφυλλόπουλος) είναι 60 σχεδόν και όμως παντρεύτηκε μια κοπέλα μόλις 25 ετών..Δεν είδα κανέναν να το σχολιάζει αρνητικά αυτό..Και σημειωτεον λεφτά έχουν και οι 2 να φάνε οι κότες..

3.Και αν κάτσεις και παρατηρήσεις αυτήν την νοοτροπία την έχουν αρκετές κοπέλες χωρίς να αποκλείει κανείς και τις κοπέλες που είδες στα νησιά μαζί με τους 55αρηδες

4.Τον Τάκη...Γιατί με τον Τάκη είμαι και τώρα και αυτόν θέλω.

5.Αυτό για την κρίση μέσης ηλικίας δεν είναι καραμελίτσα.Κάτσε σκέψου μόνο υπό ποιες συνθήκες παντρεύτηκαν των περισσότερων ατόμων οι γονείς και πως δούλευαν γιατί δεν βρήκαν και πολλά πράγματα έτοιμα από τους δικούς τους γονείς όπως εμεις..

Όταν κάποιος παντρεύεται στα 25 του (γιατί παραπάνω θεωρείτο γεροντοπαλίκαρο ενώ η γυναίκα θα έπρεπε να μπει στο ράφι) και δουλεύει για να βγάλει χρήματα για μια οικογένεια όπου η γυναίκα δεν δουλεύει για να συνεισφέρει αλλά μένει στο σπίτι να μεγαλώσει τα παιδιά γιατί έτσι έχει μάθει (και δεν το κατακρίνω καθόλου αυτό) στα 55 του έχει παιδιά 20-25 ετών που έχουν πάρει τον δρόμο τους (τουλάχιστον προσπαθούν) και έχει μείνει με μια γυναίκα που τότε μπορεί να αγάπαγε αλλά με τόσα που πέρασαν όλο αυτό το συναίσθημα κάπου έφυγε και αποφασίζει να κλείσει ένα κεφάλαιο και να ανοίξει ένα άλλο..Εδώ μπαίνει η 35χρονη..

Όσο για τις γυναίκες που δεν τολμάνε να χωρίσουν δεν είναι θέμα τόλμης αλλά όταν το μόνο που έκανες σε όλη σου την ζωή είναι να είσαι νοικοκυρά το σκέφτεσαι 2πλά το πως θα ζήσεις χωρίς δουλειά και ποιος θα σε πάρει στα 45-50 σου να δουλέψεις..Ξαναλέω δεν έχω κάτι ενάντια στις νοικοκυρές ή σε γυναίκες που μεγαλώνουν τα παιδιά τους και προσέχουν το σπίτι τους..

6. Σόρρυ που θα στο πω και εγώ αλλά νομίζω ότι τα ποσοστά σου είναι λίγο μούφα...Επίσης δεν ξέρω τι κάνει το μεγαλύτερο ποσοστό ξέρω τι κάνω εγώ, οι 2 κολλητές μου και οι κοπέλες των φίλων του καλού μου οι οποίες δουλεύουν όλες με μισθούς ίδιους ή και λίγο παραπάνω από τους μισθούς των καλών τους..

I'm in love I'm in love

I'm in love I'm in love

δεν μπορώ να καταλάβω ποιός ο λόγος να διαφωνειτε και να ψαχνετε επιχειρήματα για να υποστιριξετε το φυλλο σας..

ειναι θέμα επιλογων και ανθρώπου.. σκαρτοι ειναι και οι 2 σε αυτες τις σχεσεις

και ψευαισθηση ευτυχίας!

απο την δική μου εμπειρια.. εχω γνωρίσει αντρες να σου προβαλουν τα χρηματα και την δυναμη τους για να σε ριξουν στο κρεβατι ε αμα τους τα τρωει μια πιτσιρικα δεν θα κατηγορήσω κανεναν απο τους 2,

ξερουν πολυ καλα και οι 2 τι παιζει μεταξυ τους ε αφηστε τους στην ησυχια τους! αλλωστε τα αγορια αυτου το φορουμ δεν σας ενδιαφερουν τετοιες γυναικες... εκμεταλευτριες και υπολογιστριες!

κι εσεις κοριτσια ξερετε να προφυλαχτειτε απο τετοιους αντρες ετσι δεν ειναι?

η γνωμη μου ειναι ότι οι αντρες που εχουν τετοιους προβληματισμούς απλά δεν ψαχνουν στα σωστα μερη για γυναικες... η γυναικα πλέον ειναι πιο εξελιγμενη από τον άντρα σε παρα πολλους τομεις ιδιαιτερα στον επαγγελματικό.

ευχαριστώ για τον χρόνο σας:!:

I love honda jazz!!!!!!

η γνωμη μου ειναι ότι οι αντρες που εχουν τετοιους προβληματισμούς απλά δεν ψαχνουν στα σωστα μερη για γυναικες... η γυναικα πλέον ειναι πιο εξελιγμενη από τον άντρα σε παρα πολλους τομεις ιδιαιτερα στον επαγγελματικό.[/I]

ευχαριστώ για τον χρόνο σας:!:

λογικο δεν ειναι?

αφου ολοι ζητανε γυναικες και 2ον και υπαρχει και το σεξουαλικο μεσα...κι ετσι η γυναικα ανεβαινει..ειδικα αν το'χει μεσα της.

χωρις να θελω να θιξω καμια σας.

Never Give Up:!:

Join friend!

λογικο δεν ειναι?

αφου ολοι ζητανε γυναικες και 2ον και υπαρχει και το σεξουαλικο μεσα...κι ετσι η γυναικα ανεβαινει..ειδικα αν το'χει μεσα της.

χωρις να θελω να θιξω καμια σας.

Ανεβαίνει που και τι να έχει ειδικά μέσα της?!?Εννοείς ότι αν η γυναίκα θέλει να δουλέψει ανεβαίνει στην κλιμακα της ιεραρχίας σε μια εταιρεία?

I'm in love I'm in love

I'm in love I'm in love

απο πολλες πλευρες.

ειτε επειδη θα κατσει στο αφεντικο ή σε καποια στελεχη και θα ανεβει ιεραρχικα.

και αφετερου οι περισσοτεροι εργοδοτες θελουν γυναικες!

Never Give Up:!:

Join friend!