mobrol Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Φιλε mobrol εγω την πατησα εβγαλα την καρτα microsim για να την βαλω πισω στο 701 μου για μια δουλεια..παω να την βγαλω βγαινει η μιση μετα κολλησε και την εβγαλα τελικα αλλα τωρα δεν μου διαβαζει καθολου την σιμ..αστα.. και φοβαμαι οτι δεν θα το καλυπτει η εγγυηση δυστυχως.. αν ειναι κομμενη η σιμ επρεπε να την κουμπωσεις με το γυρω-γυρω μερος της (που λογικα θα ειχες κρατησει) αν και στο 701 εγραφαν οι οδηγιες οτι πρεπει να μπαινει μονο κανονικη σιμ (δηλαδηουτε ανταπτορας, ουτε micro sim) οπως εγραφε στο Ν8 μου τοτε πας για αλλαγη σιμ-σλοτ.. //μολις διαβασα αυτο στο διαδικτυακο εγχειριδιο του 701: Important: This device is designed to be used with a standard SIM card (see figure) only. Use of incompatible SIM cards may damage the card or the device, and may corrupt data stored on the card. Please consult your mobile operator for the use of a SIM card that has a mini-UICC cutout. οποτε καλη τυχη με το σερβις.... Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris10patsias Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Παιδιά ένας φίλος μου με n9 πήγε να δουλέψει το nokia maps πρώτη φορά και ανοίγοντας το ήθελε να σβήσει όλες της χώρες που είχε το κινητό για καλύτερο χώρο και μετά να βάλει την ελλάδα αλλά από την ώρα που διέγραψε της άλλες χώρες δεν μπορεί να κατεβάσει καμία χώρα με τίποτα ξέρετε μήπως το γιατί?? το εκανε κι εμενα στην αρχη οταν το πρωτοπηρα μολις εσβησα τους χαρτες και πηγα να βαλω μονο ελλαδα δεν γινοταν με τιποτα αλλα με πολλη προσπαθεια τελικα τους κατεβασα δεν ειναι τιποτα απλα συνεχισε να προσπαθεις καποια στιγμη μαλλον θα τους κανεις εγκατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 το εκανε κι εμενα στην αρχη οταν το πρωτοπηρα μολις εσβησα τους χαρτες και πηγα να βαλω μονο ελλαδα δεν γινοταν με τιποτα αλλα με πολλη προσπαθεια τελικα τους κατεβασα δεν ειναι τιποτα απλα συνεχισε να προσπαθεις καποια στιγμη μαλλον θα τους κανεις εγκατασταση να δοκιμασει να το κανει με καρτα σιμ μεσα... για καποιον λογο σε αλλα κινητα νοκια κολλουσε οτι ειχε να κανει με κατεβασμα χαρτων αμα δεν υπηρχε σιμ μεσα.. το δικο μου Ν9 δεν ειχε καθολου χαρτες μεσα οποτε δεν εχω γνωμη.. Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wP Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 (edited) ...αναβαθμίζουμε απλώς όσους χάρτες επιθυμούμε, υπάρχουν-δεν υπάρχουν@κινητό, οπότε οι υπόλοιποι διαγράφονται αυτομάτως -έτσι αναφέρει το σχετικό προειδοποιητικό μήνυμα τουλάχιστον. Αν είναι ήδη ενήμεροι&εφόσον δεν επείγει, περιμένουμε την επόμενη αναβάθμιση :cool: Edited June 27, 2012 by w@P ø Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Παιδια καλησπερα οσον αφορα το 701 το εστειλα στο σερβις και βλεπουμε... Αυτο που θελω να ρωτησω κατι στο θεμα μας.Εχει αλλαξει κανεις χρωμα στο ρολοι της lock screen και αν ναι η εδω η με p.m θερμη παρακληση αναλυτικες οδηγιες γιατι ναι μεν εχω βρει κανα 2 σαιτ που να λενε οδηγιες και τα οποια λενε παρομοιες εντολες οχι ιδιες α βλλα εκτος οτι τα αγγλικα μου δεν ειναι τελεια εβσλα στο terminal της εντολες που λενε αλλα τιποτα και επειδη δεν θελω να κανω κσμια βλακια και μπλοκαρο τιποτα γιαυτο θελω την βοηθεια σας!!! Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Καλημερα φιλε . Εγω το εκανα απο εδω και ολα μια χαρα http://carnivaliusmeego.wordpress.com/ Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Παίδες καλησπέρα.Αύριο,μεθαύριο περιμέβω το καινούριο μου nokia n9!Υπάρχει δυνατότητα να συγχρονίσω τις επαφές μου από το gmail και αν ναι ποιός είναι ο απλούστερος τρόπος;Ευχαριστώ Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Παιδια καλησπερα.εχω προβλημα με το n9.δουλευε κανονικα και παταω να του κανω ενα reboot και πανω που παει να το κανει κολλαει και μου κανει συνεχεια ρεσταρτ απο μονο του και μετα απο λιγα λεπτα μου βγαζει μηνυμα στα αγλλικα οτι η συσκευη δεν λειουργει σωστα και η να του κανω αναβαθμιση μεσο software updater η να το παω σε ενα nokia care και μετα εσβησε μονο του ..Τι κανουμε τωρα παω να σκασω...!!!:wacko: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Παιδια καλησπερα.εχω προβλημα με το n9.δουλευε κανονικα και παταω να του κανω ενα reboot και πανω που παει να το κανει κολλαει και μου κανει συνεχεια ρεσταρτ απο μονο του και μετα απο λιγα λεπτα μου βγαζει μηνυμα στα αγλλικα οτι η συσκευη δεν λειουργει σωστα και η να του κανω αναβαθμιση μεσο software updater η να το παω σε ενα nokia care και μετα εσβησε μονο του ..Τι κανουμε τωρα παω να σκασω...!!!:wacko: βαλτο στο nsu τοτε να δεις αν θα συνελθει! αλλιως φλασαρε το, οσες φορες και να το κλεισεις-ανοιξεις το ιδιο κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 βαλτο στο nsu τοτε να δεις αν θα συνελθει! αλλιως φλασαρε το, οσες φορες και να το κλεισεις-ανοιξεις το ιδιο κανει? ναι το ιδιο κανει ζητα πιν κανει ρισταρτ και τιποτα αλλο αυριο γιατι ειμαι εκτος σπιτιου θα κατεβασω το nokia software update και βλεπουμε τουλαχιστον να μην χασω της επαφες μου ακομα προσπαθει να ανοιξη μονο του καμια ιδεα τι μπορει να ειναι εχουμε??? :cry: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 ναι το ιδιο κανει ζητα πιν κανει ρισταρτ και τιποτα αλλο αυριο γιατι ειμαι εκτος σπιτιου θα κατεβασω το nokia software update και βλεπουμε τουλαχιστον να μην χασω της επαφες μου ακομα προσπαθει να ανοιξη μονο του καμια ιδεα τι μπορει να ειναι εχουμε??? :cry: τι να σου πω δεν ξερω... μηπως φταιει καμια εφαρμογη? εκανες γενικα τιποτα πριν το παθει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 τι να σου πω δεν ξερω... μηπως φταιει καμια εφαρμογη? εκανες γενικα τιποτα πριν το παθει αυτο? Ναι φιλε εκανα πηγα να αλλαξω το χρωμα του ρολογιου μεσο τερμιναλ και παω να του κανω ρισταρτ κα.ι ετσι ξεκινησαν ολα...να παρει.. Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Ναι φιλε εκανα πηγα να αλλαξω το χρωμα του ρολογιου μεσο τερμιναλ και παω να του κανω ρισταρτ κα.ι ετσι ξεκινησαν ολα...να παρει.. κατι θα εκανες λαθος τοτε λογικα...αυριο βλεπεις τοτε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Δεν εχουν περασει οι 15 μερες ακομα. Στις 15 του μηνα παρεδωσα το κινητο στο καταστημα nokia care αρα λογικα το περιμενω τελος του μηνα. Πρεπει να ομολογησω οτι μερικες φορες σκεφτομαι ποσο ωραια θα ηταν αν καναν αντικατασταση και μου εδιναν κανα λευκο 64αρι αντι για το κυανο 16αρι που εχω :lol: Αυτο που με ξενερωσε παντως αρκετα ηταν οτι 15 το εδωσα στη νοκια και στις 16 ηρθε η λευκη θηκη που παρηγγειλα απο το ebay :p φιλε στο εφεραν πισω το κινητο?? τι αντιμετωπιση ειχες τελικα?? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 (edited) Λοιπον παιδια το κινητο τελικα ειχε κολλησει και ετσι μου το αλλαξαν με ενα καινουργιο!!Ολα καλα λοιπον!! Θελω να ρωτησω το εξης αν εχουμε ενεργοποιηση το developer mode και εχουμε κανει ειδη ενα mode οπως εγω ειδη του αλλαξα το χρωμα του ρολογιου στην standbye screen αν παω στης ρυθμισης και απενενεργοποιησω το developer mode θα χαθει-μπερδευτει το mod και γενικα πρεπει να το εχουμε συνεχεια ανοιχτο η αφου κανουμε μια δουλεια μπορουμε να το κλεισουμε??? ;) ;) Edited June 29, 2012 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 φιλε στο εφεραν πισω το κινητο?? τι αντιμετωπιση ειχες τελικα?? Λογικα δεν ηρθε μιας και δεν με πηρανε τηλεφωνο ακομα. Ειμαι και σε διακοπες τωρα αρα και να ερθει δωρο αδωρο ομως θα ενημερωσω για τυχον εξελιξεις ετσι εγκυκλοπαιδικα, να ξερουμε "τι παιζει" απο αντιμετωπιση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Λοιπον παιδια το κινητο τελικα ειχε κολλησει και ετσι μου το αλλαξαν με ενα καινουργιο!!Ολα καλα λοιπον!! Θελω να ρωτησω το εξης αν εχουμε ενεργοποιηση το developer mode και εχουμε κανει ειδη ενα mode οπως εγω ειδη του αλλαξα το χρωμα του ρολογιου στην standbye screen αν παω στης ρυθμισης και απενενεργοποιησω το developer mode θα χαθει-μπερδευτει το mod και γενικα πρεπει να το εχουμε συνεχεια ανοιχτο η αφου κανουμε μια δουλεια μπορουμε να το κλεισουμε??? ;) ;) κανεις οτι θες και μετα το κλεινεις αν δεν το θελεις.. αλλα αστο καλυτερα να βρισκεται..τι πειραζει,ειναι χρησιμο! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Λοιπον παιδια το κινητο τελικα ειχε κολλησει και ετσι μου το αλλαξαν με ενα καινουργιο!!Ολα καλα λοιπον!! Θελω να ρωτησω το εξης αν εχουμε ενεργοποιηση το developer mode και εχουμε κανει ειδη ενα mode οπως εγω ειδη του αλλαξα το χρωμα του ρολογιου στην standbye screen αν παω στης ρυθμισης και απενενεργοποιησω το developer mode θα χαθει-μπερδευτει το mod και γενικα πρεπει να το εχουμε συνεχεια ανοιχτο η αφου κανουμε μια δουλεια μπορουμε να το κλεισουμε??? ;) ;) η αλλαγη ηταν μεσω DOA?? σε nokia care πηγες ή στην αρβατο?? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Το developer mode σε μένα πάντως μου έδινε την εντύπωση ότι έτρωγε πάρα πολύ μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 η αλλαγη ηταν μεσω DOA?? σε nokia care πηγες ή στην αρβατο?? Πηγα σε ενα nokia care και δεν ξερω αν βαριοντουσαν να ασχοληθουν οστε να το φτιαξουν με ενα φλασαρισμα η οτι αλλο δεν ξερω αλλα μετα απο 1 ωρα με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι το κινητο εχει κολληση,οτι επρεπε να παει στα κεντρικα και ισως να πηγαινε στο εξωτερικο...!!!Ευτυχως για καλη μου τυχη το ειχα παρει απο media markt στα οποια σε διαστημα 14 ημερων σου κανουν αμεση αντικατασταση (εγω ειμουν στης 10 μερες) και μου το πηραν πισω και μου εδωσαν αλλο σφραγισμενο και ελληνικο!!! ;) ;) Το developer mode σε μένα πάντως μου έδινε την εντύπωση ότι έτρωγε πάρα πολύ μπαταρία. Το εχει τσεκαρει κανενας αλλος οτι οντως τρωει πολυ μπαταρια αν ειναι ετσι να το εχουμε κλειστο για οσο δεν θα το δουλευουμε γιατι ειναι που ειναι η μπαταρια του καπως τουλαχιστον να βελτιωθει λιγακι!!!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Το εχει τσεκαρει κανενας αλλος οτι οντως τρωει πολυ μπαταρια αν ειναι ετσι να το εχουμε κλειστο για οσο δεν θα το δουλευουμε γιατι ειναι που ειναι η μπαταρια του καπως τουλαχιστον να βελτιωθει λιγακι!!!! ;) ;) στην αρχη με την pr1.1 ετρωγε καμια φορα μπαταρια το developer mode. μετα εμενα δεν μου εκανε τιποτα δεν ειχα ποτε προβλημα, και ειχα εγκαταστησει και μερικα πακετα απο κατω(utilities,networking & resource αν θυμαμαι). τα account πιστευω οτι τρωνε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 στην αρχη με την pr1.1 ετρωγε καμια φορα μπαταρια το developer mode. μετα εμενα δεν μου εκανε τιποτα δεν ειχα ποτε προβλημα, και ειχα εγκαταστησει και μερικα πακετα απο κατω(utilities,networking & resource αν θυμαμαι). τα account πιστευω οτι τρωνε.. Μαλιστα...Για να δουμε πες οταν λες τα account ποια εννοεις skype wazapp και τετοια η καποια ρυθμιση απο το κινητο??? Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Μαλιστα...Για να δουμε πες οταν λες τα account ποια εννοεις skype wazapp και τετοια η καποια ρυθμιση απο το κινητο??? skype,fb και τετοια τα εχω απενεργοποιημενα οταν δεν τα χρησιμοποιω.αλλα οταν εχω 2-3 λογαριασμους mail η mail for exchange ανεβαζει καταναλωση καμια φορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 skype,fb και τετοια τα εχω απενεργοποιημενα οταν δεν τα χρησιμοποιω.αλλα οταν εχω 2-3 λογαριασμους mail η mail for exchange ανεβαζει καταναλωση καμια φορα Και εγω ετσι κανω βεβαια ολα αυτα κλειστα συν τα background connections συν το gps απλα βλεπω αν και ειμαι στην 3η φουλ φορτιση της μπαταριας αλλα ετσι οπως το βλεπω με μετρια χρηση δεν βγαζει πανω απο 48 ωρες ειναι σε ολους ετσι υπαρχει περιπτωση να στρωσει??? Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Και εγω ετσι κανω βεβαια ολα αυτα κλειστα συν τα background connections συν το gps απλα βλεπω αν και ειμαι στην 3η φουλ φορτιση της μπαταριας αλλα ετσι οπως το βλεπω με μετρια χρηση δεν βγαζει πανω απο 48 ωρες ειναι σε ολους ετσι υπαρχει περιπτωση να στρωσει??? και εμενα με μετρια χρηση τη δευτερη μερα το βραδυ εχει περιπου 30% ακομα.. αν και να σου πω την αληθεια τον τελευταιο καιρο που δεν το πολυ ακουμπαω(καλοκαιρι ειναι δεν εχω ορεξη :p),κανα τηλεφωνο μονο, παλι καπως ετσι ειναι η διαρκεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts