Jump to content

Nokia N9-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο δοκιμαζω τωρα.

τρελενομααααι :lol::lol:

αποτι βλεπω ομως λιγα παιζουν προς το παρον...

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Αυτο δοκιμαζω τωρα.

τρελενομααααι :lol::lol:

τι εγινε? εντυπωσεις? εγω τωρα αν ειναι θα δω!

αν καποιος το δοκιμασει ας ποσταρει στο θεμα των εφαρμογων ποιες δουλευουν,να ξερουμε!

τι εγινε? εντυπωσεις? εγω τωρα αν ειναι θα δω!

αν καποιος το δοκιμασει ας ποσταρει στο θεμα των εφαρμογων ποιες δουλευουν,να ξερουμε!

Δοκιμασα την Angry Birds Space 1.0.1 που λενε οτι παιζει και μου γραφει Missing library dependencies

αρα παιζει να εχω κανει κατι λαθος ή δε ξερω τι φταιει :p

Μπορει καποιος να το τσεκαρει για να ξερω αν κανω εγω το λαθος;

Edited by ceron
Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

Δοκιμασα την Angry Birds Space 1.0.1 που λενε οτι παιζει και μου γραφει Missing library dependencies

αρα παιζει να εχω κανει κατι λαθος ή δε ξερω τι φταιει :p

Μπορει καποιος να το τσεκαρει για να ξερω αν κανω εγω το λαθος;

προσπαθω να μεταφερω τα lib στον φακελο του apkenv αλλα δεν με αφηνει ο filebox(root εννοειται)

αλλος τροπος?

(thanks για το add!)

edit: τα καταφερα με τον QAD file manager.. αντε να δοκιμασουμε τωρα! :D

edi2: ceron δουλεψε το space κανονικα! δες και εσυ μηπως φταινε τα libs!

Edited by Dark_ds

προσπαθω να μεταφερω τα lib στον φακελο του apkenv αλλα δεν με αφηνει ο filebox(root εννοειται)

αλλος τροπος?

(thanks για το add!)

edit: τα καταφερα με τον QAD file manager.. αντε να δοκιμασουμε τωρα! :D

edi2: ceron δουλεψε το space κανονικα! δες και εσυ μηπως φταινε τα libs!

Ξανα κανω τη διαδιασια

Τι αλλα παιχνιδια ή εφαρμογες ετρεξες;

Ξανα κανω τη διαδιασια

Τι αλλα παιχνιδια ή εφαρμογες ετρεξες;

προς το παρων το angry birds space,δουλεψε, το season καμια φορα κολλουσε και το amazing alex μου βγαζει segmentation fault

αυριο αν βρω χρονο θα δω για κανενα tapatalk και τετοια..γιατι τα παιχνιδια δεν ειναι και προβλημα..!

προς το παρων το angry birds space,δουλεψε, το season καμια φορα κολλουσε και το amazing alex μου βγαζει segmentation fault

αυριο αν βρω χρονο θα δω για κανενα tapatalk και τετοια..γιατι τα παιχνιδια δεν ειναι και προβλημα..!

Δε μπορω να το κανω να δουλεψει,κατι εχω κανει λαθος :lost::lost:

edit

εκανα καποιες αλλαγες, τωρα εχω το no native error

Edited by ceron

Δε μπορω να το κανω να δουλεψει,κατι εχω κανει λαθος :lost::lost:

edit

εκανα καποιες αλλαγες, τωρα εχω το no native error

οταν πας να τρεξεις την εφαρμογη βαζεις και την καταληξη στο τελος? στην αρχη δεν την εβαζα και μου εβγαζε το native error. μετα που καταλαθος οταν εκανα μετανομασια την εφαρμογη ειχα γραψει *.apk - παλι δεν δουλεψε..

για ελεξτε τα να ειναι π.χ. angrybirds.apk

οταν πας να τρεξεις την εφαρμογη βαζεις και την καταληξη στο τελος? στην αρχη δεν την εβαζα και μου εβγαζε το native error. μετα που καταλαθος οταν εκανα μετανομασια την εφαρμογη ειχα γραψει *.apk - παλι δεν δουλεψε..

για ελεξτε τα!

βρηκα το λαθος μου.

δε μπορω να και εγω να παω τα .so στο σωστο φακελο γιατι μου βγαζει permission denied.

δοκιμαζω και με τον αλλο file manager και τζιφος

βρηκα το λαθος μου.

δε μπορω να και εγω να παω τα .so στο σωστο φακελο γιατι μου βγαζει permission denied.

δοκιμαζω και με τον αλλο file manager και τζιφος

με τον filebox ουτε και εγω τα καταφερα αλλα ο qad το εκανε αμεσως,ουτε root ζητησε ουτε τιποτα!

δες το τελευταιο post εδω

Edited by Dark_ds

με τον filebox ουτε και εγω τα καταφερα αλλα ο qad το εκανε αμεσως,ουτε root ζητησε ουτε τιποτα!

δες το τελευταιο post εδω

Ολα κομπλε το ελυσα το θεματακι.

Ειχα μπλεξει λιγο τα μπουτια μου,σε ευχαριστω πολυ :D

μαλλον βιαστικα να μιλησω, μου εχει κολλησει στο loading το angry birds space

τουλαχιστον τρεχει :P

edit 2

ξαναδοκιμασα με root και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΤΡΕΞΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Edited by ceron

Ολα κομπλε το ελυσα το θεματακι.

Ειχα μπλεξει λιγο τα μπουτια μου,σε ευχαριστω πολυ :D

μαλλον βιαστικα να μιλησω, μου εχει κολλησει στο loading το angry birds space

τουλαχιστον τρεχει :P

παρακαλω! :)

αντε να δουμε...μπραβο στα παιδια που το εκαναν μπραβο! τοσο καιρο μας ελεγαν οι αλλες εταιριες αλλα @@ :p

να τους στειλουμε μπας και μπορουμε να βοηθησουμε καπως?

παρακαλω! :)

αντε να δουμε...μπραβο στα παιδια που το εκαναν μπραβο! τοσο καιρο μας ελεγαν οι αλλες εταιριες αλλα @@ :p

να τους στειλουμε μπας και μπορουμε να βοηθησουμε καπως?

Αν φτασει στο σημειο να τρεχει ολες τις βασικες εφαρμογες (skype,instagram,facebook,twitterκτλ)

με ενα απλο πατημα που να τρεχει απο μονο του το scrip τοτε ειμαι διατεθημενος να κανω ενα πολυ μεγαλο donation (για τα δεδομενα μου :ρ)

ΝΑ ΤΑ ΜΑΣ

http://talk.maemo.org/attachment.php?attachmentid=29394&stc=1&d=1350941016

Edited by ceron

Αν φτασει στο σημειο να τρεχει ολες τις βασικες εφαρμογες (skype,instagram,facebook,twitterκτλ)

με ενα απλο πατημα που να τρεχει απο μονο του το scrip τοτε ειμαι διατεθημενος να κανω ενα πολυ μεγαλο donation (για τα δεδομενα μου :ρ)

ΝΑ ΤΑ ΜΑΣ

http://talk.maemo.org/attachment.php?attachmentid=29394&stc=1&d=1350941016

καλη φαση! αντε να γινεται περισσοτερο βολικο..

αλλα δες εδω..

My take is that you should try fullscreen opengl games, not Dalvik apps.

http://talk.maemo.org/showthread.php?t=87496&page=2

Error message explanation:

Not a native .apk - This is a Dalvik-only .apk, and is not supported via this method (and never will be).

Missing library dependencies - Some required symbols were not found. Make sure you have the Bionic libraries downloaded, and placed in the same folder from where you run apkenv. If it still does not work, try a different (older/newer) version of the .apk you are trying to run.

Not supported yet - apkenv does not know how to run this .apk, but it has native support, and all symbols could be resolved. It might be possible that support for this .apk could be added in the future.

Like preenv, expect this to only run games, not apps.

http://talk.maemo.org/showthread.php?t=87496&page=3

αν καταλαβα καλα ψιλοτσαμπα χαρηκαμε..

καλη φαση! αντε να γινεται περισσοτερο βολικο..

αν καταλαβα καλα ψιλοτσαμπα χαρηκαμε..

Και εγω ετσι διαβαζω αλλα μπορει να εξεληχθει στο μελλον.

τουλαχιστον να βρουμε ποια παιχνιδια τρεχουν με αυτο το τροπο :happy:

"Apkenv seems to be a shim between game code and Maemo, but it's not a Dalvik machine. Only games that code directly to OpenGL ES and use a native game engine will run. I believe most apps will fail, because most apps are not allowed to use native code."

Σύμφωνα με το product code σου (059L5H1) το κινητό σου είναι το Country Variant Switzerland Cyan στα 16GB. Το δικό μου είναι το ίδιο με το δικό σου σε μαύρο και όντως βγήκε η αναβάθμιση σε PR 1.3 πριν λίγες εβδομάδες. Για τα C.V. Switzerland 16GB κινητά το PR_LEGACY είναι 232. Επίσης, διαφορετικό είναι το C.V. Switzerland με το «σκέτο» Switzerland το οποίο έχει PR_LEGACY 009.

Στο θέμα σου τώρα, αν ο flasher σου βγάζει ότι έχεις αυτή την έκδοση που εγραψες πριν, δηλαδή την "DFL61_HARMATTAN_40.2012.21-3.480.04.1_PR_480" τότε σύμφωνα με το Navifirm σημαίνει ότι:

• Εχεις ήδη περασμένη την PR 1.3 (40.2012.21-3)

• Εχεις περασμένη την ROM του 64GB μοντέλου (C.V. Switz) η οποία έχει PR_LEGACY 480.

Κοιτώντας στο Navifirm, μέχρι την PR 1.1 όλα τα C.V. Switz μοντέλα (και τα 16GB και τα 64GB) φόραγαν rom με PR_LEGACY 480. Από την 1.2 και μετά χωρίστηκαν τα 16GB μοντέλα σε PR_LEGACY 232 και τα 64GB μοντέλα σε 480.

Μετάβαση σε μικρότερο PR_LEGACY γίνεται μόνο αν ταυτόχρονα κάνεις αναβάθμιση από μικρότερη έκδοση λειτουργικού σε μεγαλύτερη. Αφού εσύ ήδη έχεις την PR 1.3 αναγκαστηκά πρέπει να flashάρεις με rom που έχει ίδιο ή μεγαλύτερο PR_LEGACΥ από αυτή που έχεις ήδη περασμένη. Αλλιώς θεωρείται downgrade. Τώρα το πως βρέθηκε το 16GB μοντέλο με rom για το 64GB είναι ένα θέμα.

καλημερες,

ευχαριστω για την αμεση βοηθεια και την κατατοπιστικη απαντηση φιλε μου.

τελικα περασα αυτην που ηδη ειχε με variant 480 και ολα καλα. :D

Οσο για το apkenv ψηνομαι να το δοκιμασω και εγω και ελπιζω να καταφερω να δω τι παιζει με αυτο.

αντε και μακαρι να εξελιχθει και να μπορουμε να τρεξουμε τις περισσοτερες android εφαρμογες. :cool:

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Και εγω ετσι διαβαζω αλλα μπορει να εξεληχθει στο μελλον.

τουλαχιστον να βρουμε ποια παιχνιδια τρεχουν με αυτο το τροπο :happy:

"Apkenv seems to be a shim between game code and Maemo, but it's not a Dalvik machine. Only games that code directly to OpenGL ES and use a native game engine will run. I believe most apps will fail, because most apps are not allowed to use native code."

μακαρι παντως...γιατι θα ειναι ολα τα λεφτα μετα.... θα εχουμε android εφαρμογες οτι χρειαζομαστε και κομπλε :D

τσεκαρε

http://talk.maemo.org/showpost.php?p=1284354&postcount=266

το δοκιμασα μολις δουλευει τελεια!

Εκανα αυτο το "battery calibration" δυο φορες οπως το διαβασα στο forum που με περεπεμψες φιλε ceron και την τριτη φορα που το δοκιμασα το αποτελεσμα ηταν θετικο: χτες το βραδυ μιλησα με την μπαταρια απο το 22% και εφτασε normal μεχρι το 2% οπου και εσβησε.

Σα να εστρωσε δηλαδη οπως μου ειπες...!

Νεος χρήστης και εδώ. Πραγματικά άγνωστος κόσμος το λειτουργικό παρότι παρακολουθούσα από μακρυά.

Δυο πρώτες ερωτήσεις: Πως το youtube δε κανει suspend ώστε να τρέχει στο background ; Καποια καλύτερη εφαρμογή για youtube και facebook ;

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλωσορισες zerow :D αν και αργοπορημενος!

δεν παιζει το youtube στο bg

εφαρμογες : youtube -> cutetube, youtubeHD & facebook -> fmobi

μαρεσει η υπογραφη σου;)

Καλωσορισες zerow :D αν και αργοπορημενος!

δεν παιζει το youtube στο bg

εφαρμογες : youtube -> cutetube, youtubeHD & facebook -> fmobi

μαρεσει η υπογραφη σου;)

οντως δεν παιζει.δεν το ειχα προσεξει ουτε εγω.και το media downloader που χρησιμοποιω ουτε αυτο παιζει.γιατι;

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

δεν ξερω γιατι, εχω την εντυπωση οτι πριν την pr1.3 δουλευε..

γενικως η pr1.3 πηγε το κινητο προς το χειροτερο η τουλαχιστον δεν εφερε και κατι αλλο, οπως το οταν παιζεις βιντεο και κανεις swipe οχι ολοκληρο να φυγει,λιγο πανω κατω laggαρι.. ενω παλια ηταν μια χαρα..

δεν ξερω γιατι, εχω την εντυπωση οτι πριν την pr1.3 δουλευε..

γενικως η pr1.3 πηγε το κινητο προς το χειροτερο η τουλαχιστον δεν εφερε και κατι αλλο, οπως το οταν παιζεις βιντεο και κανεις swipe οχι ολοκληρο να φυγει,λιγο πανω κατω laggαρι.. ενω παλια ηταν μια χαρα..

Και το swipe manager δε δουλευει σωστα :(

Και το swipe manager δε δουλευει σωστα :(

δεν το εκανε update ο developer?

βασικα η 1.3 δεν εφερε τιποτα στο κινητο,ελεγε οτι διορθωνε 3 δις bug και δεν εχω δει αλλαγη στο ελαχιστο :p