MADONUS7MAD Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 ετσι ειναι η καρτα μου και εινα cosmote. [ATTACH]23600[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Εγώ που ρώτησα σε Γερμανό, σου την κόβουν αυτοί δωρεάν και πουλάνε και ανταπτοράκι για να την ξαναβάλεις και σε άλλο κινητό, χωρίς να την αλλάξεις... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogr Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 θα ανεβασω screenshot σε λιγο απο το Ν9 μου *βρηκα και ενα ωραιο app για να βγαζεις screenshot ευκολοτατα : ) edit: για δειτε παιδια.. περιεργα πραγματα http://i193.photobucket.com/albums/z196/hellasisgreece/2012-01-23_23-10-12.png To free δίπλα στο +/- buffers είναι η διαθέσιμη RAM για τις εφαρμογές σου. Στο mem συμπεριλαμβάνει και ότι έχει cache-άρει για γρηγορότερη εκκίνηση, αλλα αν πας να χρησιμοποιήσεις κάτι βαρύ, αποδεσμεύει την μνήμη απο την cache και την δίνει στην εφαρμογή (έτσι δουλεύουν όλα τα Linux λειτουργικά) Παράθεση Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wP Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 ετσι ειναι η καρτα μου και εινα cosmote. [ATTACH]23600[/ATTACH] Απίθανο να λειτουργήσει εφόσον κοπεί χωρίς να πειραχτεί τ' ολοκληρωμένο, καθώς θα βρεθούν οι επαφές του σε λάθος θέση εντός συσκευής...συνίσταται ανάκτηση των όποιων δεδομένων της&δοκιμαστική κοπή@κατάστημα: αν πετύχει έχει καλώς, μένει&το κομμένο τμήμα ως ανταλλακτικός προσαρμοστής, ειδάλλως κόβεται 1 καινούργια μίνι-καρτούλα ή μπαίνει κατευθείαν μικροκάρτα :mobile: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soneraht Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Λοιπον με έχετε ψησει παλιοπαιδα! Θα το δωσω το lumia 800 και θα παρω n9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 εγω στη vodafone εδωσα 5 ευρω για micro sim (μεχρι προσφατα χρεωναν 18ευρω τα ζw@), και μου την εβγαλαν αμεσως. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soneraht Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Ξανασκέψου το ... Θα χάσεις το λειτουργικό του μέλλοντος ... :lol: :p Ενα τεστ drive που έκανα το n9 μου φάνηκε πολυ ενδιαφέρων και πρωτότυπο. Μου φαίνεται εκει στην Nokia δεν θέλουν να βγάλουν λεφτα ...... Μια τέτοια συσκευη έπρεπε να ειχε το δικο της λειτουργικο,ξεχωριστό . Πραγματικά ομολογώ οτι την πατησα με την επιλογή του lumia και το "λειτουργικο του μέλλοντος "μη χε....ω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 εγω στη vodafone εδωσα 5 ευρω για micro sim (μεχρι προσφατα χρεωναν 18ευρω τα ζw@), και μου την εβγαλαν αμεσως. Τελικα αν και παρακολουθησα αρκετα βιντεακια στο you tube με κοψιμο καρτας σαν τη δικη μου, αποφασισα να παω μια βολτα μεχρι cosmote και με 5 ευρουλακια εχω το κεφαλι μου ησυχο. Πηγα και στο γερμανο, αλλα δεν κοβουν την καρτα, μονο την αντικαθιστουν. Επίσης μου είπαν οτι μπορω να την κοψω αλλα δεν θα δινει την ιδια ταση στο τηλεφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Παιδιά καλημέρα. Να κάνω μια ερώτηση? επειδή έδωσα το iPhone 4 που είχα κ σκέφτομαι να αγοράσω το n9, ήθελα συμβουλή για ορισμένα πράγματα. Όταν το είδα κ περί εργάστηκα απο κοντά ήταν το ιδανικό μέγεθος με τέλειο λειτουργικό. Όσον αφορά τις φωτογραφίες σε macro mode είναι καλο? η μπαταρία κρατάει αρκετά? με υπολογιστή mac συνδέεται? ακούγεται καλά το ηχείο? ξέρω ότι επίσημη υποστήριξη θα εχει ακόμα ένα update,μετα τι?Ιατρικα apps δυστυχώς δεν εχει. για κάποιον με καθόλου γνώσεις στο Linux μπορεί να το χρησιμοποιήσει?το ζήτημα των ελληνικών στο πληκτρολόγιο ξέρω ότι λύθηκε. Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις κ ευχαριστω. Εγω θα σου πω τα εξης: 1.Απο μπαταρια θα διαβασεις στα περισσοτερα reviews οτι εχει απο τις καλύτερες στα smartphone. Αυτο σημαίνει βεβαια οτι αν το δουλευεις, μην περιμένεις πανω απο 1-2 μερες αλλα σε αναμονη κραταει πολυ(4-5 μερες). 2. Το πρωτο πραγμα που βλεπεις στο τηλεφωνο ειναι η επιβλητικη εμφανιση! Το κινητο εκπέμπει μια σοβαρότητα και ένα κυριλε image που ντρέπεσαι να το ακουμπήσεις.Αν σε ενδιαφέρει ενα κινητο σοβαρό χωρις πολλα εφε και μπουρμπουληθρες (android) ειναι ιδανικο. 3. Η οθονη απλα δεν παίζεται...ειναι σαν να χαιδευεις κατι αυλο. 4. Αν θες τις απειρες εφαρμογες του android μην το παρεις. Ωστοσο οι εφαρμογες που υπαρχει στο ovi store αυτη τη στιγμη ειναι αρκετες για την καλυψη των αναγκων σου. 5. Το ηχειο για τα δικα μου δεδομενα (πριν ειχα Νοκια ν78) ειναι δυνατο. για τα υπολοιπα θα πως τις εντυπωσεις μου τις επομενες ημερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 (edited) φιλε madonus το ηχειο αν εισαι εξω σε δρομο απλα δεν ακουγεται. κατι που διορθωνεται βεβαια με λιγο σκαλισμα στο xterminal Bρε παιδια τι διαφορες εχει το Ν9 με το nokia lumia 800; εχουν διαφορερικο λειτουργικο, μεγεθος οθονης, μνημη ραμ, cpu, το 800 δεν εχει μπροστινη καμερα, το Ν9 βγαινει και σε 64gb ενω το 800 μονο σε 16 κλπ. Edited January 24, 2012 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 (edited) φιλε madonus το ηχειο αν εισαι εξω σε δρομο απλα δεν ακουγεται. κοιτα.. εγω δεν ειμαι και πολυ hardcore μουσικοφιλος. με ενδιαφέρει η ποιοτητα και οχι η ενταση:lol: στο σπιτι μου φανηκε καλο αλλα εξω στο δρομο προτιμω να βαλω τα ακουστικακια μου:music: Edited January 24, 2012 by impreza_sti Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 και εγω μουσικη απο τα ακουστικα ακουω αναφερομουνα στην ενταση του ηχειου οταν σε παιρνουν τηλ ή οταν βαραει το ξυπνητηρι ειναι οντως χαμηλη. Εχει αναγνωριστει και σε αλλα φορουμ και αποδεδειγμενα η νοκια εχει ρυθμισει το ηχειο του Ν9 να παιζει στο 67% Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 και εγω μουσικη απο τα ακουστικα ακουω αναφερομουνα στην ενταση του ηχειου οταν σε παιρνουν τηλ ή οταν βαραει το ξυπνητηρι ειναι οντως χαμηλη. Εχει αναγνωριστει και σε αλλα φορουμ και αποδεδειγμενα η νοκια εχει ρυθμισει το ηχειο του Ν9 να παιζει στο 67% Εχει βρεθει τροπος να πηγαινε στο 100%; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 (edited) φιλε madonus το ηχειο αν εισαι εξω σε δρομο απλα δεν ακουγεται. κατι που διορθωνεται βεβαια με λιγο σκαλισμα στο xterminal what do you mean? τι ειναι το xtermnal? για να πω την αληθεια δεν το εχω δοκιμασει εξω αλλα ελπιζω να μην απογοητευτω... Edited January 24, 2012 by impreza_sti Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 (edited) Εχει βρεθει τροπος να πηγαινε στο 100%; Nαι, υπαρχει αλλα εχεις το ρισκο μακροπροσθεσμα να σου χαλασουν τα ηχεια (λεμε τωρα...) Δες εδω. what do you mean? τι ειναι το xtermnal? για να πω την αληθεια δεν το εχω δοκιμασει εξω αλλα ελπιζω να μην απογοητευτω... *Τι ειναι το xterminal? το τερματικο του Ν9 ενεργοποιησε το developer mode στις ρυθμισεις του Ν9, και θα σου εμφανιστει στην application screen απο το xterminal μπορεις να δεις τα παντα σχετικα με το κινητο και να κανεις σχεδον τα παντα επισης. http://4.bp.blogspot.com/-5epgyNXhJeg/Tsvsrz_VjOI/AAAAAAAAFLk/tX0NCaVNfIU/s400/How-Enable-Developer-Mode-Nokia-N9-1.png Moλις λοιπον το ενεργοποιησεις η συσκευη θα επανεκκινηθει και θα δεις αυτο το εικονιδιο να εχει προστεθει στις εφαρμογες σου http://everythingn9.com/wp-content/uploads/2011/12/terminal.png Edited January 24, 2012 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 όντως η ένταση είναι αρκετά χαμηλή κι η λύση αυτή... προσωρινή. δεν άντεξα, μετά από τηλέφωνο σε nokia care που μου είπαν ότι όλα είναι οκ, το άναψα παρέα με το liogr. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 όντως η ένταση είναι αρκετά χαμηλή κι η λύση αυτή... προσωρινή. Ναι , μετα απο επανεκκινηση πρεπει να το ξανακανεις (οχι οτι ειναι καμια χρονοβορα διαδικασια αλλα και παλι ειναι σπασιμο) κοιτα, εχουν βγει 2-3 tweeks για το Ν9 με τα οποια κανεις παπαδες. καποια στιγμη θα βγει καποια μονιμη λυση και για αυτο. οχι πως ειναι κατι φοβερο αλλα καλο θα ηταν να ειναι λιγο πιο δυνατο το ηχειο ειχα συνηθισει σε Ν8, Ν900 (καλα δεν λεω καν για 5800) και οσο να ειναι, μου κακοφανηκε καλο ειναι που τα αναδεικνυουμε αυτα παντως! Αυτος ειναι ενας απο τους λογους που υπαρχουν αυτα τα thread. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogr Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 όντως η ένταση είναι αρκετά χαμηλή κι η λύση αυτή... προσωρινή. δεν άντεξα, μετά από τηλέφωνο σε nokia care που μου είπαν ότι όλα είναι οκ, το άναψα παρέα με το liogr. Θα βγεί το update και όλα θα πάνε καλά. Με πρίζωσες κι εμένα άσχημα και σκέφτομαι να ακυρώσω το xperia, να πουλήσω ότι μπορώ να πουλήσω και να το πάρω κι εγώ :P Αλλά είναι πολλά τα λεφτά... Παράθεση Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 (edited) Θα βγεί το update και όλα θα πάνε καλά. Με πρίζωσες κι εμένα άσχημα και σκέφτομαι να ακυρώσω το xperia, να πουλήσω ότι μπορώ να πουλήσω και να το πάρω κι εγώ :P Αλλά είναι πολλά τα λεφτά... Κάνε λίγο υπομονή. Καθυστέρησε το Ray. Μπορεί ένα γαλάζιο να γίνει δικό σου. Εδώ είμαστε. Εμένα πάντως, ανέβηκε το Optimus στην υπόληψή μου. καλο ειναι που τα αναδεικνυουμε αυτα παντως! Αυτος ειναι ενας απο τους λογους που υπαρχουν αυτα τα thread. :) Edited January 24, 2012 by deadp Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 γιατι το εχει ρυθμισει τοσο χαμηλα ομως το ηχειο η nokia? μηπως υπαρχει θεμα και δεν το εχει βαλει πιο δυνατα? δημιουργεις μηπως ετσι θεμα με τη συσκευη? (ρωταω λογω συγγενους hardware με το lumia) @theProdigy απο ποια χωρα ειναι το n9 σου? Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 εχω την εντυπωση απο Ρουμανια αλλα πως τσεκαρουμε στο σιγουρο? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 εχω την εντυπωση απο Ρουμανια αλλα πως τσεκαρουμε στο σιγουρο? Αν πάρεις σε nokia care και δώσεις ΜΟΝΟ το imei θα σου πει ότι είναι N9 και ποιας χώρας,πότε ξεκινά η εγγύηση κλπ. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 φιλε madonus το ηχειο αν εισαι εξω σε δρομο απλα δεν ακουγεται. κατι που διορθωνεται βεβαια με λιγο σκαλισμα στο xterminal εχουν διαφορερικο λειτουργικο, μεγεθος οθονης, μνημη ραμ, cpu, το 800 δεν εχει μπροστινη καμερα, το Ν9 βγαινει και σε 64gb ενω το 800 μονο σε 16 κλπ. Απο οτι διαβασα κ καταλαβα δεν εχει ελληνικο μενου!Υπαρχει περιπτωση καποια στιγμη να μπει;Η εστω με καποιο προγραμμα; Σκεφτομαι απο Αμερικη να μου το στειλουν.Εγγυηση μαλλον δεν θα εχει ετσι; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Απο οτι διαβασα κ καταλαβα δεν εχει ελληνικο μενου!Υπαρχει περιπτωση καποια στιγμη να μπει;Η εστω με καποιο προγραμμα; Σκεφτομαι απο Αμερικη να μου το στειλουν.Εγγυηση μαλλον δεν θα εχει ετσι; Για ελληνικό μενού δύσκολο (Δεν είναι και τόσο τραγικό αν ξέρεις αγγλικά). Πάντως ελληνικό πληκτρολόγιο που είναι αναγκαίο υπάρχρει. Όσο για εγγύηση εφ'όσων το πάρεις από αμερική δεν θα έχεις. Μόνο από αυρωπαϊκή χώρα θα έχεις 2 χρόνια. Δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να είναι και εντός ευρωπαϊκής ένωσης. Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Απο οτι διαβασα κ καταλαβα δεν εχει ελληνικο μενου!Υπαρχει περιπτωση καποια στιγμη να μπει;Η εστω με καποιο προγραμμα; Σκεφτομαι απο Αμερικη να μου το στειλουν.Εγγυηση μαλλον δεν θα εχει ετσι; ελληνικο μενου δεν εχει και εκτος συγκλονιστικου απροοπτου δεν θα αποκτησει. ελληνικο πληκτρολογιο εχει βγει. η Νοκια δεχεται κινητα ευχαρωπης ωστε να παρεχει εγγυηση. Δεν νομιζω να δεχεται Αμερικης και δεν νομιζω να σε συμφερει να το παρεις απο εκει(εχει και τελωνεια). Απο ελλαδα μπορεις να το βρεις απο 450 ευρωπουλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts