MADONUS7MAD Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 φιλε Γιωργο μια χαρα σε βλεπω... ποσο καιρο το εχεις? εχεις κανει πολλες φορτίσεις και πως? λοιπον μολις περασα το προγραμμα: avg current consuption: 119ma avg active consuption: -ma avg idle consumption: 119ma backlight brightness: 60% backlight timeout: 30s κατι μαλλον δεν παει καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 (edited) Έχεις πολύ μεγάλη avg idle consumption. Κάτι τρέχει και σου τρώει την μπαταρία. Σκέψου ότι εγώ έχω από 3 έως 8 ανάλογα με το εάν έχω ενεργοποιημένο το meecast ή όχι http://img836.imageshack.us/img836/6882/20120204120100.jpg http://img196.imageshack.us/img196/6570/20120204120114.jpg http://img109.imageshack.us/img109/3592/20120204120139.jpg Αυτά στα έβγαλα τώρα...Δες τι avg idle consumption έχω με meecast ανοιχτό. Edited February 4, 2012 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα. Για να προσθέσουμε κάτι σε υπάρχον μήνυμα μας χρησιμοποιούμε την Τροποποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 υπαρχει τροπος να εντοπισω τι μπαταρια τρωει καθε εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Πήγαινε στο terminal και γράψε top Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Georgechios εχεις φοβερα καλη καταναλωση εχω να πω.Τις φορτησεις τις εκανες απο την αρχη οπως να 'ναι η τις προσεχες περισσοτερο?Πχ περιμενες να κλεισει τελειως η να φτασει κατω απο 10% για να φορτησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Όταν το έβγαλα από το κουτί το φόρτισα για 4 ώρες...και στις 3 πρώτες φορτίσεις περίμενα να φτάσει στο 10% για να το ξαναβάλω. Από εκεί και πέρα το φορτίζω όποτε να ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Παιδιά καλησπέρα ,το πήρα κ εγώ μεταχειρισμένο ,αλλα μπορείτε να μου πείτε τι περιλαμβάνει κανονικά στη συσκευασία γιατί δεν είχε ακουστικά ,ούτε τη θήκη της Nokia. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Παιδιά καλησπέρα ,το πήρα κ εγώ μεταχειρισμένο ,αλλα μπορείτε να μου πείτε τι περιλαμβάνει κανονικά στη συσκευασία γιατί δεν είχε ακουστικά ,ούτε τη θήκη της Nokia. Ευχαριστω η συσκευασία περιλαμβάνει ακουστικα με 3 ανταλλακτικα σιλικονης διαφορετικου μεγεθους, φορτιστη και μαυρη πλαστικη θηκη.εχει και κατι χαρτια εγγυησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Παιδια προσπαθώ απεγνωσμένα να φλασαρω το Ν9 αλλα εχω χαθει... εχω βρει διαφορους οδηγους, εχω κατεβασει το phoenix αλλα μου βγαζει προβλημα. Μπορει να μου πει καποιος που εχει κανει flash αξιοπιστα με ποιο τροπο και ποια προγραμματα? (αλλου διαβαζω οτι θελει το winflash, αλλου οτι θελει το phoenix και αλλου το maemo flasher. Σορθ αλλα ειμαι ασχετος και πρεπει να κανω το flash ωστε να επανελθει το κινητο στα αρχικα του... ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 τελικα εκανα flash με το winflash αφου κατεβασα το καταλληο firmware απο navifirm. Ωστοσο το Battery consumption ειναι στα 281ma!!!και δεν βλεπω να βελτιωνεται η καταναλωση... μου αρεσει που μολις το φορτισω λεει estimated usage time 9 days Και μετα απο 1-2 ωρες εχει παει στις 6 μερες... υ.σ. με το flashing δεν σβηνονται τα παντα?που κρατησε καποιες σημειωσεις και κατι αλλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Έκανες flash μόνο στο κινητό και όχι και στον σκληρό...Κάνε και στα δύο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Παιδια εχω και εγω ενα δυο προβληματακια. Για αρχη εχω στα μηνυματα, μου στελνουν ενα sms και το δειχνει 2 ή και 3 φορες. Το κανει και στα απεσταλμενα. Επισης στα sms μου εκανε και ενα αλλο κουλο, μου εστειλε sms ενας αριθμος που δεν υπαρχει στις επαφες και μου το εκανε αναγνωριση σαν μια επαφη μου, τρελο μπερδεμα μεχρι να καταλαβω τι εγινε. Τελος, οι ηχοι κλησης και ειδοποιησεων ειναι πολυ χαμηλοι κατα την αποψη μου, τα sms σχεδον ποτε δεν τα ακουω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Έκανες flash μόνο στο κινητό και όχι και στον σκληρό...Κάνε και στα δύο Πως κανω και στο σκληρο? με τον ιδιο flasher? Υ.Σ. μετα απο 20 λεπτά περίπου: avg current consumption: 24ma avg active consumption: 265ma avg idle consumption: 8ma έχει βελτιωθεί δραματικα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Κατεβαζεις απο το navifirm αυτο που λεει EMMC..αν η διαδικασια ειναι ιδια με το n900..γιατι το n9 δε το εχω φλασαρει ακομα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 avg idle consumption: 8ma καλα εισαι! τοσο το θες :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 καλα εισαι! τοσο το θες :) παιδια καμια σκεση η τωρινη καταναλωση με πριν. πλεον η αυτονομια ειναι οπως πρεπει να ειναι! ευχαριστώ πολύ τον Γιώργο που με βοήθησε με τα screenshots του baterry usage app. Υ.Σ. εχει κανει κανεις backup restore με το Nokia Link? Επιλεγω το back up αρχειο, ξεκιναει η εγκατασταση και παντα κολλαει στο τελος ...:eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sanhasan Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 (edited) Στην αρχη το εικονιδιο στο desktop δεν εδειχνε τη προγνωση καιρου. Μετα απο εκανα απεγκατασταση αλλα μετα δεν μπορουσε να ανεβει με τιποτα απο το ovi store. Το κινητο μου N900 τωρα πλεον δεν ανεβαζει καμια εφαρμογη απο το ovi store. Σε καταστημα της ΝΟΚΙΑ ειπαν οτι το τηλεφωνο ειναι οκ και αν δε βρεθει λυση απο το NOKIA CARE θα πρεπει να το στειλουν στο εξωτερικο.... σας εχει τυχει? Edited February 7, 2012 by sanhasan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wP Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 ...αν ήταν&φινλανδικό αντί πιθανότατα κινέζικο θα 'χαμ' ευρωπαϊκή εγγύηση, να μην κλαίμε τα < 540€:polarbear: Θα 'παιρνε κανείς ελληνικό 64άρι μαύρο από Ηλεκτρονική -κανονική 2ετής εγγύηση&δυνατότητα επιπρόσθετης 3ετούς μ' επιπλέον κόστος- με την άνωθι τιμή ή θα μου μείνει τ' ασπρόμαυρο ντουέτο αμανάτι; Αν παραγγελθεί τώρα, προλαβαίνει τ' ΑηΒαλεντίνου...θα μου κοστίσει 629€ βέβαια, ας όψεται το πιστωτικό, οπότε προκύπτει έκπτωση 89€ για τον τυχερό :luck: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Θα 'παιρνε κανείς ελληνικό 64άρι μαύρο από Ηλεκτρονική -κανονική 2ετής εγγύηση&δυνατότητα επιπρόσθετης 3ετούς μ' επιπλέον κόστος- με την άνωθι τιμή ή θα μου μείνει τ' ασπρόμαυρο ντουέτο αμανάτι; Αν παραγγελθεί τώρα, προλαβαίνει τ' ΑηΒαλεντίνου...θα μου κοστίσει 629€ βέβαια, ας όψεται το πιστωτικό, οπότε προκύπτει έκπτωση 89€ για τον τυχερό :luck: Εγώ δεν θα το ρίσκαρα ... Μπορεί να είναι κοντά 100 ευρώ η διάφορα, αλλά το να σε καλύπτει η εγγύηση είναι κάτι που μπορεί να σου γλιτώσει παραπάνω από 100 ευρώ ... Άσε που το κινητό φτιάχτηκε για να είναι μαύρο :Ρ Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wP Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 (edited) Ενδεχομένως ούτε κάποια διάθλαση "ασπρίλας" υπό περίεργες συνθήκες@γυαλί δύναται ν' αποκλειστεί...παραμένει ωστόσο μακράν συλλεκτικότερον:!: Εφόσον μου στείλει ΙΜΕΙ&με διαβεβαιώσουν από 'δω για την κάλυψη, μάλλον το κλείνω -προτιμότερο φυσικά αν βρισκόταν ρέκτης της Μαύρης Καλλονής να επωφεληθεί της ειδικής τιμής αντί για τον 1ο τυχόντα γιωτοΦωνιά με 4s κοψοχρονιά:hypno: Ψιλοταϊλανδός ο "νεοϋορκέζος" εκ της διευθύνσεώς του&πολύ καλό για να 'ν' ευρωπαϊκό -'ντάξ' ως μαγαζάτορης κατά τ' άλλα... Please expect the item does not carry any Nokia warranty in your country, it does not necessary carries the European Nokia warranty even it was made in Finland. The warranty can be UK, it can also be Singapore. Therefore, made in Finland Nokia phones do not automatic have warranty in Europe. As long as the phone is not made for your market, it will not carry warranty in your country. Have a good evening. - atgsm Ok! fair enough:) actually I didn't raise any legitimacy issues, just wanted somethin' solid 2give2 Nokia Care -they asked specifically about it 2B certain 4any answers- &get a confirmation they Won't change their minds regardin' european warranty; alternatively, do U have access2microSIM tray 2verify its 7-digit alphanumeric product code? "ενδεικτική όσο&παραπλανητική φωτό" We do not provide IMEI to anyone except the buyer who had purchased the phone, IMEI is an ID of the phone, it is not to provide to the public except the owner of the phone, our item is original Nokia phone, we do not sell fake phone. Have a good evening. - atgsm Thanks @GSM, would U mind terribly providin' an IMEI 4me 2# with local Nokia &B reassured 'bout their coverage? Nokia N9 White color was made in Finland. Have a nice day. - atgsm Dear atgsm, Is it made in China or Finland; only the latter qualifies4a pan-european warranty?! :this: Edited February 6, 2012 by w@P Νεότεραι εξελίξεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Καλημερα, αν φλασαρω με winflash θα μου ζητησει πουθενα κωδικο ασφαλειας? Εχει παθει το κολλημα που δεν ξερω τον κωδικο ασφαλειας και δεν ειναι ο default. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 οχι δεν θα σου ζητήσει... Κάνε και τον σκληρό για να γινει reset o κωδικος ασφαλειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 (edited) Καλημερα George και ευχαριστω! Μηπως ξερεις που να κοιταξω για να ειμαι 100% σιγουρος για το πιο firmware να κατεβασω? Πηγα στις ρυθμισεις στο about αλλα δεν βρηκα κατι. Εχω 16GB Black Made in Finland Τελος, λεω να βαλω την 22.2011.44.2 , ειναι υπερβολη!? Edited February 6, 2012 by stamatis3133 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 θα πας settings/abou product και θα δεις τι version έχεις...Εγώ πχ έχω PR1.1 (20.2011.40-4_PR_001) Μετά με το navifirm θα κατεβάσεις το ίδιο firmware. Θα κατεβάσεις το DFL61_HARMATTAN_20.2011.40-4.280.02.1_PR_LEGACY_280_ARM_RM-696_PRD_signed.bin και το DFL61_HARMATTAN_20.2011.40-4.392.6_EMMC_392.bin και θα τα περάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 (edited) Ευχαριστω και παλι. Ξερεις σε ρωτησα γιατι στο Sim tray εχει product code 059L5D0 και στο Navifirm δεν βρισκω αυτο το Product code. AKYRO TO ΒΡΗΚΑ απλα ημουν ηλιθιος. Edited February 6, 2012 by stamatis3133 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts