Andreasole Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Με τον OVP παιζουν κανονικα αλλα ασε να το κανω οπως ειπε ο Dark απο την αρχη να δουμε. Θα ενημερωσω Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Ολα καλα καο με την εγκατασταση και με το τερμιναλ και παιζει μια χαρα αλλα το θεμα μου τωρα ειναι οι υποτιτλοι. Ειναι με ερωτιματικα και τους εχω σε utf8. Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Ενημέρωση : Έγινε η μεταφορά των τελευταίων posts στα σωστά θέματα: 1. Όλα τα posts που αφορούσαν τους υπότιτλους μεταφέρθηκαν σε ένα καινούριο θέμα για να είναι όλες οι πληροφορίες μαζί. 2. Τα posts για το wazapp μεταφέρθηκαν στο : [MeeGo] Εφαρμογές (Απορίες / Ερωτήσεις) 3. Τα posts για το emumaster μεταφέρθηκαν στο : [MeeGo] Παιχνίδια Παρακαλώ πριν κάνουμε post να ψάξουμε για την κατάλληλη ενότητα, έτσι θα μπορούμε εμείς αλλά και τα νέα μέλη να βρουν εύκολα απαντήσεις με την αναζήτηση. Ευχαριστώ:) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 (edited) Ειναι με ερωτιματικα και τους εχω σε utf8. Δοκίμασε - πειραματίσου με άλλη κωδικοποίηση και ενημέρωσε μας για το αποτέλεσμα :) Edited November 8, 2012 by gianpithio Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Δοκιμασα και με αλλη αλλα τιποτε Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 έχω ένα θέμα δεν μπορώ να αλλάξω από dual mode σε 2g....έχετε μια καλή λύση?γιατί η μπαταρία τελειώνει σχετικά εύκολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 έχω ένα θέμα δεν μπορώ να αλλάξω από dual mode σε 2g....έχετε μια καλή λύση?γιατί η μπαταρία τελειώνει σχετικά εύκολα Μπορείς να κατεβάσεις την free εφαρμογή 2G 3G ώστε να το αλλάζεις κατα βούληση απο την home screen ή πας Settings -> mobile netowork και εκεί που λέει network mode βάζεις GSM :) Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 (edited) Μπορείς να κατεβάσεις την free εφαρμογή 2G 3G ώστε να το αλλάζεις κατα βούληση απο την home screen ή πας Settings -> mobile netowork και εκεί που λέει network mode βάζεις GSM :) δεν μπορώ να το αλλάξω από το network mode.....και την εφαρμογή την έχω και πατάω στο menu αλλά δεν μου βγάζει μήνυμα πάνω ότι άλλαξε....να πω ότι το κινητό είναι branded στην εταιρία 3(three) μιας και έχει και logo στην lock screen και είχε και μια εφαρμογή την οποία την έσβησα Edited November 17, 2012 by impreza_sti Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 restart έκανες; κάτι άλλο δεν μου έρχεται στο μυαλό. και το δικό μου είναι CV Πολωνίας branded Orange PL αλλά δεν έχω τέτοιο θέμα. χμ... Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 και restart και έβγαλα την κάρτα sim μια φορά κατάφερα να το βάλω σε gsm πριν κάνω το update σε pr 1.3 μετά τίποτα....εμένα είναι N9 RM-696 3 SE SE Black 64GB V1_COLOR το se από Σουηδία λογικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Παιδιά στο skype έχετε κανα πρόβλημα με το να φαίνονται οι επαφές σας online? Γιατί ενώ με βλέπουν εμένα να είμαι online εγώ δεν μπορώ να τους δω ότι είναι μεσα και τους έχει πάντα offline. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 (edited) Αν και ούτε δυό βδομάδες δεν είναι που το έχω, κατάλαβα αυτό που λέγεται για το κάκιστο WiFi του τηλεφώνου! Δεν έχω κάνει τίποτα στο τηλέφωνο, παρά μόνο κάποιες εφαρμογές απ'το Store κατεβασα. Έχω πολύ διάβασμα ακόμα για να κάνω κάτι πιο προχωρημένο, νομίζω. Στο σπίτι και με το δικό μου δίκτυο, πολλές φορές δε συνδέεται και μου λέει πως: "Something's wrong with your connection". Αν κάνω restart το Router, μια χαρά. Αν διαγράψω τη σύνδεση και τη ξαναπροσθέσω, ΟΚ. Καμιά μόνιμη λύση υπάρχει? Έχω, επίσης το πρόβλημα με το συγχρονισμό με το Outlook! Έχω επαφές και θέλω να τις συγχρονίζω. Τελικά γίνεται με κάποιο τρόπο ή όχι? Μέσω bluetooth μπορώ να συγχρονίσω κάπως και το ημερολόγιο από το N70 που έχω? Δε μπορώ για κάποιο λόγο. Καμιά άλλη καλή συμβουλή ή/και μόντα για νέους? Edited November 19, 2012 by okourkoulos Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
willyd Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Παιδιά στο skype έχετε κανα πρόβλημα με το να φαίνονται οι επαφές σας online? Γιατί ενώ με βλέπουν εμένα να είμαι online εγώ δεν μπορώ να τους δω ότι είναι μεσα και τους έχει πάντα offline. Σε εμένα έκανε τα ίδια μετά από κάποια αναβάθμιση του Skype στο PC μου. (ναι! στο PC μου, όσο και αν ακούγεται παράξενο) Δες εδώ πως έλυσα το πρόβλημα http://talk.maemo.org/showpost.php?p=1267129&postcount=50 Ελπίζω να δουλέψει και σε εσένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Αν και ούτε δυό βδομάδες δεν είναι που το έχω, κατάλαβα αυτό που λέγεται για το κάκιστο WiFi του τηλεφώνου! Δεν έχω κάνει τίποτα στο τηλέφωνο, παρά μόνο κάποιες εφαρμογές απ'το Store κατεβασα. Έχω πολύ διάβασμα ακόμα για να κάνω κάτι πιο προχωρημένο, νομίζω. Στο σπίτι και με το δικό μου δίκτυο, πολλές φορές δε συνδέεται και μου λέει πως: "Something's wrong with your connection". Αν κάνω restart το Router, μια χαρά. Αν διαγράψω τη σύνδεση και τη ξαναπροσθέσω, ΟΚ. Καμιά μόνιμη λύση υπάρχει? Έχω, επίσης το πρόβλημα με το συγχρονισμό με το Outlook! Έχω επαφές και θέλω να τις συγχρονίζω. Τελικά γίνεται με κάποιο τρόπο ή όχι? Μέσω bluetooth μπορώ να συγχρονίσω κάπως και το ημερολόγιο από το N70 που έχω? Δε μπορώ για κάποιο λόγο. Καμιά άλλη καλή συμβουλή ή/και μόντα για νέους? http://talk.maemo.org/showthread.php?t=80600 αλλα διαβασε καλα τις οδηγιες για καθε μοντα πριν... τα παντα ολα ειναι στο 1ο ποστ και εχει λινκ για τις οδηγιες Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Ωραίος! Έχει πολύυυυυυυ διάβασμα, όντως! Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Ωραίος! Έχει πολύυυυυυυ διάβασμα, όντως! ναι αλλα αξιζει, μετα εχεις αλλο κινητο.. Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 ερώτηση πως κάνω unbranded το κινητό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 ερώτηση πως κάνω unbranded το κινητό ? Αν μπορείς κάνε flash ένα generic FW Δες εδώ για να πάρεις πληροφορίες: http://talk.maemo.org/showthread.php?t=82693 Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 έχω ανοίξει το navi και κατεβάζω 2 αρχεία dfl61 το ένα είναι σαν όνομα το ίδιο με αυτό που φοράω το άλλο είναι λίγο διαφορετικό δηλαδή το πρώτο στο τέλος γράφει 280.04.1 και το δεύτερο 280.1....πως να επιλέξω ενα generic fw εφόσον βάλω το product code που έχω στο variants Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Μπορείς να βάλεις αυτό σαν 059J1W1 Balkan για generic. Μάλλον πρέπει να κάνεις και erase την emc οπότε να είσαι σίγουρος για το τι κάνεις και να διαβάσεις καλά τις οδηγίες. Αν πάει κάτι στράβα ίσως χρειαστεί να στείλεις το τηλ στην Νοκια. Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα αν δεν γνωρίζεις απο τέτοιες διαδικασίες καλό θα ήταν να το αφήσεις για κάποιον πιο έμπειρο ή όπως είπα και πιο πάνω να διαβάσεις ξανά τις οδηγίες. Εξηγεί κιόλας ότι δεν μπορείς να κάνεις downgrade οπότε αν έχεις ήδη την PR1.3 έκδοση ίσως να μην μπορείς να αλλάξεις FW. Δώσμου το product code σου που γράφει στη θήκη της SIM και πες μου ποια έκδοση έχεις για να τα δω και εγώ στο Navi μήπως μπορέσω και σε βοηθήσω Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 (edited) 059L723 είναι......έχω την pr 1.3 και σαν γενικό fw είναι 40.2012.21-3.280.04.1_pr_280 Edited November 21, 2012 by harislg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 059L723 είναι......έχω την pr 1.3 και σαν γενικό fw είναι 40.2012.21-3.280.04.1_pr_280 the variant code must be the same or higher unless you also upgrade the firmware version at the same time. For example: PR 1.1 variant 009 to PR 1.1 variant 003: Blocked Δηλαδή θα πρέπει να βρείς variant που να είναι PR1.3 και να έχει CV μεγαλύτερο απο 280. επίσης έχε υπόψην σου ότι you can save time by using the content image for product code 059J1Z5 ("rest of world"), which doesn't include map files. When downloading firmware images, it doesn't matter which color or capacity (16/64 GB) you select - the files are the same for all models. Εγώ που έχω ξεμείνει στην PR1.2 δεν κατάφερα να το κάνω αναβάθμιση. Οπότε έχω λίγες ελπίδες και για σένα. FW δεν ξερω να σου προτείνω, εγώ δοκίμασα με διάφορα και δεν τα κατάφερα. :( Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) Τελικά έγινε ο συγχρονισμός με Outllok! Έκανα κάποια λάθη και έχασα κάποιες λεπτομέρειες, αλλά ΟΚ! Edited November 22, 2012 by gianpithio Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Σε εμένα έκανε τα ίδια μετά από κάποια αναβάθμιση του Skype στο PC μου. (ναι! στο PC μου, όσο και αν ακούγεται παράξενο) Δες εδώ πως έλυσα το πρόβλημα http://talk.maemo.org/showpost.php?p=1267129&postcount=50 Ελπίζω να δουλέψει και σε εσένα Τελικά κάνει κάτι παράξενο. Αν είμαι σε wifi δύκτιο βλέπω κανονικά τις επαφές που είναι online. Αν είμαι σε 3g της cosmote βλέπω τις επαφές ότι είναι σε offline ακόμα και αν είναι online. Αν τώρα κάποιος μου κάνει pm ξαφνικά εμφανίζετε online αυτή η επαφή. Παράξενο ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Γιατί ενώ έχω πολλά τραγούδια στη μνήμη, δε μπορώ να τα δω όλα όταν προσπαθώ να τα βάλω για ήχο κλήσης σε αντιστοιχία με κάποια επαφή? Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts