Jump to content

Nokia N9-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω το βαζω σε κωλοτσεπη η εσωτερικη τσεπη μπουφαν. μεχρι στιγμης δεν εχει κανενα σημαδακι.

Οποιος εχει αποψη επι του θεματος ας μας πει γιατι φοβαμαι μην χαραχτει ο οθονη.

Αν πάλι κάποιος φίλος έχει δοκιμάσει κάποια ας πει ποια. Ρωτησα σε Νοκια και δεν εχουν ακομα.

Εγώ πήρα απο ebay και δεν μου έκαναν. Κενά δεξιά και αριστερά .... Σε ανατριχιάζουν στην αίσθηση του swipe.. :wacko:

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

αμαρτια να βαλει καποιος μεμβρανη σε αυτη την οθοναρα

ασε δε, που δεν βολευει κιολας οπως λεει και ο Petr

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ούτε και γω έχω μεμβράνη και η οθόνη δεν έχει πάθει τίποτα. Και σε τσέπη με κέρματα έχει μπει και πεταμένο χύμα στην τσάντα και το ξέχασα μερικές φορές με την οθόνη προς τα κάτω στο πάτωμα το βράδυ. Ούτε μια γρατζουνίτσα. Μόνο την θήκη που είχε μέσα στο κουτί του φοράω για τις δαχτυλιές και για το αλουμίνιο πίσω στην κάμερα που μπορεί να γρατζουνιστεί με το παραμικρό.
Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9

Ούτε και γω έχω μεμβράνη και η οθόνη δεν έχει πάθει τίποτα. Και σε τσέπη με κέρματα έχει μπει και πεταμένο χύμα στην τσάντα και το ξέχασα μερικές φορές με την οθόνη προς τα κάτω στο πάτωμα το βράδυ. Ούτε μια γρατζουνίτσα. Μόνο την θήκη που είχε μέσα στο κουτί του φοράω για τις δαχτυλιές και για το αλουμίνιο πίσω στην κάμερα που μπορεί να γρατζουνιστεί με το παραμικρό.

κι εγω το ιδιο. πολυ καλη η θηκη που εχει στο κουτι. δεν αλλαζει την εικονα του κινητου, βοηθαει στο να μην γλυστραει και προστατευει.

οσο για την οθονη, λογω swipe οι μεμβρανες λογικα δεν θα βολεψουν, ελπιζουμε το gorilla glass και λιγη προσοχη να ειναι αρκετα...

PR1.2 changelog

New languages

Persian

Hebrew

Kazakh

Thai

Vietnamese

Software update notifications for content in Nokia Store

Face recognition for gallery and face tags for Facebook

Support for folders in the application view

Mail for Exchange global address book lookup

Mail thread support in the Email client

Extended copy-paste support

Media sharing with DLNA compatible devices

Improved browser history view

Compass support in Maps

QtWebKit update to version 2.2

New font taken into use

Front camera support

Video editing support in the Gallery application

screenshots και bug που διορθωθηκαν στη σελιδα

http://lovemynokia.com/nokia-n950-pr1-2-changelogs-and-screenshots/

εχει πολλα καλουδια!!! αντε να βγει με το καλο :D:D

Την περιμενουμε πως και πως.......παντως παιδια το κινητο ειναι πραγματικα ερωτας:lol::lol: καθε μερα που το εχω μου αρεσει και περισσοτερο,ειναι να τρελενεσαι εκει στη Nokia με την πολιτικη της να εγκαταληψει αυτο το λειτουργικο για χαρη των WP.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Την περιμενουμε πως και πως.......παντως παιδια το κινητο ειναι πραγματικα ερωτας:lol::lol: καθε μερα που το εχω μου αρεσει και περισσοτερο,ειναι να τρελενεσαι εκει στη Nokia με την πολιτικη της να εγκαταληψει αυτο το λειτουργικο για χαρη των WP.

+1000

εγω λεω να κανουμε ενα meego fun club και να διαμαρτυρηθουμε στη ΝΟΚΙΑ:lol:.

να ρωτησω κι εγω κατι γιατι καπου εχω μπερδευτει.

στο Ν900 καναμε copy paste με 3 βηματα:

1ο: ctrl+δεξι/απιστερο βελακι για επιλογη του κειμενου.

2ο: shift+c για copy και

3ο: shift+v για paste.

σωστα?

τωρα παμε στο Ν9:

κραταω πατημενο το κειμενο που θελω και μου βγαζει επιλογη copy.

παταω copy και κανει αντιγραφη.

το 3ο βημα [paste] πως γινεται?

ελπιζω να εγινα κατανοητος.

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

πατας που θες να κανεις επικολληση και το κρατας πατημενο, σαν την αντιγραφη :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

πατας που θες να κανεις επικολληση και το κρατας πατημενο, σαν την αντιγραφη :)

Μαλλον κατι δεν κανω σωστα.

ας πουμε οτι γραφοντας αυτο το ποστ θελω να σας δωσω καποιο λινκ για να ανοιξετε.

κανω copy αλλα επικολληση μπορω να κανω μονο πατωντας ακριβως απο πανω εκει που εχει κατι εικονιδια του myphone πατωντας το 5ο εικονιδιο.ετσι γινεται;αν θελω ομως να το κανω καπου αλλυ εκτος myphone πως θα το κανω;ευχαριστω και σορυ που σας κουραζω αλλα αν μπλεξεις στα 40 με την τεχνολογια χωρις προηγουμενη εμπειρια αντε να βγαλεις ακρη

ακυρο παιδια ολα καλα.

pgetsopoulos σ ευχαριστω για τον χρονο σου.τελικα ετσι οπως το ειπες γινεται.

Edited by gaiosgf

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Kaλημέρα

δοκιμάζω το gps με το drive αλλα αργεί πολυ να κλειδωσει δορυφορο. το βαζω στο αμαξι και προχωραω αλλα μπορει να περασει και 15 λεπτα και να μην βρει. μια φορα βρηκε απευθεια με το πουθ το ανοιξα... παιζει κατι?

επίσης, ξέρει κανεις καποιο αλλο προγραμμα πλοηγησης καθως το drive δεν λεει?

Καλημερα. Εχω αρχισει και σκεφτομαι σοβαρα το Ν9.

Καλομαθημενος ομως απο την ΝΟΚΙΑ θελω, αν ειναι δυνατον, απαντησεις στα παρακατω ερωτηματα:

1. Συγχρονισμο με Windows PC γινεται κανονικα με Nokia Suite; Ή υπαρχει αλλο προγραμμα; Με ενδιαφερει συγχρονισμος με Outlook για επαφες, ημερολογιο και σημειωσεις (αληθεια εχει εφαρμογη σημειωσεων οπως στα Symbian);

2. Αντιστοιχα υπαρχει προγραμμα για συγχρονισμο με Mac για μεταφορα μουσικης-επαφων κτλ;

3. Απο οτι εχω δει η οθονη εχει το ενεργο ρολογακι οταν ειναι κλειδωμενη, σωστα; Δειχνει με καποιον τροπο αναπαντητες-μηνυματα κτλ;

4. Υπαρχει η δυνατοτητα flip-to-snooze στο ξυπνητηρι οπως στα τελευται Symbian;

5. Το led flash μπορει να χρησιμοποιηθει ως φακος; Αν ναι γινεται με καποια εφαρμογη ή υπαρχει shortcut με το πλαινο κουμπι ξεκλειδωματος οπως στα Symbian Αnna/Belle;

6. Σχετικα με το ραδιοφωνο εχει γινει κατι απο την κοινοτητα; Ξερω οτι εχει δυνατοτητα αλλα δεν το εχει δωσει η ΝΟΚΙΑ επισημα. Ειχα δει καποια στιγμη την πρωτη προσπαθει που ειχε γινει αλλα εχει προχωρησει καθολου; Γενικα εστω και στο επιπεδο που φαινεται στο παρακατω βιντεο παιζει καλα; Εχει καλη ληψη; Για αναπαραγωγη απο το ηχειο ουτε συζητηση ε;

http://www.youtube.com/watch?v=_ESWPafVQA4

7. Το μαρκετ εχει καμια εφαρμογη για Data Counter, RSS Reader, eBook Reader; Επισης το Skype υποστηριζει ή θα υποστηριξει βιντοκλησεις;

8. Το ΝΟΚΙΑ Maps φανταζομαι οτι δουλευει χωρις την αναγκη υπαρξης data;;;

Ουφ σορυ για τις πολλες ερωτησεις...:lost:

Ελπιζω να μην με παρετε με τις πετρες....:)

Πήγα σήμερα στη Nokia Care Γιαννιτσών για να παραλάβω το C7 μου. Ο τύπος εκεί δεν έχει δώσει ούτε ένα N9, σε αντίθεση με τα Lumia που μου είπε ότι γίνεται ένας χαμός, όπως πέρυσι με το N8 όταν βγήκε. Τον ρώτησα αν το ηχείο του Lumia ακούγεται τόσο σιγανά όσο του N9 και μου είπε ότι είναι μια χαρά...

@MADONUS7MAD, να φανταστείς ότι οι χάρτες θεωρούνται από τα πλεονεκτήματα του κινητού... Όποτε τους χρησιμοποίησα... (σε οποιοδήποτε Nokia) χάθηκα. Garmin, Destinator, ασυναγώνιστα... Τελικά, ο αλγόριθμος κάνει τη διαφορά...

Το διπλό tap για το ξεκλείδωμα του κινητού δεν "ακούει" ούτε στο 30% των περιπτώσεων...

Το Music store δε μας αφήνει να ακούσουμε ένα δείγμα του τραγουδιού, ή κάνω κάτι λάθος;

Πάντως, το multitasking του είναι κορυφαίο, απλά δε σε νοιαζει αν έχεις ανοικτές εφαρμογές και πόσες ταυτόχρονα.

@Asikis, 5. Υπάρχει εφαρμογή και το φλας είναι πολύ δυνατό.

6. Data COunter υπάρχει ήδη ενσωματωμένο στις ρυθμίσεις της συσκευής.

7. Δουλεύει μάλλον χωρίς data, έτσι λέει το κόκκινο αυτοκόλλητο που έχω στο κουτί, ενσωματωμένοι χάρτες και πλοήγηση για όλο τον κόσμο...

Edited by deadp
Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Καλημερα. Εχω αρχισει και σκεφτομαι σοβαρα το Ν9.

Καλομαθημενος ομως απο την ΝΟΚΙΑ θελω, αν ειναι δυνατον, απαντησεις στα παρακατω ερωτηματα:

1. Συγχρονισμο με Windows PC γινεται κανονικα με Nokia Suite; Ή υπαρχει αλλο προγραμμα; Με ενδιαφερει συγχρονισμος με Outlook για επαφες, ημερολογιο και σημειωσεις (αληθεια εχει εφαρμογη σημειωσεων οπως στα Symbian);

2. Αντιστοιχα υπαρχει προγραμμα για συγχρονισμο με Mac για μεταφορα μουσικης-επαφων κτλ;

3. Απο οτι εχω δει η οθονη εχει το ενεργο ρολογακι οταν ειναι κλειδωμενη, σωστα; Δειχνει με καποιον τροπο αναπαντητες-μηνυματα κτλ;

4. Υπαρχει η δυνατοτητα flip-to-snooze στο ξυπνητηρι οπως στα τελευται Symbian;

5. Το led flash μπορει να χρησιμοποιηθει ως φακος; Αν ναι γινεται με καποια εφαρμογη ή υπαρχει shortcut με το πλαινο κουμπι ξεκλειδωματος οπως στα Symbian Αnna/Belle;

6. Σχετικα με το ραδιοφωνο εχει γινει κατι απο την κοινοτητα; Ξερω οτι εχει δυνατοτητα αλλα δεν το εχει δωσει η ΝΟΚΙΑ επισημα. Ειχα δει καποια στιγμη την πρωτη προσπαθει που ειχε γινει αλλα εχει προχωρησει καθολου; Γενικα εστω και στο επιπεδο που φαινεται στο παρακατω βιντεο παιζει καλα; Εχει καλη ληψη; Για αναπαραγωγη απο το ηχειο ουτε συζητηση ε;

http://www.youtube.com/watch?v=_ESWPafVQA4

7. Το μαρκετ εχει καμια εφαρμογη για Data Counter, RSS Reader, eBook Reader; Επισης το Skype υποστηριζει ή θα υποστηριξει βιντοκλησεις;

8. Το ΝΟΚΙΑ Maps φανταζομαι οτι δουλευει χωρις την αναγκη υπαρξης data;;;

Ουφ σορυ για τις πολλες ερωτησεις...:lost:

Ελπιζω να μην με παρετε με τις πετρες....:)

1 και 2 με το nokia link http://europe.nokia.com/support/product-support/nokia-link/compatibility-and-download

3. ναι βλεπεις mail μηνυματα αναπαντητες

4. υπαρχει!

5. εχει εφαρμογες το nokia store http://store.ovi.com/content/224448

6.δεν το εχω δοκιμασει να σου πω την αληθεια

7. data counter και rss reader εχει ενσωματωμενα, ebook reader εχει το store αλλα βλεπει pdf το κινητο απο μονο του

8. ναι χωρις data μπαινεις με wifi κατεβαζεις τους χαρτες που θες και ετοιμος!

@Asikis, 5. Υπάρχει εφαρμογή και το φλας είναι πολύ δυνατό.

6. Data COunter υπάρχει ήδη ενσωματωμένο στις ρυθμίσεις της συσκευής.

7. Δουλεύει μάλλον χωρίς data, έτσι λέει το κόκκινο αυτοκόλλητο που έχω στο κουτί, ενσωματωμένοι χάρτες και πλοήγηση για όλο τον κόσμο...

1 και 2 με το nokia link http://europe.nokia.com/support/product-support/nokia-link/compatibility-and-download

3. ναι βλεπεις mail μηνυματα αναπαντητες

4. υπαρχει!

5. εχει εφαρμογες το nokia store http://store.ovi.com/content/224448

6.δεν το εχω δοκιμασει να σου πω την αληθεια

7. data counter και rss reader εχει ενσωματωμενα, ebook reader εχει το store αλλα βλεπει pdf το κινητο απο μονο του

8. ναι χωρις data μπαινεις με wifi κατεβαζεις τους χαρτες που θες και ετοιμος!

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.

Σχετικα με το ΝΟΚΙΑ Link βλεπω οτι ειναι μονο για μουσικη-φωτο-βιντεο. Για επαφες και ημερολογιο με Outlook ουτε λογος.

Κριμα...

Μπορεις φιλε Dark_ds να μου σχολιασεις την ενταση του ηχειου; Διαβαζω οτι γενικα ειναι χαμηλης εντασης;;

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.

Σχετικα με το ΝΟΚΙΑ Link βλεπω οτι ειναι μονο για μουσικη-φωτο-βιντεο. Για επαφες και ημερολογιο με Outlook ουτε λογος.

Κριμα...

Μπορεις φιλε Dark_ds να μου σχολιασεις την ενταση του ηχειου; Διαβαζω οτι γενικα ειναι χαμηλης εντασης;;

καπου ειχα διαβασει οτι στο nokia suite ειχε βγει update που υποστηριζει το n9..θα το κατεβασω και θα σου πω..

ειναι καπως χαμηλο,αλλα το ακους δεν υπαρχει προβλημα. μπορεις να ανεβασεις την ενταση μεσω terminal!

καπου ειχα διαβασει οτι στο nokia suite ειχε βγει update που υποστηριζει το n9..θα το κατεβασω και θα σου πω..

ειναι καπως χαμηλο,αλλα το ακους δεν υπαρχει προβλημα. μπορεις να ανεβασεις την ενταση μεσω terminal!

Το συζητήσαμε ήδη, δεν είναι μόνιμη λύση, σε κάθε επανεκκίνηση θέλει πάλι ρύθμιση... Βέβαια, αν είσαι από αυτούς που δεν το κλείνουν ποτέ, είναι μια χαρά.

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Το συζητήσαμε ήδη, δεν είναι μόνιμη λύση, σε κάθε επανεκκίνηση θέλει πάλι ρύθμιση... Βέβαια, αν είσαι από αυτούς που δεν το κλείνουν ποτέ, είναι μια χαρά.

Ναι ενταξει..λογικα καποια στιγμη θα βγει και θα κραταει συνεχεια.. ναι απο αυτους ειμαι..καμια φορα το κλεινω :p

Τελικα το nokia suite δεν το υποστηριζει..

@MADONUS

εμενα δεν κανει τοση ωρα..2-3 λεπτα και τους βρισκει.. δοκιμασε το cloudgps

Edited by Dark_ds

αμα κινεισαι θα σε βρει πιο δυσκολα :) το agps κλειστο??

αμα κινεισαι θα σε βρει πιο δυσκολα :) το agps κλειστο??

εχω ανοιχτο το agps αλλα καπου διαβασα οτι στην Ελλαδα δεν παρεχεται δικτυωση τριγωνικης κυψελης..η κατι τετοιο...οποτε δεν παιζει...

θα ηθελα παντως ενα αλλο προγραμμα πλοηγησης πχ garmin...

Να ρωτησω και κατι ασχετο. ενω εχω επιλεγμενο δικτυο: μονο gsm παρατηρω καμια φορα να αναβει το 2g

γιατι αραγε?

εχω ανοιχτο το agps αλλα καπου διαβασα οτι στην Ελλαδα δεν παρεχεται δικτυωση τριγωνικης κυψελης..η κατι τετοιο...οποτε δεν παιζει...

θα ηθελα παντως ενα αλλο προγραμμα πλοηγησης πχ garmin...

Να ρωτησω και κατι ασχετο. ενω εχω επιλεγμενο δικτυο: μονο gsm παρατηρω καμια φορα να αναβει το 2g

γιατι αραγε?

Το A-GPS λειτουργεί μια χαρά, τουλάχιστον με Voda ..

Και το GSM είναι 2G ..

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

κανονικα δουλευει αδελφε, το Ν8 εχω...κατεβαζει μερικα kb και σε βρισκει αμεσως!

οταν βαζω στο κινητο φακελους με τραγουδια μου μπερδευει τα τραγουδια φτιαχνοντας αλλα αλμπουμ.

με ποιο τροπο μπορω να μεταφερω τραγουδια χωρις να μου μπερδευει τα αλμπουμ?:wacko:

επισης γνωριζει κανεις καποιο τροπο που να ανοιγοκλεινει το wifi ευκολα? αν το ανοιξω απο πανω και μετα κανω disconnect to wifi μενει ανοιχτο και πρεπει να το κλεισω μεσα απο τις ρυθμισεις...:wacko:

καλησπερα, πως μπορω να περασω υποτιτλους σε μια ταινια; τους περναω με το ιδιο ονομα αλλα δεν τους εμφανιζει καμια ιδεα;;;;

καλησπερα, πως μπορω να περασω υποτιτλους σε μια ταινια; τους περναω με το ιδιο ονομα αλλα δεν τους εμφανιζει καμια ιδεα;;;;

κι εγω το ιδιο προβλημα εχω.εβαλα και τον open video player που υποστηριζει υποτιτλους αλλα μου βγαζει συνεχομενα ερωτηματικα αντι για γραμματα.αν εχει καποιος τη λυση ας μας την δωσει.