GeorgeChios Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 θα βγει μου ειπανε το νοκια store στο meego com αλλα ποτε?nokia store υπαρχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 ισως εννοει Στο nokia store... αν ενδιαφερονται για μεταφραση και ψαχνουν ατομα, εδω ειμαστε εμεις :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 7 things I love about the N9 that I want to see elsewhere too [EDITORIAL] gsmarena Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Αφού απενεργοποίησα το GPS να μην ψάχνει από μόνο του σήμα...παρά μόνο όταν ανοίγω εγώ τους χάρτες, και αφού απενεργοποίησα το backround internet (είχα ρίξει και ένα refurbish με phoenix) η μπαταρία βρήκε την υγειά της !!! Από 96% στα 77% έκανε 25 ώρες να πέσει !!!! Και εννοείται ότι το κινητό το χρησιμοποιώ κανονικά και σε κλήσεις και sms. :cool::cool::cool::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Αφού απενεργοποίησα το GPS να μην ψάχνει από μόνο του σήμα...παρά μόνο όταν ανοίγω εγώ τους χάρτες, και αφού απενεργοποίησα το backround internet (είχα ρίξει και ένα refurbish με phoenix) η μπαταρία βρήκε την υγειά της !!! Από 96% στα 77% έκανε 25 ώρες να πέσει !!!! Και εννοείται ότι το κινητό το χρησιμοποιώ κανονικά και σε κλήσεις και sms. :cool::cool::cool::cool: 25 ώρες ???? αυτά είναι! για τσέκαρε έναν μέσο όρο σε 1-1.5 βδομάδα να μας πεις :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 (edited) (είχα ρίξει και ένα refurbish με phoenix) καλησπερα και καλη χρονια. refurbish με phoenix κανεις οπως και στο Ν8? σε dead phone? σε το βιντεο πολλα error βλεπω. Edited January 4, 2012 by nektaria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 απο το navifirm ποια εκδοση θα κατεβασω? και γενικα πως το φλασαρω? σαν το n900? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 καλησπερα και καλη χρονια. refurbish με phoenix κανεις οπως και στο Ν8? σε dead phone? σε το βιντεο πολλα error βλεπω. Νεκταρία εγώ με το phoenix δεν είδα κανένα error. Ίσως παίζει και η έκδοση του phoenix....Εγώ χρησιμοποιώ την Phoenix Service Software 2011.38.003.46817. Σημερινά στατιστικά της μπαταρίας...H χρήση από χθες ήταν λίγη μουσική, 28 λεπτά ομιλίας, καμιά 15 sms. http://img195.imageshack.us/img195/1038/20120105075847.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brisingr Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Αφού απενεργοποίησα το GPS να μην ψάχνει από μόνο του σήμα...παρά μόνο όταν ανοίγω εγώ τους χάρτες, και αφού απενεργοποίησα το backround internet (είχα ρίξει και ένα refurbish με phoenix) η μπαταρία βρήκε την υγειά της !!! Από 96% στα 77% έκανε 25 ώρες να πέσει !!!! Και εννοείται ότι το κινητό το χρησιμοποιώ κανονικά και σε κλήσεις και sms. :cool::cool::cool::cool: που είναι αυτή η ρύθμιση για το gps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 settings/device/gps and positioning/device positioning (το απενεργοποιείς) όταν δεν χρειάζεσαι GPS και το ενεργοποιείς όταν θέλεις GPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 καλησπέρα!σήμερα παρέλαβα το κινητό από εναν φίλο και του έκανα hard reset. έχω την 1.2 έκδοση και δεν μπορώ να κατεβάσω καμμία εφαρμογή, ούτε να κάνω update... διάβασα όλο το thread άλλα δεν βρήκα κάποια απάντηση και είμαι άσχετος από meego... τι πρέπει να κάνω..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 καλησπέρα!σήμερα παρέλαβα το κινητό από εναν φίλο και του έκανα hard reset. έχω την 1.2 έκδοση και δεν μπορώ να κατεβάσω καμμία εφαρμογή, ούτε να κάνω update... διάβασα όλο το thread άλλα δεν βρήκα κάποια απάντηση και είμαι άσχετος από meego... τι πρέπει να κάνω..; OTA ούτε εγώ μπορούσα, μέσω pc όμως μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 όταν λες μέσω pc? ούτε ovi συγχρονίζει ούτε τπτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 όταν λες μέσω pc? ούτε ovi συγχρονίζει ούτε τπτ... Δεν στο αναγνωρίζει το ovi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 όχι. μου λέει ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή. το nokia suite έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 καταρχην επειδη υπαρχουν αρκετες ρεπλικες σιγουρα ειναι αυθεντικο? :) εχεις την τελευταια εκδοση του Ovi ? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 (edited) έχω την τελευταία έκδοση ovi, το τηλέφωνο είναι φινλανδικό και στην έκδοση γράφει :PR1.2 (30.2011.44-5_PR-001).. βοήθησα καθόλου; καμμιά βοήθεια;; έχω πελαγώσει.... Edited January 5, 2012 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα. Για να προσθέσουμε κάτι σε υπάρχον μήνυμα μας χρησιμοποιούμε την Τροποποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 παιδια στο navifirm βρηκα πια εκδοση ειναι για μενα...αλλα κατι αλλα αρχεια που εχει απο διπλα (simlcok και διαφορα) τι θα κατεβασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Για να στο αναγνωρίσει το ovi βάλε πρωτα την έκδοση Nokia Ovi Suite 3.0.0.290. Κλείσε το ιντερνετ και εγκατέστησε την. Κάνε ένα συγχρονισμό με αυτή την έκδοση. Μέτα άνοιξε το ιντερνετ και αναβάθμισε στην 3.2.100 (την τελευταία). Μέτα θα στο αναγνωρίζει κανονικά. Εάν βάλεις απευθείας την 3.2.100 σου βγάζει ότι δεν είναι συμβατή η έκδοση με το Ν9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jorge_greek Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Για το Ν9 υπάρχει ειδικό software, Nokia Link λέγεται. Με αυτό συγχρονίζεις εικόνες/μουσική/βίντεο. http://europe.nokia.com/support/product-support/nokia-link Παράθεση Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Ακριβώς...επαφές όμως δεν συγχρονίζει..ούτε μηνύματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 εγώ ακόμα δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα από το κινητό μου... ούτε να κάνω upδate τα προγράμματά μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 flash με phoenix.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για το Ν9 και θα ήθελα αν μου πείτε συνοπτικα τη γνωμη σας βασει της εμπειριας σας: 1. πόσο διαρκεί η μπαταρία σε κατασταση αναμονης και ποσο με χρηση ? 2. ποσο ευχρηστο είναι το μενού?με ενδιαφέρει να έχω άμεση πρ΄ποσβαση σε βασικες λειτουργιες (ξυπνητηρι, επαφες,μηνυματα,ημερολογιο) 3.το touch screen του χωρις κουμπια βολευει? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν είμαι εξοικειωμένος...υπάρχει κάποιος οδηγός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts