GeorgeChios Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 αντε να δουμε και το ραδιο ρε παιδια! η συσκευη ειναι κορυφη...ειναι η μονη παραλειψη νομιζω... και ισως το μοναδικο touch smartphone με τετοια μπαταρια... αναμενετε screenshot με τις ημερες σε κατασταση αναμονης...θα εκπλαγειτε!:shock: Πόσες ημέρες σου έβγαλε τελικά και με τι χρήση ? Εμένα με 15-20 λεπτά ομιλία καθημερινά, λίγο να δω τα εμαιλ...μου βγάζει χοντρικά 3 ημέρες... Το φορτίζω στις 2.5 μέρες και ακόμα έχει 20% η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Πόσες ημέρες σου έβγαλε τελικά και με τι χρήση ? Εμένα με 15-20 λεπτά ομιλία καθημερινά, λίγο να δω τα εμαιλ...μου βγάζει χοντρικά 3 ημέρες... Το φορτίζω στις 2.5 μέρες και ακόμα έχει 20% η μπαταρία. περιμενω να τελειωσει η μπαταρια και θα ανεβασω screenshot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Smartphone που δεν το χρησιμοποιεις ως smartphone τι νόημα έχει ; Απλα για να μετράς την αναμονή ; Το ζήτημα είναι ο χρόνος που το χρησιμοποείς ενεργά να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερος. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Παιδια γνωριζει κανεις καποιο προγραμμα-τροπο που να απενεργοποιειται το wifi ευκολα? καθε φορα θα πρεπει να πηγαινουμε απο τα settings->internet connection και να το απενεργοποιουμε?λιγο χαζο μου φαινεται... το bluetooth πχ μπορεις να το απενεργοποιησεις απο την πανω γραμμη καταστασης. - Απο τη μπάρα κατάστασης απενεργοποιείται κι αυτό!!! ... γιατί να πας στα settings????? :blink: - Μπάρα κατάστασης/wifi (name)/disconnect ... Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 - Απο τη μπάρα κατάστασης απενεργοποιείται κι αυτό!!! ... γιατί να πας στα settings????? :blink: - Μπάρα κατάστασης/wifi (name)/disconnect ... απο εκει κανει disconnect αλλα το wifi παραμενει σε θεση ON. Μπορεις να το ελεγξεις απο τις ρυθμίσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 απο εκει κανει disconnect αλλα το wifi παραμενει σε θεση ON. Μπορεις να το ελεγξεις απο τις ρυθμίσεις... - Χοντρικά θα το πω. Ο διακόπτης στα settings είναι όπως .... ο γενικός στον πίνακα ηλεκτρισμού του σπιτιού σου. Έτσι το αντιλαμβάνομαι. - Οπότε επό την μπάρα έχεις την δυνατότητα να ελέγχεις αν θα συνδέεσαι με wifi or with data, ή με κανένα από τα δύο ... χειροκίνητα ή αυτόματα (όταν χάνει την σύνδεση του wifi να μεταπηδά σε data). - Σκέψου ότι έχεις κάποια φώτα στο σπίτι σου αναμένα και προκειμένου να πας να κλείνεις κάθε διακόπτη ξεχωριστά, αντ' αυτού ,να κατεβάζεις τον γενικό και να κλείνουν τα πάντα όλα!!! - Συνοψίζοντας σου συνιστώ να κλείνεις κάνονικά από την μπάρα τις ασύρματες επικοινωνίες ... νομίζω ότι είναι το πιο λογικό ... άλλωστε γι' αυτό το έβαλαν εκεί!! :) Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 - Χοντρικά θα το πω. Ο διακόπτης στα settings είναι όπως .... ο γενικός στον πίνακα ηλεκτρισμού του σπιτιού σου. Έτσι το αντιλαμβάνομαι. - Οπότε επό την μπάρα έχεις την δυνατότητα να ελέγχεις αν θα συνδέεσαι με wifi or with data, ή με κανένα από τα δύο ... χειροκίνητα ή αυτόματα (όταν χάνει την σύνδεση του wifi να μεταπηδά σε data). - Σκέψου ότι έχεις κάποια φώτα στο σπίτι σου αναμένα και προκειμένου να πας να κλείνεις κάθε διακόπτη ξεχωριστά, αντ' αυτού ,να κατεβάζεις τον γενικό και να κλείνουν τα πάντα όλα!!! - Συνοψίζοντας σου συνιστώ να κλείνεις κάνονικά από την μπάρα τις ασύρματες επικοινωνίες ... νομίζω ότι είναι το πιο λογικό ... άλλωστε γι' αυτό το έβαλαν εκεί!! :) Νομιζω οτι το wifi συνεχίζει να σκανάρει απο μονο του κατα διαστηματα.Ετσι ειπε κι ενας φιλος πιο πανω. Εξάλλου απο τις settings->internet Connection->Internet Connection->on/off φαινεται ->On Βέβαια μπορούμε να το τσεκάρουμε σε περιοχη με wifi, αν οντως λειτουργεί και συνδέεται, η απλως φαινεται ως On. Αν είναι οπως τα λες ειναι Λογικοτατο. Διαφορετικα, ειναι εντελώς χαζό να πρέπει απαραίτητα να μπάινεις στα settings για απενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 παιδες ανοιξα το developer mode μου βγηκε το τερμιναλ στο home screen ..το ετρεξα κανονικα και μολις βγηκα απο αυτο δεν υπαρχει στο home screen ενω παω στο search και το βρισκει απο εκει και το λειτουργω κανονικα.. τι μπορω να κανω για να εμφανιστει παλι και στο home screen ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 (edited) Καλησπέρα, Όσοι μου στείλατε pm για την οθόνη ΔΕΝ σας ξέχασα απλά τρέχω διοτι με τρακαραν... $#)&%)@@! (Γυναικες+σημανση STOP=Κόλαση!) Απλά να σας tease-άρω λίγο με πράγματα που ήδη λειτουργούν σε PR 1.2 στο Developer αδερφάκι του Ν9 Ναί, καλά καταλάβατε .... Live Wallpapers ;) Θα πάρουμε εμείς άραγε αυτό το feature; Edited February 15, 2012 by sugardad Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jorge_greek Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Φακέλους, landscape mode παντού μια χαρά! Να αρχίσουμε να περιμένουμε τέλη Φλεβάρη την 1.2 ε; :D Παράθεση Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis1985 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Eχω 2 ερωτησεις... 1) πως μπορουμε να διαγραψουμε το ιστορικο στο web και 2) πως μπορουμε να διαμοργωσουμε εμεις την σειρα η και τα sites που μπαινουν στα top sites στην σελιδα μολις ανοιξεις το web.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 το ιστορικο στο web για να το διαγραψεις πας settings-->applications-->web-->clear private data για το δευτερο που ρωτησες δεν ξερω.. Να ρωτησω και εγω κατι ξερει κανεις πως διαγραφω το ιστορικο αναζητησης στο search sto home screen? Και επισης ενα καλο browser που χρησιμοποιειτε εκτος του web? Δοκιμασα το mozilla αλλα ειχα κολληματα γενικως! Επισης τα maps και το drive λειτουργουν χωρις ιντερνετ px σαν gps για το αμαξι και αν ναι πως? :s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 το ιστορικο στο web για να το διαγραψεις πας settings-->applications-->web-->clear private data για το δευτερο που ρωτησες δεν ξερω.. Να ρωτησω και εγω κατι ξερει κανεις πως διαγραφω το ιστορικο αναζητησης στο search sto home screen? Και επισης ενα καλο browser που χρησιμοποιειτε εκτος του web? Δοκιμασα το mozilla αλλα ειχα κολληματα γενικως! Επισης τα maps και το drive λειτουργουν χωρις ιντερνετ px σαν gps για το αμαξι και αν ναι πως? :s Oσον αφορα τη δευτερη ερωτηση σου απλα μεσα απο τα settings των maps απενεργοποιεις την online ''κατασταση'' και απο το drive στο connection να ειναι offline και εισαι ετοιμος. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 στο settings-->device--> gps and positioning τις επιλογες πρεπει να τις εχουμε ενεργες? παιζει καμια χρεωση απο εκει? Επισης ξερει κανεις γιατι μου ζηταει παντα να συνδεθει στο ιντερνετ ...ακομα πχ και οταν μπαινω στις ρυθμισεις μου πεταει ποπ απ για να συνδεθω..(εχω κλειστο το connection apo ta settings) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Eχω 2 ερωτησεις... 1) πως μπορουμε να διαγραψουμε το ιστορικο στο web και 2) πως μπορουμε να διαμοργωσουμε εμεις την σειρα η και τα sites που μπαινουν στα top sites στην σελιδα μολις ανοιξεις το web.... κατεβασε το mytopsites(αν το θυμαμαι σωστα) απο το store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Λοιπον: Συμπεράσματα διάρκειας μπαταρίας στο Ν9 μετά σπο χρήση σε κατάσταση αναμονής με 5 λεπτά ομιλία τη μέρα , λίγο σκάλισμα, και 5 λεπτά wifi. Διάρκεια μπαταρίας 7 ημέρες μέχρι να φτασει στο 5%. Τι κινητό κλειστό 8 ωρες το βράδυ. Αυτονομία 112 ωρες! Βέβαια αν το κινητο λειτουργήσει καθημερινά σε full ρυθμούς, με πολλες ωρες wifi αναμένεται να διαρκέσει 2 περίπου ημέρες. Αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Εγω με Vodafone αν δουλεψω το κινητο σαν smartphone δεν μου βγαζει τη μερα με τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Τι θα πει να το δουλέψω σαν smartphone δηλαδή ? Για εξήγησε μας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oldermania Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 τι εγινε αυτη η αναβαθμιση ποτε θα βγει?με τα ελληνικα η meego θα κανει κατι να τα βγαλει σε ελληνικο μενου?ξερει κανεις καποιο καλο site με προγραμματα παιχνιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Τι θα πει να το δουλέψω σαν smartphone δηλαδή ? Για εξήγησε μας ? Το να χεις ένα κινητό σαν το n9 απλά για 5 λεπτά ομιλία και 5 λεπτά WiFi δείχνει ότι θα μπορούσες να κάνεις την δουλειά σου και μ'ένα κινητό 120 ευρώ και απλά πήρες ένα εργαλείο που δεν το χρησιμοποιείς .. Ως μελλοντικός αγοραστής δεν έχω διαβάσει πάρα πολλά πράγματα εδώ που θα θελα να μάθω, όπως τι μορφής αρχεία αναπαράγει, βίντεο και ήχου, αν φτιάχνεις εύκολα playlists, αν βλέπεις άνετα ταινίες ή σκαλώνει, τι browsers είναι διαθέσιμοι, αν καταναλώνει πολλά data, αν έχει δικό του μετρητή επίσης ... Δεν μιλάω για εφαρμογές και παιχνίδια γιατί αυτά έχουν δικό τους θέμα ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Καλά εννοείται οτι δεν το χρησιμοποιείς για 5 λεπτα ομιλίας...Με μία μέση χρηση σε βγάζει γύρω στις 2 μέρες. Αρχεία ηχου αναπαραγει σχεδόν τα πάντα. Δεν έτυχε να βρω αρχειο που να μην παίζει. Playlist φτιάχνεις ευκολα. Τανίες θα δεις από το κινητό ????? Πάρε λάπτοπ καλύτερα. Ο μαμα browser ειναι αρκετα καλος. Υπάρχει firefox και Οπερα. Μετρητες εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Καλά εννοείται οτι δεν το χρησιμοποιείς για 5 λεπτα ομιλίας...Με μία μέση χρηση σε βγάζει γύρω στις 2 μέρες. Αρχεία ηχου αναπαραγει σχεδόν τα πάντα. Δεν έτυχε να βρω αρχειο που να μην παίζει. Playlist φτιάχνεις ευκολα. Τανίες θα δεις από το κινητό ????? Πάρε λάπτοπ καλύτερα. Ο μαμα browser ειναι αρκετα καλος. Υπάρχει firefox και Οπερα. Μετρητες εχει Με 64Gb και 10 ώρες αναπαραγωγή και ταινίες και σειρές βλέπω ... Ειδικά όταν ταξιδεύω, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα ... Το κινητό φοράει πολύ καλό επεξεργαστή, κυκλοφορούν codecs ή κάποιος άλλος media player για να μπορεί κάποιος να βλέπει "απαιτητικά" AVIs & MKVs ή πρέπει να κάτσει να τα μετατρέψει και μετά να τα περάσει ??? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Τι θα πει να το δουλέψω σαν smartphone δηλαδή ? Για εξήγησε μας ? Εννοω συνεχεια συνδεμενο στο Web Vodafone, να παιρνω τα mails μου, να σερφαρω που και που με 3G, ισως και λιγο chat και φυσικα τηλεφωνα να βαρανε. Δεν κατηγορω την μπαταρια του, απλα λεω οτι δεν εχει καποια τρελη αυτονομια σε σχεση με αλλα τηλεφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Εννοω συνεχεια συνδεμενο στο Web Vodafone, να παιρνω τα mails μου, να σερφαρω που και που με 3G, ισως και λιγο chat και φυσικα τηλεφωνα να βαρανε. Δεν κατηγορω την μπαταρια του, απλα λεω οτι δεν εχει καποια τρελη αυτονομια σε σχεση με αλλα τηλεφωνα. Ρε σταμάτη επιχειρηματίας είσαι?:lol::lol::lol: Συγκριτικά με τα άλλα τηλέφωνα έχει καλύτερη μπαταρία και καλύτερη διαχείρηση πόρων. Ωστόσο, τα smartphones, με γεμάτη χρηση ,παιζει να μην κρατησουν πανω απο μια ημέρα και το Ν9 δεν αποτελεί εξάιρεση. Εγω ενημέρωσα για τη λειτουργία του κινητού σε κατάσταση αναμονής με μια λιτη χρήση πράγμα που απασχολεί αρκετούς. 7 ημέρες αναμονης δεν κρατάει κανένα κινητο με αυτα τα χαρακτηριστικα.;) Ι Love my Nokia N9!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Ρε σταμάτη επιχειρηματίας είσαι?:lol::lol::lol: Συγκριτικά με τα άλλα τηλέφωνα έχει καλύτερη μπαταρία και καλύτερη διαχείρηση πόρων. Ωστόσο, τα smartphones, με γεμάτη χρηση ,παιζει να μην κρατησουν πανω απο μια ημέρα και το Ν9 δεν αποτελεί εξάιρεση. Εγω ενημέρωσα για τη λειτουργία του κινητού σε κατάσταση αναμονής με μια λιτη χρήση πράγμα που απασχολεί αρκετούς. 7 ημέρες αναμονης δεν κρατάει κανένα κινητο με αυτα τα χαρακτηριστικα.;) Ι Love my Nokia N9!!! Δεν είναι 7 ημέρες γιατί είπες οτι το έκλεινες 8 ώρες κάθε ημέρα. Άρα 7 x 8 = 56 ώρες = 2 ημέρες και 8 ώρες μείον από τις 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts