Jump to content

Nokia N9-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν, δοκίμασα σήμερα να συμδεθώ στο wireless της εταιρείας η οποία χρησιμοποιεί EAP-PEAP authentication και από ότι είδα στο web η ΝΟΚΙΑ κρατάει μια συγκεκριμένη στάση απέναντι στο EAP η οποία μάλλον "σταρχι@#$%^&%" ακούγεται.

Βρήκα κάποιους οδηγούς οι οποίοι όμως σε άλλους δούλευαν και σε άλλους όχι ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ SYMBIAN.

Όσοι είχατε το ίδιο πρόβλημα πως το αντιμετωπίσατε?:rolleyes:

Η μπαταρια ποσο σας κρατει περιπου; οταν το φορτίζετε εχετε παρατηρισει αν παει μεχρι το 100% χτες το τσεκαρα και ηταν στο 95% .

Εχω θεμα ;;;;;;

φιλε μου και σε μενα το ιδιο εκανε. σημερα ομως που το φορτισα, μολις το εβγαλα απο το φορτιστη εγραφε 100%. κι εχω κανει βεβαια 5-6 φορτίσεις απο οταν το αγορασα.

οσο αφορα την αυτονομια, αν το ψιλοσκαλιζω (1-2 ωρες wifi) παει 2-3 μερες. τωρα θα δοκιμασω με σκετη αναμονη ποσο θα μου παει. στην εκτιμιση της μπαταριας λέει 7 ημέρες κι ενω η μπαταρια ειναι στο 100%.

ειδωμεν...

φιλε μου και σε μενα το ιδιο εκανε. σημερα ομως που το φορτισα, μολις το εβγαλα απο το φορτιστη εγραφε 100%. κι εχω κανει βεβαια 5-6 φορτίσεις απο οταν το αγορασα.

οσο αφορα την αυτονομια, αν το ψιλοσκαλιζω (1-2 ωρες wifi) παει 2-3 μερες. τωρα θα δοκιμασω με σκετη αναμονη ποσο θα μου παει. στην εκτιμιση της μπαταριας λέει 7 ημέρες κι ενω η μπαταρια ειναι στο 100%.

ειδωμεν...

1η μέρα σήμερα και στις 10 το πρωι, ενω δεν το εχω χρησιμοποιησει καθολου, κλειστο το βραδυ, επεσε στο 89%!!!

Θα μας τρελάνει το κινητο...

Έχεις ανοικτό wifi και gps ? Εάν τα έχεις ανοιχτά...και κατεβάζει κάθε τόσο τα email σου λογικό δεν είναι ?

Έχεις ανοικτό wifi και gps ? Εάν τα έχεις ανοιχτά...και κατεβάζει κάθε τόσο τα email σου λογικό δεν είναι ?

ολα κλειστα ειναι...προσπαθησα να παιξω λιγο με το terminal και το N9tweek αλλα μαλλονν δεν καταφερα κατι.

Δεν νομιζω να επηρρεασε καθολου αυτο...Τωρα (12:38) η μπαταρια ειναι στο 87%.

Ισως να θελει λιγο στρωσιμο ακομα...

Είναι η ιδέα μου, ή το κινητό γενικά ψιλοσέρνεται....;;;;;; έχω δοκιμάσει όλα τα καινούρια smartphones και μπορώ με σιγουριά να πω πως είναι μακράν το πιο αργό.....

Είναι η ιδέα μου, ή το κινητό γενικά ψιλοσέρνεται....;;;;;; έχω δοκιμάσει όλα τα καινούρια smartphones και μπορώ με σιγουριά να πω πως είναι μακράν το πιο αργό.....

σε τι λες οτι σερνεται? φερε μας ενα παραδειγμα γιατι αν οντως σερνεται εχει προβλημα η συσκευη σου...

πετάει το κινητο σε όλα του, εκτός απ το προβλημα αυτο της vodafone που δεν συνδέονται οι εφαρμογες σε 3g

κανένα παράπονο απο μένα που κανω χρήση παραλληλα με iphone 4s

Θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να παρω την 16GB εκδοση του N9;Η καλυτερα να προτιμησω την 64;Γενικοτερα ειναι αρκετος ο χωρος των 16GB ή θα ειναι πολυ λιγος;

αμα μπορεις, πανε στα 64 ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να παρω την 16GB εκδοση του N9;Η καλυτερα να προτιμησω την 64;Γενικοτερα ειναι αρκετος ο χωρος των 16GB ή θα ειναι πολυ λιγος;

ειμαι της γνωμης πως λιγο εξτρα χωρος δεν εβλαψε καμία φορά παρε το 64

Ναι αλλα εχω βρει το 16 στα 300Ε(μεταχειρισμενο παντα)..Λετε να ειναι λιγα τα 16GB και να το μετανοιωσω;:wacko:

ενα screenhot απ το 64αρι μου με μια μετρια χρήση

Οποτε αξιζει να παρω το 16αρι στα 300Ε;Ποια ειναι η γνωμη σου;Γενικοτερα πως ειναι σαν τηλεφωνο;Δεν το εχω δει απο κοντα,μονο σε hands on..Το προηγουμενο κινητο μου ηταν το Galaxy S..Και σκεφτομαι να παρω το Ν9 τωρα..

Οποτε αξιζει να παρω το 16αρι στα 300Ε;Ποια ειναι η γνωμη σου;Γενικοτερα πως ειναι σαν τηλεφωνο;Δεν το εχω δει απο κοντα,μονο σε hands on..Το προηγουμενο κινητο μου ηταν το Galaxy S..Και σκεφτομαι να παρω το Ν9 τωρα..

μονο εσυ ξερεις αν θα σου φτασει ή οχι. σκεψου τι θελεις να περασεις μεσα στο κινητο σου απο αποψη μουσικης και video. επισης μην ξεχνας οτι δεν ειναι καθαρα 16gb. πιανει και το OS χωρο

nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra

ρε παιδια προσπαθησα να βρω το κινητο σε σελιδες οπως http://www.e-germanos.gr , http://www.vodafone.gr , http://www.cosmote.gr , http://www.kotsovolos.gr για να δω αν μπορω να το παρω με συμβολαιο αλλα δεν υπαρχει πουθενα.. τι εγινε ? σταματησε η πωληση του?

Γιώργος

Το παντελόνι μου στα γόνατα κ τα δικά της γόνατα να ακουμπάν στα χώματα.. δίχως συμπόνια!!

απο το πλαισιο το πηρα εγω, με την επιδοτηση της βονταφον.

το γέλιο είναι η τροφή της ψυχής!!!

Lumia 1020 : Rules!!!

Νokia N9: Have no rules!!!

μονο εσυ ξερεις αν θα σου φτασει ή οχι. σκεψου τι θελεις να περασεις μεσα στο κινητο σου απο αποψη μουσικης και video. επισης μην ξεχνας οτι δεν ειναι καθαρα 16gb. πιανει και το OS χωρο

Ναντος ο bahamut! το πηρε το κινητο! εφυγε το συντομα απο την υπογραφη! αν και πηρες το lumia και οχι το n9,δεν πειραζει ολοι κανουμε λαθη!(πλακα κανω μην τρελαθεις :p) μεγιες να το χαιρεσαι!

στα μεγαλα καταστηματα δεν υπαρχει..γερμανος και τετοια..στον κωτσοβολο ειχα δει οτι θα το εφερναν οταν θα εβγαινε αλλα δεν ξερω να πω με σιγουρια..δεν εχω δει κατι απο τοτε..

ολα κλειστα ειναι...προσπαθησα να παιξω λιγο με το terminal και το N9tweek αλλα μαλλονν δεν καταφερα κατι.

Δεν νομιζω να επηρρεασε καθολου αυτο...Τωρα (12:38) η μπαταρια ειναι στο 87%.

Ισως να θελει λιγο στρωσιμο ακομα...

σήμερα, ώρα 11:20 η μπαταρια στο 31%! ετσι οπως παει δεν θα βγαλει ουτε το 36ωρο...

Με άλλα λόγια , κρατάει 2 μέρες και τα βραδια κλειστο...

ολα αυτα με απλη αναμονη και ολα τα ασυρματα κλειστα πλην του gsm.

έστειλα email στη Νοκια...Δεν ειναι δυνατον να λενε για ως 380 ωρες αναμονη και να κραταει μονο 36 ωρες...

οποιος θελει ας μας πει τις εμπειριες του σχετικα με την αυτονομια.

σήμερα, ώρα 11:20 η μπαταρια στο 31%! ετσι οπως παει δεν θα βγαλει ουτε το 36ωρο...

Με άλλα λόγια , κρατάει 2 μέρες και τα βραδια κλειστο...

ολα αυτα με απλη αναμονη και ολα τα ασυρματα κλειστα πλην του gsm.

έστειλα email στη Νοκια...Δεν ειναι δυνατον να λενε για ως 380 ωρες αναμονη και να κραταει μονο 36 ωρες...

οποιος θελει ας μας πει τις εμπειριες του σχετικα με την αυτονομια.

http://img195.imageshack.us/img195/1038/20120105075847.jpg το κινητό δεν κλείνει ποτέ.... WiFi και GPS στο αυτόματο. Οθόνη στο 100% φωτισμού, και να κλείνει σε 15 sec

Εμενα στην πρωτη φορτιση δεν μου εβγαλε μερα αλλα εκανα 4 ωρες chat μεσω του κινητου και γενικα το δοκιμαζα να δως πως ειναι.

Παιδια δεν μπορουσα να φανταστω ποσο φυσικα θα μου εβγαινε η κινηση του swipe.

Εχω παθει πλακα με το ποσο με βολευει μια touch συσκευη ( ειχα δοκιμασει ολα τα λειτουργικα και εμενα στο Ε52) το κινητο μαγνητιζει.

Θα θελα να δω ενα tamplet στυλ iPad με Meego το λειτουργικο τα σπαει. Πρωτη φορα εκανα chat μεσω 3G και ηταν λες και ειμαι στον υπολογιστη μου, real time.

Another happy customer!!!!!!!!!!!!

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

http://img195.imageshack.us/img195/1038/20120105075847.jpg το κινητό δεν κλείνει ποτέ.... WiFi και GPS στο αυτόματο. Οθόνη στο 100% φωτισμού, και να κλείνει σε 15 sec

φιλε Γιωργο μια χαρα σε βλεπω...

ποσο καιρο το εχεις? εχεις κανει πολλες φορτίσεις και πως?

Το έχω από μέσα Δεκεμβρίου...Οπότε όπως καταλαβαίνεις έχω κάνει πολλές φορτίσεις. Και εμένα στην αρχή μου έκανε κάτι κουλά με την μπαταρία, καθώς και δεν μπορούσα να βάλω τον security code ενώ ήταν σωστός αυτός που έβαζα. Για αυτό αποφάσισα και το έκανα flash με phoenix και το κινητό και τον σκληρό δίσκο. Από τότε κανένα μα κανένα πρόβλημα πουθενά, παρόλο που το έχω σκίσει με εφαρμογές (βάλε/βγάλε) και με διάφορα tweaks. Το φορτίζω όπως να ναι... Στην τελική λιθίου είναι η μπαταρία. Δεν έχει πρόβλημα. Ως συνήθως όταν πάει στο 20% το φορτίζω....αλλά πολλές φορές το φορτίζω και στο 30% και στο 40%. Edited by GeorgeChios