thePRODIGY Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 MeeGo PR 1.2 now seeding to developers, out in a month πηγή: gsmarena.com Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
willyd Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Καλημέρα Έχω δει σε screenshots ότι όταν γράφεις μήνυμα το τηλέφωνο προτείνει λέξεις. Υπάρχει καμία ελληνική υποστήριξη γι΄αυτό ή μπα. Αν όχι, υπάρχει δυνατότητα να προσθέσουμε το δικό μας λεξικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Mολις μπηκα στο κλειστο σας club αγαπητοι Ν9 κατοχοι! :D δεν το εχω ανοιξει ακομα, σε λιγα λεπτα. προς το παρων ψαχνω να δω τι ειναι καλυτερο: να το βαλω με τη μια να φορτισει ή να αφησω να αδειασει το υπολοιπο που εχει εξ'αρχης και δευτερον, να βρω ενα καλο οδηγο να με βοηθησει να κοψω την καρτα και να την κανω micro sim : ) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Πρωτα να αδειασει η μπαταρια και μετα να την φορτισεις .. Και να το χαιρεσαι !!!!! : ) Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Πρωτα να αδειασει η μπαταρια και μετα να την φορτισεις .. Και να το χαιρεσαι !!!!! : ) thanks Γιαννη! παντως σχετικα με τη φορτιση ...το εχω ανοιχτο και το φορτιζω... βιαστηκα και δεν περιμενα απαντησεις και το αλλο μεγαλο fail της ημερας, δεν καταφερα να κοψω σωστα την παλια CU σιμ μου και δεν την αναγνωριζει.. παω αυριο vodafone (δυστυχως) να βγαλω μια καινουργια micro sim : / Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Εκοψες και μεταλλο; Κριμα γιατι εχω κοψει με sim cutter 4 CU καρτουλες και δεν καταφερα να τις χαλασω :P Αντε να το δουλεψεις να σε ρωτησω μετα 5-6-7-8 πραγματακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 (edited) oχι Σταματη δεν εχω κοψει μεταλο αλλα η σιμ που ειχα ηταν παλιου τυπου. αυτες με το μεγαλο τσιπακι στις φωτο που βλεπω τις μικρο σιμ για το Ν9/Iphone 4 το τσιπακι ειναι πολυ μικροτερο απο την δικη μου ισως φταιει αυτο ισως Αντε να το δουλεψεις να σε ρωτησω μετα 5-6-7-8 πραγματακια. : p εννοειται. πιστευω παντως πως θα με βολεψει αφανταστα η συσκευη. το Ν9 (το λειτουργικο του δηλαδη) βασιζεται σε 3 "πυλωνες". Today view, applications, multitasking view και η εναλλαγη απο τον ενα πυλωνα στον αλλο γινεται με τον πιο απλο και ομορφο τροπο. ειναι φτιαγμενο να σε ικανοποιει (ελπιζω) θα το διαπιστωσω συντομα Για να καταλαβεις δηλαδη η δικια μου σιμ ειναι ετσι, οπως η αριστερη στην εικονα. ενω μια νεοτερη που εχω κοσμοτε ειναι σαν την δεξια http://i193.photobucket.com/albums/z196/hellasisgreece/abtnxi.jpg ισως οι παλιες, με το μεγαλο τσιπ δεν μπορουν να μετατραπουν σε μικρο σιμ. οποιος ξερει ας με ενημερωσει --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited January 18, 2012 by stendor Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Λέτε να δούμε tizen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 oτι καποια στιγμη θα παρει και αλλα λειτουργικα, θα παρει, ναι ειναι θεμα χρονου (και μερακίου) ε και λογικα το Τιζεν θα ειναι απο τα φαβορι (δευτερο φαβορι πισω απο ποιο αλλο?... το Android) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberwolvie Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 PROdigy(;) ) Να το χαιρεσαι!! Του κουτιου ή μεταχειρισμενο?(€€??) 16 ή 64? Τι λεει απο κοντα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Billάκο, εύγε παλικάρι μου!! Με γεια το εργαλείο! :) Δεν κρατήθηκες, εε? Περιμένω εντυπώσεις και χακαρίσματα! :p Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 @theProdigy: Με γειες, με γειες. Περιμένω εντυπώσεις τάχιστα. Αντε να παίρνουμε σειρά οι λεύτερες :lol: Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 thanks παιδια αντε να γινομαστε πολλες!! : p θα ηθελα να παρω το 64αρι αλλα δεν εφταναν τα λεφτα. θα το παρω καποια στιγμη το 64αρι σε λευκο (οταν το φερει καποιος καποια στιγμη) απο το birdphone φυσικα Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Παιδια πως κανουμε copy+paste ; Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Παιδια πως κανουμε copy+paste ; σειρε το δακτυλο σου πανω απο εκει που θες. @prodigy καλως ηρθες στο club! να το χαιρεσαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 καλως σας βρηκα! προς το παρον νιωθω χαμενος ειχα συνηθισει στο Ν900 και ειμαι εξω απο τα νερα μου : p Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 καλησπέρα Ψαχνομαι για ένα σοβαρο κινητο με λειτουργιες smartphone και θα ηθελα τη βοηθεια σας-εμπειριες σας για το Ν9. 1. η μπαταρια ποσο διαρκει σε κατασταση αναμονης? (αναμονη χωρις λειτουργιες wifi,bluetooth,gps κτλ) 2. ελληνικο μενου δεν εχει. πληκτρολογιο για μηνυματα και υπενθυμησεις ημερολογιου εχει? 3. απο applications πως παει?εχει αρκετες δωρεαν? 4. πως ειναι ο ηχος σε αναπαραγωγη μουσικης απο ηχειο και ακουστικα? 5. τελικά μπηκε το ραδιο με καποια free εφαρμογη? Οποιος μπορεσει να μου απαντησει βοηθαει πολυ!!! Ευχαριστώ παιδιά! Κώστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Στο skroutz εχει καποια πιο φτηνα που γραφουν *EU*.Τι θέλει να πεί ο ποιητής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 (edited) Στο skroutz εχει καποια πιο φτηνα που γραφουν *EU*.Τι θέλει να πεί ο ποιητής? Εuropean Union ευρωπαικα δηλαδη. ολα τα καταστηματα στο skroutz.gr , πουλανε κινητα απο αλλες ευρωπαικες χωρες παρα-εισαγωγης δηλαδη. ολα ετσι ειναι, αν θες ελληνικο (στην ουσια το ιδιο πραγμα στην περιπτωση του Ν9), τοτε πας σε καποια μεγαλη αλυσιδα καταστηματων καλησπέρα Ψαχνομαι για ένα σοβαρο κινητο με λειτουργιες smartphone και θα ηθελα τη βοηθεια σας-εμπειριες σας για το Ν9. 1. η μπαταρια ποσο διαρκει σε κατασταση αναμονης? (αναμονη χωρις λειτουργιες wifi,bluetooth,gps κτλ) 2. ελληνικο μενου δεν εχει. πληκτρολογιο για μηνυματα και υπενθυμησεις ημερολογιου εχει? 3. απο applications πως παει?εχει αρκετες δωρεαν? 4. πως ειναι ο ηχος σε αναπαραγωγη μουσικης απο ηχειο και ακουστικα? 5. τελικά μπηκε το ραδιο με καποια free εφαρμογη? Οποιος μπορεσει να μου απαντησει βοηθαει πολυ!!! Ευχαριστώ παιδιά! Κώστας http://talk.maemo.org/showthread.php?t=79492 ^ εδω για τα ελληνικα http://techprolonged.com/index.php/2011/10/30/fm-radio-application-with-qml-based-ui-for-nokia-n9n950/ ^Αυτη η ιστοσελιδα εχει μεσα δυο links. Tο ενα κατεβαζει αμεσα το .deb αρχειο της εφαρμογης και το αλλο link εχει οδηγιες πως θα την εγκαταστησεις και τα δυο ειναι στην παραγραφο που λεει "download" ----------------------------------------------------------------------- **παιδια γενικοτερα, πριν ρωτησετε καν'τε μια γρηγορη αναζητηση στο google υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να βρειτε αυτο που ψαχνετε υπαρχει βεβαια και η περιπτωση να το βρειτε αλλα να μην μπορειτε μονοι σας να το κανετε. αυτο εχω παθει εγω με τον last.fm scrobbler για το Ν9 το εχω εγκαταστησει, αλλα τα βρισκω σκουρα σε μια κομπινα που πρεπει να κανω με συνδυασμο καποιου explorer και του xterminal θα ρωτησω αργοτερα σε νεο post Edited January 19, 2012 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Το πληκτρολόγιο είναι σε φουλ μορφή?με t9? Μακάρι παντως να ασχοληθούν οι τεχνικοί της Nokia με το θέμα του ελληνικού μενού στο n9 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 τι εννοεις φουλ μορφη? πληρες qwerty? ναι βεβαιως, Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Παιδιά καλημέρα.Παρατήρησα χθες βράδυ στο reboot της συσκευής black spots σε κάποια σημεία της οθόνης.Τι λέτε?Επισκευή ή αντικατάσταση?Έχει εντοπίσει κάποιος κάτι παρόμοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Νομίζω ότι έχει αναφερθεί και σε φόρουμ του εξωτερικού (talk.maemo). Μαύρα στίγματα σε εντελώς μαύρο φόντο. Ή το αποδέχεσαι ως αναπόφευκτο καλούδι της τεχνολογίας Amoled ή το κυνηγάς για νέα συσκευή ελπίζοντας ο αντικαταστάτης να μην έχει αυτό το defect. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 νομιζω δεν εμφανιζεται παντα... στο Ν8 εχω σε ενα σημειο της οθονης ενα παραξενο σχημα οταν πχ ξεκλειδωνει αλλα αν βαλω μαυρη φωτογραφια δεν εχει σημαδια ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Δηλαδη για να καταλαβω για αυτα που γραφουν *eu*,δεν υπαρχει διαφορα στο τηλεφωνο ετσι?αφου ετσι κ αλλιως δεν εχει ελληνικο μενου.Οποτε τι?Εχουν ξενογλωσσο βιβλιο οδηγειων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts